Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Ниската обща смъртност,сравнена с предходни години,във всички държави,показва нещо много зловещо...

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

не знам до колко е за смях, тва да се предлагат на близки на починал, петилядо лева, за да го пишат че е умрял от куроннта
за смях ли е, че се предлагат илядо и петстотин лева на болни, за да ги пишат че са с курона
мисла си, че ако бяхме нация от атеисти, мераклиите за парички щеха да съ много и процента на умрелите ут куроната щеха да са на сто пурцента
всеки иска да изпрати починалия близък по нашите си обичаи и това е основната причина за ниската смъртност от куронта у нас

:no-no:
не знам какво правят с телата на хората, дето са умрели от куронта, но източника ми твърди, че няма право да погребва роднината си по християнски ако се беше съгласил да го пишат чей умрял от куронта

преди 19 минути, дръндю написа:

...не знам какво правят с телата на хората, дето са умрели от куронта...

Горят ги за да няма издънки...

Ето какво е Нужно и полезно да знаете :

https://thebulgariantimes.com/Световната-здравна-организация-Инст/

В близко бъдеще Светът ще бъде разделен на 2 "лагера" !

Тези на Зомбираните и тези на Съпротивата ! 

Съответно на Анти-хората и човеците , запазили Разума си и борещи се за Свободата и Правото си на Живот !

В тази микросистема Тук има достатъчно примери и от двата лагера.

Това ще се случва и за в Бъдеще и то ще взема все по-сериозни размери !

И да ви споделя нещо Важно - Ще победи Разума !

Тъмните ще бъдат Низвергнати !

Заразата ще бъде Унищожена ! 

Така е Било и Така ще Бъде !

Самото Измерение / планета е просто една "Клиника " за Енергийните частици и ако тя се зарази фатално - многобройно , просто Експериментът 

се Унищожава !

Смешно , фантазно , илюзорно за някои ретарди - Това е ПОЛОЖЕНИЕТО !

Иначе може да си подскачате колкото си искате , докато се уморите !

Време имаме !

преди 26 минути, Димитър 59 написа:

Горят ги за да няма издънки...

В крематориума кой плаща държавата или близките?

преди 20 минути, Pifi Pedolino написа:

В крематориума кой плаща държавата или близките?

В Испания,ако го пишат с корона,държавата плаща.Ако е от друго,близките плащат няколко хилядарки.

на 21.05.2020 г. в 19:29, XEPO-1 написа:

Еми това е положението.Ще трябва да се навакса пропуснатото /не казвам загубеното защото никакви икономически загуби не са сравними с човешки живот/.На мен,обаче,на фона на цялата тази лайнярщина която ни заобикаля ми е не само чудно,а съвсем неизвестно защо положението в България се сравнява с положението на всички останали страни по Света та било то взети накуп или една по една.Нашето дередже се сравнява с това на Германци,Американци,Шведи и изобщо всички и всичко от което ние сме на светлинни години разстояние по всички параграфи.Събуждам се сабале,сипвам кафе и чета-"силно земетресение 6,2 по Рихтер разтресе Гърция".Взимам кафето и се навирам под масата с надеждата българските сайтове както винаги да са една крачка преди събитията и да оцелея по някакъв начин.Сега гледам клип със почти същото съдържание,но на съвсем друга тема.И ми е чудно как и защо се плаща на подобни материали.Но нещата някак се изясняват и придобиват някакво логическо обяснение понеже все пак става въпрос за България.

Screenshot_2020-05-21 Facebook.png

Хм, странно този път как Гугъл не го е махнал...

Ново видео на докторите от Калифорния, които не са плашници.

Сега е много модерно с тези кампании да се изпращат пари (къде отиват, как се харчат, колко вземат банките за обработка, няма значение). Дайте да съберем пари на доктор Смърт за чували за трупове, бе.

преди 1 час, дръндю написа:

не знам до колко е за смях, тва да се предлагат на близки на починал, петилядо лева, за да го пишат че е умрял от куроннта
за смях ли е, че се предлагат илядо и петстотин лева на болни, за да ги пишат че са с курона
мисла си, че ако бяхме нация от атеисти, мераклиите за парички щеха да съ много и процента на умрелите ут куроната щеха да са на сто пурцента
всеки иска да изпрати починалия близък по нашите си обичаи и това е основната причина за ниската смъртност от куронта у нас

:no-no:
не знам какво правят с телата на хората, дето са умрели от куронта, но източника ми твърди, че няма право да погребва роднината си по християнски ако се беше съгласил да го пишат чей умрял от куронта

Чел си сайтове които започват новината си с Шок, Ужас, Ексклузивно, и т. н. още  април месец се четяха подобни писания в жълтата преса като цифрите стигат от 100-200лв до 1500лв всичко зависи от фантазията на пишещия. 

