Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ви ли е срам?

Featured Replies

Кога ще спрете да поставяте на един кантар трудовия лагер за военнопрестъпници, предатели и престъпници "Белене" с "Берген-Белзен"? Нацистка Германия отдавна не съществува, но тук още вилнеят нацисти, които реват, че техните близки са били "репресирани" от "социализма"?

По Българската национална телевизия за гнусното си политкоректно - промиваческо предаване "История БГ",  са лепнали снимка на хора, облечени в раирани дрехи и гледащи зад телена ограда. Позорно, долно и гнусно е да се прави връзка между "Белене" и "Берген - Белзен"!  Пак ще повторя:

В "БЕЛЕНЕ"  НЕ Е ИМАЛО:

- ГАЗОВИ КАМЕРИ

-КРЕМАТОРИУМИ

-ДЕЦА ЗАТВОРНИЦИ

-ГНУСНИ МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ

Всички, които се представят за антикомунисти, са деца и внуци на нацисти, предавали на полицията комунисти и евреи, такива са отговорни за убийството на невинните деца в Ястребино, само защото са били роднини на комунисти! А вашите деца живеят в лукс и ги учите, че са много повече от другите! Повръща ми се от такива хора!

Истинските жертви на диктатурата на нацистите години десетилетия наред никой не е искал да ги чуе, а тук от 10 ноември 1989 националната телевизия дава трибуна на доказани предатели, престъпници, убийци, изнасилвачи и измамници!  Защото точно такива са били затваряни в "Белене"!

Това даже в чужбина го няма - роднините на нацистите да досаждат и да имат претенции за репресии и пари!

Пожелавам ви всичките пари, които откраднахте от народа с тая измислена демокрация, да ги дадете за лекарства и погребения!

Всеки първи февруари ни досаждате със вашите измислени истории!

Един ден ще ви разрушим гнусния паметник!

Не ви ли е срам, че децата от Ястребино нямаха детство заради вас!

Засрамете се!

Вие не сте жертви, а нагли измамници и лъжци!

Естествено, че държавата няма да настанява престъпници в петзвездни хотели и да ги гали с перце!

Един ден завинаги ще ви заглушим гласовете!

Заради такива като вас и погромите, като този в Келце (1946), българските евреи са си заминали, а синагогата във Видин е в руини! Заради такива като вас Полша е била в желязната хватка на Москва и правилно!

Вие ли имате право да живеете, бе? Вие, с хилядата претенции? Ние обедняхме заради вас!

• Отговори 596
  • Прегледи 22,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нов шедьовър ... :) Утре ще го видя и ще се изкажа, пардон изложа по въпроса ... :) 

преди 6 минути, Anne написа:

Всички, които се представят за антикомунисти, са деца и внуци на нацисти

Анке, 

Култова си :D

Когато се появи нов строй ще въведат и ден за отдаване на почит, на жертвите на капитализма. Доста потресаващи истини за днешния строй ще бъдат разкрити и доста факти ще бъдат преукрасени. Въпрос на време е, всяка империя рано или късно рухва. Дано доживеем да видим, какво ще е новото начало. 

Опааааааааааааааааааа таман ми доскуча и псевдоисторичката ни блесна с нова тема, интересно защо не мисли за БЪЛГАРИТЕ а само за немците?

преди 23 минути, Michigan111 написа:

Анке, 

Култова си :D

Само да питам къде са били тези нацисти у нас?

преди 3 минути, Soviet Soldier написа:

Когато се появи нов строй ще въведат и ден за отдаване на почит, на жертвите на капитализма. Доста потресаващи истини за днешния строй ще бъдат разкрити и доста факти ще бъдат преукрасени. Въпрос на време е, всяка империя рано или късно рухва. Дано доживеем да видим, какво ще е новото начало. 

Надявам се, но все повече се съмнявам, че ще доживеем този ден. Аз не съм добре със здравето, и с очите също. А наистина ми се иска да доживея този ден, това ще е най - хубавият ден в живота ми. Ще е прекрасно да живеем във свят без капитализъм и нацизъм, без фалшиви жертви.

Може да се каже, че аз съм много повече репресирана. Оказа се лъжа, че при демокрацията може да учиш каквото си поискаш, на мен на два пъти ми отказаха правото да уча английски език (защото беше модерен език, руски не исках да уча, немски също). Също така бях жертва на предразсъдъци, вкоренени в обществото, предразсъдъци срещу хората с увреждания, насадени точно от нацистите. А при първото управление на Борисов ми отнеха инвалидната пенсия, която не беше много и това беше повод за скандали вкъщи, нашите обвиниха мен, че сме останали без пари.

