Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, barbuncela написа:

Мая е една нула. Никой не я гласи за никъде, освен ако не иска да прави партия, опитва да става интересна, и да се хареса на хората, а всеки я познава и знае колко е "могъща" и  е майстор на празни обещания,  включително и като омбудсман ,  и с кой акъл искаше да става кмет на София!

Мхм... и искаше Пеевски да бъде шеф на ДАНС.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, Радул написа:

Мая е бита карта отдавна, до колкото знам и в БСП не я искат, особено след кметските избори! 

преди 2 минути, Радул написа:

ами и аз ще искам
саму срещу ена мешана скара и ена бира

преди 1 час, дръндю написа:

такива сайтове не съм чел и звучи най-малкото смешно
ако бях здрав, бих се съгласил да прекарам тая "настинка" за 1500
никой здрав човек, няма да се съгласи да бъде заразен и впоследствие лекуван за смешните 100-200 лева

Имам информация са търсени такива хора със заплащане от 3500 паунда да се тестват лекарства върху тях които повлияват коронавируса в UK , за нашата страна не знам да има такава практика. 

току-що, barbuncela написа:

Мая е бита карта отдавна, до колкото знам и в БСП не я искат, особено след кметските избори! 

Ми е затва няма никой на нейния протест. Те в БСП май и Корнелия не искат, ма да видим.

няма такова условие, ама е удобно за източване на здравната каса

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Кой кОй коЙ

Цитат

Във връзка с избора на Делян Пеевски за ръководител на Държавна агенция „Национална сигурност“ през юни 2013, който довежда до продължили над една година масови протести срещу кабинета на Пламен Орешарски, през септември същата година Манолова заявява в интервю пред Нова телевизия „Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател“, а по отношение на протестиращите казва „Всички знаем по какъв начин са стимулирани протестите.

преди 5 минути, Радул написа:

Те в БСП май и Корнелия не искат, ма да видим.

Корнелия си отива в момента в които успеят да направят пленум, а на конгреса съвсем. По устав, нейния мандат е изтекъл на 1 март, и тя няма право да е на поста който заема. А това че не я искат, особено вътрешната опозиция, и е злоупотребила с 16 милиона, изгони служителите от Позитано и се обгради с ченгета, нямащи нищо общо с партията...отделно. В момента в който се събере конгреса Корнелия изчезва! Нещата се забавиха заради извънредното положение!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 минути, Радул написа:

Ми е затва няма никой на нейния протест. Те в БСП май и Корнелия не искат, ма да видим.

Корнелия да не е с по хубаво минало от Мая ?

На Мая поне с омбудсманството и лъснаха бастуна.

Тя е новия Бойко. С лъснат бастун и тъмно минало.

преди 37 минути, barbuncela написа:

И преди пандемията пак си бяхме толкова...никаква разлика. Просто на много не им пука. Явно така си им е добре. Кой частен бизнес, кой на хранилка някъде... Тия дето им плащаше ГЕРБ по 30 лева за да висят пред президентството бяха повече...изобщо...

Хората колкото и да не харесват Борисов добре знаят че до сега не сме имали по добро управление от 89г, защо да го счупим, за да дойде кой? Има една шепа народ които ще бъдат недоволни винаги от всичко който и да е в управленние на държавата, има и такива за които да си протестър е професия. 

преди 3 минути, barbuncela написа:

Корнелия изчезва!

И няма кого да турят. БСП си нямат Бойко. Интересни времена се задават. И ГЕРБ си нямат друг Бойко

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Нямат. 

Спасителя в ръжта им е последната опора. И ще си го дундуркат до редовните избори.

Радев! Да му падат на колене там или кво ше правят не знам, ама тва е варианта. Те обаче взеха нещо да странят от него, сигурно усещат че тоя ако има власт ще опляска не само герберите.

преди 1 минута, FusE написа:

Хората колкото и да не харесват Борисов добре знаят че до сега не сме имали по добро управление от 89г, защо да го счупим, за да дойде кой?

Ти мислиш така, твое право е. Но не говори от името на хората?

преди 6 минути, дръндю написа:

няма такова условие, ама е удобно за източване на здравната каса

Ако е вярно, малко вероятно да е но пък не е изключено. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И няма кого да турят. БСП си нямат Бойко. Интересни времена се задават. И ГЕРБ си нямат друг Бойко

Кирил Добрев го гласят!

преди 2 минути, FusE написа:

добро управление

добро за кого, за народа или за лапачите ?

вярно е, че нямат с кого да го сменят, включително и от БСП и Мая

Ма няма да плачем сега я

Ти мислиш така, твое право е. Но не говори от името на хората?

Така е, но и други така мислят, всички които имат бизнес търсят спокойна среда за бизнеса си, а не неизвестни във времето. 

Кирил Добрев го гласят!

Баща му беше пич, ако е като него... бива. Нищо че е толкоз грозен.

преди 3 минути, Радул написа:

Радев

От тяхна гледна точка е хлъзгав. Няма тъмно минало. Трябва им хем отрицателно подбран. Хем и с неква над средната интелигентност.

преди 2 минути, FusE написа:

Така е, но и други така мислят, всички които имат бизнес търсят спокойна среда за бизнеса си, а не неизвестни във времето. 

Стабилна мафия донесе Бойко. Нищо друго.

току-що, FusE написа:

всички които имат бизнес търсят спокойна среда за бизнеса си

Именно, вече го споменах, само частници, и то дребни частници, без значение за икономиката на страната и тези на хранилка!  Срещам се с много хора поради естеството ми на работа, както и с управители на фирми, от 1000 само 10 да са съгласни със статуквото!

преди 4 минути, Радул написа:

Баща му беше пич, ако е като него... бива. Нищо че е толкоз грозен.

Нямам идея...така се говори.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

От тяхна гледна точка е хлъзгав. Няма тъмно минало. Трябва им хем отрицателно подбран. Хем и с неква над средната интелигентност.

Опасен е за колониалните владетели. И най- голямото му престъпление, че наредил любовницата си (която после му станала жена) на държавна служба.

преди 1 минута, Радул написа:

Стабилна мафия донесе Бойко. Нищо друго.

Преди него беше по зле, във която и посока да се гледаше, забравихте може би тройната коалиция, и как всеки се дърпаше да прави бизнес и да инвестира у нас ? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.