Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Не моа са запра

войводо, пущай некоя бунтовна песен
днес е ден на Ботев

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Kieli написа:

помиика

Не се натискай знам че си гладно но няма да намажеш :jeer:

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз съм измислил литературата

преди 1 час, valkiria1 написа:

IT форума

Къде е той?

Но в случая той няма вина

Кой го определи това? Или може би, защото излиза от теб, трябва да бъде прието като аксиома?
Целенасоченото търсене и предлагане на информация за някого, след като този някой не се е идеентифицирал с реални данни, не е вина, да? 

Предполагам ,че и английската кралица няма да му се обиди като я спомене. Тя пък даже е публикувала публично и доходите си. А в този случай не говорим за кралици, нали ?

Май си пообъркАла статусите - НВ е публична личност, а ти, аз и другите тук, във форума, не сме. Може и да ти се иска, защото редовно я споменаваш жената, но...

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Защото има тук  случаи в които можеш да се хванеш сериозно за обидите нанесени на публична личност.

Например 90% от твоите постове в този форум. Драга, колко пъти си получила предупреждение и/или наказание за откровнено обидни постове? Николко, нали?
А те в основната си част са с такава насоченост! Да демонстрираш високомерно  грубо отношение към някого. 
Като си толкова начетена и имотна, що щеш сред простолюдието? Няма да го направя като риторичен въпрос, че ще прозвучи изключително грубо...

преди 9 минути, дръндю написа:

след като постнах това, едва тогава видях поста на Уишата
така, че не ме обвинявай за пореден път

Не искам да те обвинявам и да ти е гадно. Вярвам, че не го правиш нарочно. 

Искам да разбереш как това е неприятно и че компромис от твоя страна е по-лесно. Защото иначе може да застрашиш личното пространство на другите, ако те отстъпват.

преди 6 минути, Pig написа:

квик квик гух гух

кво викаш, кво? :cantbelieve:🐷

преди 2 минути, bornofash написа:

Не искам да те обвинявам и да ти е гадно.

аве нищъ да приказвам с тебе
сърда съ
ей ся шсъ тръкна  

Начи...Мислим да вкарам един камион прилепи от Ухан. Да мое живне малко оная тема, че умре кат на манго чурката умре.

Друго...Мисля си лягам.

Туй то.

току-що, skalata_73 написа:

Начи...Мислим да вкарам един камион

хапчета им требе на тая лудница

А-а-а. И нема ядосвате мангата, че ша си изтрий и тос профил и треба прай друг. Не му създавайте излишни главоболия.

преди 4 минути, дръндю написа:

хапчета им требе на тая лудница

Записах си-хапчета за кръчмата :writealetter: Ша снабдиме.

Въри да плескаш земята. Тука оплеска кот трябва.

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 9 минути, Kieli написа:

Чужди езици трее се учат! ;) 

преди 26 минути, дръндю написа:

след като постнах това, едва тогава видях поста на Уишата
така, че не ме обвинявай за пореден път

Дръндаки... черни братко. МОга ли да те питам нещо? Ти наистина ли сам откри това за Уиш?

преди 14 минути, DarkEdge написа:

Къде е той?

Кой го определи това? Или може би, защото излиза от теб, трябва да бъде прието като аксиома?
Целенасоченото търсене и предлагане на информация за някого, след като този някой не се е идеентифицирал с реални данни, не е вина, да? 

Май си пообъркАла статусите - НВ е публична личност, а ти, аз и другите тук, във форума, не сме. Може и да ти се иска, защото редовно я споменаваш жената, но...

Например 90% от твоите постове в този форум. Драга, колко пъти си получила предупреждение и/или наказание за откровнено обидни постове? Николко, нали?
А те в основната си част са с такава насоченост! Да демонстрираш високомерно  грубо отношение към някого. 
Като си толкова начетена и имотна, що щеш сред простолюдието? Няма да го направя като риторичен въпрос, че ще прозвучи изключително грубо...

Както съм писала  неведнъж, всеки ще получи това, което заслужава затова ,че влиза с мръсни крака, уста и ръце  в личното ми пространство и  засяга достойнството на хората, които обичам и на които държа.  Нито по-малко, нито повече. Те си знаят кои са  тук.

-----------------------------------------------

Не разбрах , ще се извиниш ли на Ромео Нинов  ?

преди 7 минути, Радул написа:

Дръндаки... черни братко. МОга ли да те питам нещо? Ти наистина ли сам откри това за Уиш?

