Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Аз маските ще ги разтикам - не съплатил и стотинка за кашона - по лев да ги пробутвам - чиста шара - няма данъци, нищо. Имам вече и дезинфектанти - пак без документи - и тях ще разтикам - за година две

Само така! Бая народ ще умориш!

Няма да те питам дали спиш спокойно.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, vpvelev написа:

Само така! Бая народ ще умориш!

Колкото - толкова - проблема е на продавача - мене ме нема никъде по веригата - просто едни пари, макар и малко

преди 5 минути, vpvelev написа:

Няма да те питам дали спиш спокойно.

Спя абсолютно спокойно - е, ако прекаля с мезето и бирата.... не толкова. Разбираш ли плебейче! 

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Разбираш ли плебейче! 

Да. Всичко!

https://fb.watch/eBfcmwZEP5/

преди 2 минути, vpvelev написа:

Да. Всичко!

https://fb.watch/eBfcmwZEP5/

Не! Нищо не разбираш! Сурат тефтера е едно, реалността е друга! Още дори и не можеш да си представиш, какви намордници ще ви сложим, на кухите кратуни

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Още дори и не можеш да си представиш, какви намордници ще ви сложим, на кухите кратуни

Кои сте вие? Откога ви търся.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

И да търсуш, и да намериш - хмммм различни неща, баце

Лека работа утре!

Не работя за други. И съм сигурен, че имам повече пари от теб, като те гледам с какви "бизнеси" се занимаваш :)

Ти и в неделя ли работиш?

преди 2 минути, vpvelev написа:

Не работя за други. И съм сигурен, че имам повече пари от теб, като те гледам с какви "бизнеси" се занимаваш :)

Да, основно в почивните дни "работя" - те нещата не се случват в кабинета на кмета - случват се .... на други места

преди 3 минути, vpvelev написа:

е та ти нали бе понсионер

пенсионерите се събирате редовно тук в работно време

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

е та ти нали бе понсионер

пенсионерите се събирате редовно тук в работно време

Много бързо ме пенсионира. Рано ми е още :)

Аз съм от хората, които не ходят на работа, но имат пари. 

Тия които през пост се хвалят с бизнеси да знаеш, че лъжат. Сещаш се за кой става въпрос?

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

гела ти се променя от всичко, ти казах - дори от това какво ядеш, дали пиеш мастика или водка - човека е най адаптивното животно на планетата, затова е заселело планета

а че ваксинираните заразяват повече е факт защото се чувстват сигурни, псилогичната нагласа им е друга

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Не психологоческата, а финансовата!

Като почнеш да си плащаш и за задължителната вайскина - ще запееш друга песен - на умряло прасе ще квичиш!

Разбраха се кои са идио.т.и.т.е  във форума ;)

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Аз маските ще ги разтикам - не съплатил и стотинка за кашона - по лев да ги пробутвам - чиста шара - няма данъци, нищо. Имам вече и дезинфектанти - пак без документи - и тях ще разтикам - за година две

И като ти поискат касов бон за маската-к'во прайм ;)

преди 15 часа, sky1 написа:

Според мен хората трябва, да се готвят за протести понеже рано или късно ковид мерките ще се върнат навсякъде в България

Само че, така ни изправят един срещу друг, както се случва и тук във форумите. Добре е все още, че за България процента на привържениците на ковид ваксините са около 30%.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Само че, така ни изправят един срещу друг, както се случва и тук във форумите. Добре е все още, че за България процента на привържениците на ковид ваксините са около 30%.

Вече 7-8 дни боледувам от някаква лоша вирусна инфекция.  На четвъртия ден се зарази от мен и жена ми.   Правихме 3 теста и те са отрицателни за Ковид и Грип.   Не сме карали Ковид досега.   Един приятел-микробиолог  ми каза, че е нещо обичайно най-новите вируси да не се ловят с тестове.      Как тогава създават ваксини?     Разиграват някаква   ""лотария""   и баламите да участват?    Сложихме маските -да не заразяваме още хора.  Таен Ковид може да е това нашето.

преди 1 минута, attj написа:

Вече 7-8 дни боледувам от някаква лоша вирусна инфекция.  На четвъртия ден се зарази от мен и жена ми.   Правихме 3 теста и те са отрицателни за Ковид и Грип.   Не сме карали Ковид досега.   Един приятел-микробиолог  ми каза, че е нещо обичайно най-новите вируси да не се ловят с тестове.      Как тогава създават ваксини?     Разиграват някаква   ""лотария""   и баламите да участват?    Сложихме маските -да не заразяваме още хора.  Таен Ковид може да е това нашето.

