Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 57 минути, Maleficient написа:

@emmi ако не се докладва до края на деня, заминавам за Божичен!!!

Валкирия май я изплаши. Щото липсва, откакто тя си домъкна тук мръсните чаршафи.

Не се плаши, Емми, и да те извади от нерви, не може да развали останалото ни от теб впечатление за позитивен човек.

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 6 минути, bornofash написа:

Валкирия май я изплаши. Щото липсва, откакто тя си домъкна тук мръсните чаршафи.

Не се плаши, Емми, и да те извади от нерви, не може да развали останалото ни от теб впечатление за позитивен човек.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Заговор_от_20_юли

Странно е да се кръстиш никнейма и то евреин на нацистки план. Някак не ми се връзват нещата. То пък и Хитлер е бил евреин. Не знам.

преди 24 минути, bornofash написа:

Целувка после ще получи ли?

Като бяхме малки, един приятел си спука гумата на колелото. Казах му: "имам всички необходими инструменти, редовно си лепя моите – дай ГА насам, фасул работа". Накрая му я разпрах още повече и му сложих една от моите гуми. Без да му казвам, разбира се, за да не му е неудобно. После няколко седмици не карах колело, докато си намеря нова гума.

Затова дори и да знам как, дори и да искам, не мога да ти помогна.

Запомни това с въпроса си, за да знаеш каква е цената на смелостта и добротата ми :lipstick:

Желанието (ти) - или да опиташ поне- понякога е повече от способностите ти реално да помогнеш.

Но ... има  нещо много трогателно в примера, който си дал. И го разбирам, че не си посмял, но ако беше послушал само желанието си, можеше да ми преинсталираш наново целия уиндос :D че за нов комп не смея да мисля

преди 13 минути, acnekt написа:

Странно е да се кръстиш никнейма и то евреин на нацистки план. Някак не ми се връзват нещата. То пък и Хитлер е бил евреин. Не знам.

Друг е първоизточника:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Валкирии

преди 16 минути, bornofash написа:

Чувствам се безстрашна като една Света Гергина, която ше прониже миризливата   חזיר

:goahead::cool:

Повечето хора се отвращават от насекомите ( хлебарки например ) , но това не е свързано непременно със страх.

Отвращението е проста , инстинктивна реакция, докато страха (фобията) не е инстинктивна, а осъзната или подсъзнателна реакция към стрес в миналото, като фобията не може да се контролира от човека, който я изпитва. Обикновено се проявява като пристъп на паника, а може само като тревожност.
bb86d2f731d9d382c0386bc8f4df64e5.jpg

Мхм.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добрата новина е, че е Петък! и почти преполовен работен ден... следобедчето ще попочерпя добрияпрекрасен колега ;)

днес мрънкам на пряката шефка, че съм си легнала в три сутринта, а тя: Е, ти не приключили с този рожден ден?! То бива празнуване твойто...

междувременно мисля и Анкета за Средиземноморската... ей така да види, че съм готина :sunglasses:няма да ви откажа помощ, ако някой има идеи за нещо интересно като тема на анкетата

преди 43 минути, Maleficient написа:

Чувствам се безстрашна като една Света Гергина, която ше прониже миризливата   חזיר

:goahead::cool:

Не мисля, че искаш да живееш в свят, където пронизваме хората, които не ни харесват

Защото утре и за теб ще дойде някой да те прониже

преди 1 минута, bornofash написа:

Не мисля, че искаш да живееш в свят, където пронизваме хората, които не ни харесват

пошегуваааааааааааах се

преди 1 час, M.Николов написа:

Друг е първоизточника:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Валкирии

Очевидно си пропуснал и отговора и, че никнейма не е свързан със скандинавската митология.

преди 1 час, bornofash написа:

липсва,

щот сигурно има ангажименти по пътищата...

преди 1 час, DarkEdge написа:

щот сигурно има ангажименти по пътищата...

Хубаво е да не се тревожим :goahead:отделно, че доколкото ми е направило впечатление тя е доста над н(и)ещ(е)ата(та), но все пак би могла да наднича и да ни показва, че си мисли за нас :huh:

по ми е мъчно за Уиш и не знам и не смея да си помисля колко мрачно е в момента "небето" над нея, и какво ли би "издухало" тъмните гадни облаци...но на душички като нея все някое листенце от дива роза или някоя опияняваща мелодия, биха намерили начин да влязат през прозореца :)

Бог е велик и в деня на пророка, успях освен да мина цялата обща част, ами си оправих и дертовете с wi-fi то : решението, както винаги се оказа просто и донякъде тъпо : явно вече след ъпдейт да направя "forget this network" и след това - свързване наново. Сега всички ябълки в къщи работят бе проблеми.

А да, и в Ал-Акса са отслужили първа молитва след 70 дни карантина.ТАСС услужливо ми пусна лайф по случая.

Хайде - със здраве.

ТАСС значи... брех! сериозна е работата- тцътцъ

ТАСС

Неизвестно защо , алгоритъма на фейсбук ми предлага подобни лайфове , подтиквайки очевидно дълбоко скритият в мен уахабит да се прояви .

Е, трябва да съм радостен , не ли ?

Като умра ще имам вино и шербет колкото си пожелая . И няма да да прокиснати , като кълняха вчера някои ...хммм... личности

преди 25 минути, Trichocephalus написа:

ТАСС

Неизвестно защо , алгоритъма на фейсбук ми предлага подобни лайфове , подтиквайки очевидно дълбоко скритият в мен уахабит да се прояви .

Е, трябва да съм радостен , не ли ?

Като умра ще имам вино и шербет колкото си пожелая . И няма да да прокиснати , като кълняха вчера някои ...хммм... личности

Ти така ще кажеш :cool: че ФБ нали, а кой знае какъв чеченски или афганистански художник си, който скоро ще бъде разкрит от службите и ще си "спомниш", че сам си последвал единствената малка Червена звездаааа

а 40 девици- или то това може си го менкаш

преди 2 часа, bornofash написа:

начи, един буквалист шси помисли, че защитаваш прасето
ни съ притеснявай ве, до коледа има време

пп

Цитат

Чувствам се безстрашна като една Света Гергина, която ше прониже миризливата   חזיר

1095666768_.PNG.c3c7cdf485347d6988ca36c0823ba6c6.PNG

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 часа, M.Николов написа:

Възможно е, а от къде идва?

Нали вече писах. Операцията.

Няма нужда да благодарим на черната ни станция уважаеми зрители, той винаги е в помощ на нуждаещите се от масло в огъня.

А иначе отпреди малко, как се разсмях на един подтекст в закачките на колежката.

Днес охраната ни е по заместване. Един пенсиониран чичко-полицай, на когото колежката ми-скорпи му казва Тигре! мързи ме да обяснявам защо... и той се самохвали как професионално си върши задълженията, защото обикаля около и извън сградата, за да засича, ако има нарушители. И колежката закачливо го пита: А белезници носиш ли?... Той: Абе, мани ги белезниците, ама май нямам кожена палка. :D при което тя много учудено почти обвинително: Как така нямаш??? всеки мъж си има!!!

:giggle1::laughing4::lol6:

може да е черна станцията, ама си има голема антена

възможно ли е, да не ме интересува или е хубаво да се мечтае, а и кой ли вярва вече на някой във виртуалността?

Аз съм ВисокаРусаПищна- и пея в хора. За сведение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.