Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

обратното е - за Германия - значи от там го искат, щом като идва за тук не и искат, значе тук не са изискали идващите да го правят

Не ги защитавай ковид мръсниците.

Под благородната идея че се грижат за твоето здраве ти вземат здравето. Тъпанари. Той Господ гледа!

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Само това е решението...

Бум в главата и толкова...Явно вече за пари нямаме спирка. И ще завърши много зле!

ами давай - само плямпаш

преди 10 минути, vpvelev написа:

Не ги защитавай ковид мръсниците.

Под благородната идея че се грижат за твоето здраве ти вземат здравето. Тъпанари. Той Господ гледа!

въглеродния двуокис и другите изгорели газове от горивото на самолета на който се е качила - доброволно и той взима здравето на много хора

кажи и това на нея

преди 10 минути, vpvelev написа:

Тъпанари.

преди 40 минути, vpvelev написа:

иначе нямало да я допуснат да се качи на самолета.

преди 52 минути, Димитър 59 написа:

в света няма болни - всичко е ковид

направи предложение към ЗМ да премахне всички клинични патеки  - мите знеш ли че нямаш зъби защото си имал ковид а не кариес:giggle1:

l2y6TgH.png

преди 17 часа, Димитър 59 написа:

Какво стана бе Митко, нали за март ти бяха прогнозите за масовата смърт :lol6:

Доскуча ми темата и от 5 месеца не съм ти се смял на глупостите, каква е новата прогноза, лятото ? 

преди 4 часа, vpvelev написа:

l2y6TgH.png

нелогично мислене са симптоми на отравяне с въглероден оксид (като тези които щерка ти плаща да ги прави самолета) намаля количеството на кислород и съответно неосъзнаваш че ти си виновен и обвиняваш другите - като кой ми сра в гащите:D

току-що, Без умствен капацитет написа:

нелогично мислене са симптоми на отравяне с въглероден оксид (като тези които щерка ти плаща да ги прави самолета) намаля количеството на кислород и съответно неосъзнаваш че ти си виновен и обвиняваш другите - като кой ми сра в гащите:D

Явно и ти си луднал и си привърженик на идеята, че не трябва да се яде месо, защото кравите като пърдели и се отделял много въглерод и така се замърсявала природата.

преди 9 минути, vpvelev написа:

Явно и ти си луднал и си привърженик на идеята, че не трябва да се яде месо, защото кравите като пърдели и се отделял много въглерод и така се замърсявала природата.

самолетите които ползва Щерка ти най мн. замърсяват

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Не щерка ми, а племеницата ми учи в Германия и употребява самолети.

По начало всичко, което консумира (живо и неживо) замърсява по някакъв начин природата. Тя си има начини за пречистване. Ако и дойде в повече и взема мерки. Може затова да е премахнала динозаврите, защото много са замърсявали :)

преди 2 минути, vpvelev написа:

Не щерка ми, а племеницата ми учи в Германия и употребява самолети.

По начало всичко, което консумира (живо и неживо) замърсява по някакъв начин природата. Тя си има начини за пречистване. Ако и дойде в повече и взема мерки. Може затова да е премахнала динозаврите, защото много са замърсявали :)

племенница щерка е все тая

изпий едно шише с киросин да видим ще си жив ли - а и динозавлите са живеели много порече от нас

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

племенница щерка е все тая

изпий едно шише с киросин да видим ще си жив ли - а и динозавлите са живеели много порече от нас

Понякога се обърквам, че разговарям с нормални хора.

С всеки пост показваш, че с теб не може да се разговаря нормално и смислено. Извинявай, че ти обърнах внимание.

преди 4 часа, N1K17Y написа:

Доскуча ми темата и от 5 месеца не съм ти се смял на глупостите, каква е новата прогноза, лятото ? 

Защо,бързаш ли?Прогнозата беше,че до март ще се разкрие голямата измама,понеже боцнатите ще започнат да се разболяват повече.За масова смърт никой не е твърдял,но увеличение на болестите при „ваксинираните“ има.Вече дори ми доскучаха новините,където ви доказват,че предимно ваксинираните са болните и умират повече.Затова започнах по рядко да ги показвам.А иначе учените ви казаха,че до 5 години,почти всички боцнати ще ритнете камбанката...,съсиреци,графени,змийска отрова,химии и какво ли не циркулира в кръвта ви сега...

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Защо,бързаш ли?Прогнозата беше,че до март ще се разкрие голямата измама,понеже боцнатите ще започнат да се разболяват повече.За масова смърт никой не е твърдял,но увеличение на болестите при „ваксинираните“ има.Вече дори ми доскучаха новините,където ви доказват,че предимно ваксинираните са болните и умират повече.Затова започнах по рядко да ги показвам.А иначе учените ви казаха,че до 5 години,почти всички боцнати ще ритнете камбанката...,съсиреци,графени,змийска отрова,химии и какво ли не циркулира в кръвта ви сега...

С други думи - ваксинираните ще усетите ефекта от ваксините от първа ръка дето се вика. И вие ще ни разказвате за подробностите, ако можете.

преди 19 минути, vpvelev написа:

С други думи - ваксинираните ще усетите ефекта от ваксините от първа ръка дето се вика. И вие ще ни разказвате за подробностите, ако можете.

Как си ме цитирал,все едно ме сложи в кюпа заедно с ваксинираните...

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

мите - виждаш ли врабчето което те гледа - помахай му, това не е птица а дрон:giggle1:

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

И аз това си помислих, че така ще си помислиш, ама трябваше да сложа и това, но при цитата не излиза:

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Та отговора ми е за това. Мъж ли е, жена ли е не зная.

Щом не си ваксиниран не можеш да влезеш в кюпа с ваксинираните :) Споко.

преди 4 минути, vpvelev написа:

И аз това си помислих, че така ще си помислиш, ама трябваше да сложа и това, но при цитата не излиза:

Та отговора ми е за това. Мъж ли е, жена ли е не зная.

Щом не си ваксиниран не можеш да влезеш в кюпа с ваксинираните :) Споко.

:giggle1:ако ти правя експиримент - няма да е с ново лекарство а познато старо - като например кога за последно си се пръскал с наноботи - по познато като дезодорант, парфюм

преди 1 час, vpvelev написа:

Разкажи (тагни ме) като дойде време за масовите измиряния, че съвсем ще ви забравя какви смешки сте писали месеци наред тук. То всъщност години ще стане.

преди 13 минути, Димитър 59 написа:

от линка ти:giggle1:

Цитат

Роман Абрамович наскоро претърпя временна слепота , докато се опитваше да посредничи в мирните преговори между Русия и Украйна;

на това му се вика от нерви, високо напрежение - ех мите мите - вече не си четеш тъпотиите

преди 38 минути, Димитър 59 написа:

ако не си ваксиниран - може да отлеме години или повече за да убие жертвата

кой то го каза - мастиката ли:giggle1: и пак никви данни , пак се позоваваш на ракията:D скоро ще почнат да обикалят и другите дронове, за да те наблюдават - казваш им лястовици:giggle1:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.