Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Знам, че САЩ отдавна са измислили  оръжие, което влия на климата. Но мисля, че е със странични ефекти. Затова се появят и при тях след това торнадо или подобни бедствия.

Не само в САЩ!

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

1. Противоградните ракети, математико тъп, се взривяват вътре в градоносния облак

Не точно вътре - малко НАД!

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, jhoro написа:

Не само в САЩ!

Примерно

Операция Попай 1967

https://anonymous3.blog.bg/drugi/2016/05/16/operaciia-popai.1451932

Операция Попай (известна и като операция за контролиране на времето Попай) е била свръхсекретна кампания за изменение на климата по време на американската война във Виетнам, от 20 март 1967 г. до 5 юли 1972 г. Операцията започва три години след началото на Проект Stormfury (1962 г.-1983 г.) и 30 години след първите известни операции за модифициране на времето в САЩ, наречени Проект Cirrus, който започва през февруари 1947 г.

Project_Stormfury_crew.jpg

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Project_Stormfury

преди 10 минути, jhoro написа:

Щото освен облаци - радара "осветява" и самолетите. А пилота - като го осветят - какво прави? Праща "подаръци"!

Много си умен Саше.

Самолета лети над приятелска територия. Пилота няма право да стреля по приятелски радари. А българските власти могат да го уведомят, че използваме радари, ако е чак толко тъп каубой.

Между другото, дори и твоята безумна тъпотия да е вярна, извода е същия.

Фашистите трябва да ги натикаме по затворите, доде не са ни уморили !

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Между другото, дори и твоята безумна тъпотия да е вярна, извода е същия.

Дори да е такава - не е моя!

Казах ти - не знам каква е дрогата, ама ... е много яка!

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 14 минути, miro20 написа:

А ти имаш ли си бегла представа на каква височина са градоносните облаци и на каква летят самолетите ?

1. Противоградните ракети, математико тъп, се взривяват вътре в градоносния облак

2. Никакъв самолет не е летял над градоносния облак. Фашистите лъжат като разпрани. Затуй им викаме фашисти.

3. Дори и да е имал намерение да мине над градоносния облак, българските власти са имали достатъчно време да го отклонят по друг маршрут.

Анадънму ?

хич даже няма да ти преча да се излагаш :giggle1:

току-що, jhoro написа:

Казах ти - не знам каква е дрогата, ама ... е много яка!

много отрано е почнал бре... или кафето му е силно :) 

преди 7 минути, jhoro написа:

Е и ?

Самолета там ли лети ?

Лъжат те като боядисано канарче бе, как не можеш да вденеш ?

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Самолета лети над приятелска територия. Пилота няма право да стреля по приятелски радари. А българските власти могат да го уведомят, че използваме радари, ако е чак толко тъп каубой.

По-точен от неприятелския огън е само ... приятелския!
Войната в Залива и ... не само.

преди 12 минути, miro20 написа:

много отрано е почнал бре... или кафето му е силно :) 

Като ви казвам, че ...

На Колумбийските пощи - не може да се разчита! Постоянно объркват пратките!

преди 2 минути, jhoro написа:

По-точен от неприятелския огън е само ... приятелския!
Войната в Залива и ... не само.

Това сега защо го пишеш ?

Като че ли спориш с мен, пък подкрепяш моята теза.

Ако пишеше по малки тъпотии, даже щях да се съглася, че ти си прав, да ми се откачиш от главата.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Това сега защо го пишеш ?

Като че ли спориш с мен, пък подкрепяш моята теза.

Ако пишеше по малки тъпотии, даже щях да се съглася, че ти си прав, да ми се откачиш от главата.

Няма нужда да се съгласяваш!

Тук няма война.

България и съседните и държави са в НАТО. Пилота няма никакво оправдание да стреля по радарите.

И това не е вражески, а приятелски самолет, когото българските власти имат пълно право да пренасочат в безопасен коридор.

Забранили са им да стрелят !

Мустафа им е забранила тайно !

Историята със самолета е съшита отпосле с бели конци, за оправдание.

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Тук няма война.

Няма ... в момента! Тогава имаше - на 58 километра северо-западно от София.

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

България и съседните и държави са в НАТО. Пилота няма никакво оправдание да стреля по радарите.

Верно ли? Ама всичките ли?
Че Сърбия ... кога влезе?

