Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

COVID: Резюме.

Четвъртък, 28 април 2022 .  Изображение: COVID: Резюме

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 23 минути, Димитър 59 написа:

COVID: Резюме.

Четвъртък, 28 април 2022 . 

:giggle1:прочете ли е - изобщо не се говори за ковид - ех мите, мите - изгубен в превода

преди 5 часа, vpvelev написа:

Явно и ти си луднал и си привърженик на идеята, че не трябва да се яде месо, защото кравите като пърдели и се отделял много въглерод и така се замърсявала природата.

и скивай как се измества фокуса от истинските причини....

кравите не ,,газифицират" атмосферата от 50-100 години....

всеки биологически организъм се разлага, ,,окислява".....гние....

без да съм екоактивист...гори се секат нагьотере нонстоп....

те произвеждат основно кислород като преработват въглеродния диоксид.....и фитопланктона де...

половината амазонска джунгла вече я няма....и това за 50-70 години....,,белите дробове" на планетата...

кроношпан(не ми е тъжно за тези-обгазяваха Бургас постоянно)-в областа сигурно половината дървета са изсякани....

и се преместиха в друг район...по-близо да суровината-Великотърновско....

половината Сибир е даден на концесия на китаеца...дървесината...и сече и той като изоглавен....вярно иглолистна растителност-няма добра фотосинтеза ама...

преди 15 часа, Без умствен капацитет написа:

ако не си ваксиниран - може да отлеме години или повече за да убие жертвата

кой то го каза - мастиката ли:giggle1: и пак никви данни , пак се позоваваш на ракията:D скоро ще почнат да обикалят и другите дронове, за да те наблюдават - казваш им лястовици:giggle1:

Как върви "ваксинацията"  през януари-април 2021г

jan-apr2021.jpg

Как върви "ваксинацията"  през януари-април 2022г

jan-apr-2022.jpg

Как върви общата смъртност в България по седмици според НСИ

nsi.jpg

Хмммммммммммммммм

giphy.gif

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

Как върви "ваксинацията"  през януари-април 2021г

jan-apr2021.jpg

Как върви "ваксинацията"  през януари-април 2022г

jan-apr-2022.jpg

Как върви общата смъртност в България по седмици според НСИ

nsi.jpg

Хмммммммммммммммм

giphy.gif

да последния месец спаднаха болните от ковид - друго ли искаш да кажеш

мите - я да сравниш колко са ни строги мерките

Глад, изолация, лагери: Мерките на Китай срещу COVID-19

Цял Шанхай е отцепен, блокове се запечатват, за да не излизат хора навън

преди 17 часа, Без умствен капацитет написа:

мите - я да сравниш колко са ни строги мерките

Глад, изолация, лагери: Мерките на Китай срещу COVID-19

Цял Шанхай е отцепен, блокове се запечатват, за да не излизат хора навън

Тия са малоумни. Това не ме учудва. 

Ненормална работа. 

Тази седмица бях на гости на приятел,двойно набоден.С първата игла,той беше два пъти болен от „ковид“.Втората му беше ноември,като лежа още два пъти,по 20 дни!Та на другия ден внезапно получих силно разстройство!Вечерта ме разтресе и вдигнах 37,5 градуса.Цяла нощ се потих обилно.На сутринта остана само умора.липса на обоняние.Не усещах вкуса на храната.Не усещах дори цигара като пушех.Целия ден лежах,с леко главоболие.Ако това му казвате страшният „ковид“,то за 24 часа бях в нормално състояние,без да съм пил никакво лекарство.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Тази седмица бях на гости на приятел,двойно набоден.С първата игла,той беше два пъти болен от „ковид“.Втората му беше ноември,като лежа още два пъти,по 20 дни!Та на другия ден внезапно получих силно разстройство!Вечерта ме разтресе и вдигнах 37,5 градуса.Цяла нощ се потих обилно.На сутринта остана само умора.липса на обоняние.Не усещах вкуса на храната.Не усещах дори цигара като пушех.Целия ден лежах,с леко главоболие.Ако това му казвате страшният „ковид“,то за 24 часа бях в нормално състояние,без да съм пил никакво лекарство.

Не е зле да пиеш поне месец някакви антикоагуланти профилактично като Хемонат или Фиброзин.

Аз пък го изкарах април сравнително тежко. Цяла седмица температурата не падаше под 39.8 с нищо (аналгини, парацетамоли, нурофени, хексалгини, компреси с вода и оцет и т.н.). Бях като парцал. Кашлица (особено интензивна), умора, после се запуши и носа и накрая се загуби и обонянието. Първата седмица беше кошмар и с доста хапове, втората седмица от карантината вече бях ок. Кашлицата обаче продължи поне още 2 седмици, а антикоагулантите ми казаха да ги пия поне 2 месеца. За капак ми се възпали и нерв (първо на лявото рамо), не можех да си вдигам ръката над главата (все едно ми беше излязло рамото) и после на дясната ръка (все едно беше счупена, така болеше). Една седмица Уримил Макс + парацетамол закърпиха положението. Като цяло такова нещо не бях карал. Ясно е, че е до организъм, но не бива да се подценява тая гад.

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не е зле да пиеш поне месец някакви антикоагуланти профилактично като Хемонат или Фиброзин.

