Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, дръндю написа:

мдааа, ходеха брадясали и вълнясали

Мъжки времена.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Мъжки_времена

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, acnekt написа:

Лично съм виждал жени небръснати.

сега всички са с бради жените що да не  може и те 

преди 2 минути, дръндю написа:

мдааа, ходеха брадясали и вълнясали

а то щото ние сме по убави 

преди 2 минути, FusE написа:

Как аз сега не съм виждам мъже с бради.  Къде има мъж с окосмяване? Мъжете си изгубиха окосмението след 1990 година.

Падна им вълната.

току-що, FusE написа:

дъйбъ таа стамбулска конвенция
съвсем се объркАх, кое е женско и кое мъжко

току-що, acnekt написа:

Как аз сега не съм виждам мъже с бради. 

модната тенденция у нас е брада в стил Тони Стораро. 

току-що, дръндю написа:

дъйбъ таа стамбулска конвенция
съвсем се объркАх, кое е женско и кое мъжко

има само един сигурен начин за проверка :D

преди 4 минути, FusE написа:

а то щото ние сме по убави 

аве, вий забравихте ли, че едно време имаше пинсети за обезкосмяване на жените
пръкне съ косъм, дръп с пинсета

преди 5 минути, FusE написа:

модната тенденция у нас е брада в стил Тони Стораро. 

И там не е сигурно, виж как объркаха във Ватикана и сложиха папеса.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Папеса_Йоана

преди 3 минути, дръндю написа:

Не знам, аз само червило и гланц знам. От гримовете. Пинцета за мен е някакъв инструмент.  Имаше един гланц с вкус на ягодка. Мммм

преди 3 минути, FusE написа:

неска е много опасен тос метод
по-добре я прати първо на гинеколог и тогава моеш да си правиш проверките

преди 5 минути, дръндю написа:

сега има фотоепилатори Дрънди, модерна раута

преди 3 минути, дръндю написа:

неска е много опасен тос метод
по-добре я прати първо на гинеколог и тогава моеш да си правиш проверките

от всякъде дебне опасност на този свят кой не рискува не печели

преди 2 минути, FusE написа:

сега има фотоепилатори Дрънди, модерна раута

Нямам идея какво е това. Аз нямам косми. И не ползвам шампоан, следователно.

преди 5 минути, acnekt написа:

Не знам, аз само червило и гланц знам. От гримовете. Пинцета за мен е някакъв инструмент.  Имаше един гланц с вкус на ягодка. Мммм

фондьотен не слагаш ли :speak:

преди 2 минути, acnekt написа:

Нямам идея какво е това. Аз нямам косми.

https://www.philips.bg/c-e/pe/lumea.html

фондьотен не слагаш ли :speak:

https://www.philips.bg/c-e/pe/lumea.html

Ето защо жените имат гладки, ДЪЛГИ и хубави крака. Уау. Аз пък се чуди,  защо мойте не светят и не са гладки, и са КЪСИ.. То било, защото не се епилирам.

https://www.kaldata.com/it-новини/приложение-за-гледане-на-кафе-с-изкуст-338007.html

Приложение за гледане на кафе с изкуствен интелект е най-новият хит в Турция

току-що, acnekt написа:

Ето защо жените имат гладки и хубави крака. Уау. Аз се чудих защо мойте не светят и не са гладки.

бегай до технобакалията и довечера да светиш 

преди 4 минути, FusE написа:

бегай до технобакалията и довечера да светиш 

https://zora.bg/product/bri95600-1?cstrackid=f4c51288-4769-4d08-8b38-61c58e7a41dc&utm_source=channelsight&utm_medium=xml&utm_campaign=philips&utm_source=Philips&utm_medium=channelsight&utm_campaign=CSbutton&utm_content=f4c5128847694d088b3861c58e7a41dc

Не е малко скъпичко. 1000 лв?

Откъде имат толкова пари тези жени. Ужас, доста скъпо е. По-добре с пинцета.

преди 1 минута, acnekt написа:

Откъде имат толкова пари тези жени.

очакваме включване

преди 3 минути, acnekt написа:

https://zora.bg/product/bri95600-1?cstrackid=f4c51288-4769-4d08-8b38-61c58e7a41dc&utm_source=channelsight&utm_medium=xml&utm_campaign=philips&utm_source=Philips&utm_medium=channelsight&utm_campaign=CSbutton&utm_content=f4c5128847694d088b3861c58e7a41dc

Откъде имат толкова пари тези жени. Ужас, доста скъпо е. По-добре с пинцета.

дай сметка ше помагаме да се съберат за каузата 

дай сметка ше помагаме да се съберат за каузата 

Ако се превърна в тази мадама от картината за рекламата.... :lipstick:

Ох, не знам, не знам.

https://media.flixcar.com/f360cdn/Philips-21537992-BRI956_00-MI1-global-001fitconstrainwid2000hei2000-zoom.jpg

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Черен Гугъл, ти работа нямаш ли ве?

