Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да инсталирам Windows 7, търси някакъв драйвер

Featured Replies

току-що, Hot Bastard написа:

Кво да давам? Не ми плащат, че да им адвокатствам на микромеките. 7цата си беше най-хубава. Но остаря, няма драйвери и т.н.

Не, не е остаряла. Просто МС нарочно я спират, за да си налагат боклука 10. След като Бил Гейтс се махна в тази компания няма вече мислещи хора. Правят глупост, след глупост и и унищожават капитала.

• Отговори 83
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кво да давам? Не ми плащат, че да им адвокатствам на микромеките.

A? Значи само ти плащат да плюеш по Линукс?

Хайде, бре. Това е върхът на позора. 98% процента от десктоп потребителите са на Windows и никой да не може да помегне.... Това е резил!!! От толква стотици милиони Windows потребители - никой. Срам!

Онзи ден и аз си правих експеримент да инсталирам windows 7 на Ryzen 1600 и asrock Fatal1ty B450 Gaming K4. Вградих драйверите, които даваха в сайта на asrock за windows 7 usb, пробвах с 2 имиджа и стана единствено като закачих ps/2 клавиатура и след това ръчно с клавиатурата инсталирах нужните драйвери за usb пак от същия архив.  Така че, намираш една такава клавиатура, евентуално и мишка и действаш, друг вариант НЯМА!

преди 10 часа, Vania2 написа:

A? Значи само ти плащат да плюеш по Линукс?

Хайде, бре. Това е върхът на позора. 98% процента от десктоп потребителите са на Windows и никой да не може да помегне.... Това е резил!!! От толква стотици милиони Windows потребители - никой. Срам!

Е, с вас само се забавлявам. Лоша реклама няма са казали хората, що недоволстваш? Айде стига, че оспами темата на човека. Срам нямаш ли?

• Автор

The following error may occurred while trying to install Windows OS from a USB installation disk: "Select the driver to be installed.  Load Driver. A required
CD/DVD drive device is missing. II f you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now.   Note: If the Windows installation
media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step".

Това е съобщението в който и порт да вкарам флашката.

Не помага включване в USB 2, както и настройки в BIOS за legacy и така нататък.

Реално ти изобщо до къде стигаш, в BIOS диска ти как е настроен? При мен след първия рестарт спират да работят USB мишки/клавиатури.

• Автор
преди 3 минути, Raze написа:

Не помага включване в USB 2, както и настройки в BIOS за legacy и така нататък.

Ама клавиатурата и мишката са на ps2. Лошото е, че не иска и не иска. Иначе само флашката е бодната в УСБ.

преди 2 минути, Hot Bastard написа:

Айде стига, че оспами темата на човека.

Ц, как? Ти виждаш коя тема е оспамена и коя не? А! пипнах те! Значи нарочно спамиш в Линукс раздела. Нека пренесем помията тук

преди 3 минути, Hot Bastard написа:

Е, с вас само се забавлявам.

Дай сега тука. Да става по-голям купон. Нали сте милиони, и купонът ще е много по-голям.

преди 8 минути, Ivan Zangagolev написа:

Ама клавиатурата и мишката са на ps2. Лошото е, че не иска и не иска. Иначе само флашката е бодната в УСБ.

https://www.anandtech.com/show/11182/how-to-get-ryzen-working-on-windows-7-x64

IИнсталирай Nlite https://www.ntlite.com/

Вземи и сложи USB драйверите вътре в оригиналното ISo от което инсталираш. Направи го отново. Всички драйвери трябва да са ти вътре в ISO то на Win7

Ц, как? Ти виждаш коя тема е оспамена и коя не? А! пипнах те! Значи нарочно спамиш в Линукс раздела. Нека пренесем помията тук

Дай сега тука. Да става по-голям купон. Нали сте милиони, и купонът ще е много по-голям.

Не ти се получава пич, откажи се, хот бастард е само един, не можеш да ме копираш, изглежда нелепо.

преди 1 минута, Ivan Zangagolev написа:

Причини и варианти за проблема, който имаш.

1. Неправилно настроен биос или умишлено скопен биос, за да не може да се инсталира Windows 7. Това вече се прави умишлено и от производителите. Вариант - Слагаш 10.