В нашата община закриха няколко училища на българчета, но циганското го крепят с какво ли не, мйка ми е на години и със заболявания, има глаукома, но продължава да работи за циганите.

Обществото ми отказа и право на лично щастие и брак, само защото съм различна.

Просто не ми остана друго, освен да се боря срещу нацизма, защото реално го има.

Да не говорим, че преди 5 години не можах да си намеря празничния брой на вестник "Дума" за 9 май,  с подарък лентичка. Трябваше да пиша до редакцията с молба за георгиевска лентичка и я получих, след като празникът беше минал. Беше ми много тъжно.

Сега вестник "Дума"може да се намери тук, но трябва да чакам следваща кръгла годишнина за специален празничен брой.

Хората със социалистически убеждения сме дискриминирани и подигравани, обиждани и отхвърляни.

Нас ни управляват неграмотни мутри, едва сричащи, а нас ни мразят, защото сме образовани.

Писна ми да слушам лъжи срещу социализма.

Най - голямата лъжа е, че социалистите също са убивали хора с увреждания.

Нима? А аз как съм жива тогава?

Много, много искам да доживея този ден и той да е като 9 май....................Толкова ще съм щастлива тогава.............

И не, не искам пари, нито обезщетения. Никакви пари няма да върнат здравето, младостта ми и отнетият ми шанс за личен и нормален живот.

Наистина вярвах, че този човек не би се обвързал със простачка, киснеща по нощните клубове.............:crying10:

преди 25 минути, petie1 написа:

Познавам един. Радо Фашиста. Не го бъркай с мен, аз съм Радо Комуниста. Ааа, ти пък за нацисти питаш. Не знам.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Познавам един. Радо Фашиста. Не го бъркай с мен, аз съм Радо Комуниста. Ааа, ти пък за нацисти питаш. Не знам.

Фашист и нацист не са едно и също, и аз познавам един Радо Линукса или Радо Пингвина, ами темата е за нацисти и има твърдение че и днес има деца и внуци на нацисти та за това питах къде са у нас?

преди 2 минути, petie1 написа:

Фашист и нацист не са едно и също, и аз познавам един Радо Линукса или Радо Пингвина, ами темата е за нацисти и има твърдение че и днес има деца и внуци на нацисти та за това питах къде са у нас?

Ако излезем за малко от глупостите и задължителното опониране, дори в момента у нас си има и фашисти, и нацисти, и комунисти, и... секви шушляци. Та, да кажеш че кога половин Европа е била фашистка и нацистка, тук не е имало такива... малко смешничко идва.

преди 25 минути, Anne написа:

Може да се каже, че аз съм много повече репресирана. Оказа се лъжа, че при демокрацията може да учиш каквото си поискаш, на мен на два пъти ми отказаха правото да уча английски език (защото беше модерен език, руски не исках да уча, немски също). Също така бях жертва на предразсъдъци, вкоренени в обществото,

А на мен защо никой не ми отказа нищо те питам? И не не съм син на активен борец или подобно обикновени хора от народа са моите родители и те блъскали като твоите

преди 6 минути, _Belial_ написа:

Ако излезем за малко от глупостите и задължителното опониране, дори в момента у нас си има и фашисти, и нацисти, и комунисти, и... секви шушляци. Та, да кажеш че кога половин Европа е била фашистка и нацистка, тук не е имало такива... малко смешничко идва.

Е нали говорим за днес не за тогава? Па и днес нацистките движения би трябвало да са забранени, това че някякви луди са се обявили за неонацисти  или неофашисти не ги прави такива

Я ме светнете кои сринаха София през войната ДО ОСНОВИ? ЧИИ БОМБИ?

На власт са фашистите и по сайтовете се вихрят, като тролове и фейкове.Не смеят да се открият иначе плюят, ето един пример ,забележете какво потребителско име имa,ама то всеки може така да плюе АНОНИМНО-

Като си уверена в това, което качваш тук и го даваш за истинно, защо се КРИЕШ, ГОЛЯМ РЕЗИЛ СТЕ ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ТУК! Като се избягали в ЕС и Америка, зарязали народ и Родина ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ ЩЕ СТЕ ШПИОНИ И ИЗПЪЛНЯВАТЕ ЧУЖДИ ЗАРЪКИ?! НЕ ни учете как за живеем тук, нали сте се уредили там..

Защо пишеш анонимно, пъзла си НАВЯРНО В ПАНТАЛОНИ?!

BLOG.BG Име:
Orka Peeva

21:57 - Ква президентша бе?

