Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, parmobil написа:

Нали мисията ти в живота е да е кълнеш ковид-ваксините?

А твоята мисия каква е?Да рекламираш „ваксините“,което си е коствено убийство на повярвалите хора!   

01.08.22 г

Д-р Робърт Малоун: „Осветен, осмиван, оклеветен“ — но не дискредитиран...Робърт Малоун ковид медийна разказна функция

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

:laughing4:митето каза че руската ваксина е най големия боклук, без да се усети:laughing4:

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Освен това правителството е закупило Sputnik V от Русия и Sinopharm от Китай.

току-що, Димитър 59 написа:

А твоята мисия каква е?Да рекламираш „ваксините“,което си е коствено убийство на повярвалите хора!   

01.08.22 г

Д-р Робърт Малоун: „Осветен, осмиван, оклеветен“ — но не дискредитиран...Робърт Малоун ковид медийна разказна функция

Не сме свършили с предишната ти глупост!!!

Къде се посочва като причина ваксината?!? 

Лъжец!!!

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

:laughing4:митето каза че руската ваксина е най големия боклук, без да се усети:laughing4:Освен това правителството е закупило Sputnik V от Русия и Sinopharm от Китай.

Трябва да си адски тъп,за да твърдиш,че написаното в статията съм го казал аз...,въпреки че съм съгласен с тях.

преди 3 минути, parmobil написа:

Не сме свършили с предишната ти глупост!!!

Къде се посочва като причина ваксината?!? 

Лъжец!!!

Глупостта не е моя,а твоя.Няма да ти отварям повече очите.Казаха ти го,че „намушкан“,допълнено с „напълно“ е начин,хем умния да разбере,че става въпрос за „ваксина“,хем гугъл да не се усети и „забрани“статията...

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Трябва да си адски тъп,за да твърдиш,че написаното в статията съм го казал аз...,въпреки че съм съгласен с тях.

Това ти е вечното оправдание  - ти не четеш, ти само разпространяваш глупостите. Без да четеш, без да осмисляш. Просто казано - ЛЪЖЕЦ

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Глупостта не е моя,а твоя.Няма да ти отварям повече очите.Казаха ти го,че „намушкан“,допълнено с „напълно“ е начин,хем умния да разбере,че става въпрос за „ваксина“,хем гугъл да не се усети и „забрани“статията...

Не се измъквай! Пуснах линка без превод, така че не ми се оправдавай с Google! Просто си неграмотен ЛЪЖЕЦ!

преди 2 минути, parmobil написа:
преди 10 минути, Димитър 59 написа:

въпреки че съм съгласен с тях.

Това ти е вечното оправдание  - ти не четеш,

Виж как си противоречиш!Как може да съм съгласен със статията и да не съм я чел...смешник.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Виж как си противоречиш!Как може да съм съгласен със статията и да не съм я чел...смешник.

Къде е спомената каквато и да е ваксина тук, без google - https://newspunch.com/fully-jabbed-mom-horrified-after-babys-arm-amputated-due-to-blood-clots-suffered-the-womb/

Невролог,обвинява ваксината за нарастване на броя на младите пациенти с неврологични проблеми и „необяснима смърт“...  jpg-1200x630.jpeg

преди 1 минута, parmobil написа:

Къде е спомената каквато и да е ваксина тук, без google - https://newspunch.com/fully-jabbed-mom-horrified-after-babys-arm-amputated-due-to-blood-clots-suffered-the-womb/

Цяла година вече,навсякъде употребяват думата JABBED за ваксинираните...Ти сега ли я виждаш за първи път...?Засрами се!

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

...,въпреки че съм съгласен тях.

кажи го на vpvelev / symanbg

и ще ти спре лайковете

преди 1 минута, parmobil написа:

@ Димитър 59 

Няма да отговориш. Просто ще заровиш глава като щраус и ще се правиш, че не си срал глупости.

ЛЪЖЕЦ!

