Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

златните пирамиди

Featured Replies

на път ли са българските власти да  разбият  измамата с търкащите се фишчета ?

или всичко е точно и няма измама а е поръчана частна лотария  и държавата да я  удържави и да стане монопол ?

• Отговори 66
  • Прегледи 2,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Че е измама такава е. Прибира един милиард а пуска един милион печалби.

Целта е да се вмъкне мания у населението. Печели се страшно много.Не се плащат 210 милиона данъци и вече дал 20 милиона на Левски.Много е дал да.

Трябва и хазарта въобще да се забрани. Никви казина ефбет и т.н.

• Автор

а дали е взможно и да се развърта черно тото с тия клубове ?

Мюсюлманите са прави.

Що не оправи на Левски стадиона Божков? Колкото и Ганчев Българска армия.Дават там пари санитарния минимум.

Измама, че има, има. Аз отколко години повтарям, че никакви такива милиони не се печелят, не та не. Ей тука имам една комшийка, уж половин милион спечелила, по телевизията я даваха и нея - и хорат й вярват, в смисъл другите съседи например, вярват й. Спечелила, таратанци - де ти парите ма, нали половин милион, дай да го видим тоз половин милион, що щерка ти проститука у Холандия, като имаш половин милион, а? И ти тука ходиш да въртиш свирки на разни общинари, че за друго не ставаш? Шматка, виждала половин милион, ама през крив макарон - дали й там 10-15 в най- добрия случай 20К лева и да приказва, каквото й кажат пред камерите.

Аз направо не мога да приема и да повярвам, колко много наивни хорица има в тази държава - цял живот ги лъжат, едни и същи измамници, и те па им вярват. Как въобще си го представяте, тези мутри да ви дадат милиони, щото сте били изтъркали некво си билетче там с некви цифрички - вий луди ли сте, балъци ли сте, какви сте.

Аз колко пъти казвах на мои познати и роднини , че тези печалбари дето печалят големи пари са едни фалшификати . Канят едни и същи хора всяка седмица да им връчват уж спечели чекове . То в тотото няма такива печалби един и същ човек да печели по 100 бона всяка седмица . Гушкайте хазната на Божков ако си вярвате , че ще ви даде някаква истинска печалба.От онлайн печалбите също е измама там всяка седмици пак едни и същи хора печалят ако следите страницата на фейса на лотарията по коментарите ще видите , че съм прав .

Докато има баламурници да им вярват на тия скапани лотарии, ще ги има и измамници и уж тото милионери.

Оня ден гледах на една спирка една лелка търка три билетчета едно след друго и като не спечели нищо взе да ги кълне и псува наред, пък до нея беше седнала една друга и вика: "Ама някой накара ли те насила да си ги купуваш, и при това не едно ами цели три", а тя и отговори: Ами да си начеша крастата, пък после взе да и се оплаква че пари нямала и не знаела до другата и пенсия как ще издържи. Да, но за билетчета има:no-no:

Шашава работа...

Аз па с очите си видях, как двама души от които единя добър приятел и колега, гепнаха 100 и 500к.....Свидетел съм, че понякога има и късмет в тоя живот.....

преди 11 минути, Zaza Zaraza написа:

Аз па с очите си видях, как двама души от които единя добър приятел и колега, гепнаха 100 и 500к.....Свидетел съм, че понякога има и късмет в тоя живот.....

Тия твойте приятели трябва да са били роднини или поне доста близки с черепа, за да ги осени тоз "късмет".:D

Снимка на Abstract Art.

Не знам, малко ме съмнява да имат нещо общо с тоя. Според мен, са късметлии. Има и такива хора, наистина са голяма рядкост, но е имало......От милионите са пускали по някоя трохичка и на случаен принцип....:D

преди 15 минути, Zaza Zaraza написа:

Не знам, малко ме съмнява да имат нещо общо с тоя. Според мен, са късметлии. Има и такива хора, наистина са голяма рядкост, но е имало......От милионите са пускали по някоя трохичка и на случаен принцип....:D

"Трохи" от порядъка на 100 000лева 500 000лева раздавани на случаен принцип, просто няма  :D

преди 1 час, Pig написа:

....