Автор: netnagalfonka Категория: Тя и той   

Прочетен: 0 Коментари: 0 Гласове: 0 

Видях, че един колега е нарекъл Десислава Радева президентша.

Пълни глупости.Тази госпожа, заради която Радев заряза законната си жена, не е президентша, защото такава длъжност или позиция няма.

Тя е една пръчка, която сто пъти досега направи за смях своя мъж.

Днес пикльовците от ПИК, който мразят и нея, и Радев, препоръчаха на льотчика да й закрие фейсбука, за да не върши повече безумия.

И са напълно прави.

А с нетърпение очаквам да се появят нови СРС та срещуРадев, защото Каскета Гешев явно се е подсигурил и тепърва ще млати льотчика.

преди 6 минути, petie1 написа:

А на мен защо никой не ми отказа нищо те питам? И не не съм син на активен борец или подобно обикновени хора от народа са моите родители и те блъскали като твоите

Не знам как е при вас, във вашия град. Но в моя, като дойде демокрацията, и всички се обърнаха срещу хората със социалистическо минало и с такива близки.

Вероятно мен са ме намразили, защото имам роднина, който е бил кмет на Берковица и буквално от град със селски вид го е превърнал във истински град - със асфалтирани улици,  построени са цели 3 жилищни комплекса, купища нови къщи,  нови училища (4 основни плюс едно оздравително и едно помощно, две гимназии, един техникум, икономическа школа, нови сгради за читалището, киното и за общината,  минерална баня, два парка, стадион............... А въпросният човек, зедно с моите баба и дядо по бащина линия са вдигнали малък триетажен семеен апартамент в центъра на града, където живеем и до днес. Да добавя само, че домът ни никога не е бил луксозен, нито сме имали някакви придобивки. Да, нашите имаха кола "Вартбург", но чак да е била лукс някакъв.............. или пък че имахме касетофон "Хитачи"................. В чужбина никога не сме ходили, на море да, но на Камчия.

Не знам, намерили са се злобни хора да ни завиждат, задето живеем на центъра. Ами да заповядат да видят лятото какво е тук - на отворен прозорец всяка божа вечер ги чувах как хвърчат такситата (не при социализма, а по - отскоро), как не можех нито филм да гледаш спокойно, нито книга да четеш, нито дори да седнеш спокойно на компютъра, защото все имаш чувството, че някой откачен Шумахер ще направи тежка катастрофа и утре градът ти ще лъсне по страниците на вестниците по този начин. Да, плюсът е, че всичко ми е близо - читалището, площада, магазините, първото ми училище беше наблизо...............

Докато едни мои съграждани от един от комплексите, откачени фенове на високите скорости, реват, че нямат нормален път, за да пилят гуми, а не оценяват това, че живеят в тих и зелен район, далеч от лудите таксита и пияните ненормалници, които пеят и подвикват по нощите.................Та тези, вместо да са благодарни, че имат дом и дишат чист въздух, реват за асфалт и имат претенции, все едно са от кралско семейство.

Просто е жалко...............Заради едното местоположение и заради връзката ти с роднини комунисти да не ти дават да учиш каквото желаеш и да те третират като парцал..................

Много, много дребни душици има в моя град. Щом пак си избраха сметищата екскурзиантка от ГЕРБ да ги управлява.

преди 8 минути, Анита Христова Трифонова написа:

На власт са фашистите и по сайтовете се вихрят, като тролове и фейкове.Не смеят да се открият иначе плюят, ето един пример ,забележете какво потребителско име име,ама то всеки може така да плюе АНОНИМНО-

Като си уверена в това, което качваш тук и го даваш за истинно, защо се КРИЕШ, ГОЛЯМ РЕЗИЛ СТЕ ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ ТУК!

А какво значение има, дали е анонимна или не е? Ако се пише Драганка Петкова, нещо ще бъде ли по-различно? Или ако желаете, снимка на лична карта и ЕГН-то да си пусне в профила? Право на всеки е да решава сам тези неща. 

Иначе в България в днешно време политическите репресии не са рядкост. В Интернет никой не е анонимен, нали интернета който ползваме е на нечие име. . . .ако им трябваме ще ни намерят. 

преди 9 минути, Anne написа:

Не знам как е при вас, във вашия град. Но в моя, като дойде демокрацията, и всички се обърнаха срещу хората със социалистическо минало и с такива близки.

Казвал че съм от Чалгаград та толкоз за тва отде съм, е тогава какъв ти е проблема с нацистите та вече 1001 тема пишеш за тях? Защо не се замислиш за убите от болшевиките да речем?