Тук,освен ти и овцата друг никой не може като вас да го прави ...https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2022_03/sheep.gif.a9f3a2974d341fb9be71bf9b938c1eac.gif...

преди 30 минути, Димитър 59 написа:

не си рискувай лаковете с руската ваксина

sshot-2e263cc2712b8c5e8.png

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Тук,освен ти и овцата друг никой не може като вас да го прави ...https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2022_03/sheep.gif.a9f3a2974d341fb9be71bf9b938c1eac.gif...

тук сами ти спазваш най стриктна карантина - самоизолирал си се сам пред компа:laughing4:

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

не си рискувай лаковете с руската ваксина

тук сами ти спазваш най стриктна карантина - самоизолирал си се сам пред компа:laughing4:

Каква руска ваксина съм споменал бе овчицо?Каква карантина ти се върти в главата,каква изолация,като мен не ме е ловил въобще фалшивият „ковид“ от медиите?

току-що, Димитър 59 написа:

Каква руска ваксина съм споменал бе овчицо?Каква карантина ти се върти в главата,каква изолация,като мен не ме е ловил въобще фалшивият „ковид“ от медиите?

Монголия мрели като мухи, а са боцнати с руска ваксина - явно си от онези е къса памет:laughing4:

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Тя оФцата си пише ей така. Интересно и е, че поне това може. 

преди 1 час, Димитър 59 написа:

току-що, vpvelev написа:

Тя оФцата си пише ей така. Интересно и е, че поне това може. 

цитат от статията Освен това правителството е закупило Sputnik V от Русия и Sinopharm от Китай.

сега рразбрах защо си натискаш парцалите - да си извън Росия

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

Монголия мрели като мухи, а са боцнати с руска ваксина - явно си от онези е къса памет:laughing4:

Шест ваксини са одобрени  за употреба в Монголия. Към 5 май 2021 г.,  според Министерството на външните работи на Монголия , 42,2 процента от населението е било ваксинирано и са били приложени 1 398 592 дози. Монголия е получила 2 600 540 ваксини чрез COVAX, марките AstraZeneca и Pfizer. Освен това правителството е закупило Sputnik V от Русия и Sinopharm от Китай.

Грешката на монголците е че са закупили AstraZeneca и Pfizer (че и Moderna). Трябваше само с руската да карат.

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

Извън България не излизам! 

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

Ти да разбереш нещо...!:jeer: ?   Айде лягай си и сънувай инжекцийките...

преди 2 минути, vpvelev написа:

Шест ваксини са одобрени  за употреба в Монголия. Към 5 май 2021 г.,  според Министерството на външните работи на Монголия , 42,2 процента от населението е било ваксинирано и са били приложени 1 398 592 дози. Монголия е получила 2 600 540 ваксини чрез COVAX, марките AstraZeneca и Pfizer. Освен това правителството е закупило Sputnik V от Русия и Sinopharm от Китай.

Грешката на монголците е че са закупили AstraZeneca и Pfizer (че и Moderna). Трябваше само с руската да карат.

повече умират от нас - а ние не сме боцнати с руската ваксина - а и ако вярваш на руснаците , може да идеш на разходка до там - но явно невярваш , а разправяш че вярваш  - митето ще ти повярва , той няма да помни кво си писал преди 5 мин:giggle1:

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Ти да разбереш нещо...!:jeer: ?   Айде лягай си и сънувай инжекцийките...

спазвай строгата самоизолация както правиш от години:laughing4:

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

5Г мрежите ти влияят - направи си шапка от фолио:laughing4:

Влияят.Превеждай си и чети https://www.stralskyddsstiftelsen.se/wp-content/uploads/2022/02/5g_mikrovagssyndromet_ma_2022.pdf

преди 6 часа, ivanivanov3 написа:

На овцата няма да й напълниш кухата кратуна,тя и да го прочете няма да го разбере! :D
Тя от бая години си е така!

Че е реален вируса реален е, че не могат да го лекуват поради некомпетентност не могат/можеха, че се създава истерия създава се, почти сигурно е, че е като птичият грип или лудата крава т.е от някоя лаборатория е или умишлено пуснат или изтърван...

