Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

война станаааа :giggle1:

днес не бели картофи кифтето и се е развихрило

следобед ли те насрочи мецата ве?

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре е да знаеш кога да си замълчиш! Явно това не ти се отдава! И да можеш да осъзнаеш кога си направил грешка, че и да си признаеш. Ненапразно е създадена поговорката: "Признат грях - половин грях"
Да си признаеш дпусната грешка изисква върешна сила.

аве, кифте
урочасъ мъ ве...доде мецата и мъ нафутари
те ся требе да мия паници, после да беля картоф и лук
баси, колко съм нещастен
горкият аз

На пилето и днес му се размина. Канапето от картофи на което ще седне гордо във фурната са отлага за утре :jeer:

Днес е тъжен ден за България. Поклон.

Хммм....

Да припомним:
- Преди да бъде убит Ботйов омерзен нарежда да платят на овчаря 3 наполеона за агнетата и СЕ РАЗПЛАКВА...
- Агнетата остават неизядени. Четата е принудена да влезе в бой...
- Само след 2 години, през 1878 г. в първото честване са ИЗЯДЕНИ от честващите „юнаци“ 200 агнета. Почти колкото е четата, която остава ГЛАДНА преди...
- Картата която войводата е носил е взета от Никола Обретенов и после ИЗЧЕЗВА... Не е описано и ясно дали е пробита и окървавена...
- Първият паметник на Христо Ботйов е изработен от немския проф. Густав Еберлайн и е открит в 1890 г. на площада във Враца от цар Фердинанд и Стефан Стамболов. Още тогава откриването на този първи паметник в Княжеството на велик българин е е счетено за ... „русофобство“ ... Подставени лица освиркват и поругават тържеството и обиждат немския скулптор ... Месеци след бунтовете през 1923 г. ляво ориентирани дейци от читалище „развитие“ във Враца искат махане на паметника.
- После през 1955 г. новата комунистическата власт, премахва този паметник от центъра на Враца, след лично разпореждане на тогавашния вожд Вълко Червенков... Сложен е в Куртпашовата кула, която е станала музей на Враца... После е преместен пред кметството в с. Паволче... След време отново е върнат в склада на кулата... Едва когато в СССР идва на власт Горбачов паметникът е изваден от склада и изложен в Историческия музей на Враца... През 1991 г. паметникът ОТНОВО е монтиран. Къде? На площад с име-емблема ... „Руски“. Но патилата и оскверняването нямат край... През 2003 г. от него е откъртена и ОТКРАДНАТА сабята на войводата... Тя е изработена отново от НЕПРОФЕСИОНАЛИСТ... През октомври 2003 г. паметникът ОТНОВО е ДЕМОНТИРАН и откаран временно за изложение в ... Швейцария...
- През 1936 – 1939 г. на лобното място /връх Околчица/ за увековечаване на подвига на Христо Ботйов и неговата чета е издигнат 35-метров паметник с опълченски кръст... Но през 1947 г. и този паметник е ПОДМЕНЕН... На негово място е ИЗНИКВА нов, на който има ... петолъчка ... След половин век, през 1991 г., паметникът е изграден за трети път и отново връща автентичния си вид.

.....
( цит.фейс)
df70e6ff8d73888c1885d36abedf5581.jpg

Как ти звучи ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
преди 1 час, Trichocephalus написа:

Хммм....

