Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за конфигурация и видеокарта.

Featured Replies

• Автор

от 5 различни телефона снимах и все е по мегабайт и половина  немога да кача снимките 

• Отговори 312
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

приятели как да намаля размера на снимките и да ви покажа снимам с йфон 5 и снимките са по 4 мегабайта немога да ги кача

не разбирам за това ви питам без подигравки моля  искам да ви покажа юе наизтина взех супер комп 

преди 59 минути, Tornado Vihrushkov написа:

приятели как да намаля размера на снимките и да ви покажа снимам с йфон 5 и снимките са по 4 мегабайта немога да ги кача

не разбирам за това ви питам без подигравки моля  искам да ви покажа юе наизтина взех супер комп 

Качи ги на друго място и просто дай връзка тук, за смаляване - от опциите на камерата намали колко M мега пиксела да е или ползвай някакъв софтуер.

• Автор

мерси още си чакам компонентите от ВАРИО оправдаха се с куриерите  поръчал съм всичко на 21 сега им звънях казаха да звъна към 2 часа  от три куриерски фирми  много компоненти ми дойдоха за максимум 3 дена  от други онлайн магазини говоря ако не ми дойде до 3 часа поръчката я отказвам и ще  си поръчам от друга фирма  а днес си взех отпуска за да ги получа  несериозна работа да се оправдават с куриери за скъпа поръчана конфигурация

и сега имам 3 видеокарти  4 в 1 геймарка клавиатура ссд   2 броя и акам монитори процецори и си е от ВАРИО  които се изложиха  много с управдание с куриерите 10 дена 

иван.jpg

PowerColor-Devil-13-Dual-Core-16GB-Radeon-R9.jpg

84292814_2822500147810582_5060019345011245056_o.jpg

• Автор

не поръчвайте нищо от ВАРИО  най слабата фирма  за 10 дена още нямат отговор  защо не ми е дошла конфигурацията още се управдават с куриери благодаря че ми ги препоръчахте

не е редно така  прецакахте трола с мнения и откаде да купи това ли са ви фирмите  и доверените достафчици

• Автор

понеже днес не ми дойдоха  компонентите и говорих с момчето  и единсствено смених дъното MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 7C37-001R  и се разбрахъме с момчето да е при мен на 7 февруари твърдо 

оказа се юе поръчаните компоненти по трудно се доставят особено захранването  така юе ще изчакам ощще малко до 7 ми а и аз смених дъното и ще изюакам до 7 ми 

с 2 думи се набутах още 300 лева отгоре  и компа отиде на 3500к до тук 

Уж се гледа къде е по-евтино иначе най-лесно JAR Computers.Има го в почти всеки град.

• Автор

така е толкова чаках ще изчакам още малко но мисля че се получи добра машина за парите си купих и 1 SAMSUNG SSD 860 EVO 500GB MZ-N6E500BW

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 7C37-001R

• Автор

не 1 а 3 Радеона :)

машината е АМД   и картите ще са такива харчат повече ток  но имам хубаво захранване а и са добре охладени стоково насапфира вентилаторите са лагерни  на паларколорите незнам какви са но за мен са яки карти а и много трудно намерих РЕД ДЕВИЛА  16 гб

• Автор

ще си гледам филми ще си играя на  Света на тановете  абе ще си го имам  скоро няма да стане стар  а и с 64 гб рам  си е яка машина

преди 5 часа, Tornado Vihrushkov написа:

мисля че се получи добра машина за парите си

Всичко друго ще е, но не и "добра за парите си". ;)

преди 4 часа, Tornado Vihrushkov написа:

не 1 а 3 Радеона

На дъно с два x16 слота. :D Интересно ми е какво ще се измисли за монтажа. На мен вариантите са ми ясни, интересно ми е в конкретния случай какво ще се прави. :D