преди 24 минути, Анита Христова Трифонова написа:

За кого се отнася това?

преди 1 час, petie1 написа:

Технически нацисти не е имало никъде,  имало е национал-социалисти,  у нас са имали последователи,  но на власт не са били. 

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Технически нацисти не е имало никъде,  имало е национал-социалисти,  у нас са имали последователи,  но на власт не са били. 

За тогава да ама аз питам за днес? Щото виж какво твърди Анне "...деца и внуци на нацисти..." . Другото което ме изненадва е твъдението й че Белене е едва ли не почивна станция....

преди 31 минути, Anne написа:

Просто е жалко...............Заради едното местоположение и заради връзката ти с роднини комунисти да не ти дават да учиш каквото желаеш и да те третират като парцал..................

Анке, у парламента всичките са или комунисти,  или роднини на комунисти, не ще да е от родата :D

току-що, petie1 написа:

За тогава да ама аз питам за днес? 

Ами аз тук няколко пъти съм писал, че това което БКП 45 години им обещава, Хитлер го постигна за по малко от 10. Та, и днес има привърженици,  ама си мислят че са комунисти :D

току-що, Michigan111 написа:

Анке, у парламента всичките са или комунисти,  или роднини на комунисти, не ще да е от родата :D

Между идейни комунисти и предателите разорили половин свят, разликата е космос. Нито те, нито родителите им са комунисти. Нито един от тях няма да си даде имането (придобито по незаконен начин) за народното благо, връщайки комунизма. 

преди 29 минути, petie1 написа:

Казвал че съм от Чалгаград та толкоз за тва отде съм, е тогава какъв ти е проблема с нацистите та вече 1001 тема пишеш за тях? Защо не се замислиш за убите от болшевиките да речем?

За кого се отнася това?

Няма какво да се замислям за убити престъпници. В ГУЛАГ са лежали фенове на Хитлер и на царизма, тоест капитализма.

А ти защо не се замислиш за милионите гладували руснаци при управлението на Романови и колко изостанала е била Русия? Точно заради тази изостаналост губи Кримската война.

Или се замисли за пияницата Елцин, който остави милиони свои сънародници да тънат в мизерия, принуди ветераните да си продават ордените и медалите,  докара руснаците до алкохолизъм, просия, проституция и наркомания. Все "хубави" неща.

И да, когато пияницата почина, си казах "Един предател на Русия си замина". Радвах се, да.

преди 18 минути, Michigan111 написа:

Извинявай има снимка на Филов как отправя нацистки поздрав.

Нацисти е имало, "Бранник" е създадена по модела на "Хитлерюгенд".

току-що, Soviet Soldier написа:

Между идейни комунисти и предателите разорили половин свят, разликата е космос. Нито те, нито родителите им са комунисти. Нито един от тях няма да си даде имането (придобито по незаконен начин) за народното благо, връщайки комунизма. 

Съгласен съм, то и за тези от 44та не мисля, че са комунисти,  ама така се водят.  Както и днешните са всичко друго но не и демократи,  но това не пречи на заблудените да се оплакват от лошата демокрация  ;)

преди 11 минути, petie1 написа:

За тогава да ама аз питам за днес? Щото виж какво твърди Анне "...деца и внуци на нацисти..." . Другото което ме изненадва е твъдението й че Белене е едва ли не почивна станция....

Не е била лагер на смъртта. Не съм казала почивна станция. Затворите принципно не са хотели, а престъпниците не заслужават права.

Но не обичам да се изкривява историята и да приравняват "Белене" с "Берген-Белзен".

Тоя урод, дето уби едно момиче, да не би според теб да заслужава права и лукс?

Вие сте тези, дето твърдите, че нямало толкова убити евреи и че нацистките лагери не са били толкова страшни.

Image_4970610_128.jpg

преди 9 минути, Anne написа:

В ГУЛАГ са лежали фенове на Хитлер и на царизма, тоест капитализма.

Е за това не ти дават да учиш, Анке,  не заради родата  : D 

Не знаех че автократизъма е капитализъм мале как я кривиш тази история Анне.... Белене е била лагер на смърта точно колкото и нацистките онова което ме шокира е че Белене се случва в мирно време

преди 5 минути, Michigan111 написа:

Е за това не ти дават да учиш, Анке,  не заради родата  : D 

Е нали е от техните... Социалисти

Не я изкривявам, вие я изкривявате!

Истината е, че колкото сме робували и робуваме на съветски и американски постановки, толкова сме робували и на немските. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.