Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Те им хареса да обявяват пандемии и жалкото е , че ще ни контролират още повече с появата на нови УЖ опасни вироси.Скоро ще станат трилионери заради ваксините.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

искаш да прикриеш неграмотноста си - с лични нападки ли

По неграмотен от тебе тук не знам да има офцо. А това, че си измамник не е никаква лична нападка, а истината. Подкрепена с факти и документи!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1169979820402116&set=gm.1899983336874250

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

искаш да прикриеш неграмотноста си - с лични нападки ли

Много ме разсмя -чак щях да се задавя!

Точно ти, дето пишеш "мозАк" и "учЕ", а препинателните знаци са ти "рокит сайънс", но правиш забележки на тема неграмотност...айайайай !!!!!!

преди 20 часа, Димитър 59 написа:

за този специалистъ, защо знае само твоята медия - и няма документ дори за общопрактикуващ лекар - пак ли сте хвана 5Г мрежата:laughing4:

преди 19 часа, Димитър 59 написа:

да той и грипа е един но има причи, свински и т.н - мите казват му мутация - влизай в сейфа че електромагнитните вълни яко те лъчат:laughing4:

преди 18 часа, ivanivanov3 написа:

но правиш забележки на тема неграмотност...айайайай !!!!!!

я забележи кой първи на кой го казва - не си предписвай греховете на други - това показва личното ти падение - като гледам ти го правиш

преди 20 часа, Димитър 59 написа:

начи тъй...

зарад петима 3,14дераси...

де откраднаа дъгата на децата....

са готови да запалят пак целио свет...швабистите мръсни...

на бас , че тези които са против ваксините - на стриктно изпълнява препоръката за само-изолация

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

я забележи кой първи на кой го казва - не си предписвай греховете на други - това показва личното ти падение - като гледам ти го правиш

Остана само и да ме цитираш, къде съм написал "мозАк",освен в този ми пост!

преди 45 минути, ivanivanov3 написа:

Остана само и да ме цитираш, къде съм написал "мозАк",освен в този ми пост!

ставаше въпрос кой почна пръв с забележките

Ковид пандемията и мерките са обвързани с безброй грозни лъжи и манипулации

След повече от 2 години на безпрецедентна тирания от страна на правителствата по света в борбата с ковид, едни от основните инициатори на безумието, наречено локдаун, са на свобода, пишат книги и открито се преструват, че никога не са казвали нещата, които повтаряха в продължение на 24 месеца.....
преди 3 часа, _nib_ написа:

След повече от 2 години на безпрецедентна тирания от страна на правителствата по света в борбата с ковид, едни от основните инициатори на безумието, наречено локдаун, са на свобода, пишат книги и открито се преструват, че никога не са казвали нещата, които повтаряха в продължение на 24 месеца.....

Дано народите са си взели поука от станалото през последните 2 години и да са се събудили. Войната също може да помогне. Трябва да свалят сегашните правителства и новите да потърсят сметка от масовите убийци.

Те и тук доколкото си спомням наградиха НОЩ и даже има благодариха за стореното. Вместо да ги вкарат в затвора.

преди 56 минути, vpvelev написа:

Дано народите са си взели поука от станалото през последните 2 години и да са се събудили. Войната също може да помогне. Трябва да свалят сегашните правителства и новите да потърсят сметка от масовите убийци.

Те и тук доколкото си спомням наградиха НОЩ и даже има благодариха за стореното. Вместо да ги вкарат в затвора.

ба....

виж ги нашите тука....

на някой да му е просветнало?...

да му е мигнала червената сигнална лампичка?....

още като пуснаха пландемиците изцепката:

,,Ако след ,,ваксинацията" човек почине в рамките на 14 дневен срок...това не е от ,,ваксината",а от ковид"....

в прав текст им съобщават че експерименталното вещество е опасно...

и няма братче....

фенове хипохондрици....ко да ги правиш

вадят ковит от нафталина 

гледам по магазините  слагат парцалите  на устата

само като ги видя какви са и знам че са психодесни - аз си им  казвам - префърцунени 

преди 10 минути, Banesc написа:

вадят ковит от нафталина 

само като ги видя какви са и знам че са психодесни - аз си им  казвам - префърцунени 

секи сам си преценя бе...

е при японеца маската си е традиция от години....

при китаеца заради мръсен въздух и те от преди цирка с ковида....

ама зорлян....извинявай

преди 1 час, Banesc написа:

вадят ковит от нафталина 

Това се нарича конформизъм https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Конформизъм

Психо атаки на човека.

преди 11 часа, _nib_ написа:

Ковид пандемията и мерките са обвързани с безброй грозни лъжи и манипулации

кой ти го каза кристалната топка или космонафтите които са ти харесали поста и звездите им говорят с човешки глас:giggle1:

преди 5 часа, Димитър 59 написа:

да мите - кръвта съдържа желяза - но явно ти и тея които ти харесват поста - яко летите в орбита:giggle1:

преди 5 часа, Димитър 59 написа:

яко го потиска - затова е официално лекарство:giggle1: ти неможеш но поне харесвашите да спрете полетите

преди 5 часа, _nib_ написа:

секи сам си преценя бе...

е при японеца маската си е традиция от години....

при китаеца заради мръсен въздух и те от преди цирка с ковида....

ама зорлян....извинявай

а при китайците не е зорлем заради замърсяването - ако ти харесва повече е носи заради замърсяването

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.