Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, parmobil написа:

Дебелите книги в тази тема се отхвърлят. Всичко се поднася в стил "жълти, бомбастични" заглавия, цитати и клипове от незнайни хора, на които им се набиват научни титли в още по-незнайни медии. 

Дебелите книги се отхвърлят от "модерната медицинска наука, която не е нито едно от трите".Чудесно го е казал Д.Димов.

Ако всичко беше по дебелите книги, щяха да се водят регистри по всеки възможен показател. И всичко би трябвало да тръгне едва тогава,  гогато приключат експерименталните етапи.

Ето, виж този един единствен кадър от видеото за института за лечение на последствия, причинени от чиста случайност

Такъв ли е езикът на науката-да няма време да търси причината😂

Мислех, че само религията не преследва причините, а  отдава всичко на  Бог?!

kauffman.jpg

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Вътрешна информация: Министерството на отбраната, HHS и Big Pharma извършиха МАСОВО УБИЙСТВО с „ваксини“ срещу covid...

Понеделник, 16 януари 2023 г.    Има различни „механизми на нараняване“, които са били умишлено поставени във флакона с разтвори на ваксината, обяснява Латипова във видеото. Зловещо, мистериозните смеси карат тялото на получателя да произвежда „буквално неидентифицирани“ версии на шиповия протеин SARS-CoV-2.   Изображение: Вътрешна информация за наркотици: Министерството на отбраната, HHS и Big Pharma извършиха МАСОВО УБИЙСТВО с „ваксини“ срещу covid

преди 47 минути, Димитър 59 написа:

навсякъде но е тайна кои :D

преди 22 минути, ivanivanov3 написа:

Какво значение има?

Mислиш си, че някой може да го е манипулирал ли?

Ето ти го от архива на Асошиейтед прес

учен, но не борави/показва каквито и да е данни:D изобщо може ли да се нарече учен

преди 23 минути, Димитър 59 написа:

как

преди 15 минути, ivanivanov3 написа:

Дебелите книги се отхвърлят от "модерната медицинска наука, която не е нито едно от трите".Чудесно го е казал Д.Димов.

не е важно колко е дебела книгата - а дали е подкрепено с данни, това което пише в тях - то има дебели фантастични книги

преди 12 минути, Димитър 59 написа:

къде е линка към миннистеството

преди 29 минути, parmobil написа:

Скоро не се бях сещал за несъществуващата евтаназията в Германия, която Димитър 59 пробутваше тук.

Година мина вече с тази евтаназия, Гугъл няма ли за вас. Няколко секунди и воала https://www.dailymail.co.uk/news/article-10257489/German-euthanasia-group-says-clients-vaccinated-against-Covid-19.html

преди 19 минути, witness написа:

Година мина вече с тази евтаназия, Гугъл няма ли за вас. Няколко секунди и воала https://www.dailymail.co.uk/news/article-10257489/German-euthanasia-group-says-clients-vaccinated-against-Covid-19.html

Гугъл не каза ли, че евтаназията в Германия не е разрешена? А в Швейцария има само в ОПРЕДЕЛЕНИ кантони. Подчертавам го, защото се написа, че в цяла Швейцария била разрешена.

@ivanivanov3 

За това като горното говорех. Първото заглавие в търсачката и всичко вече е "истина".

преди 15 минути, parmobil написа:

Гугъл не каза ли, че евтаназията в Германия не е разрешена? А в Швейцария има само в ОПРЕДЕЛЕНИ кантони. Подчертавам го, защото се написа, че в цяла Швейцария била разрешена.

@ivanivanov3 

За това като горното говорех. Първото заглавие в търсачката и всичко вече е "истина".

Не е само едно заглавие, много са, има и на немски ако искаш. В Германия има филиал на швейцарската асоциация за асистирана евтаназия. Поискали са ваксинирани клиенти заради "човешката близост" по време на обслужването като потенциален риск от заразяване на персонала. Уж защото ваксинираните не предават вируса и т.н. В статиите пише, ама кой да търси сам, само се карате на сляпо, и с другата информация сте така. Аз обикновено проверявам много добре. Дори за глупости като тази.

преди 32 минути, witness написа:

oт къде са графиките - не е посочено

преди 3 минути, witness написа:

ж защото ваксинираните не предават вируса и т.н. В статиите пише, ама кой да търси сам,

че то никога не са отричали че като си ваксиниран пак може да се заразиш

преди 45 минути, witness написа:

Не е само едно заглавие, много са, има и на немски ако искаш. В Германия има филиал на швейцарската асоциация за асистирана евтаназия. Поискали са ваксинирани клиенти заради "човешката близост" по време на обслужването като потенциален риск от заразяване на персонала. Уж защото ваксинираните не предават вируса и т.н. В статиите пише, ама кой да търси сам, само се карате на сляпо, и с другата информация сте така. Аз обикновено проверявам много добре. Дори за глупости като тази.

