Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ви ли е срам?

Featured Replies

Аз предпочитам да имаме отношения с Русия, вместо със САЩ и Германия!

• Отговори 596
  • Прегледи 22,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, Anne написа:

Не я изкривявам, вие я изкривявате!

Ами те архивите и делата на Белене са отворени така че можеш да идеш да питаш

преди 1 минута, Anne написа:

Аз предпочитам да имаме отношения с Русия, вместо със САЩ и Германия!

Русия и те са същата работа недей си прави илюзия

току-що, petie1 написа:

Ами те арховите и делата на Белене са отворени така че можеш да идеш да питаш

Въобще не ме интересува ежедневието на престъпници, предавали социалисти (то комунизъм не е имало реално, при Сталин също) и евреи на нацистките полицейски свине!

Предаваш ли родината, бъди готов за последствията от това!

Въобще не ме интересува ежедневието на престъпници, предавали социалисти (то комунизъм не е имало реално, при Сталин също) и евреи на нацистките полицейски свине!

Предаваш ли родината, бъди готов за последствията от това!

То по тази логика и ти предаваш България ко да те правим?

току-що, petie1 написа:

То по тази логика и ти предаваш България ко да те правим?

Какви са тия измишльотини? На какви хапчета си?

Аз съм за България, но  прочистена от нацисти и капиталисти.

преди 7 минути, Soviet Soldier написа:

Истината е, че колкото сме робували и робуваме на съветски и американски постановки, толкова сме робували и на немските.

Ами аз нали тва разправям? Че винаги сме били булката

преди 9 минути, petie1 написа:

Белене е била лагер на смърта точно колкото и нацистките онова което ме шокира е че Белене се случва в мирно време

Точно там е тънкия момент, че Белене е в мирно време.  Всички надуват какво е ставало в немските лагери,  но пропускат факта, че е било военно време, както и какво е ставало с немските военнопленници в чуждите лагери. 

Какви са тия измишльотини? На какви хапчета си?

Аз съм за България, но  прочистена от нацисти и капиталисти.

Тоя път те жегнах яката а кой искаше да палим война с турците да гоним Фолксваген и други?  Не чух да споменеш нищо за българите дали живота си във войната ама за евреите ред сълзи ред сополи

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Точно там е тънкия момент, че Белене е в мирно време.  Всички надуват какво е ставало в немските лагери,  но пропускат факта, че е било военно време, както и какво е ставало с немските военнопленници в чуждите лагери. 

Браво най сетне някой се сети къде е ключа за палатката

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Извинете, но военното време не е извинение за масовите убийства на абсолютно невинни цивилни хора - мъже и жени от всякакви възрасти, старци, бременни жени, бебета и малки деца, хора с увреждания! Освен това "Дахау", "Заксенхаузен" и още няколко лагера са отпреди войната.

Не на мене тия.

И преди да се изкарате повече от евреите, да ви напомня, че имаме връзка с тях. Ние, източноправославните държави, признаваме,приемаме  и почитаме и Стария завет, освен Новия.

преди 8 минути, Soviet Soldier написа:

Истината е, че колкото сме робували и робуваме на съветски и американски постановки, толкова сме робували и на немските. 

Само че при немските постановки имаме Цар,  който малко или много се грижи и за благото на народа,  най малкото обещава да не праща войска на фронта и удържа на думата си, а за отстъпките които прави пред немците извлича и не малко дивиденти за родината. Държавник, за какъвто днес не можем и да мечтаем. 

преди 5 минути, petie1 написа:

Тоя път те жегнах яката а кой искаше да палим война с турците да гоним Фолксваген и други?  Не чух да споменеш нищо за българите дали живота си във войната ама за евреите ред сълзи ред сополи

Браво най сетне някой се сети къде е ключа за палатката

Моето се нарича хуманност и съчувствие. Твоето - антисемитизъм и студена пресметливост.

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Само че при немските постановки имаме Цар,  който малко или много се грижи и за благото на народа,  най малкото обещава да не праща войска на фронта и удържа на думата си, а за отстъпките които прави пред немците извлича и не малко дивиденти за родината. Държавник, за какъвто днес не можем и да мечтаем. 

Само дето нацистите го убиват.

преди 2 минути, Anne написа:

Извинете, но военното време не е извинение за масовите убийства на абсолютно невинни цивилни хора - мъже и жени от всякакви възрасти, старци, бременни жени, бебета и малки деца, хора с увреждания! Освен това "Дахау", "Заксенхаузен" и още няколко лагера са отпреди войната.

Не на мене тия.

