Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за конфигурация и видеокарта.

Featured Replies

• Автор

1 x Patriot P200 512GB P200S512G25144.00     Roujin Z не свети  не си гледал внимателно 

и както казах преди мога да си го посволя скъпия боклук и го доказах  сладуранки  а вие можете ли така

• Отговори 312
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

The Black Eyed Peas - My Humps (Official Music Video)

наздраве сладуранки 

специален поздрав за всички чалгари  и дребни душици  наздраве  мишлета :)

слаби душички  погазах ви че мога да си си купя нещо което ми препоръчахте за близо 3 к   и  било болук и млъкнахте мишки  сладурчета  сексапилни

не отговаряте вече на ТРОЛА   казах и платих който от вас може да го направи  да пише да го отделя от мишлетата 

• Автор

искам да ви се извиня  бях пийнал  но вие ме нападнахте доста хора  което не оправдава отношението ми към вас  моля да ме извините  няма да се повтори  пожелавам ви здраве 

на 22.01.2020 г. в 21:27, Tornado Vihrushkov написа:

специален поздрав за всички чалгари  и дребни душици  наздраве  мишлета :)

слаби душички  погазах ви че мога да си си купя нещо което ми препоръчахте за близо 3 к   и  било болук и млъкнахте мишки  сладурчета  сексапилни

не отговаряте вече на ТРОЛА   казах и платих който от вас може да го направи  да пише да го отделя от мишлетата 

Това е класика в жанра, но има къде, къде по-добри на Нели... Фуртадо.

• Автор

моля да ме извините няма да се повтори

и  като ми дойдат компонентите  наистина ще ми е нужна помоща ви за да го настроя след като го злобя 

изкрено се извинявам 

• Автор

приятели да попитам на радеониете  има зад радятора на платката 1 цк ключе   наляво и на дясно се мести за какво служи 

• Автор

има ли  безжични клавиатура и мишка  които не ползват батерии  а взимат ток дирекно от компа 

https://desktop.bg/keyboards-all?utf8=✓&price_btw_all=all&search[price_gte]=&search[price_lte]=&brand_id_in_all=all&type_keyboards_id_in_all=all&search[type_keyboards_id_in][]=2&keyboardtype_id_in_all=all&search[with_mouse_eq]=1&warranty_size_btw_all=all&per_page=25&search=promo_asc

препоръчайте ми клавиатура и мишка комплект моля

Не знам какво е " радеониете "? Снимай! Книжка?

По другия въпрос изобщо не вземай безжични!!! Ще си скъсаш нервите и ще изхвърлиш компа през прозореца, а ние няма да знаем кога, и да чакаме отдолу! ;)

• Автор

картите си ги имам Днес говорих пак с ВАРИО всичко тряба да ми дойде сега на 30  куриерите забавяли нещата  и някой компуненти се чакат повече от 5 дена и хората няма да ми ги пратят с куриер а лично ще ми ги доставят с кола на фирмата  и днес като говорих с тях поръчах и една паста MX- 4 арктик  и аз нямам търпение и чакам  та кажете тези ключета на  картите за какво са 

Вероятно шефа на Варио ще дойде с колата.Да му искаш автограф!

• Автор

аз говорих и с мъж и с една дама  от както поръчах много готини и културни хора 

мъжа ми каза че лично ще ми доставят всичко не с куриер много готини хора 

• Автор

защо е това отношение 

попитахте ме отговорих  нямам намерение да минавам никой

извиняваъй по тази логика и тебе мога да те мина и да ми стоиш като мартеничка на вратата после

просто попитах неща които не са ми ясни  ако знаете да ми обясните  8 страница мале  ми обясни ми  вместо да ми предлагаш да минавам жената ако е лека 

ако толкова много  ви дразня няма да пиша и да питам повече   сега попитах нормално и правилно  във дифиниран въпрос ако ше се  МИНАВАМЕ  дай телефон да те мина

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.