Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 18 часа, ivanivanov3 написа:

Не, но ме притесни съвпадението.И преди, и след тази година съм бил с грип, но никога толкова тежък!

ко тежък бе братче....

след таа ваксина грип-а ми продължи цяла зима....

в 17 часа по часовник вдигах температура...5 месеца....

в теа грипните вяра-не....

против тетанус си сложих миналата година че нямах от га бяхме ученици...повече от 35 години...

Лекарство срещу артрит спасява от смърт болни от COVID-19

https://www.spisanie8.bg/covid-19/2022/0404/лекарство-срещу-артрит-спасява-от-смърт-болни-от-covid-19.html

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 22 минути, _nib_ написа:

ко тежък бе братче....

след таа ваксина грип-а ми продължи цяла зима....

в 17 часа по часовник вдигах температура...5 месеца....

в теа грипните вяра-не....

против тетанус си сложих миналата година че нямах от га бяхме ученици...повече от 35 години...

https://www.spisanie8.bg/covid-19/2022/0404/лекарство-срещу-артрит-спасява-от-смърт-болни-от-covid-19.html

но те накараха да се боцнеш , което е важното - вкараха ти наноботите и другите щуротии на митето:D

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

но те накараха да се боцнеш , което е важното - вкараха ти наноботите и другите щуротии на митето:D

никой не ме е карал...

не бях и все още не съм болнав.....любопитен бях...

стигат ми толку експерименти...

който сака да си хака... 

преди 1 час, _nib_ написа:

Тетанус не е ташак. Серумът държи 2г. На практика и след банално порязване с кухненски нож трябва да имаш едно на ум. Да, знам, че е смешно, но

преди 57 минути, parmobil написа:

Тетанус не е ташак. Серумът държи 2г. На практика и след банално порязване с кухненски нож трябва да имаш едно на ум. Да, знам, че е смешно, но

неможахте ли да намерите още по "достоверен " сайт:giggle1:

на 2.05.2022 г. в 0:49, ivanivanov3 написа:

Не, но ме притесни съвпадението.И преди, и след тази година съм бил с грип, но никога толкова тежък!

Не се дракам, нито агитирам! Писал съм го някъде назад, че си слагам противогрипна от години. И жената, и "детето". Споменавал съм, че имам привилегията да съм с леля GP. Ваксинира и себе си, и децата си, и внуците си. Не сме имали проблеми. Хич не живея здравословно. Пуша и пия без повод, но да чукам на дърво - всичко е О'К.

Такаааа, нарастващите случаи на рак, първо бяха защото "защото в миналото тези пациенти просто не бяха диагностицирани"

https://btvnovinite.bg/predavania/lice-v-lice/doc-arabadzhiev-rakat-mozhe-bi-shte-se-prevarne-v-hronichna-bolest.html

а сега се оказва, че и:

Затлъстяването е причина за най-малко 13 вида рак и вероятно ще бъде пряко отговорно за най-малко 200 000 нови случая на рак годишно, според СЗО

https://www.vesti.bg/sviat/szo-tova-zaboliavane-e-prichina-za-pone-13-vida-rak-6142558

Какво ли още ще измислят, за да прикрият последствията от ваксините?

преди 20 часа, Филипов написа:

ето сега с този чернодробния вирус...пак може да завъртят колелото....и закон си приеха-

https://www.flagman.bg/article/265998

на 4.05.2022 г. в 17:53, Без умствен капацитет написа:

абе къде е митето - липсват ми неговите простотии - да не го взеха в инфекциозното

Дори малките деца разбраха,че са ги лъгали с пландемията,че ваксините убиват и осакатяват.Затова статиите на тази тема разредяха,но пък те си свършиха прекрасно работата.Аз като гледам тук останахте няколко човека,все още вярващи в „целебната“ сила на отровния разтвор,с който са ви надупчили.  иРНК ваксините ще продължат да убиват хора,а тези,които оцелеят,ще бъдат кукли на NWO,по-лесни субекти за контрол от Новия Световен Ред.    Изображение: Учен предупреждава: иРНК ваксините ще продължат да убиват хора, а тези, които оцелеят, ще бъдат кукли на NWO – Brighteon.TV

преди 29 минути, Димитър 59 написа:

:Dсега ако кажеш че неваксинираните не умират, те са безсмъртни:D а неваксиниранити не са длъжни да спазват законите ли:D

нали повечето са неваксинирани, то май те оредяха повече - за справка се върни 1500 страници назад

на 5.05.2022 г. в 18:24, Димитър 59 написа:

Дори малките деца разбраха,че са ги лъгали с пландемията,че ваксините убиват и осакатяват.Затова статиите на тази тема разредяха,но пък те си свършиха прекрасно работата.Аз като гледам тук останахте няколко човека,все още вярващи в „целебната“ сила на отровния разтвор,с който са ви надупчили.  иРНК ваксините ще продължат да убиват хора,а тези,които оцелеят,ще бъдат кукли на NWO,по-лесни субекти за контрол от Новия Световен Ред.    Изображение: Учен предупреждава: иРНК ваксините ще продължат да убиват хора, а тези, които оцелеят, ще бъдат кукли на NWO – Brighteon.TV

Познавам лично около 30 ваксинирани. Всички са в чудесно състояние. Как пък един не го закъса? Поне един. Така, за изключение.