E виж, ако наградата вече е Сашка, може и аз да се вържа.

Абе тя тая лотария не е от вчера.

Защо точно сега решиха, че е мегакрупната измама на века?

По-скоро на тоя Гешев не му е чиста работата. Четох и за баща му ченге и за цирка с кметицата на Младост.

И мутрата му на сатрап-фашист. Свържете точките и ще ви се получи картинката.

преди 16 минути, Maleficient написа:

Абе тя тая лотария не е от вчера.

Защо точно сега решиха, че е мегакрупната измама на века?

По-скоро на тоя Гешев не му е чиста работата. Четох и за баща му ченге и за цирка с кметицата на Младост.

И мутрата му на сатрап-фашист. Свържете точките и ще ви се получи картинката.

Просто Черепа играеше игрички с нЕкои люде на висок пост в държавата и накрая му връчиха сметката. Един от мошениците падна ама защо падна?

Пак хаштага #КОЙ е актуален.

Играел, с риск да се повторя, не от вчера.

Гешев? Какъв го играе?

Е, с възможностите си е поне "офицер". 

Аз започвам да си мисля, че интересите на по-високо ниво, са от чужбина.

Във всеки хазарт печели само и единствено организаторът. Евентуално държавата да прибере някои данъци. Ако служителите и не са "стимулирани" да си затварят очите . В други страни към участниците се връщат над 50% от постъпленията, тук няма и 10%. Що мък да се дават на баламите като може да се изсипват в малоумни реклами и да се набутват повече?

Прави ми впечатление че "бедните" малцинсртва търкат най-много, пък уж нямало какво да ядат. Ами вместо картонче да си вземат кило месо или няколко хляба. Държавата да се вземе и да ги спре. Защо ограничава рекламата на тютюневи изделия, пък не се интересува от хазартните зависимости?

преди 4 минути, Филипов написа:

Прави ми впечатление че "бедните" малцинсртва търкат най-много, пък уж нямало какво да ядат

това ми мирише на отчаяние
от таквос, лесно се минава на  престъпления и наркотици

Абе виждал съм възрастни женици...  седи на касата с хляб и кремвирш или нещо такова, и иска и талонче да търка.

И касиерката вика.. ама не стигат парите.. И бабата връща кремвирша или маргарина.... :angry:

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-ivan-geshev-zad-obvinyaemite-bozhkov-i-vasilev-stoyat-miliardi

Гешев доста насериозно се е взел, дано все пак да успее да приложи Закона.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор
преди 4 часа, miro20 написа:

Абе виждал съм възрастни женици...  седи на касата с хляб и кремвирш или нещо такова, и иска и талонче да търка.

И касиерката вика.. ама не стигат парите.. И бабата връща кремвирша или маргарина.... :angry:

https://faktor.bg/bg/articles/novini-balgariya-ivan-geshev-zad-obvinyaemite-bozhkov-i-vasilev-stoyat-miliardi

къде тва  у белгия ли

тука бабичките нямат пари нито за кремвирши нито за маргарин нито за талон 

преди 5 часа, Maleficient написа:

Играел, с риск да се повторя, не от вчера.

Гешев? Какъв го играе?

аха ясно 

чудех се кой е гласувал за иванчева кмет на софия 

преди 6 часа, nikssi написа:

Просто Черепа играеше игрички с нЕкои люде на висок пост в държавата и накрая му връчиха сметката. Един от мошениците падна ама защо падна?

според мен е заради кавгата между шефовете на  левски и цска

а ББ е цесакар

преди 4 часа, miro20 написа:

Точно, като се вземе насериозно, означава, че и без достатъчно основания/доказателства, може да демонстрира, как от него зависи, да коли и беси. 

От там Страх и смееш ли да имаш бизнес без отделни условия...от държавата и вездесъщия Прокурор.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.