В Германия не е разрешена евтаназията. Просто и ясно. 

И не чети заглавия в медии, а провери в законодателството на държавата!

Разбира се, че ще ти се извиня ако съм сбъркал. Но не ми се налага. Иначе Димитър 59 щеше да ме е оборил. А той мълчи като партизанин и продължава да пуска "заглавия".

Защо е толкова трудно на родителите на 14-годишно момче,да бъдат възстановени прекомерните медицински сметки, след като то е развило миокардит след втората си инжекция от COVID? [ВИДЕО]

От Пати Макмъри | 16 януари 2023 г.

Един месец след като се похвали с ваксинацията на сина си, майката на Ейдън писа в Twitter, за да изрази възмущението си от „болничните сметки и безкрайните кардиологични прегледи, защото той получи миокардит след ваксината“.

Ваксините може да са били безплатни, но лечението на наранявания от ваксината не е! 

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Защо е толкова трудно на родителите на 14-годишно момче,да бъдат възстановени прекомерните медицински сметки, след като то е развило миокардит след втората си инжекция от COVID? [ВИДЕО]

Един месец след като се похвали с ваксинацията на сина си, майката на Ейдън писа в Twitter, за да изрази възмущението си от „болничните сметки и безкрайните кардиологични прегледи, защото той получи миокардит след ваксината“.

Ваксините може да са били безплатни, но лечението на наранявания от ваксината не е! 

😂Точно за това говорех. Щраус/гьонсурат.🤣

преди 20 минути, Димитър 59 написа:

Цитат

Твърди се

:D а аз твърдя че ти имаш

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

oт къде са графиките - не е посочено

че то никога не са отричали че като си ваксиниран пак може да се заразиш

Друго разпряваха пред медиите и Фаучи, и Валенски, и Байдън,Гейтс,водещи на предавания...

преди 51 минути, parmobil написа:

Разбира се, че ще ти се извиня ако съм сбъркал. Но не ми се налага. Иначе Димитър 59 щеше да ме е оборил. А той мълчи като партизанин и продължава да пуска "заглавия".

Не е толкова просто и ясно-

Евтаназията е спорен въпрос в Германия. Юристите правят разлика между асистирано самоубийство и активна, пасивна и непряка евтаназия. Но какво означава това и какво е разрешено и какво се наказва? С темата се е занимавала и правната комисия на Бундестага.

преди 56 минути, parmobil написа:

В момента не знам дали има промени, но от 26 февруари 2020 в Германия е разрешена пасивната евтаназия https://www.svobodnaevropa.bg/a/30455997.html  

преди 8 минути, ivanivanov3 написа:

Друго разпряваха пред медиите и Фаучи, и Валенски, и Байдън,Гейтс,водещи на предавания...

за кое друго

Цитат

. Никоя ваксина не е 100% ефективна, така че е възможно да се разболеете от COVID-19 след ваксинацията.

https://www.health.gov.au/sites/default/files/documents/2021/02/covid-19-vaccines---covid-19-pfizer-comirnaty-information-on-covid-19-pfizer-vaccine_2.docx

Information on COVID-19 Pfizer (Comirnaty) vaccine - 22022021

преди 4 минути, witness написа:

В момента не знам дали има промени, но от 26 февруари 2020 в Германия е разрешена пасивната евтаназия https://www.svobodnaevropa.bg/a/30455997.html  

това не значи че сестрата или доктора ще те боцне с отрова

преди 1 минута, witness написа:

Пак заглавия само. Прочети цялата статия.

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

Ето за такива изказвания става въпрос-

преди 17 часа, ivanivanov3 написа:

Ето за такива изказвания става въпрос-

преди 20 часа, Без умствен капацитет написа:

не е важно колко е дебела книгата - а дали е подкрепено с данни, това което пише в тях - то има дебели фантастични книги

това, че някой казва нещо, не значи че е така

преди 16 минути, ivanivanov3 написа:

статистики от медиите на дет-мит  с 5 000% увеличение на смъртноста - ако бе така за тези години населението на земята трябваше да падне с 50% , а то се увеличава:D

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

къде е проучването бе дедоооо:D

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

къде е проучването бе дедоооо:D

Първате две думи от статията са линка към проучването,но ти не стигаш до там...,а просто си спамиш от заглавията...:thumbsdown11:

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Първате две думи от статията са линка към проучването,но ти не стигаш до там...,а просто си спамиш от заглавията...:thumbsdown11:

супер без известно - www.ahajournals.org/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.