Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 4 минути, bornofash написа:

Тя е, да

Не бях сигурен, защото от всички само на Рагнар запомних името :) 

Аз се изключвам

Сега, така като си призна, да ревнувам ли, да се изрусявам ли...

А Рагнар ми е нисичък! Виж брат му... ❤️ но как му избраха по-натам грозотия френска принцеса ( кой знае на кой продуцент-евреин е ..внучка) не знам.

Но като цяло, евала за сюжета и сценарият им. Много по-интересен от на геймофтроновците и с по- лицеприятни актьори като каст. 

В този ред на мисли, много ми е тъжно, че сме изоставащи, а и от нашата история има какво да вземем.

Лека и сладки.

Може да се пробваш и да се научиш да яздиш кон, някой ден, ако се случи да те ангажирам за бг-сериалче- Траките или Заралиите ❤️

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Maleficient написа:

Ако става въпрос за Ла(г)ерта, и аз съм и фен, но да не създам отново асоциации със сексуалността ми, просто ще отбележа, че "героинята" й по сценарий можеше да не е толкова ощетена ...

...

Ас па бях фен на Аслог... Тя е дъщеря на Зигурд и Брунхилда (същите тези, които играят главна роля в Песента за Нибелунгите и други скандинавски саги)... Беше мерена и мъдра жена с класа... А оная другата беше некфа много фръцлива... И нахална... Въобще, самозабравила се селянка с претенции и без покритие...

току-що, darkterminal написа:

Ас па бях фен на Аслог... Тя е дъщеря на Зигурд и Брунхилда (същите тези, които играят главна роля в Песента за Нибелунгите и други скандинавски саги)... Беше мерена и мъдра жена с класа... А оная другата беше некфа много фръцлива... И нахална... Въобще, самозабравила се селянка с претенции и без покритие...

да, да, те са преди всякакви викинги и сериали...аз само щото случайно съм засичала теа сериали, но и е много брутален към края...и Британия-та се пробват вече по установената бруталност- баси и друидите!

Малко е като  носталгия към Изаура и Шогун, но нищо :)

преди 11 минути, Maleficient написа:

да, да, те са преди всякакви викинги и сериали...аз само щото случайно съм засичала теа сериали, но и е много брутален към края...и Британия-та се пробват вече по установената бруталност- баси и друидите!

Малко е като  носталгия към Изаура и Шогун, но нищо :)

Ей ся го забърка таратура, сериал смес от изайра и Шогун... Корайма Торес и Тоширо Мифуне в ролята на Леонцио... Или Рубенс де Фалко и Йоко Шимада в ролятя на Изаура... Ох... Ше се скъсам от смях :)

преди 8 минути, darkterminal написа:

Ей ся го забърка таратура, сериал смес от изайра и Шогун... Корайма Торес и Тоширо Мифуне в ролята на Леонцио... Или Рубенс де Фалко и Йоко Шимада в ролятя на Изаура... Ох... Ше се скъсам от смях :)

Отделно като се замислих съм почитателка на Касиопея и Лара Крофт, ама Микеле Плачидо и ДжетЛи, колко ги харесвам...не направят ли някаква компилация от тези герои, актьори и каскадьори, значи сме на левъл само за Аватар и Планетата на маймуните 10 част :)

И, за съжаление, сме петък- работен ден за мен, няколко часа до ставане, но не ми пречи, утре да пробвам диванчето за почивка на шофьорите и някак неусетно да мине деня :)

лека нощ

Чухи, може би е постигнал задоволителни нива на контрол, да може да гледа като един хуманоид, и само душевно удовлетворение да му е достатъчно.

Защото в мярата и баланса е истината!

Каква прелестна Луна...може би в такава вечер е написана лунната соната

00005IMG_00005_BURST20200605022142.jpg

Започва да вали и ...юни е септември. Юни е септември. Но аз съм аз, ти си ти.

Още на: https://textove.com/miro-avgust-e-septemvri-tekst
Благодариние на textove.com

добро утро

Изненадващо не ми се спи толкова колкото очаквах!

Денят започна повече от добре, защото добърмилпрекрасен колега ми оправи проблемчето с компа, за което вчера никой от вас не ми помогна...ше го запомня- както и че фатката била в думичката lock screen

Хубав ви петък!

преди 8 часа, Maleficient написа:

Сега, така като си призна, да ревнувам ли, да се изрусявам ли...

Не знам и ас

Има някои актриси, в които се влюбвам и ми е приятно само да ги гледам, а тая просто ми задейства дивашкия инстинкт да се размножавам. Даже не съм сигурен дали така е най-точно обяснено, но трябва да е нещо близко.

преди 1 минута, Maleficient написа:

за което вчера никой от вас не ми помогна

Хайде опитай някак да приемеш, че не е видян проблемът.

преди 2 минути, Maleficient написа:

ше го запомня

Хм, почти сигурен бях.

преди 3 минути, Maleficient написа:

думичката lock screen

winkey1-150x150.jpg + L

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Хайде опитай някак да приемеш, че не е видян проблемът.

Хм, почти сигурен бях.

winkey1-150x150.jpg + L

Приемам :)

преди 2 минути, bornofash написа:

Таман щях да викам Даркедж

Късно е либе за 'убозд

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Късно е либе за 'убозд

e защо сега, като става въпрос за в бъдеще, ще знам

преди 7 минути, bornofash написа:

Таман щях да викам Даркедж не го е видял и да го тагва за в бъдеще :lol6:

добре де, ама и така добре се получи ... не знаех, че толкова обвиняващо ще прозвучи поста :) акцентът беше, че започна супер денят ми :bubblegum:

Хванаха пазарджиклия, пресушил 12 бири и бутилка ром от затворено заведение

Ей тоя е Юнак! На 57 лазарника 12 бири и бутилка ром... Бас ловя, че ако не са го били хванали, щял е да изпие повече!

Факт!

Или са го фанале, щот е заспал у магазино

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 6 минути, darkterminal написа:

Хванаха пазарджиклия, пресушил 12 бири и бутилка ром от затворено заведение

Ей тоя е Юнак! На 57 лазарника 12 бири и бутилка ром... Бас ловя, че ако не са го били хванали, щял е да изпие повече!

Факт!

жаден бил човека явно

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Малефо, може да направиш анкета с азиатци, като разбира се сложиш и тия които аз ти кажа, и твоя любимец.  Въпросът го оставям на теб.😀 

Целувка после ще получи ли?

преди 31 минути, Maleficient написа:

Денят започна повече от добре, защото добърмилпрекрасен колега ми оправи проблемчето с компа, за което вчера никой от вас не ми помогна...ше го запомня- както и че фатката била в думичката lock screen

Като бяхме малки, един приятел си спука гумата на колелото. Казах му: "имам всички необходими инструменти, редовно си лепя моите – дай ГА насам, фасул работа". Накрая му я разпрах още повече и му сложих една от моите гуми. Без да му казвам, разбира се, за да не му е неудобно. После няколко седмици не карах колело, докато си намеря нова гума.

Затова дори и да знам как, дори и да искам, не мога да ти помогна.

преди 26 минути, DarkEdge написа:

Или са го фанале, щот е заспал у магазино

И така да  е... Слет толкова допинг и да заспи човек не е страмно...

преди 24 минути, Maleficient написа:

жаден бил човека явно

Направо е бил жабен :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.