• Автор

имам много яка аудио система  ямаха ресивър 2 колони JBL  по 260 вата 16 ома  2 SONY ssE-411  2 субуфера единия е HARMON CARDON -HKTS 220 профисионална уредба 1 пайнер и една техникс имам доста техника за узвочение 

ами ще си купя още един РЕД ДЕВИЛ  16 гб и ще реша проблема  двете карти по 8гб ще си ги пазя нови са  все ще ми потрябват някога  ето ти решение за конкретния случей  :)

на 31.01.2020 г. в 17:28, Tornado Vihrushkov написа:

понеже днес не ми дойдоха  компонентите и говорих с момчето  и единсствено смених дъното MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 7C37-001R  и се разбрахъме с момчето да е при мен на 7 февруари твърдо 

оказа се юе поръчаните компоненти по трудно се доставят особено захранването  така юе ще изчакам ощще малко до 7 ми а и аз смених дъното и ще изюакам до 7 ми 

с 2 думи се набутах още 300 лева отгоре  и компа отиде на 3500к до тук 

Tornado, да беше поръчал от Китай, досега щяха да ти пристигнат частите.

• Автор

има нещо вярно приятел  чках толкова ще изчакам и до 7 - ми  а и смених дъното с по ново  купих си още едно ссд  500 гб  още 32 гб рам  та всичко ще си дойде на мястото сега разглеждам един охладител на МСИ и много се замислям но незнам нужен ли ми е 

аз копувам доста неще последната седмица но винаги мога да продам което ми остане и няма да се ползва има хора които немогат да си ги позволят нещета  нови аз като им ги дам на по ниска цена  пак няма да съм вътре кой знае колко 

преди 2 минути, Tornado Vihrushkov написа:

има нещо вярно приятел  чках толкова ще изчакам и до 7 - ми  а и смених дъното с по ново  купих си още едно ссд  500 гб  още 32 гб рам  та всичко ще си дойде на мястото сега разглеждам един охладител на МСИ и много се замислям но незнам нужен ли ми е 

По-добре си сглоби това, което си поръчал досега, а после ще си покаже имаш ли нижда от нещо допълнително като охладител или др. неща.

• Автор

ами приятел охладителите са 2  единия си го избрах сам раджинтек про а другия някой от вас ми го препоръча е 36 дуо или нещо такова а сега гледах този имам възможност да го взема  хубав ли е MSI CORE FROZR XL E32-0802070-A87 или този MSI CORE FROZR L E32-0801920-A87 мнения 

vpvelev ти ли каза че мечтаеш за р 5 3600х  ако е  беше ти до два месеца може и да го имаш приятел 

а и от ВАРИО ми казаха че чакат само захранването  Рам  паметта  ПАТРИОТ ссд  монитора и КУТИЯТА   за това остана за 7 крайна дата 

Мечтая за Ryzen  3600 (без Х-а :) ). Ама чакам като пуснат следващото поколение 4, да намалят малко цените на това 3-тото. :)

• Автор

едната видеокарта ми се оказа излишна  та някой ако има нужда може да се договорим  Sapphire R9 290X Tri-X OC 8GB 

разликата с Х не е голяма да ти кажа малко по бърз е  

ти си готин човек  до колко чакаш да падне 3600  че да го вземеш като цена 

AMD RYZEN 5 3600 100-100000031BOX   ЦЕНА: 434.00-47.00387.00ЛВ.  колко  мислиш че ще  намалее  и ти до каква цена можеш да си го позволиш приятел  ще  бутна едно рамо 

преди 15 минути, Tornado Vihrushkov написа:

до колко чакаш да падне 3600  че да го вземеш като цена 

Не зная колко ще падне, но нали виждаш, че AMD яко бутат цените на по-старото поколение, когато пуснат новото. 

Ще ме изгонят от къщи, ако го взема сега :)

Tornado, благодаря за "рамото" но не ме мисли. Ще се оправя някак си. Ти гледай сега да си сглобиш твоята машина, да я настроиш и да и се радваш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.