Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, FusE написа:

Предвид заболелите и смъртни случай у нас с поглед от дистанция на времето показва, че мерките които бяха взети тук са били правилни и на време, не дадохме в жертва по брой хора като в други държави и това няма как да не се признае на щаба и правителството. 

Това го обясни на тези дето са останали без работа... Според мен, мерките бяха и са далеч от адекватните... И не само в България...

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 10 минути, darkterminal написа:

Ся... Определено си се уплашил повече отколкото трябва... Има хора, които го преболедуват тежко... Има и такива, които не успяват... В смисъл, умират от него... Но, така е с всеки вирус... И според мен всичките тези рестриктивни мерки, които се взеха, бяха повече от излишни и определено вредни...

Още с въвеждането на тия рестрикции беше кристално ясно, че последствията от тях ще са по- лоши от последствията от вируса. Да не говорим и каква риба се е ловила в мътната вода на карантината, за която тепърва ще научаваме и то постфактум.

Но заради тези уж за хората мерки,  ни отнеха правото да празнуваме както трябва, ПО ТРАДИЦИЯ Великден и 24 май, забраниха на абитуриентите изпращанията и баловете, на децата забраниха детските площадки.

А аз, както съм зле с очите и здравето, се ядосвам, защото не знам догодина как ще съм, а искам да си отбележа тези празници нормално, като нормален човек! Значи гнусния диктатор можа да се събере със семейството си на Великден, а нашето беше разделено насилствено!

Как да простя това?

А сметищата ни свети маслото на хубавия ни фестивал!

Всичките тези уж грижовни мерки няма как да не подозираме, че водят до новия световен ред - пълна изолация на хората и унищожаване на всичко нормално и човешко!

Е, не искам нов световен ред!

Искам си стария и нормален ред!

Искам да боядисвам яйца с племенниците ми, искам да ходя свободно на църква, искам си градското тържество за 24 май, искам си фестивала "Лачени обувки", искам абитуриентите да празнуват нормално и децата да са по детските площадки!

НЕ ИСКАМ СБЪРКАНИЯ ФАШИСТКИ СВЯТ!

Колко ли доволно потриват ръце в американското посолство, че нямаме празнични шествия.....................

Жалко, че няма кой да им почерни техния 4 юли, ама така да го почерни, че да не смеят повече да се заяждат със славяните! Знаем колко ни мразят! Те са гнусни нацисти и болни чудовища!

Тъпата ни сметица е уредила автокино в центъра на малкия ни град! Автокино, а забрани 254 май и фестивала!

Е, дано да дойде деня, в който да и се върне тъпкано за антибългарщината и!

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НИ ЗАБРАНЯВА НАЦИОНАЛНИТЕ И РЕЛИГИОЗНИТЕ ПРАЗНИЦИ! НИКОЙ!;

При следващите протести трябва да има камъни и коктейли "Молотов"!  Да ги видим гробарите тогава какво ще забраняват!

Яд ме хваща, като се сетя, че за именния ми ден малко хора ходят на църква и ще ходя в разна църква да запаля свещичка. ................................. А толкова чаках Връбница и Великден......................Сега трябва да чакам една година, за да мога да си взема осветена върбова клонка и да ида на тържествена Великденска служба, трябва да чакам една година за истински тържествен 24 май.................. Една година.............................

Вече ми иде да убивам, не издържам вече...................... Искам си нормалния живот и нормалните празници!

Моля ви, хора, икам да се съберете много хора за 2 юни къде ли не - на Шипка и къде ли не, и да развеете море от националните знамена.................Нека това фашистко гнусно правителство да види, че ние ще почитаме празниците си с цената на абсолютно всичко!  Моля ви! И си изведете масово децата за 1 юни! Не им отнемайте най - детския ден! Заведете ги по площадките! Ако сте много, полицията няма как да ви изгони, ако ги натиснат, то ще ги принудят да стрелят срещу деца....................Е, тогава ще се види колко е българска тази полиция и на кого служи.................Бързо ще се види, че тия нещастници не са по - различни от копоите, избили ястребинчетата!