• кога беше операция „Съюзна сила“ - 1999 г,
  • кога България влезе в НАТО - 2004 г,
  • кога Северна Македония - 2020 г.
преди 2 минути, jhoro написа:

Верно ли? Ама всичките ли?

Над Сърбия ли беше градоносния облак ?

Сърбия във война ли е със САЩ ?

Да допуснем, че ти не си чак толко тъпо парче, и аз не съм забелязал, кога пак са се сбили.

Е ли възможно, американски пилот, който лети над тракийската равнина, да сбърка българските радари със сръбски ?

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Над Сърбия ли беше градоносния облак ?

Сърбия във война ли е със САЩ ?

Да допуснем, че ти не си чак толко тъпо парче, и аз не съм забелязал, кога пак са се сбили.

Е ли възможно, американски пилот, който лети над тракийската равнина, да сбърка българските радари със сръбски ?

Я си свери датата на компютъра.

Говоря за войната 1999 година! Защо мислиш, че става дума за сегашно време?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще те напсувам и ще ме баннат. Не знаех, че си толкова прост.

image.jpeg.0f76dc3c61afa94e7ba04a02694a43c4.jpeg

преди 23 минути, jhoro написа:

image.jpeg.0f76dc3c61afa94e7ba04a02694a43c4.jpeg

Ти на чия страна си ?

Темата не е за да ми играеш по нервите, с неясна цел.

Темата е за да пишем против корона истерията.

Случката с отменената стрелба по градоносния облак е пряко доказателство, че служебното правителство е булонка на Мустафата. По някакви причини е решила да им нареди да не разбиват градоносните облаци, а когато градушката съсипа реколтата и хората почнаха да роптаят и стана напечено, измислиха невероятна история с приятелски самолет.

Това са фактите.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти на чия страна си ?

Само на моята!

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Случката с отменената стрелба по градоносния облак е пряко доказателство, че служебното правителство е булонка на Мустафата. По някакви причини е решил да им нареди да не разбиват градоносните облаци, а когато хората почнаха да роптаят и стана напечено, измислиха невероятна история с приятелски самолет.

Тази случка съм я изпуснал.

А за ДПС ... хммм ...
Не е само правителството, и не е само сега!

Светофарът светна в оранжево в болницата, цццц а уж 60 процента берлинчани се боцнаха. 
И оранжево е и хората, които са заразяват за идната седмица. Има покачване и там. 35 на 100 хиляди.

https://www.berlin.de/corona/lagebericht/

В Берлин има система въведена, по метода на светофара.

В момента свети жълто или оранжево,

защото повече от 5 процента се нуждаят от места в болницата.

Ее поне едно свети зелено.

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

Тогава, за чий козлодуй се намеси в разговора ?

Ти четеш ли или караш по инерция?

В първия ми пост (по темата за днес) казах

преди 1 час, jhoro написа:

Онази ракета - що дойде в Горна баня? Заради минералната вода ли?

Не ти ли светна още тогава, че говорим за различни неща?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Сара_Конър

Поп звездата Sarah Connor отказа концерт в Лайпциг, въпреки, че е дупчена(перфорирана като стар софийски билет) е болна от корона. Даже и децата ѝ са с положителен резултат.

https://www.bz-berlin.de/leute/positiver-coronatest-sarah-connor-sagt-leipziger-konzert-ab

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Светофарът светна в оранжево в болницата, цццц а уж 60 процента берлинчани се боцнаха. 
И оранжево е и хората, които са заразяват за идната седмица. Има покачване и там. 35 на 100 хиляди.

Скоро няма за свърши този геноцид . Вчера прочетох статия , в която се твърди , че най-новия щам на Корона почти не се влияе от ваксини . В момента нямам време да търся дали тази информация е достоверна , но не ни чака нищо добро . В два или три града в България официално регистрираните с ковид вече са над 550 на 100 000 население . 

преди 2 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Скоро няма за свърши този геноцид . Вчера прочетох статия , в която се твърди , че най-новия щам на Корона почти не се влияе от ваксини . В момента нямам време да търся дали тази информация е достоверна , но не ни чака нищо добро . В два или три града в България официално регистрираните с ковид вече са над 550 на 100 000 население . 

Нали видяхме, какво стана с Белоруссия? Направо сринаха държавата. Какви бунтове, какви акции, какви простотии… 

преди 6 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Най-новия щам - още не е на пазара!

В много градове и села (градчета и селца) - двама-трима болни, променят рязко картинката!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.