Ще следя дали ще имам някакви симптоми.Днес ми е втория ден и нищо нередно не усещам.А лекарства не употребявам от дълги години,защото не им вярвам,че лекуват.Те са за да намалят болките.Последния грип,за който си спомням,че съм ловил беше 2018 година,а предишния поне преди 10-тина години.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Ще следя дали ще имам някакви симптоми.Днес ми е втория ден и нищо нередно не усещам.А лекарства не употребявам от дълги години,защото не им вярвам,че лекуват.Те са за да намалят болките.Последния грип,за който си спомням,че съм ловил беше 2018 година,а предишния поне преди 10-тина години.

Е това не е точно лекарство (в смисъл има и добавки за разреждане на кръвта) какъвто е Хемонат-а. Джинджифила, какаото и те разреждат малко. То симптоми тук няма много да усетиш (подуване, болка, посиняване). Ако има такъв често може да е късно. Затова се пие профилактично при Ковид, защото не се знае кой вариант води до съсиреци. Питай личния си и поне това можеш да пиеш. Няма да навреди като цяло.

Бързо оздравяване иначе. И много течности...ама много!

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

От както започна,умирам от жажда до сега.Пия вода постоянно,наистина по много.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

а-а...

ти от скоро....

последния грип ми беше 2004-та...

след ваксина която я предоставяше работодателя безплатно....

от тогава настинка ли...грип ли....за 24 часа и съм пушка...

лекарства като теб-рядко...

витамини...имуностимуланти-само по време на тези 24-часа на боледуването

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Е това не е точно лекарство (в смисъл има и добавки за разреждане на кръвта) какъвто е Хемонат-а. Джинджифила, какаото и те разреждат малко. То симптоми тук няма много да усетиш (подуване, болка, посиняване). Ако има такъв често може да е късно. Затова се пие профилактично при Ковид, защото не се знае кой вариант води до съсиреци. Питай личния си и поне това можеш да пиеш. Няма да навреди като цяло.

ако бухаш дълго време обезболяващи-аналгин...аспирин....и те разреждат кръвта

Браво бе, тука само машини. Не боледуват, не пият, не пушат, спортуват, за 24 часа са здрави при всякакви обстоятелства, никога никакви лекарства!
Супер, браво!
Сигурно и като деца не са ваксинирани.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

преди 1 минута, ostavime написа:

Браво бе, тука само машини. Не боледуват, не пият, не пушат, спортуват, за 24 часа са здрави при всякакви обстоятелства, никога никакви лекарства!
Супер, браво!

Като деца сме ваксинирани! Но накъде избиваш?Да не би да искаш да кажеш,че сегашната „ковид ваксина“ е ваксина?

Като деца сме ваксинирани! Но накъде избиваш?Да не би да искаш да кажеш,че сегашната „ковид ваксина“ е ваксина?
Не, ни най-малко. Радвам се как не боледувате или ако боледувате е макс за 24 часа без лекарства. Браво.

преди 7 минути, ostavime написа:

Супер, браво!

пуша-кутия и половина-двя...

алкохол-твръдо-нье...от 2години и нещо...даже бАнбон пияна вишна...

навика от алкохола го смених с навик...две кисели млека на айран....

спорт-не...муах тука два месеца шоколади-станах шишкалак-105 оки....

....,,пиеньето не е като спорта....тука се иска здраве"

преди 6 минути, ostavime написа:

Не, ни най-малко. Радвам се как не боледувате или ако боледувате е макс за 24 часа без лекарства. Браво.

преиначаваш-лекарства само докато боледувам-основно...да не кажа винаги-парацетамол и витамин це

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

върти-сучи...тва иска да каже...

ма я нема а го слушам

преди 1 минута, ostavime написа:

По голямата част от лекарствата не са измислени за да лекуват,а за да успокояват болките,докато организма се справи сам.Всяко лекарство има странични ефекти или ти лепва друга болест,за да минеш на следващото лекарство и т.н. Всеки взимащ редовно някакви лекарства е постоянно болен от нещо. Затова не боледуваме...

преди 6 минути, _nib_ написа:

пуша-кутия и половина-двя...

алкохол-твръдо-нье...от 2години и нещо...даже бАнбон пияна вишна...

навика от алкохола го смених с навик...две кисели млека на айран....

спорт-не...муах тука два месеца шоколади-станах шишкалак-105 оки....

....,,пиеньето не е като спорта....тука се иска здраве"

Аз пък пуша по половин кутия на ден,а алкохол при повод,без да се напивам.Киселото мляко също го пия често,защото е много полезно.Пък спорта е за по-младите,набора ми е числото след ника...

преди 7 минути, ivanivanov3 написа:

2009 някъде се набодох за сефте с ваксина против грип.

Такъв грип изкарах после, че исках да умра!

От тогава съм анти.

като се ваксинираш - не се ваксинираш срещу всичко което циркулира

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

геноцида е от бели към бели, християни срещу християни ех мите мите, в вас имаш цяла шпионска машина която те следи, вкарал си е доброволно в вас - казваш и компютър, че и си е включил в мрежа, по твое желание живееш в град с 5Г мобилна мрежа, около теб има хиляди дронове дет те наблюдават (птици). Сам си си сложил зъбни протези с много място в тях за каквото се сетиш

за какво ще ти слагам наноботи

Опустяха ваксинационните центрове, част от тях затвориха

https://www.flagman.bg/article/265762

....ей завалите...окъсаха я...

алооооу...тези с по две-три инжекции...че и бустер....

сърца немате бе...вЪрити да ва набучат още...голема работа....един беше одил 11 ли 19 ли пъти....

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

като се ваксинираш - не се ваксинираш срещу всичко което циркулира

Не, но ме притесни съвпадението.И преди, и след тази година съм бил с грип, но никога толкова тежък!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.