отиде да се епилира 

преди 2 часа, bornofash написа:
преди 1 час, bornofash написа:

Страх ме е как ще се възприеме, защото дори на мен ми идва в повече драмата в отговора

Спал съм само четири часа и се чувствам... превъзбуден някак си

Уточнявам се, защото чувствам същото и за казаното от Уиш в разгара на вчерашната неприятна ситуация. А може просто да се превземам. Даже това е по-вероятно.

Мечка страх, мен не страх. Добавям отговора.

Аз не усетих "драматична" нотка, може би защото съм от безчувствените ( както отбелязваш по-горе) и го схванах като да не  си стъпвам чак толкова на ината- за себе си говоря.

Написаното от Уиш е  доста по-различно от моето обикновено раздразнение, което е по-скоро "изблик" срещу нахалството на очевидно несъобразителни потребители, да продължават и да извъртат, как и колко й се възхищават и блабла. А в същото време не искат да признаят, че всеки има право на някаква дистанция, която макар и виртуално, е поставена, за да се съобразяват останалите непознати с нея.

Ако Уиш желаеше да популяризира коя е, да бъдат видени творбите й, разглеждани, коментирани, може би изрично щеше да се е разбрало. Но, О!клети фенове, тя пък защо ли не би искала, е по-интересно да се разисква, може би.

Най-неприятно за мен е- и да, ще го кажа!- че подтекстът на "неприятната ситуация" с обсъждане на "популярна художничка", която случайно смее да пише не с името си, е нещо като ...завист за таланта й, завист, че може да се изтъква с таланта си, претенция да трябва да е благодарна на тези екзалтирани фенове, а не да се фръцка като ощипана.

Искаше ми се да не коментирам, след нейната Молба - и Скъпа ми Уиш, не го правя от неуважение!- но на рецидивиста не му е за първи път. Не става и да му се четат неприятниятните мрънканици на низвергнат и неразбран.

За това много щеше да е далновидно, когато дъщеричката му търси "лаптоп за тате", никой да не отвърне, защото този човек НЕ заслужава!!! да пише тук и да е част от общност и място, където си въобразява, че като ...драйфа ми се, дори не искам да довършвам изречението.

"Преобладаващата черта на поведението на хора, които са зли, е търсенето на изкупителна жертва. Тъй като в душата си те се смятат за безукорни, нахвърлят се върху всеки, който им отправи някакъв упрек. Те жертват другите, за да запазят представата за собственото си съвършенство. Психиатрите наричат механизма на търсене на изкупителна жертва „проектиране“. Тъй като носителите на злото дълбоко в себе си се смятат за непогрешими, когато влязат в конфликт с околния свят, те неизменно ще смятат, че светът е виновен. След като ще трябва да отричат собствената си злост, ще трябва да възприемат другите като лоши. Те проектират своето собствено зло върху света. Никога не мислят за себе си като зли, но постоянно виждат зло в другите. И така, злото най-често се извършва поради стремеж към намиране на изкупителна жертва и хората, които могат да се определят като зли, правят това постоянно. Злите хора нападат другите, вместо да приемат собствените си недостатъци. Духовното израстване изисква признаване на необходимостта у всеки да се издига духовно. Ако не можем да си го признаем, нямаме друг избор, освен да се опитваме да премахнем доказателствата за нашите недостатъци. При хората, които са зли, има копнеж за поддържане на привидна нравствена чистота и те са много загрижени за нея. Свързана е с остра чувствителност за социалните норми и какво може хората да си помислят за тях. Те се стараят да изглеждат добри. В действителност лъжата има за цел да заблуждава не толкова другите, колкото самите тях. Не могат и не искат да понесат болката на самообвиненията. Същностна черта на злото е не отсъствие на чувство за грях или несъвършенство, а отказът за приемане на това чувство. Злите хора едновременно съзнават злото в себе си и отчаяно се опитват да избягат от съзнанието за него. Злите не са бегълци от болката и мързеливци по принцип. Напротив, вероятно те се напрягат много повече от другите в постоянно усилие да си изградят и поддържат образ на изключително порядъчни хора. Те се изправят срещу сериозната трудност да си изградят такъв статут и има само една болка, която не са в състояние да понесат – болката от съзнанието им за собствената греховност и несъвършенство. Като цяло хората на злото са едни от най-порядъчните хора, които имат оправдание за абсолютно всичко."

д-р Морган Скот Пек,
"Хора на лъжата"

Sent from my iPhone using Tapatalk

:newspaper:

преди 1 минута, Trichocephalus написа:

Тъй като носителите на злото дълбоко в себе си се смятат за непогрешими

тъй е то, като  докторите ни предписвате грешните хапчета

преди 1 час, skalata_73 написа:

Черен Гугъл, ти работа нямаш ли ве?

аве очаквахме женско включване
теб кой та бръска ф калабалъка

преди 4 минути, Trichocephalus написа:

...
д-р Морган Скот Пек,
"Хора на лъжата"

:newspaper:

И от Психиатрията ли се увличате, Уважаеми?!

И от Психиатрията ли се увличате, Уважаеми?!

Една от основните причини да посещавам страниците на този форум , Уважаема [emoji8]

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.