картината на хлапето, която постна ми се видя много интересна
потърсих я, и попаднах на художничката
някакво странно съвпадение видях в очите на това дете със черешките които беше постнала Уишата в темата и това е всичко
не мога да кажа дали това е Уиш, тъй като не я познавам, но художничката от линка ме кефи

преди 13 минути, Kieli написа:

Само на гладните пилета им се причува че някой ги вика :jeer:

преди 1 минута, дръндю написа:

картината на хлапето, която постна ми се видя много интересна
потърсих я, и попаднах на на художничката
някакво странно съвпадение видях в очите на това дете със черешките които беше постнала Уишата в темата и това е всичко
не мога да кажа дали това е Уиш, тъй като не я познавам, но художничката от линка ме кефи

Не е първата картина която поства. Що не я потърси миналия месец, или миналата година...

преди 9 минути, valkiria1 написа:

Не разбрах , ще се извиниш ли на Ромео Нинов  ?

Да се извиня - ок, но не съм написал и една дума, накърняваща достойнството му! И шпаги не сме кръстосвали.

преди 28 минути, DarkEdge написа:

Например 90% от твоите постове в този форум. Драга, колко пъти си получила предупреждение и/или наказание за откровнено обидни постове?

Не разбрах - ще изясниш ли поставения от мен въпрос?

преди 9 минути, valkiria1 написа:

Както съм писала  неведнъж, всеки ще получи това, което заслужава

Очаквам да видя даровете, които ще получиш за грубото си високомерие, демонстрирано тук .

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 6 минути, Радул написа:

Не е първата картина която поства. Що не я потърси миналия месец, или миналата година...

стари теми не чета, а и от къде бих могъл да знам че това е може би Уишата, за да търся нейни постове свързани с картини
това не по силите ми
и въпреки потвържденията от нейна страна, въпреки че Васил го потвърди, аз все още не вярвам че това е Уиш
пп
пълно разочарование изживях

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 1 час, bornofash написа:

Ти си идеална и перфектна. Знам го това и не го оспорвам. Искам само да си представиш, за секунда, че се изпуснеш някъде и ти изтече името и снимката. Тогава ще обвиниш себе си и ще ги оставиш да те обсъждат както си искат без изобщо да ти стане неприятно ли?

Ако изтече такава информация вината ще е моя и на никой друг. Всеки може да обсъжда когото си иска. Когато преценя, че нещата отиват към публично оклеветяване и уронване на имидж затова си има начини да бъдат спрени или поне да получат в ответ толкова, колкото заслужават. Аз не съм християнка и не обръщам другата буза за  пореден шамар.

Толкоз по въпроса.

преди 2 минути, дръндю написа:

стари теми не чета, а и от къде бих могъл да знам че това е може би Уишата, за да търся нейни постове свързани с картини
това не по силите ми
и въпреки потвържденията от нейна страна, въпреки че Васил го потвърди, аз все още не вярвам че това е Уиш
пп
пълно разочарование изживях

Нещо като дежа вю нали? 

преди 22 минути, DarkEdge написа:

Да се извиня - ок, но не съм написал и една дума, накърняваща достойнството му! И шпаги не сме кръстосвали.

Не разбрах - ще изясниш ли поставения от мен въпрос?

Очаквам да видя даровете, които ще получиш за грубото си високомерие, демонстрирано тук .

Съгласяването с такива писаници, които уронват достойнството на човека е точно толкова виновност, колкото и да го нападнеш публично. Всъщност въпроса ми за извинението беше риторичен. И друг нямаше достойнството да го направи. Затова изтри цяла тема.Не съм изненадана. Затова не се изненадвай и на моите реакции. Закон на Нютон.Това е отговор на твоя въпрос. 

преди 4 минути, Радул написа:

Нещо като дежа вю нали? 

зависи коя хипотеза предпочиташ
във всеки случай не съм Ванга, инак бих избегнал това оплюване от съфорумци

преди 1 час, Уиш... написа:

Хора, бихте ли приключили темата, ако ви помоля? Не вярвам да го направите, но все пак.  

Признавам, бях емоционална вчера, подведох се по интуицията си относно искреността на определени думи. Извинявам се на всеки , който се е почувствал засегнат от мен. Специално на  Васко, дръндю, Валкирия, .. ако има и други, и на тях се извинявам.

Желая на всеки хубаво лято и по - малко неприятни емоции

защото думите причиняват повече от ръцете..

Продължавам да държа на всяка една дума, която съм написала за теб и на доброто ми отношение към теб и твоя талант. Това не е обида, а реклама.

Бъди здрава!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.