Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Мурка А написа:

не съм търсил 

правя соц проучвания

тази има 

тази няма

и ги записвам тефтер

резултатите показват че 

са

масово

фригидни

Няма фригидни жени! Това си го запиши някъде. Дори Айнщайн го е казал- всичко е относително! Ако в едно легло жената я боли глава, в друго не я боли.

преди 6 минути, upper@D написа:

Получих одобрение да участвам като доброволец в клинични изследвания на ваксина срещу SARS-CoV-2. Според вас сега ли ще ми поставят чип или след като официално бъде получено разрешение за употреба?

Съвета ми е да заспиш, да си досънуваш съня и може би ще ти отговорят.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, Радул написа:

Няма фригидни жени! Това си го запиши някъде. Дори Айнщайн го е казал- всичко е относително! Ако в едно легло жената я боли глава, в друго не я боли.

има 99 % са в  света  а в българия са  към 100%

във валенсия 101 %

в италия 102 %

преди 4 минути, Мурка А написа:

писах до 25 медии 

В медиите няма...там други болести 

Иди в инфекциозна болница и подай молба.

преди 5 минути, upper@D написа:

Получих одобрение да участвам като доброволец в клинични изследвания на ваксина срещу SARS-CoV-2. Според вас сега ли ще ми поставят чип или след като официално бъде получено разрешение за употреба?

Аз също съм одобрен,обаче на мене ще ми правят само ъпгрейд,защото съм чипиран със старата версия SARS-CoV-1. Мисля,че на вас новите ще ви сменят и чипоносача понеже новия чип е с по-малък размер,ама в Мтел ги има свободно.

преди 5 минути, Радул написа:

Съвета ми е да заспиш, да си досънуваш съня и може би ще ти отговорят.

Кои

преди 43 минути, FusE написа:

Не се плаша... 

Помниш ли преди десетина дни,когато свърдеше че след седмица ще има бум от жертви на короната?Обеща,че ако няма,ще признаеш че си бил заблуден от медиите.Или още ти е рано?

преди 2 минути, upper@D написа:

Кои

Откъде да знам? Ти си ги сънувала.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Помниш ли преди десетина дни,когато свърдеше че след седмица ще има бум от жертви на короната?Обеща,че ако няма,ще признаеш че си бил заблуден от медиите.Или още ти е рано?

Бая седмици минаха и никой не се признава за заблуден! И все викат- глей кво ше стане след 2 седмици! А на мен хич не ми се гледа, щото знам какво ще стане- ще стана на 50!!!

преди 6 минути, upper@D написа:

В медиите няма...там други болести 

Иди в инфекциозна болница и подай молба.

и какво

ще кажат нямаш право

болните са  под карантина и нямаш право 

поради евро гейски ценности 

да знаеш кой е там 

и кой е заразен 

да знаеш кой е там 

Ти искаш да знаеш само ли?

Мислех, че да се заразиш искаш.

и какво

ще кажат нямаш право

болните са  под карантина и нямаш право 

поради евро гейски ценности 

да знаеш кой е там 

и кой е заразен 

Серж, отиди да ти сменят чипа ако обичаш. Сложили са ти некво амнайсто качество. Кажи им че те сърби и да ти сложат читав другаде.

току-що, upper@D написа:

Ти искаш да знаеш само ли?

Мислех, че да се заразиш искаш.

няма как да се заразиш без  да знаеш

заразяването става от човек на човек 

преди 3 минути, Радул написа:

Серж, отиди да ти сменят чипа ако обичаш. Сложили са ти некво амнайсто качество. Кажи им че те сърби и да ти сложат читав другаде.

не съм серж

ако искаш  да се заразиш с корона вирос трябва да дебнеш някой с корана вирос  на врата на болницата и да облизваш дръжките на вратите 

Уж сериозна тема, а само лиготии... Чакаме пика. Дано не умрем от старост до тогава.

преди 5 минути, Мурка А написа:

ако искаш  да се заразиш с корона вирос трябва да дебнеш някой с корана вирос  на врата на болницата и да облизваш дръжките на вратите

Дрога ли взимаш? Не знаех! 

преди 2 минути, Мурка А написа:

няма как да се заразиш без  да знаеш

заразяването става от човек на човек 

Изплесваш се пак като мокра връв!

Искал си само да знаеш и да снимаш и нямало да те пуснат. 

Иди гушни някой интубиран ще се намери кой да те снима.

пика премина

сега тези по 20-30  заразени са от инкубационния преиод 2 седмица пика е бил преди месец 

преди 1 минута, barbuncela написа:

Дрога ли взимаш? Не знаех! 

моята дрога е знанието :beat:

Изплесваш се пак като мокра връв!

Искал си само да знаеш и да снимаш и нямало да те пуснат. 