То друго сега общо взето няма така че сигурно ще е Ковид. Аз го изкарах втори път без нужда от тестове, защото имах типичните симптоми, а личния ми каза, че бързите тестове не го ловят в началото, а трябва да се правят на втория или на третия ден (а аз тогава вече бях ок и така и не си направих, защото не сметнах за нужно). Само PCR го лови в началото, но те са и доста скъпи и вече малко хора си ги правят така или иначе. Един познат и той го изкара наскоро...само ми каза симптомите и му казах, че е Ковид. Не повярва, но след тест на третия ден се оказа положителен. И него също го повтори. То сега отново има покачване на заболевоемостта. Втория път определено го изкарах по-леко, макар че направи някакви поражения на нервите. Бях на невролог и изписа някакви неща. Докторката също каза, че го е изкарала преди няколко дни и че е против маските, но ги носи по задължение. Особено лятото са особено неприятни. Бързо възстановяване Тоше! Повече витамини, течности и като цяло втория път се минава без антибиотик. Основно с Изорпинозин или Авирон Рапид и Есберитокс.

Така или иначе все още макар да сме в червената зона, никой не носи масово маски в аптеки, хранителни магазини и други. Заведенията са пълни. Аз 3 дни бях по кръчми, сватби. Вече хората са/сме претръпнали. Докато не ни натресат някой нов щам или друга гад.

Вече излизам от състоянието - карах само с аспирин, витамини и таблетки за смучене за гърло.   Помня думите на доцент Мангъров.     Няма да ходя за още тестове, няма да се ваксинирам.   Защо да ми пука дали е било Ковид?  

преди 1 минута, attj написа:

Вече излизам от състоянието - карах само с аспирин, витамини и таблетки за смучене за гърло.   Помня думите на доцент Мангъров.     Няма да ходя за още тестове, няма да се ваксинирам.   Защо да ми пука дали е било Ковид?  

Да, аз също не съм фен на "ваксините" за Ковид. За другите няма проблеми, но специално тези са ми съмнителни. Дори невроложката каза, че си сложила 2, но не се чувства добре от тях и 3-та няма да слага. Иначе и гада не е за подценяване, защото удря на кофти места. Каза, че нейни познати са пострадали по-тежко (един оглушал, друг на хемодиализа, защото му пострадали бъбреците). Дано стане вече още по-безопасен и да го караме само с прахчета парацетамол и чай и да се нормализират нещата, че направо аман/байгън, както се казва. :)

Тоя вирус дали живее в тези жеги?

На маймуни ни направиха....

преди 10 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Дано стане вече още по-безопасен и да го караме само с прахчета парацетамол и чай и да се нормализират нещата, че направо аман/байгън, както се казва. :)

Удря най-лошо хора с придружаващи заболявания и някои от тях не издържат.    Ако съм го изкарал - ще съм си създал автоимунен отговор и пак с години няма да боледувам.  Умното е да не правя нищо.

преди 6 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Тоя вирус дали живее в тези жеги?

На маймуни ни направиха....

Явно да, щото аз в началото на юли го изкарах за втори път.

преди 4 минути, attj написа:

Удря най-лошо хора с придружаващи заболявания и някои от тях не издържат.    Ако съм го изкарал - ще съм си създал автоимунен отговор и пак с години няма да боледувам.  Умното е да не правя нищо.

Години е силно казано. Аз 2 години се разминавах и тази го изкарах 2 пъти за 3 месеца. По-вероятно е отговора да е 3-6 месеца.

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Явно да, щото аз в началото на юли го изкарах за втори път.

Години е силно казано. Аз 2 години се разминавах и тази го изкарах 2 пъти за 3 месеца. По-вероятно е отговора да е 3-6 месеца.

Щом така мутира и не го ловят тестове -няма гаранции и за толкова.    Петте вълни ме прескочиха досега за 2 години и ми се иска пак да е така.

Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!

От министерството на здравеопазването

Заповед към РЗИ България :

На 02.08.2022 да се покачи на 5000 болните за ден!
Всички грипни настинки да се пишат омикрон!

преди 10 часа, X-TEAM написа:

Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!

От министерството на здравеопазването

Заповед към РЗИ България :

На 02.08.2022 да се покачи на 5000 болните за ден!
Всички грипни настинки да се пишат омикрон!

може ли документ, или ловиш шарани - виж колко замразени цаци ти лайкнаха тъпотията - то по принцип затова се пускат тези фейокове - да проверят колко е изпростяло населението

преди 5 часа, _nib_ написа:

полирттиците са страшни вирусолози - я колко цаци клъвнаха, интересно от тези специалисти има ли поне някой който има медицинско образование

:laughing4:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.