ДА СЕ ОПЪЛЧИМ НА ГНУСНОТО ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО!

Той Борисов си го каза, когато го избрахте първия път - отмъщава за дядо си, незаконния богаташ, гнусния местен робовладелец! Разбрахте ли кой ви управлява?

преди 9 минути, skalata_73 написа:

Много сте изтрещели.

Яко сте изтрещели!

Не са изтрещели а са на границата да се трансформират в нещо ново -това са просто странични ефекти които с времето ще отшумят.

преди 14 минути, darkterminal написа:

Това го обясни на тези дето са останали без работа... Според мен, мерките бяха и са далеч от адекватните... И не само в България...

И преди коронавируса не се напъваха да работят младите, не знам дали причината е вирус. 

https://www.pariteni.bg/novini/obrazovanie/mladite-ne-rabotiat-zashtoto-iskat-visoki-zaplati-232678

преди 16 минути, FusE написа:

Предвид заболелите и смъртни случай у нас с поглед от дистанция на времето показва, че мерките които бяха взети тук са били правилни и на време, не дадохме в жертва по брой хора като в други държави и това няма как да не се признае на щаба и правителството. 

Имахме си чудесен закон за здравето, със перфектни предписания за действия в случай на епидемия! Ако бяха спазени тези предписания, у нас нямаше да има изобщо умрели от корона! Айде да не е баш изобщо, щяха да са десетина- петнайсе. Убеден съм и че всяка друга страна има такъв закон, с предписания за действие в условия на епидемия. Тези закони просто бяха пренебрегнати- това е ужасяващото! Всички власт имащи с охота погазиха законите!

преди 14 минути, FusE написа:

И преди коронавируса не се напъваха да работят младите, не знам дали причината е вирус. 

https://www.pariteni.bg/novini/obrazovanie/mladite-ne-rabotiat-zashtoto-iskat-visoki-zaplati-232678

Тук не става въпрос за тези дето не са искали да работят, а за тези които са искали, работили са и са останали без работа...

Като казах за рибата и мътната вода. Във Варна- екологична катастрофа! Тонове мъртва риба и един удавен разследващ журналист.

Още един свестен журналист загина при странни обстоятелства! Сбогом Жоре!

Басейнова дирекция установила единични бройки мъртва риба!!!!!!!!!

преди 17 минути, Радул написа:

Имахме си чудесен закон за здравето, със перфектни предписания за действия в случай на епидемия! Ако бяха спазени тези предписания, у нас нямаше да има изобщо умрели от корона! Айде да не е баш изобщо, щяха да са десетина- петнайсе. Убеден съм и че всяка друга страна има такъв закон, с предписания за действие в условия на епидемия. Тези закони просто бяха пренебрегнати- това е ужасяващото! Всички власт имащи с охота погазиха законите!

О да, по назад из темата /трудно е вече за търсене и припомняне/ бяхме дискутирали тези разписани правила.

И се оказа че са доста по рестриктивни от това което имаме в момента. Какво тогава реве народа за "права и свободи" , аз не знам :) 

преди 25 минути, Anne написа:

Вече ми иде да убивам, не издържам вече......................

Пак ли имаш пристъп АНи ?

преди 44 минути, FusE написа:

Да, така е. Швеция 3-4 хил . срещу 126 у нас . Който както иска да смята . Аз си оставам на мнението че и дори с двама по малко да сме успели с мерките , а не с хиляди както е очевидно, то си заслужава.

Защото някой от тези хиляди можеше да си ти , той , тя. ние. И никакъв спад на БВП , нито загуби на фирми ме интересуват спрямо човешкия живот.

Да, безработицата се увеличава, много са фалирали, но и  има и много мерки в помощ на такива . По добре безработен отколкото умрял.

Не преживяхме ли далеч по големи кризи ? От фалита на соца '89, през '96-'97-ма когато не само работа, ами всичко около теб се топи и топи от ден за ден.

Днес си с една заплата в джоба, събуждаш се с хартийки.

Е и ?

