Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 32 минути, Димитър 59 написа:

Празноглавец,това е за тези които са се прекарали с боцкането.

Аз съм най-добре - изкарах КОВИД няколко пъти, но не съм се ваксинирал. Така хем имам изграден имунитет, хем нямам повод за притеснения, че нещо ще ми стане, заради страничните ефекти на ваксината.

Сърдечното възпаление, примерно, заради страничните ефекти на някои от ваксините, става при някои хора под 30 годишна възраст. Не са малко тези, които умряха внезапно, след ваксиниране. Радвам се, че при мен няма такъв проблем и не ми е нужно да се тревожа, като всяка сутрин, след като се събудя, да се питам, "Днес ли ще е последния ми ден?".

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

при положение че доброволно приемаш всякаква химия - медикаменти, водата се пречиства с химия, 

Жизнено важно е да пиеш диводорен оксид;)

Жизнено важно е да дишаш химичния микс във въздуха!

Всичко е химия и физика!

Посетителите на WEF наемат неваксинирани пилоти, за да летят до Давос: „Безопасността на нашите членове е приоритет номер едно“...

Сряда, 18 януари 2023 г. 

Клаус Шваб, ръководител на Световния икономически форум (WEF), е забранил на пилоти, които са ваксинирани срещу covid, да летят с глобалистки участници до и от Давос, Швейцария, за годишната среща на групата.

Поради рисковете за безопасността, свързани с летенето на самолет, докато сте напълно ваксинирани, Шваб реши, че всички ценни товари, което означава неговите колеги глобалисти,трябва да се управляват само от неваксинирани пилоти... Изображение: Посетителите на WEF наемат неваксинирани пилоти, за да ги летят до Давос: „безопасността на нашите членове е приоритет номер едно“

преди 5 минути, ivanivanov3 написа:

Жизнено важно е да пиеш диводорен оксид;)

Жизнено важно е да дишаш химичния микс във въздуха!

Всичко е химия и физика!

тива казвам и аз на дет-мит, - но според него само ваксината е химия

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Посетителите на WEF наемат неваксинирани пилоти, за да летят до Давос: „Безопасността на нашите членове е приоритет номер едно“...

Сряда, 18 януари 2023 г. 

Клаус Шваб, ръководител на Световния икономически форум (WEF), е забранил на пилоти, които са ваксинирани срещу covid, да летят с глобалистки участници до и от Давос, Швейцария, за годишната среща на групата.

Поради рисковете за безопасността, свързани с летенето на самолет, докато сте напълно ваксинирани, Шваб реши, че всички ценни товари, което означава неговите колеги глобалисти,трябва да се управляват само от неваксинирани пилоти... Изображение: Посетителите на WEF наемат неваксинирани пилоти, за да ги летят до Давос: „безопасността на нашите членове е приоритет номер едно“

и кой точно от тези сайтове е на WEF - че да им прочетем официалното обръщение:D

Източниците за тази статия включват:

Newspunch.com

NaturalNews.com

Infowars.com

Погребалните домове в напълно ваксинирана Норвегия, „затрупани“ с ваксинирани трупове, в резултат на рязко нарастващия процент на смъртност...

Фактът е проверен

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

и кой точно от тези сайтове е на WEF - че да им прочетем официалното обръщение:D

Ти си изкукал...!Търсиш сайт на върховните глобалисти,които управляват света! Че и признание от тях чакаш...! Бягай да пасеш на поляната...

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

мите аз доколкото знам - по време на първата ковид вълна се оплакваха, не сега - дай ми поне един сайт на погребална агенция в който пише нещо от сорта - поради големия товар на служителите ни ..........

Най-добрият учен в света: „Трябва незабавно да забраним ваксините срещу COVID – те са инструмент за обезлюдяване“

Фактът е проверен

18 януари 2023 гЕдин от най-добрите медицински учени в света, д-р Ричард Енос, предупреди, че ваксините срещу COVID се използват като инструмент от елита за обезлюдяване на планетата.  Най-добрият световен учен предупреждава, че ваксините срещу COVID са инструмент за обезлюдяване
преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

мите аз доколкото знам - по време на първата ковид вълна се оплакваха, не сега...

При първата „ковид“ вълна почти всеки починал,го пишеха че се е гътнал от вашата изстинка. Сега е друго.Хората са инжектирани с бавнодействащата отрова и един по един си заминават...

преди 18 минути, Димитър 59 написа:

най добрия а няма достъп до нито един медицински сайт/списание:D старост нерадост

Сградите на BBC са облепени със снимки на хора, починали от ваксината срещу COVID...

Четвъртък, 19 януари 2023 г.        „Сградите на BBC днес получиха известна доза ИСТИНА“, публикува групата онлайн. „Стига толкова… медиите са съучастници в най-големите престъпления срещу човечеството и трябва да бъдат държани отговорни за смъртта и вредите, причинени на нашите приятели и семейства.“  Изображение: Ръководителите на BBC предупреждават, сградите са облепени със снимки на хора, починали от ваксината срещу COVID

преди 58 минути, Димитър 59 написа:

:Dа сега кажи как моята отделителна система е свързана с твоята хранителна система - мите не се ли усещаш че ръшиш тъпотии

мите - до сега очаквах повече тъпотии от теб - вече си помислих че вяръра е скъсал  интернет кабела ти

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

да реакцията е имунитет - я кажи къде в проучването пише за лоши неща - сложе ли са връзка, поне последвали е https://www-cdc-gov.translate.goog/mmwr/volumes/72/wr/mm7202a5.htm?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg

Цитат

констатации за безопасност

на 18.01.2023 г. в 21:58, Димитър 59 написа:

Глобалистите нямат сайт, понеже са милиардерски групировки и династии, управляващи задкулисно. Тъй като официално не управляват света, няма как да имат официален сайт, в който казват, че те управляват света.

