Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

bob - колко живот му остава

Featured Replies

преди 1 минута, дръндю написа:

и като направя сметка, че месечно говоря десет минути, излиза че минутата ми е лев и двайсе при този тарифен план

Хайде стига глупости. Не говорите по 10 минути. Мен точно по никакъв начин няма да ме убедиш, нито пък ще ти и повярам. Но ако все пак наистина толкоз говориш си вземи един ваучер и си готов.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Отговори 77
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Хайде стига глупости. Не говорите по 10 минути.

ами когато се наложи да звъня по болници и доктори е малко повече, но иначе не надвишавам 10

току-що, дръндю написа:

ами когато се наложи да звъня по болници и доктори е малко повече, но иначе не надвшавам 10

Добре, няма да споря. Съжалявам, че не мога да ти покажа разпечатки на потребители да видиш дали се говори по 10 минути. И тук не говоря за фирми. Ще се чудиш не на коя планета си, ами дали си ив правилната слънчева система. За мобилни данни пък и дума няма да споменавам. 

преди 3 минути, Емил Костов написа:

покажа разпечатки на потребители

няма какво да ми показваш разпечатки
щерката кът захапи телефоня и се самозабравя...и сестра ми е тъй
пп
те са на неограничени

преди 11 минути, дръндю написа:

няма какво да ми показваш разпечатки
щерката кът захапи телефоня и се самозабравя...и сестра ми е тъй
пп
те са на неограничени

Ето сам си отговори на въпросите. Сега ако съм един оператор предлагащ услуги тебе ли ще гледам или щерка ти и сестра ти. Ето ето защо ще спрат БОБ и ще закрият тези планове. Компанията няма файда от тях.

• Автор

Да, зависи много от това кой колко потребява. Така че 16 лв може и милиард минути да ми дават до луната, но какво от това. Както казах, по груби сметки, за повече от наполовина по-малко (7 лв) бих могъл да карам с предплатения интернет, след като и аз говоря малко. През voip ми е мисля 5 ст. минутата, така че една предплатена карта за разговори колкото за sms-и ако се наложи, и това е.

Нали, в случая говорим за хора, които от боб ще трябва да търсят друго, като при боб са плащали 2-3-5-7 лв максимум. За повече, винаги е имало планове при нормалните оператори. 16 лв няма да дам скоро, а ако имаше план с 50 минути и 1ГБ интернет за добра цена, бих минал на него. 90% от комуникацията ми минава през интернет, така че минутите са ми маловажни.

PS. Като стана дума кой колко говори, тия с "неограничените" минути нали в 99% от случаите ги слушам за какво ги ползват - за абсолютните глупости, майна, за най-малоумните разговори, които съзнанието не е в състояние да си изфантазира. Аз говоря по телефония само към хора, които нямат нито поща, нито вайбър нито нищо, или някоя фирма или нещо, и наистниа и 40-50 мин. на месец ми стигат. Ако говоря повече, то е просто за да ги поизговоря да не се изгубят хептен всичките.

преди 1 минута, teglicha написа:

Да, зависи много от това кой колко потребява. Така че 16 лв може и милиард минути да ми дават до луната, но какво от това. Както казах, по груби сметки, за повече от наполовина по-малко (7 лв) бих могъл да карам с предплатения интернет, след като и аз говоря малко. През voip ми е мисля 5 ст. минутата, така че една предплатена карта за разговори колкото за sms-и ако се наложи, и това е.

Нали, в случая говорим за хора, които от боб ще трябва да търсят друго, като при боб са плащали 2-3-5-7 лв максимум. За повече, винаги е имало планове при нормалните оператори. 16 лв няма да дам скоро, а ако имаше план с 50 минути и 1ГБ интернет за добра цена, бих минал на него. 90% от комуникацията ми минава през интернет, така че минутите са ми маловажни.

Ще дадеш! Ще те принудят. На теб ти трябва телефон да говориш. Като не искаш имаш Wi-fi, skype, viber и още доста други приложения за комуникация.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Ще дадеш! Ще те принудят. На теб ти трябва телефон да говориш.

ей твай принудата
не мойш да изядеш един тон сирене, ама ще си го платиш, което по-скоро ми прилича на изнудване

преди 3 минути, дръндю написа:

ей твай принудата
не мойш да изядеш един тон сирене, ама ще си го платиш, което по-скоро ми прилича на изнудване

А добър ден. Естествено, че ще бъдеш изнуден и нямаш друг избор! Ще се съгласиш! И ще издеш не само сиренето ми ще искаш и кашкавал.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

И ще издеш не само сиренето ми ще искаш и кашкавал.

там е работата, че ще изядеш 5-10-100, а ще платиш за 1000, което си е мошенгия от всякъде погледнато

преди 1 минута, дръндю написа:

там е работата, че ще изядеш 5-10-100, а ще платиш за 1000, което си е мошенгия от всякъде погледнато

Няма нищо мошеническо. Операторите се ориентират към пазара. Потребителят иска неограничени минути, повече мегабайти, бърз интернет и хубави телефони. Вие с ниските тарифи и 10-те минути сте история. Можете да бъдете пожертвани.Сега стана ли ти ясно или да??