преди 1 час, parmobil написа:

Познавам лично около 30 ваксинирани. Всички са в чудесно състояние. Как пък един не го закъса? Поне един. Така, за изключение.

Намери си последните документи, които файзър извадиха.

преди 2 часа, parmobil написа:

Познавам лично поне 30 неваксинирани. Всички по време на "пандемията" бяха и все още са в чудесно състояние. Как пък един не го закъса? Поне един. Така за изключение.

Как пък за "закъсали" научавах само от ТВ-то и сводките на НОЩ?

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Познавам лично поне 30 неваксинирани. Всички по време на "пандемията" бяха и все още са в чудесно състояние. Как пък един не го закъса? Поне един. Така за изключение.

Как пък за "закъсали" научавах само от ТВ-то и сводките на НОЩ?

Аз тежко прекарали неваксинирани познавам, включително и минали през болница. Но тежко прекарал ваксиниран - не.

Както и да е. Никого не съм агитирал да се ваксинира!!! Тук пиша срещу идиотщините, които се изливат срещу ваксините - графен, живак, алуминий, чип, нанороботи, всички ваксинирани бременни били пометнали или мъртвородили, евтаназия в Германия и т.н.

на 7.05.2022 г. в 10:59, parmobil написа:

Тук пиша срещу идиотщините, които се изливат срещу ваксините - графен, живак, алуминий, чип, нанороботи, всички ваксинирани бременни били пометнали или мъртвородили, евтаназия в Германия и т.н.

Неприемането на факти няма да промени истината.

Радвай се на живота и на това, че ти  може да си уцелил плацебо, но няма как да се отречат починалите от "ваксините", както и пометнали и т.н.

:)

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Изгледайте този филм !  Много е Важен , за да си обясните какво ви се случва !

https://www.bitchute.com/video/pOk5Z7bEPrB2/?fbclid=IwAR0fFhKXmg1QCPHV1u1qItxjqDKEaEQn8v18VYxEDuy9SUOlWAvtJeGUCJ4

т и като здравен работник -  ни го обясни на прост бг език, като за нас тъпите

на 7.05.2022 г. в 10:59, parmobil написа:

Аз тежко прекарали неваксинирани познавам, включително и минали през болница. Но тежко прекарал ваксиниран - не.

Както и да е. Никого не съм агитирал да се ваксинира!!! Тук пиша срещу идиотщините, които се изливат срещу ваксините - графен, живак, алуминий, чип, нанороботи, всички ваксинирани бременни били пометнали или мъртвородили, евтаназия в Германия и т.н.

Човек да си прави генерални изводи базирани единствено на собствените си наблюдения и впечатления, не е никак разумно.

Познавам и ваксинирани и неваксинирани, които са изкарали този вирус тежко.

Но те са малък процент от всички ваксинирани и неваксинирани, които познавам и които или изобщо не са разбрали, че са се сблъскали с вируса, или са го изкарали леко.

Прекрасно знаете мнението ми за тези ваксини, опасни са за малък процент хора, по-слабо ефективни са дори от противогрипните, по принцип не смятам подобни препарати за истински ваксини.

Но е добре, че ги има, дори успокояването, като следствие на поставянето им при някои хора има положителен ефект за тях.

Истинското политическо използване на коронакризата няма нищо общо с чипове, нанороботи, намаляване на населението и т.н.

Но е неоспорим факт, че един чисто медицински проблем, успешно бе използван и манипулиран за постигането на едни чисто политически цели.

Коронакризата е повече сериозен политически феномен, отколкото медицински.

А "ваксинирането" срещу политически "вируси" е много по-трудно и не може да бъде създадена ефективна общочовешка "ваксина".

Там всеки сам решава за себе си, дали да си изработи "ваксина" или да се адаптира към действащия към момента "вирус".

преди 6 часа, Без умствен капацитет написа:

т и като здравен работник -  ни го обясни на прост бг език, като за нас тъпите

Обяснено е много просто-болничните протоколи за "лечение" на ковид  УБИВАТ!

Поредния млад спортист, починал по "неизвестни" причини... но категорично не в следствие на "ваксина" /те младите и натренираните така си умират... защо пък да е точно в следствие на ваксина.../

MEDIA BLACKOUT - RADY JOHNSON - THE EXECUTIVE VICE PRESIDENT OF PFIZER IS ARRESTED

https://www.bitchute.com/video/QRyb2xOSpkPO/

Pfizer - Documents released 80k - 12% efficacy. Pfizer knew it killed the unborn

https://www.icandecide.org/pfizer-documents/

https://phmpt.org/pfizers-documents/

приятно четене

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.