Да припомним:
- Преди да бъде убит Ботйов омерзен нарежда да платят на овчаря 3 наполеона за агнетата и СЕ РАЗПЛАКВА...
- Агнетата остават неизядени. Четата е принудена да влезе в бой...
- Само след 2 години, през 1878 г. в първото честване са ИЗЯДЕНИ от честващите „юнаци“ 200 агнета. Почти колкото е четата, която остава ГЛАДНА преди...
- Картата която войводата е носил е взета от Никола Обретенов и после ИЗЧЕЗВА... Не е описано и ясно дали е пробита и окървавена...
- Първият паметник на Христо Ботйов е изработен от немския проф. Густав Еберлайн и е открит в 1890 г. на площада във Враца от цар Фердинанд и Стефан Стамболов. Още тогава откриването на този първи паметник в Княжеството на велик българин е е счетено за ... „русофобство“ ... Подставени лица освиркват и поругават тържеството и обиждат немския скулптор ... Месеци след бунтовете през 1923 г. ляво ориентирани дейци от читалище „развитие“ във Враца искат махане на паметника.
- После през 1955 г. новата комунистическата власт, премахва този паметник от центъра на Враца, след лично разпореждане на тогавашния вожд Вълко Червенков... Сложен е в Куртпашовата кула, която е станала музей на Враца... После е преместен пред кметството в с. Паволче... След време отново е върнат в склада на кулата... Едва когато в СССР идва на власт Горбачов паметникът е изваден от склада и изложен в Историческия музей на Враца... През 1991 г. паметникът ОТНОВО е монтиран. Къде? На площад с име-емблема ... „Руски“. Но патилата и оскверняването нямат край... През 2003 г. от него е откъртена и ОТКРАДНАТА сабята на войводата... Тя е изработена отново от НЕПРОФЕСИОНАЛИСТ... През октомври 2003 г. паметникът ОТНОВО е ДЕМОНТИРАН и откаран временно за изложение в ... Швейцария...
- През 1936 – 1939 г. на лобното място /връх Околчица/ за увековечаване на подвига на Христо Ботйов и неговата чета е издигнат 35-метров паметник с опълченски кръст... Но през 1947 г. и този паметник е ПОДМЕНЕН... На негово място е ИЗНИКВА нов, на който има ... петолъчка ... След половин век, през 1991 г., паметникът е изграден за трети път и отново връща автентичния си вид.

.....
( цит.фейс)
df70e6ff8d73888c1885d36abedf5581.jpg

Как ти звучи ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Грозно, но все пак руско робствоЗ

Порастналите деца. Нашта младеж. 
Честито за завършен 12 клас. 

преди 6 часа, DarkEdge написа:

Добре е да знаеш кога да си замълчиш! Явно това не ти се отдава! И да можеш да осъзнаеш кога си направил грешка, че и да си признаеш. Ненапразно е създадена поговорката: "Признат грях - половин грях"
Да си признаеш дпусната грешка изисква върешна сила.

Каква непоправима вреда нанесе Дръндьо в двата случая ? Защото аз не виждам нищо за което да се хване един сериозен юрист и да го разпилее.

Защото има тук  случаи в които можеш да се хванеш сериозно за обидите нанесени на публична личност. Между другото ти също лайкна постове пълни с обидно съдържание към Капитана. Така ,че недей да бъдеш съдник и да размахваш пръстчета.Дали ще имаш сила да се извиниш ?

преди 6 часа, Kieli написа:

война станаааа :giggle1:

превземки и чупки в кръста  на  двете "потърпевши" . В някои случаи и реагиране  на аватари.

преди 54 минути, valkiria1 написа:

Между другото ти също лайкна постове пълни с обидно съдържание към Капитана. Така ,че недей да бъдеш съдник и да размахваш пръстчета.Дали ще имаш сила да се извиниш ?

Ако посочиш линк(ове) към постове, в които е обиден Капитанът и съм ги лайкнал, да, ще му поднеса извиненията си.
Дано само не са с редактирано съдържание след като съм ги маркирал.

преди 58 минути, valkiria1 написа:

Каква непоправима вреда нанесе Дръндьо в двата случая

Търсиш само счупеното?

преди 59 минути, valkiria1 написа:

Защото аз не виждам нищо за което да се хване един сериозен юрист и да го разпилее.

А ти си юрист, да?

преди 7 часа, дръндю написа:

ся требе да мия паници, после да беля картоф и лук

A стига шета ве, свекърво.