2. Ако ти казва, че липсва драйвер с програмата Nlite си правиш нова флашка с бутваща седмица, където добавяш и липсващите драйверти.

3. Купуваш си външно DVD ( струва около 40 лева)  и споконто си инсталираш по стари версии на Windows без да те притесняват такива грешки

4. Повредено копие на Windows 7 или неправилно направена флашка. Вариант - тестваш флашката на друга машина или правиш нова такава.

5. Процесорът ти е райзън и официално не поддържа 7. Вариант слагаш 10.

Ако има нещо друго нека съфорумниците ме поправят или допълнят.

Не ти се получава пич, откажи се, хот бастард е само един, не можеш да ме копираш, изглежда нелепо.

Оли, само ти ли можеш да пишеш врели-некипели в неподходящи теми? Даже мога и да те задмина.

По стар обичай темата беше осрана  тотално :) ...........както се казва "Нищо ново под слънцето "

преди 5 минути, Ивайло Димов написа:

По стар обичай темата беше осрана  тотално :) ...........както се казва "Нищо ново под слънцето "

Благодаря, благодаря! Черпя вдъхновение от @Hot Bastard  Пак заповядайте! ;)

Благодаря, благодаря! Черпя вдъхновение от @Hot Bastard  Пак заповядайте! ;)

Радвам се, че феновете ми се увеличават.

Ще ти направим статуя. На великия общ @Hot Bastard . Как си разцъква вкъщи на Windows 10, без врати и прозорци, за да не крие нищо и недоумяващ защо другите хора не го правят. После гордо излизащ навън, защото е ползвал Windows 10 и всичко си е снесъл на Microsoft. Каква идилия само.. Изкуството е безсилно пред такава мъдра и прозорлива личност.

И аз мисля, че с външна записвачка ще стане работата. Проблемът е да се инсталира, след това няма да има проблеми съдейки по това, че си има драйвери, но също смятам, че ако не е нужна за работа със специфична програма, си инсталирай 10-ката.

преди 2 часа, Ивайло Димов написа:

Съгласен съм, модераторството е под всякаква критика.

преди 1 час, tepmu написа:

Съгласен съм, модераторството е под всякаква критика.

Докато не се сбиете виртуално и почнете да се обиждате няма никой да ви направи забележка. Ако не сте съгласни пишете на собственика.

преди 4 часа, Ивайло Димов написа:

И какво трябва да направи модераторството? Не се нарушават правилата на форума.

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Опа.. @Hot Bastard ;) Какво следва? Да видим кой ще е по-инат и кое ще стане пъро - троловете ще ги модерират или ще опразним форума поради безпрецедентната помия с която ще го залеем. На всеки ти тъп и неадекватен коментар в Linux секцията, ще ти отговорям поне с два в Windows секцията.

преди 3 минути, Vania2 написа:

Опа.. @Hot Bastard ;) Какво следва? Да видим кой ще е по-инат и кое ще стане пъро - троловете ще ги модерират или ще опразним форума поради безпрецедентната помия с която ще го залеем. На всеки ти тъп и неадекватен коментар в Linux секцията, ще ти отговорям поне с два в Windows секцията.

Нито ще се модерират троловете,нито ще се опразва форума поради безмислени коментари. Единствено ще се наказват потребители нарушаващи правилата. И на мен не ми харесва като търся информация от 20 коментара само няколко да са адекватни, но така стоят нещата в момента. А и така е навсякъде. Няма нищо общо с нещата от преди 10-15 години.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Макар троловете да не се толерират и насърчават, не се трият коментари които са в рамките на добрия тон дори да са спам, защото това би била несубективна преценка от страна на екипа, а той трябва да е безпристрастен. Истината е, че и самите потребители трябва да имат някаква форма на самосъзнание ако искат форума им да остане чист и спретнат. Тук не е забавачница.

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

не се трият коментари които са в рамките на добрия тон дори да са спам

Е тогава би трябвало да се поредактират малко правилата на форума. По-конкретно - т. 1.2, 2.5, 2.6, 2.7, 2.8. Няма смисъл от правило, което е дефинирано като "Не е желателно", и никой не следи дали се спазва. Да се махнат, и всеки да пише каквото си иска.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.