По опасна е истерията с т.н "ваксини", задължаването на хората, отричането на страничните ефекти, което ми е странно е защо продължават, издоиха кравата колкото можеше, защо натискат глобално повече и повече населението на много уж различни държави, толкова ли са изгубили страх от бунтове и граждански войни?

Толкова ли много затъпяхме, че изключително много хора сляпо вярват на т.н спецове? Но повечето хора въобще не знаеха, че има странични ефекти от ваксините въобще (всички ваксини за всяка болест), до кога ще продължават с това? Балона все ще се спука.

Много конспиративно е всичко, но пък от друга страна уж конспирация, конспирация ама пък продължаващата истерия си личи, че е по умисъла на някой, да не говорим и за педеpаcтката шарка, умишлено ги пускат тия болести, Менгеле ли имитират, за простите му пари ли е, експеримент върху психиката на човека ли е, не знам, но определено не е ей тъй от нищото и просто сега се е паднало, щото за пръв път гладно китайче изяде прилеп.

Spoiler

Сталин може да го мразят и осмиват от завист, че никога няма да имат и 0.001 процент от неговата власт, но когато казва, че "Жить стало лучше, жить стало веселее", е прав, света е бил в период на развитие, сега сме в обратният процес, емигранти, нераждане и остаряване на населението, престъпност, индустриализацията вече ще носи все повече и повече вреди, малоумните многополови и животински закони, "правата" на убийци, изнасилвачи и прочее сган, компютъризацията (да дори това прекалено дълго мнение), вдълбяването на хората само в тях си, с няколко думи, света отива на майната си, да имаме благинките на "новите технологии", но обществото наистина има нужда от разтърсване да ди спре или обърне процеса на изродяване, сега смертелният гърч на т.н европейската/американската/бялата цивилизация вече не мисля, че е обратим, дори да се отложи с 50 години в най-най-добрият случай все тоя, докато бялото болшинство позволява на чуждото малшинство да му диктува правилата и да му се качва налага на главата...

Много се отплеснах де, може би щраусовият модел е прав и просто да си живуркаме рък колкото толкова, от друга страна как и дали ще живеят децата ни? В т.н "държави" и "общество" което ще ги учи на слабохарактерност от детската ясла? Което ще казва на момчетата, че са момичета и обратното, което ще насажда прекланянето на главата пред всякаква непотребна сган от също толкова насаденото желание да се покажим като "цивилизованите хора" които спазват правилата и нормите барабар с законите срещу тия които без проблем ги погазват и налагат тяхната "правда" докато ние си мълчим ли? Лично мнение де, но някакси не ме кефи педеpастията да ми учи децата, а цингетата/неграта/мюслитата да са новите-стари бейове и в селото и в града, че и в държавата само защото сганта ражда по две по три докато наивният булжериан ще плаща все повече и повече да живее мизерно в пландемия и да се радва на някаква си там кариера и кариерно развитие, кел файда когато убият или убият и изнаcилят я децата му я родителите му, а той няма на кой да разчита, докато Аyшвицките изпарения имат по пет братя и 10 братовчеда заодно с 4 дяца.

Не не, определено не ми харесва накъде върви тоя свят, трябва или да се примат фактите на политическо-обществено ниво и да се действа или да се спасява кой както и където свари.

преди 10 минути, Zornovolnik написа:

Че е реален вируса реален е, че не могат да го лекуват поради некомпетентност не могат/можеха, че се създава истерия създава се, почти сигурно е, че е като птичият грип или лудата крава т.е от някоя лаборатория е или умишлено пуснат или изтърван...

По опасна е истерията с т.н "ваксини", задължаването на хората, отричането на страничните ефекти, което ми е странно е защо продължават, издоиха кравата колкото можеше, защо натискат глобално повече и повече населението на много уж различни държави, толкова ли са изгубили страх от бунтове и граждански войни?