Ела да кажеш как се казвам, къде живея и какво работя, щото вече и аз не знам.

туй сиган дося само в мазето робува още не са го освободили

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Каква непоправима вреда нанесе Дръндьо в двата случая ? Защото аз не виждам нищо за което да се хване един сериозен юрист и да го разпилее.

Защото има тук  случаи в които можеш да се хванеш сериозно за обидите нанесени на публична личност. Между другото ти също лайкна постове пълни с обидно съдържание към Капитана. Така ,че недей да бъдеш съдник и да размахваш пръстчета.Дали ще имаш сила да се извиниш ?

името, вънщния вид, документите нямат никакво значение
защото нищо не може да промени, това което е вътре в теб 
и форума е своебразен хирургичен инструмент за да надникнеш в душата на човек
а това което виждам, никак не ме радва
Алеко Константинов е разгадал балканеца
като казвам балканеца, това не значи, че се изключвам от този манталитет балкански
всички които живеем на балканите, сме в кюпа на Алеко
предполагам отдавна си извън балканския полуостров и си позабравила някои неща

преди 59 минути, skalata_73 написа:

A стига шета ве, свекърво.

Ела да кажеш как се казвам, къде живея и какво работя, щото вече и аз не знам.

е та трима русенци сте тука е, у тая тема
един скоклиф
един еблиф
и един щастлиф

преди 28 минути, дръндю написа:

е та трима русенци сте тука е, у тая тема

Аз не съм от Русе ве. Така си лъжа оти има един дека разследва с Гугъл, а аз сакам да съм си анонимен.

Красив съм и умен, а тия там са бъгнати. От хлора ли, от кво ли, ама е анти-конти положението.

преди 7 часа, acnekt написа:

Грозно, но все пак руско робствоЗ

Порастналите деца. Нашта младеж. 
Честито за завършен 12 клас. 

Пикльовци! И момичетата и момчетата! Нашата златна младеж!

при нас всяко поколение мрази следващите

преди 1 час, DarkEdge написа:

Ако посочиш линк(ове) към постове, в които е обиден Капитанът и съм ги лайкнал, да, ще му поднеса извиненията си.
Дано само не са с редактирано съдържание след като съм ги маркирал.

Алгор изтри цяла тема, драги, цяла тема. Точно в нея Мадона написа, че Капитана се е продал за пари и целия форум му се смее. Един от лайкналите поста беше ти. Мога да посоча и другите. Хайде за оня  гларус Богатира е ясно, че реагира на ник, но ти.? Познаваш ли Капитана, знаеш ли колко свят е обиколил работейки за престижни IT брандове за повече от прилични суми , колко жени е имал и коя и за какво е избрал да бъде до него . Колко точно грозна, стара, необразована съм аз за да си купя мъж? И колко ли съм глупава да си избера мъж , за който ще знам ,че е със мен за пари?  . Приканих авторката да коментира обстоятелствата за покупко-продажбата и сумата. Няма отговор. Ти изобщо замислили се за тези неща? Не. Обаче помня добре, как реагира, когато някой тук си позволи да изкоментира нелицеприятно твоята дъщеря. Защо си мислиш, че времето ще заличи твоята реакция? Капитана е Ромео Нинов и за разлика от превзетите  той стои с името си и стои точно тук в подписа си. Да си видял от негова страна реакция ? Няма да видиш, той е мъж от класа, с възпитание и достойнство. Такива селски  лезии не са му по вкуса и манталитета на поведение. Затова е избран, а не купен. Та, какво ще кажеш затова ? Ще се извиниш ,ли ?

преди 1 час, DarkEdge написа:

.

Търсиш само счупеното?

А ти си юрист, да?

Не съм адвокат на Дръндьо, даже не ми е приятен и съм му го казвала в прав текст. Не харесвам това,че сервилничи, подмазва се и лицемери. Има и проблясъци на здрав разум, когато не се прави на циганин.