И преди да се изкарате повече от евреите, да ви напомня, че имаме връзка с тях. Ние, източноправославните държави, признаваме,приемаме  и почитаме и Стария завет, освен Новия.

Тъй тъй продължавай да пишеш па кат те пратят в Белене ще викаш ко стана?

току-що, Anne написа:

Имаме да, евреите са всъщност хазарите, които през 7 ми век нападат Кубратова България,  до там са връзките ни. 

А концлагера,  Анке,  е продукт на британската мисъл, не на немската.  Но за избитите бури Анка не хленчи,  ама за евреите е най редовна.  После се чудиш що ти викали еврейката.  

преди 4 минути, Anne написа:

Моето се нарича хуманност и съчувствие. Твоето - антисемитизъм и студена пресметливост.

Твоето се нарича да не казвам как... Моето е прес,метливост с цел да имам силна България

Само дето нацистите го убиват.

Само дето не нацистите, а московците го убиват. Ама човек трябва да мисли за да го разбере  ;)

току-що, petie1 написа:

Твоето се нарича да не казвам как... 

Аз ще го кажа нейното. ... безгранично невежество   :D

преди 11 минути, petie1 написа:

Тъй тъй продължавай да пишеш па кат те пратят в Белене ще викаш ко стана?

Мечтай си, никога няма да ме пратят там. Аз съм социалистка по политически убеждения. И се гордея с това.:D

преди 7 минути, Michigan111 написа:

Друго имах предвид аз ама нали е дама си сдържах езика

преди 9 минути, Michigan111 написа:

Имаме да, евреите са всъщност хазарите, които през 7 ми век нападат Кубратова България,  до там са връзките ни. 

А концлагера,  Анке,  е продукт на британската мисъл, не на немската.  Но за избитите бури Анка не хленчи,  ама за евреите е най редовна.  После се чудиш що ти викали еврейката.  

Тая глупост, че хазарите са евреи, е дело на нацистите. Хазарите са били някакъв древен народ, но не съм се интересувала от подробности. Съжалявам, не съм по античността. Е, освен по Древния Египет, по който съм луда.

преди 11 минути, petie1 написа:

Твоето се нарича да не казвам как... Моето е прес,метливост с цел да имам силна България

Арийска ли? Хм........................ с дребната подробност, че арийците не съществуват, а са плод на болни мозъци.:wink12:

преди 11 минути, Michigan111 написа:

Само дето не нацистите, а московците го убиват. Ама човек трябва да мисли за да го разбере  ;)

А, да, "дългата ръка на Москва". И от какъв зор да го убиват и  интересно как са имали достъп до него, докато е бил в Германия за среща с Хитлер?

преди 7 минути, Anne написа:

Мечтай си, никога няма да ме пратят там. Аз съм социалистка по политически убеждения. И се гордея с това.:D

Не не си а комедианката на Калдата

анке, ти си ненормална. как можеш да защитаваш лагерите построени през социалистическия период на България. Защо по-д-бре не се скриеш някъде? 

току-що, Anne написа:

Тая глупост, че хазарите са евреи, е дело на нацистите. Хазарите са били някакъв древен народ, но не съм се интересувала от подробности. Съжалявам, не съм по античността.

И как хем не си се интересувала,  хем знаеш какви са  :D хазарите са точно евреите, и въобще не е дело на нацистите, за твое съжаление.  И това, Анке,  е ранно средновековие,  не античност  ;)

преди 10 минути, Anne написа:

Арийска ли? Хм........................ с дребната подробност, че арийците несъществуват, а са плод на болни мозъци.:wink12:

Не нищо не си разбрала ама карай

току-що, Любен Пенов написа:

анке, ти си ненормална.

Съвсем коректна и обективна оценка.  :)

току-що, Michigan111 написа:

И как хем не си се интересувала,  хем знаеш какви са  :D хазарите са точно евреите, и въобще не е дело на нацистите, за твое съжаление.  И това, Анке,  е ранно средновековие,  не античност  ;)

Евреите всъщност са били част от Древен Египет

преди 29 минути, Michigan111 написа:

Имали сме ние, пълна мизерия е било. Баба ми и дядо ми (ветеран от ВСВ) са ми разказвали що за мизерия е било и тогава. Какви държавници са кобургите, и какви крайни резултати имат, освен национални катастрофи? Също така за репресии над ляво мислещите доста са ми разказвали. А майка ми ми споделя, че като идват промените и капитализма, тя и леля ми се радвали, а дядо им казал "Не се радвайте, защото не знаете какво идва и какво ви чака", а той е имал много ясна представа, поживял доста по царско време. Само ще кажа, че детският труд и образованието до 4-ти клас са бил нещо нормално по царско време. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.