Толкова ли много затъпяхме, че изключително много хора сляпо вярват на т.н спецове? Но повечето хора въобще не знаеха, че има странични ефекти от ваксините въобще (всички ваксини за всяка болест), до кога ще продължават с това? Балона все ще се спука.

Много конспиративно е всичко, но пък от друга страна уж конспирация, конспирация ама пък продължаващата истерия си личи, че е по умисъла на някой, да не говорим и за педеpаcтката шарка, умишлено ги пускат тия болести, Менгеле ли имитират, за простите му пари ли е, експеримент върху психиката на човека ли е, не знам, но определено не е ей тъй от нищото и просто сега се е паднало, щото за пръв път гладно китайче изяде прилеп.

Покажи скритото съдържание

Сталин може да го мразят и осмиват от завист, че никога няма да имат и 0.001 процент от неговата власт, но когато казва, че "Жить стало лучше, жить стало веселее", е прав, света е бил в период на развитие, сега сме в обратният процес, емигранти, нераждане и остаряване на населението, престъпност, индустриализацията вече ще носи все повече и повече вреди, малоумните многополови и животински закони, "правата" на убийци, изнасилвачи и прочее сган, компютъризацията (да дори това прекалено дълго мнение), вдълбяването на хората само в тях си, с няколко думи, света отива на майната си, да имаме благинките на "новите технологии", но обществото наистина има нужда от разтърсване да ди спре или обърне процеса на изродяване, сега смертелният гърч на т.н европейската/американската/бялата цивилизация вече не мисля, че е обратим, дори да се отложи с 50 години в най-най-добрият случай все тоя, докато бялото болшинство позволява на чуждото малшинство да му диктува правилата и да му се качва налага на главата...

Много се отплеснах де, може би щраусовият модел е прав и просто да си живуркаме рък колкото толкова, от друга страна как и дали ще живеят децата ни? В т.н "държави" и "общество" което ще ги учи на слабохарактерност от детската ясла? Което ще казва на момчетата, че са момичета и обратното, което ще насажда прекланянето на главата пред всякаква непотребна сган от също толкова насаденото желание да се покажим като "цивилизованите хора" които спазват правилата и нормите барабар с законите срещу тия които без проблем ги погазват и налагат тяхната "правда" докато ние си мълчим ли? Лично мнение де, но някакси не ме кефи педеpастията да ми учи децата, а цингетата/неграта/мюслитата да са новите-стари бейове и в селото и в града, че и в държавата само защото сганта ражда по две по три докато наивният булжериан ще плаща все повече и повече да живее мизерно в пландемия и да се радва на някаква си там кариера и кариерно развитие, кел файда когато убият или убият и изнаcилят я децата му я родителите му, а той няма на кой да разчита, докато Аyшвицките изпарения имат по пет братя и 10 братовчеда заодно с 4 дяца.

Не не, определено не ми харесва накъде върви тоя свят, трябва или да се примат фактите на политическо-обществено ниво и да се действа или да се спасява кой както и където свари.

Вируса е реален,но само във ваксините! Иначе друг е момента,че ни пръскват отгоре със самолетите и ни разболяват!
Може,човек да има лека настинка,обаче до такава степен са стресирали народа,че друга болест вече няма!
А,за политиците,които се възползват от ситуацията и си пълнят гушите,един ден и те ще си платят за всичко сторено!

Цитат

Иначе друг е момента,че ни пръскват отгоре със самолетите и ни разболяват!

Абе ... имам въпрос ... 

От 10 000м., ако те напръскат с какъв да е аерозол, докато стигне земната повърхност колко мол. активно вещество ще има на куб.м. ??? 

И още един, който е пряко свързан с първия ... Как така ви пръскат, ден и нощ, па още мърдате ??? 

преди 37 минути, васил козарев написа:

... Как така ви пръскат, ден и нощ, па още мърдате ??? 

Някои мърдаме,но други мрът  по ,,неизвестни причини"... ,но не било от ,,ваксината" или ,,пръскането".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.