Иди гушни някой интубиран ще се намери кой да те снима.

няма как да ме пуснат до интубиран

нямам право да съм там .

преди 5 минути, Мурка А написа:

моята дрога е знанието

Съвсем си упущен Иване...

Напоследък деца, нямате право да сте на доста места, без да се иска вашето мнение. Наистина ли не виждате проблем?

преди 6 минути, Мурка А написа:

нямам право да съм там .

Като облизваш дръжките на вратите, къде ще си?

Видяхте ли абитуриентите в София? Браво на децата! Направиха си празника напук на диктатора Борисов!:yanim: Да го видим сега. Няма как да арестува и вкара в затвора всички младежи, така съвсем ще се закопае!

Хора, помислете за предстоящия първи юни и как да направите празника на детето си. Не си лишавайте децата от празника!

Страшният вирус, дето трябваше всички ни да е избил, нещо не се оказа толкова страшен, чудно защо ли.............

Абе пак ще е в болнично заведение, ама няма да е интубиран, и няма да е инфекциозно...

преди 3 минути, Anne написа:

Видяхте ли абитуриентите в София? Браво на децата! Направиха си празника напук на диктатора Борисов!:yanim: Да го видим сега. Няма как да арестува и вкара в затвора всички младежи, така съвсем ще се закопае!

Хора, помислете за предстоящия първи юни и как да направите празника на детето си. Не си лишавайте децата от празника!

Страшният вирус, дето трябваше всички ни да е избил, нещо не се оказа толкова страшен, чудно защо ли.............

Бе мен на 50 ми дреме за вируси, та чакай на децата да им пука! Дреме им на тия дето ще направят некви пачки. И ще си ги носят в гроба, щото те са над 60 пачкаджиите...

преди 25 минути, barbuncela написа:

Съвсем си упущен Иване...

няма да ви обяснявам

не съм иван

преди 23 минути, upper@D написа:

няма да ви обяснявам

учете си уроците 

за да не питате 

Само не схванах, как във фекалните води има коронавирус, но когато хапна коронавирус ще се разгради от солната киселина в стомаха ми. Тогава как е стигнал вируса до фекалните води? Някои го носи ли и после го пуска направо, директно във фекалната вода ли?  

Защото ще пускат и скоро, и баните. Казват същото във водата не може да се разпространи корона, но пък във фекалните води - да. Там е намерен вируса.

Пък и плажовете са затворени, а баните с басейни ще пускат. 

Нещо много странно. Явно съм тъп и не схващам.

Цялото интервю с генерал-майор Мутафчийски https://youtu.be/fydepD8mAUo

Пропускам ли нещо? 

В момента се борят, борим се с вирус, който е познат още през 1960 година, но е спрян за разглеждане, защото не е бил опасен тогава,  също толкова не опасен, а и вече изчезна изведнъж и SARS 1, MERS. Но пък е 80 процента е сходен на новия коронавирус. Спряха да правят ваксина за MERS, SARS, защото бил изведнъж изчезнал. Щом прилича на 80 процента вируса на MERS, SARS тогава не е ли добра база за започване на ваксина? Така и така са започнали да правят ваксина. Просто да го доработят. Или може би не може. Не знам. Сигурно не става. 

Този новият вирус първоначално твърдяха, че не стои на повърности, но сега твърдят, че стои. Но пък повърхност, на която се намира в магазина като храна, вода, плодове, зеленчуци и всякакви кутии, опаковки в магазините няма опасност, затова са все още отворени. 

Трябва да се спазва дистанция и да се избягва тълпите, но пък публичния транспорт не беше спрян, където се сгъчват тълпи от хора на затворено място. И то без маски. 
Където официално и казаха, че вируса е лек и часове лети преди да падне на земята. Аерозоли. Там в публичния транспорт и до днес не съм виждал прозорец да е отворен. Не че има значение. Сигурно пускат климатик в публичния транспорт. 

Както твърдят, че самолета имало филтри и климатици и няма опасност. Тогава, защо е прекратен самолетния транспорт. По какво се различава от публичния транспорт? Поне само в Европа да работи. Някак е по-логично. Нали все пак е ЕС. Нещо като една държава.

Затвориха и барикадираха градове, селца, квартали след 5 месеца от първия познат случай на този нов вид  мистериозен вирус. Мистериозен случай на пневмония.  5 месеца, точно когато грипната вълна започна. Мутирал грипен вирус тип Б. 

3 месеца ни убеждаваха че трябва да ходим без маски, нямало за лекарите, персонала, който се грижи за болните, а и не предпазвали. После решиха,  че ни трябва маски.  Сега изведнъж навсякъде има маски, тогава нямаше. Тогава 3 месеца без маски, как не бе толкова фатално, когато имаше и върлуваше грипна вълна?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.