• Автор
преди 17 минути, Емил Костов написа:

Ще дадеш! Ще те принудят. На теб ти трябва телефон да говориш. Като не искаш имаш Wi-fi, skype, viber и още доста други приложения за комуникация.

Е, нали това коментирах - няма да дам :) . Затова обмислям предплатения интернет за 6 лв на месец и една предплатена колкото да има. И без това вече почти всички телефони са двусимови.

"Вие с ниските тарифи и 10-те минути сте история "
- Е, колко история.. интернета все по-ценен става, хората все повече говорят по вайбър и останалите - хем почти безплатно, хем също много важно - по-качествен звук при разговор.
Надявам се на теб този път да ти е станало ясно, че тия неща са ни ясни дето ги говориш, че всеки си гледа интереса и бизнеса и печалбата. Но все още има варианти. Ако нямах никакъв друг избор, щях да давам по 16 лв за нещо което не ползвам.

А мислех да се пребирам в БГ щот нал обещаваха нещо си там ! Тц нема !!!

преди 2 минути, teglicha написа:

Е, нали това коментирах - няма да дам :) . Затова обмислям предплатения интернет за 6 лв на месец и една предплатена колкото да има. И без това вече почти всички телефони са двусимови.

"Вие с ниските тарифи и 10-те минути сте история "
- Е, колко история.. интернета все по-ценен става, хората все повече говорят по вайбър и останалите - хем почти безплатно, хем също много важно - по-качествен звук при разговор.

Няма какво да го обмислящ. Вземаш си предплатена карта и готово. Никой няма да те спре.

преди 2 минути, malosi написа:

А мислех да се пребирам в БГ щот нал обещаваха нещо си там ! Тц нема !!!

Ти сериозно ли вярваш на тази простотия, която върви в момента. Никой от чужбина няма да се върне тук, докато се продължава с практиката кражба и разпродажба. 

• Автор

Аз предплатена имам, стария си номер го държа от години. За съжаление сигурно боб номерата няма да могат да се прехвърлят на предплатена нито при А1, нито при другите два, макар че имам спомен че имаше начин при един от операторите - приемаше номера от други към свои предплатени, трябва да се види.

току-що, teglicha написа:

Аз предплатена имам, стария си номер го държа от години. За съжаление сигурно боб номерата няма да могат да се прехвърлят на предплатена нито при А1, нито при другите два, макар че имам спомен че имаше начин при един от операторите - приемаше номера от други към свои предплатени, трябва да се види.

Хайде де?? И как така реши, че няма да могат да се прехвърлят?? Не си поискал, не си го направил. Даже и от А1 искат или не искат могат да ти го направят предплатен.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Няма какво да го обмислящ. Вземаш си предплатена карта и готово. Никой няма да те спре.

Ако мога да си запазя номера, и мен ме устройва това!

преди 2 минути, ivan_pop написа:

Можеш естествено.

току-що, ivan_pop написа:

тея са мошеници ве, няма да допуснат такова нещо
виж че стана някакво подобие на абонаментен план...3лв месечно
а едно време имаш нужда, зареждаш
гладен си купуваш ляб
ся плащаш ляба, дори да не си го искал

Не съм много сигурен.Преди време не можеше.

Кое не може? Може просто трябва да си го поискаш. 

току-що, дръндю написа:

тея са мошеници ве, няма да допуснат такова нещо
виж че стана някакво подобие на абонаментен план...3лв месечно
а едно време имаш нужда, зареждаш
гладен си купуваш ляб
ся плащаш ляба, дори да не си го искал

Не, не са мошенници и ти написах по-горе защо не са. Всяка една фирма ( в частност операторите) си имат финансов отдел, който решава според дадените статистики има ли смисъл едно нещо да се поддържа или не. Пазарът се ориентира сподед искането на по-голямата част от клиентите. Така че нямаш шанс. Или се преориентираш или ще си мрънкаш, че всичко са измамници на този свят. 

преди 4 минути, Емил Костов написа:

А може ли както съм на А1, като ми изтече договора да мина на друг оператор на предплатена карта със същия номер?

преди 3 минути, ivan_pop написа:

А може ли както съм на А1, като ми изтече договора да мина на друг оператор на предплатена карта със същия номер?

Може да! Може и преди да изтече. Просто след като ти пренесат номера, ще трябва да си платиш оставащите такси до края на договора към А1

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Не, не са мошенници и ти написах по-горе защо не са. Всяка една фирма ( в частност операторите) си имат финансов отдел, който решава според дадените статистики има ли смисъл едно нещо да се поддържа или не.

Една мисъл на Буров която го потвърждава:

Цитат

Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.

Една мисъл на Буров която го потвърждава:

Остави Буров настрани. Така е в целия свят. Ами сега като всичко е полудяло по 5G какво правим. Кой ще се занимава с такива планове?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.