Официалният наратив е, че държавите се управляват от "политици", които са "демократично избрани от народа".

преди 29 минути, PigMan9 написа:

Глобалистите нямат сайт, понеже са милиардерски групировки и династии, управляващи задкулисно. Тъй като официално не управляват света, няма как да имат официален сайт, в който казват, че те управляват света.

Официалният наратив е, че държавите се управляват от "политици", които са "демократично избрани от народа".

значи си против, човек да гласува, дда изказва мнение - а защо тогава си изказваш мнението в форум - като гледам имаш близо 3 000 мнения

на 18.01.2023 г. в 21:17, PigMan9 написа:

Аз съм най-добре - изкарах КОВИД няколко пъти, но не съм се ваксинирал. Така хем имам изграден имунитет, хем нямам повод за притеснения, че нещо ще ми стане, заради страничните ефекти на ваксината.

Сърдечното възпаление, примерно, заради страничните ефекти на някои от ваксините, става при някои хора под 30 годишна възраст. Не са малко тези, които умряха внезапно, след ваксиниране. Радвам се, че при мен няма такъв проблем и не ми е нужно да се тревожа, като всяка сутрин, след като се събудя, да се питам, "Днес ли ще е последния ми ден?".

Някъде си намерил  да пише, че е изолиран  и пречистен този вирус и то така, че да покрива всички постулати на  Кох ли?

преди 40 минути, Без умствен капацитет написа:

значи си против, човек да гласува, дда изказва мнение - а защо тогава си изказваш мнението в форум - като гледам имаш близо 3 000 мнения

Няма нищо общо между  негласуването и неизказването на мнение!

Жертва на геноцид от ваксина,разказва историята си преди да умре: Направо предупреждава, че тялото му се влошава, органите му отказват, нервите умират и неговото убийство на забавен каданс се извършва пред очите ни...

Четвъртък, 19 януари 2023 г.

Аз умирам. Убит от Модерна . Мускулната маса в тялото ми е изчезнала. Разтваряне. Никакви диети, упражнения, добавки и т.н. не са дали резултат и няма да работят. Има масово убийство, извършено по целия святНе бъдете като онези, които стояха настрани и не искаха да вдигат шум  през 30-те години...

Щях да имам някаква надежда, че мога да преживея това  нараняване от ваксина/убийство на забавен каданс, ако не бяха буквалните парчета от мен, които просто липсваха сега, благодарение на мускулната загуба на ALS. Това е ужасяващо, безкрайно болезнено... Изображение: Жертва на геноцид във вакс разказва историята си преди да умре: Направо предупреждава, че тялото му се влошава, органите му отказват, нервите умират и неговото убийство на забавен каданс се извършва пред очите ни

преди 57 минути, Димитър 59 написа:

е този сайт не дава проучването - че предния го даде и там пишеше обратбното - да не  се издава, че ви дава помия и вие а апетит е консомите:D

преди 30 минути, Димитър 59 написа:

Жертва на геноцид от ваксина,разказва историята си преди да умре: Направо предупреждава, че тялото му се влошава, органите му отказват, нервите умират и неговото убийство на забавен каданс се извършва пред очите ни...

Четвъртък, 19 януари 2023 г.

Аз умирам. Убит от Модерна . Мускулната маса в тялото ми е изчезнала. Разтваряне. Никакви диети, упражнения, добавки и т.н. не са дали резултат и няма да работят. Има масово убийство, извършено по целия святНе бъдете като онези, които стояха настрани и не искаха да вдигат шум  през 30-те години...

Щях да имам някаква надежда, че мога да преживея това  нараняване от ваксина/убийство на забавен каданс, ако не бяха буквалните парчета от мен, които просто липсваха сега, благодарение на мускулната загуба на ALS. Това е ужасяващо, безкрайно болезнено... Изображение: Жертва на геноцид във вакс разказва историята си преди да умре: Направо предупреждава, че тялото му се влошава, органите му отказват, нервите умират и неговото убийство на забавен каданс се извършва пред очите ни

кммедицински неща, които лессно се доказват - а не се дава никакво инфо за това - ако ти кажа че децата ти не са от теб - въпреки че може да се провери - ще ми повярваш ли

гледам че те е лайкнал оня с виртуалната къща дат вярва че е истинска - все отбор космонафти сте се събрали:D

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

уж има данни - но не ти ги показва:D да нее изконсумира и тази помия

...набора представя в хронологичен ред събитията и фактите от пландемията...

времето не е малко-час и 16 минути...

обаче е ,,картечар",приказва бърже и може да му се сторят на някой като 3 часа...минимум...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.