Но в случая той няма вина, става въпрос за принцип.  Уиш постна тук своя снимка.Лично аз я изкоментирах, че виждам една хубава жена, която в съчетание с талант е приятна гледка. Почти за същите думи Васил беше разпънат на кръст от нея ,но не пропускаше удобно от време на време да намеква за неговите думи за нея, относно външния и вид. Тя поства тук  снимки на свои картини  на които се вижда ясно творческия и псевдоним. Споменавали са тук името и , и тя съвсем не е реагирала толкова остро. За колко души мислиш тук тя е непозната. Може би само за тези, които не се интересуват от нея. Колко и в каква степен я обиди Дрьндьо ? Каква вреда нанесе на нейния имидж и нейната личност, която  е публична в нета със снимки, сатии  и картини?

За стрината от РусИ да говорим ,ли?  Единственото , което не е известно за нея е датата на последния и цикъл. Посочи ми един пропуснат ден в който да не залее IT форума с миризмата на манджите и пр..ежедневни и ежеминутни битности. Жената , която реве за своята конфиденциалност е със  личната си снимка в стойка па-дьо-дьо на аватара ,  лично е споделяла тук къде работи и като каква . Към нея са се обръщали и с името и тук Няма нужда да си юрист за да видиш ,че  става дума за превземки и чупки в кръста. Човек, който иска анонимност може да го постигне. При двете няма анонимност. Затова Дрьндьо няма вина. Предполагам ,че и английската кралица няма да му се обиди като я спомене. Тя пък даже е публикувала публично и доходите си. А в този случай не говорим за кралици, нали ?

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Не съм адвокат на Дръндьо, даже не ми е приятен и съм му го казвала в прав текст. Не харесвам това,че сервилничи, подмазва се и лицемери.

благодаря
е на това се казва искреност
пп
не се обиждам, наистина оценявам това

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 минути, дръндю написа:

благодаря
е на това се казва искреност
пп
не се обиждам, наистина оценявам това

Утре като изровиш нейните имена и лична снимка, гледай само колко бързо ще обърне палачинката :lol6:

преди 1 минута, bornofash написа:

Утре като изровиш нейните имена и лична снимка, гледай само колко бързо ще обърне палачинката :lol6:

повече нямам намерение да се ровя
видях достатъчно
вече мога да съм си такъв, какъвто съм...подмазвач и лицемер

преди 42 минути, skalata_73 написа:

Аз не съм от Русе ве. Така си лъжа оти има един дека разследва с Гугъл, а аз сакам да съм си анонимен.

Красив съм и умен, а тия там са бъгнати. От хлора ли, от кво ли, ама е анти-конти положението.

за теб ,знаем . Ти си немски маркграф ,а жена ти има роднини френски виконти. Прекарваш празниците в техните замъци.  Можеш да ме осъдиш за споделяне на конфендициална информация, която ти сам си споделял.

Истории за балкански гайди. Пък арабите в такива мехове си слагат изкисната конска и камилска урина-ползват я вторично.

току-що, дръндю написа:

вече мога да съм си такъв, какъвто съм...подмазвач и лицемер

и пари за телефон нямаш, виж с какво снимаш маалата

96145781_142847040650905_823020288449970

току-що, дръндю написа:

повече нямам намерение да се ровя
видях достатъчно

Ша са ровиш. Питах те нещо :hit:

преди 2 минути, valkiria1 написа:

за теб ,знаем .

Хилоу.

преди 5 минути, bornofash написа:

Даже ще му дам и парична награда. Обещавам!!!!Аз имам своята конфиденциалност, защото тя засяга други хора и обстоятелства. Получавате това, което аз реша, а не което вие искате.

току-що, skalata_73 написа:

Ша са ровиш. Питах те нещо :hit:

аве не мъ интересуваш ве
не си интересна личност
но си забавен у форума, кът захапеш некой кът мен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.