Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 55 минути, Димитър 59 написа:

Не загряваш ли?В твоята ваксина,с която  са те набоцкали, са ти сложили отрова от змии,за да те лекуват от ,,короната"...

Ти не загряваш. Това се прави от много години. И със змии, и с паяци. От какво се прави противоотрова??? А ти сега откри конспирация във "весел" сайт.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, parmobil написа:

Ти не загряваш. Това се прави от много години. И със змии, и с паяци. От какво се прави противоотрова??? А ти сега откри конспирация във "весел" сайт.

Какво има за „загряване“?Набоцкан си...,значи си ПРЕЦАКАН!

преди 28 минути, parmobil написа:

Изключително е смешно, че драматизираш така със змийската отрова. С нещо, което се прави за лечение от памтивека.

Аз не драматизирам.Просто излизат наяве новости,свързани с корона измамата и „ваксините“ и хората ви ги казват...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Аз не драматизирам.Просто излизат наяве новости,свързани с корона измамата и „ваксините“ и хората ви ги казват...

Споко, бе - септември пак ще купуваш маски. Нищо не е приключило - просто ви се дава малко въздух - да не колабирате съвсем

на 14.04.2022 г. в 22:19, Без умствен капацитет написа:

просто обичам да се смея на дядовците пред блока, които накацват по пейките и неосъзнават какви глупости говорят

е тук е нещо подобно:)

преди 13 минути, Димитър 59 написа:

отново успя да ме разсмееш

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Знам,от къде се информираш...Имат попадения но,лично за мен-не са ми ок.Погледни новите статии,за ХИВ.Ако имаш възможност,прегледай ahmia.fi(в другата мрежа).Няма такива олигофрени.Досега,бях умерен...Претеглях "истини"...Вече-само бой,за короната,за украйна,за дефицита,за инфлация,за...пички им матерни-бой.Който иска да се изправи срещу мен-насреща съм.Въобще не ме бърка,от кое подразделение сте,с много инициали с точки.Виждам ви(и всеки нормален)-профили от години,с нула коментара.

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Споко, бе - септември пак ще купуваш маски. Нищо не е приключило - просто ви се дава малко въздух - да не колабирате съвсем

И ти ще купуваш, душко!Но аз няма да я слагам, а като дойда в мола, ще търсиш да викаш органите!

😂

Трябва да се прати молба до съда които иска да си оттегли съгласието за обработване на лични данни, това не може да се направи с един бутон от сайта! 
В сайта може да се даде съгласие от потребителя обаче оттеглянето от това съгласие се иска с молба или с жалба не знам точно какво се прави. Има си телефони за контактна форма и за общуване така че злоупотребите не трябва да се толерират от никого.

Според мен е психологичен проблем, трябва да се подават сигнали за прекалено висок градски шум от автомобили, и други. 

Гледахте ли, какво се случва в Китай? Обикновено те задават тона и после на Запад пригласят.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/sblasatsi-v-shanhay-politsiya-vadi-hora-ot-zhilishtata-im-za-da-izolira-v-tyah-zarazeni-video

Жителите на Шанхай влязоха в сблъсък с полицейски служители, които са изискали от тях да предоставят апартаментите си, за да бъдат изолирани в тях хора, заразени с Covid-19, предаде Франс прес.

преди 12 часа, NewRedDragon написа:

Тук още се носи маска. В транспорта и в болниците е задължително.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Гледахте ли, какво се случва в Китай? Обикновено те задават тона и после на Запад пригласят.

При положение, че са нарочени за виновни е нормално. 

То се знае кой задава "тона", но нека да не влизаме в зоната на конспирацията. 

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Тук още се носи маска. В транспорта и в болниците е задължително.

Има си психологическа диагноза за това ... 

да аз му казах, че затова някои се тровят с лекарства, дозата прави лекарството, навремето и живака е ползван като лекарство - но митето си е кацнал на пейката пред блока:)

Изпълзяхте от дупките си веднага!Всеки знае,че отровата от змии,се използва за лекарсва от много години,но в случая се заговори,че освен всички убийствени бъркочи,във вашата ваксина,са добавили за по сигурно и отрова от змии...Като коментирате статията,защо споменавате само змийската отрова,след като става въпрос още за Big Pharma и биологични оръжия?

От къде толкова място в тази ампулка? Натъпкахте я с живак, графен, алуминий, HIV, чип, нано-роботи. Сега и змийска отрова. Вярно е, че науката и технологиите напредват, но .....

То може, то бива, ама другари, спрете се!

преди 9 минути, parmobil написа:

То може, то бива, ама другари, спрете се!

Да се спрем,че да продължават да убиват хората ли?Ще ги разобличаваме до дупка....

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Да се спрем,че да продължават да убиват хората ли?Ще ги разобличаваме до дупка....

Спрете да съчинявате за съдържанието на ваксината! Че вече нe ампула, а банка 500 мл. няма да стигне.

преди 22 минути, parmobil написа:

Спрете да съчинявате за съдържанието на ваксината! Че вече нe ампула, а банка 500 мл. няма да стигне.

Никой не съчинява!

Не знам какво е това вашето-немски, испански и  австралийски екипи учени публикуваха, че има какво ли не в тях, но вие продължавате да отричате!

:emoji_smiley-85:

преди 15 минути, ivanivanov3 написа:

Никой не съчинява!

Не знам какво е това вашето-немски, испански и  австралийски екипи учени публикуваха, че има какво ли не в тях, но вие продължавате да отричате!

:emoji_smiley-85:

Вече тотално се филмирахте. Ти от чешмата H₂O ли пиеш? На един тук му отговярах вече за алимуний, но да повторя - за едно денонощие, човек с нормална отделителна система може да изпикае 10-15мг. Заради смешката да приемем, че в ампулата с ваксина има алуминиий. Какво количество може да е? Че да има и за живак, и за графен, и за чипове, и за нано-роботи, за всичко открито от незнайни учени от жълткафяв сайт?

Така поднесено не ти ли е смешно вече?

преди 1 час, parmobil написа:

Вече тотално се филмирахте. Ти от чешмата H₂O ли пиеш? На един тук му отговярах вече за алимуний, но да повторя - за едно денонощие, човек с нормална отделителна система може да изпикае 10-15мг. Заради смешката да приемем, че в ампулата с ваксина има алуминиий. Какво количество може да е? Че да има и за живак, и за графен, и за чипове, и за нано-роботи, за всичко открито от незнайни учени от жълткафяв сайт?

Утре ще ти изровя колко се съдържа в доза ваксина и колко ти е допустимото к-во във питейната вода.

Радвам се, че си читав🍻

преди 1 час, parmobil написа:

Преди ваксините да бъдат пуснати на пазара, нямаше толкова много случаи на корона. Сега по 200 хиляди на ден в Германия. А пък никакви мерки.

Преди за 1000 на ден ни караха да си стоим под домашен арест на тъмно и под строй.

https://interaktiv.morgenpost.de/corona-virus-karte-infektionen-deutschland-weltweit/

Днес 40 хиляди новозаразени.

Как исползват данните за корона вируса ако излиза ип-то Тогава може да има бисквитки с които злоупотребяват и трябва да се ходи в съда с жалба или молба към него за отказ от използването на личните данни защото може да дадеш съгласието си в интернет но отказа се прави в съда 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.