преди 24 минути, FusE написа:

Чел си сайтове които започват новината си с Шок, Ужас, Ексклузивно, и т. н. още  април месец се четяха подобни писания в жълтата преса като цифрите стигат от 100-200лв до 1500лв всичко зависи от фантазията на пишещия. 

такива сайтове не съм чел и звучи най-малкото смешно
ако бях здрав, бих се съгласил да прекарам тая "настинка" за 1500
никой здрав човек, няма да се съгласи да бъде заразен и впоследствие лекуван за смешните 100-200 лева

Добре сте си вие в България.Пуснаха ви навън.Тук в Испания продължиха пак карантината с още две седмици.Лъжат ни с разни фази на освобождаване на мерките.Днес бях на морето с внучката,която се плискаше във водата.Дойде полиция,за да ми каже че къпането било забранено и че съм имал един час на ден за разходка.Обикалят и ни дебнат навсякъде тези... 

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Бунтове пак.

Сестра Галева и Слави

Бате Бойко ако му наредят да фърли кърпата кого ще турят ?

1000 човека , горе долу от едномилионна София! Умряла работа! Само се излагаме нищо друго! Другите си минават и те гледат, и що ли си викат...тия откачалки, шепа хора...Силни сме само по писане в нета, нищо друго!

п.п. Верно сме си тулупи, няма какво да се обиждаме! А  и вероятно ни снимат, после да знаят кои сме...То сме си все същите, вече се познаваме...

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 20 минути, barbuncela написа:

1000 човека , горе долу от едномилионна София! Умряла работа! Само се излагаме нищо друго! Другите си минават и те гледат, и що ли си викат...тия откачалки, шепа хора...Силни сме само по писане в нета, нищо друго!

п.п. Верно сме си тулупи, няма какво да се обиждаме! А  и вероятно ни снимат, после да знаят кои сме...То сме си все същите, вече се познаваме...

Българинът открай време е свикнал някой друг да му върши работата, затова.

Има хора, които продължават да се страхуват от заразяване и не смеят да ходят на протести.

Боко и НОЩ успяха да зомбират голяма част от народа.

Още нещо по темата

Доц. Чорбанов: Ако имах дете, веднага бих го пуснал на детска градина

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Бате Бойко ако му наредят да фърли кърпата кого ще турят ?

Мая Манолова... :hang:

преди 1 минута, Мойра написа:

Има хора, които продължават да се страхуват от заразяване и не смеят да ходят на протести.

И преди пандемията пак си бяхме толкова...никаква разлика. Просто на много не им пука. Явно така си им е добре. Кой частен бизнес, кой на хранилка някъде... Тия дето им плащаше ГЕРБ по 30 лева за да висят пред президентството бяха повече...изобщо...

преди 26 минути, Радул написа:

Мая Манолова... :hang:

ас си я харесвам ве, убавъй таа кака
пп
баси, па шъ требе да си търся виагра
пп
и ръцете в мазоли...баси

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Май я гласят. Пробват почвата

Мая е една нула. Никой не я гласи за никъде, освен ако не иска да прави партия, опитва да става интересна, и да се хареса на хората, а всеки я познава и знае колко е "могъща" и  е майстор на празни обещания,  включително и като омбудсман ,  и с кой акъл искаше да става кмет на София!

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Май я гласят. Пробват почвата

Толкоз па да нямат хора... С компрометирани фигури ли ще свалят "спасителя"?

преди 1 минута, Радул написа:

Толкоз па да нямат хора... С компрометирани фигури ли ще свалят "спасителя"?

аве тия си играйкат на "стани да седна аз"

преди 6 минути, дръндю написа:

ас си я харесвам ве, убавъй таа кака
пп
баси, па шъ требе да си търся виагра
пп
и ръцете в мазоли...баси

Ееее, ма тя дава мило и драго за ромската общност как?

преди 2 минути, Радул написа:

Толкоз па да нямат хора

Нямат. 

Спасителя в ръжта им е последната опора. И ще си го дундуркат до редовните избори.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.