Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Тая едра шарка намирисва на нова пандемия . Аз не мога да разбера как така това чудо се разпространява толкова бързо като короната . 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, adersa написа:

Тая едра шарка намирисва на нова пандемия . Аз не мога да разбера как така това чудо се разпространява толкова бързо като короната . 

Няма значение колко е опасна дадена болест. Както видяхме и от предишната "пандемия" - има значение само какво ще ти кажат по телевизора. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Няма значение колко е опасна дадена болест. Както видяхме и от предишната "пандемия" - има значение само какво ще ти кажат по телевизора. 

Точно!

Ако решат от медиите ще има пандемия.

казаха че това се предава при мн. близък контакт

и това се доказва че точно така се е предала м/у двама мъже, африканец и европеец и пандемия няма да има, вируса е доста познат, не е нов

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

казаха че това се предава при мн. близък контакт

и това се доказва че точно така се е предала м/у двама мъже, африканец и европеец и пандемия няма да има, вируса е доста познат, не е нов

Какви контакти? Те искат да ни контролират и изтрепят, а ти ми говориш за медицински неща - вируси, пандемии...

преди 10 минути, vpvelev написа:

Какви контакти? Те искат да ни контролират и изтрепят, а ти ми говориш за медицински неща - вируси, пандемии...

сега какво ще кажеш - това е обрив, алергична реакция от 5Г мрежите

а и това не е пандемия вируса е познат отдавна и не е смъртоносен, какво изпадате в паника и почвате да изпадате в истерия

Цитат

умира един на 100 пациенти

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

Въпросът беше реторичен ;)

И още два бързи.

Значи ли това, че сега имаме неестествени условия?

От какво?

:hush:

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Въпросът беше реторичен ;)

И още два бързи.

Значи ли това, че сега имаме неестествени условия?

От какво?

:hush:

да, казаха че вируса са го изследвали и не са открили промени по него

Два бързи въпроса:

Кой е ваксиниран против едра шарка?

Ако се появи нова ваксина против маймунската шарка, ще се ваксинирате ли?

преди 1 минута, symanbg написа:

Два бързи въпроса:

Аз съм ваксиниран против едра шарка още като бебе, и мисля тази ваксина е от задължителните за всяко дете, така че надали има много които не са ваксинирани поне българи.
Е нищо пречи шмайзер и злодейна да изкарат някой бъркоч, щото не успяха да уморят достатъчно хора с бъркоча "срещу" ковид.

преди 20 минути, symanbg написа:

Два бързи въпроса:

едно време в училищата, боцкаха и не питаха за съгласие - както направиха сега Китай и Русия с ваксината за ковид

дори си мисля че 3-ти клас бях реимунизиран срещу шарка

но на по късен етап имам операция и ми е премахнат органа ( далак) , който пази тези наща и май вече нищо нямам

И аз съм ваксиниран против едра шарка, още като дете. Задължителните ваксини! Със сигурност наборите до 1985 са ваксинирани. По натам не знам.

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

едно време в училищата, боцкаха и не питаха за съгласие - както направиха сега Китай и Русия с ваксината за ковид

дори си мисля че 3-ти клас бях реимунизиран срещу шарка

Да, обаче тогава никой и не си помисляше да убива хората и още по-малко децата чрез ваксинация. Само 1-2 да умрат и спират цялата ваксинация и особено на децата. А сега умират или се инвалидизират от ваксината срещу ковид по стотици хиляди, а те продължават да ваксинират (убиват). По паркове и градинки, без прегледи.

Сега ваксината "срещу ковид" е средство за убиване, а не за предпазване.

преди 2 часа, vpvelev написа:

Да, обаче тогава никой и не си помисляше да убива хората и още по-малко децата чрез ваксинация

а защо мислиш че ваксината срещу ковид убива повече от ковид вируса

преди 2 часа, vpvelev написа:

Само 1-2 да умрат и спират цялата ваксинация и особено на децата.

от каде знаеш боп ли хвърля, навремето нямаше интернет. а и имаше жестока цензура на медиите, като сега в Русия

а и навремето само за тези думи ще те вкарат в Белене с бележка НЗ

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

изразът "Теория на конспирациите" е измислен от ЦРУ след като много хора започват да задават въпроси по повод убийството на JFK. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.