преди 1 минута, miro20 написа:

О да, по назад из темата /трудно е вече за търсене и припомняне/ бяхме дискутирали тези разписани правила.

И се оказа че са доста по рестриктивни от това което имаме в момента. Какво тогава реве народа за "права и свободи" , аз не знам :) 

Изобщо не са по- рестриктивни! По- работещи са. Нооо там има посочени и условия при които се обявява епидемична обстановка!!! Говорейки за ковид 19, ние нямахме изпълнени условия да се обяви епидемия. Нямаме ги дори и в момента!

преди 1 час, FusE написа:

...цирк, за мен не е. 

В цирка сме.Без значение в какво вярваме,ние с теб сме в публиката,а медиите са клоуните,които се опитват да ни ,,разсмеят".Има клоуни,които се стараят много,скачат,правят се на маймуни,на глупаци,на деца,но не могат да разсмеят никой.  

преди 15 минути, Радул написа:

Като казах за рибата и мътната вода. Във Варна- екологична катастрофа! Тонове мъртва риба и един удавен разследващ журналист.

Спокойно, все в един момент народа ще им го върне! Трябва само да се вбеси достатъчно, да хване оръжието и да отиде където трябва! Да ги видим тогава още ли ще ни унищожават природата!:angry22:

преди 26 минути, Радул написа:

Те целия залив окъкаха и убиха журналиста

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Те целия залив окъкаха и убиха журналиста

И тия, и подобни тям се загрижили за здравето ни! Пазиха ни да не настинем! :lol6:Ей Богу... имам чувството че съм на снимачната площадка на Идиотокрация 2!

Припомнете си го този филм- пророчески е! Който не го е гледал, да го гледа.

преди 3 часа, darkterminal написа:

Той си го каза генерал Мутафчийски. Парковете бяха затворени в България, защото там се събират много хора и пият алкохол, люпят семки. Не правят пикник на тревата със семейството си. 
КПП бе много добра идея, но на теория. На практика нищо. Лошо изпълнение.

преди 3 часа, FusE написа:

Ами защото родителите не струват! Хора презадоволени от всичко, знаят само айфони, интернет и забавления. Защо да работя като има кой да ме храни и да ми дава пари, за забави за заведения за наркотици! Пребиваме хора с огромни коли, дрогирани "Родителска обич" "На мама и тате дечицата"  Изобщо - пей сърце!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 часа, Радул написа:

Пазиха ни да не настинем!

С времето теорията ви с реджепа за "лека настинка" става все по смешна и неадекватна.

Ама вие си знаете....

преди 6 минути, miro20 написа:

С времето теорията ви с реджепа за "лека настинка" става все по смешна и неадекватна.

Ама вие си знаете....

Фабрегас: 95-годишната ми прабаба пребори коронавируса

Е виж сам. Дори за старците не е опасен този вирус. Опасен е за мнооого болни хора, с по 3- 4 тежки и нелечими заболявания.

преди 13 минути, Радул написа:

Е виж сам. Дори за старците не е опасен този вирус. Опасен е за мнооого болни хора, с по 3- 4 тежки и нелечими заболявания.

Е има и млади починали, ако ще се хващаме за изключения. 

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/mladezh-na-18-pochina-ot-koronavirusa-vyv-velikobritaniia-6107244

преди 15 минути, Радул написа:

Коронавирус е генетична болест. Като СПИН. Зависи от гените и от болестите, които имаш или нямаш.

преди 1 минута, FusE написа:

Е има и млади починали, ако ще се хващаме за изключения. 

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/mladezh-na-18-pochina-ot-koronavirusa-vyv-velikobritaniia-6107244

Ама не пишат от какви още неща е бил болен. Ако си спомняш сина на Президента Плевнелиев почина преди време, а нямаше 18. Без никакъв вирус. Има достатъчно млади хора, които са по- болни от доста старци. Здрав човек умрял от корона няма!

преди 13 минути, Радул написа:

Здрав човек умрял от корона няма!

Именно затова тровят въздуха, храната, водата. Тъпчат с лекарства, ежегодно бият някакви ваксини. Предизвикат стрес, за да се разболеят хората.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.