Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, _nib_ написа:

да не би да ползваш мобилен телефон - и той да те е облъчил:D

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Ексклузивно: Здраво 21-годишно дете, на което му бяха дадени 3 дни живот след инжекции на Pfizer, доведоха до рядко автоимунно разстройство...

Два месеца след втората инжекция с Pfizer, "той кашляше кръв"

През юли 2021 г. Коуди получи две дози от ваксината на Pfizer . Имаше грипоподобни симптоми след първата доза. Около седмица или две след втората инжекция започна да получава обрив по ръцете.

„Първоначално“, каза Коди, „помислих, че е екзема, която съм имал в миналото. Продължаваше да идва и да си отива. Мислех, че вероятно е от излагането на повече химикали от дезинфектантите за ръце.“

Скоро Коди започна да изпитва болки в тялото си, включително силна болка в коляното. През септември 2021 г. положението му започна бързо да се влошава, според Хедър.

„Като майка знам, че го криеше от мен, но очевидно имаше болки и коляното го болеше още по-силно“, каза тя. „Състоянието на кожата ми изглеждаше като нещо тежко. И така го насърчавах да отиде в болницата, но той се страхуваше да отиде.

Коди каза, че не е мислил нищо наистина грешно, „докато не изкашлях кръв“.

Една вечер след редовното си бягане той не се чувстваше добре и заспа. „В три през нощта“, каза Хедър, „той кашляше кръв и висеше по стените, опитвайки се да се изправи, а лицето му беше подуто.“

„Не можех да легна, защото беше толкова болезнено“, каза Коди. „Имах чувството, че ще умра от болка. Не знам как да го опиша.”

cody-hudson-covid-vaccine-injury-feature

на 2.10.2023 г. в 19:14, Без умствен капацитет написа:

то и производителите на лекарството срещу високо кръво дет взима дет-мит немогат да кажат защо тези които го взимат умират от сърдечни болести

Аз се сещам поне за 2 причини-

-лекарствата не си вършат работата

-самите лекарства убиват

:hush:

преди 8 минути, ivanivanov3 написа:

Аз се сещам поне за 2 причини-

-лекарствата не си вършат работата

-самите лекарства убиват

:hush:

лекарствата си убиват - това си е химия, особенно тези за кръвно и подобни. които се взимат всеки ден, организма се самоучиства, но това с всеки ден му идва понагорнище - хронично болни

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Ексклузивно: Здраво 21-годишно дете, на което му бяха дадени 3 дни живот след инжекции на Pfizer, доведоха до рядко автоимунно разстройство...

Два месеца след втората инжекция с Pfizer, "той кашляше кръв"

През юли 2021 г. Коуди получи две дози от ваксината на Pfizer . Имаше грипоподобни симптоми след първата доза. Около седмица или две след втората инжекция започна да получава обрив по ръцете.

„Първоначално“, каза Коди, „помислих, че е екзема, която съм имал в миналото. Продължаваше да идва и да си отива. Мислех, че вероятно е от излагането на повече химикали от дезинфектантите за ръце.“

Скоро Коди започна да изпитва болки в тялото си, включително силна болка в коляното. През септември 2021 г. положението му започна бързо да се влошава, според Хедър.

„Като майка знам, че го криеше от мен, но очевидно имаше болки и коляното го болеше още по-силно“, каза тя. „Състоянието на кожата ми изглеждаше като нещо тежко. И така го насърчавах да отиде в болницата, но той се страхуваше да отиде.

Коди каза, че не е мислил нищо наистина грешно, „докато не изкашлях кръв“.

Една вечер след редовното си бягане той не се чувстваше добре и заспа. „В три през нощта“, каза Хедър, „той кашляше кръв и висеше по стените, опитвайки се да се изправи, а лицето му беше подуто.“

„Не можех да легна, защото беше толкова болезнено“, каза Коди. „Имах чувството, че ще умра от болка. Не знам как да го опиша.”

cody-hudson-covid-vaccine-injury-feature

мите знаеш ли че автоимунните са с генетично предразположение, определено още при зачеването - с ваксина или без този ще развие заболяването

току-що, Димитър 59 написа:

Точно щях да те търся из форима

Веснага, след изборите, в зависимуст от реултатите, пак ще си купувате маски!

Мисля, че ще докараме ковид случаите до степен на сериозни ограничния...ама да видим. То и сега ще се пръска със самолети, така, че ....нисли

преди 42 минути, Димитър 59 написа:

то наистина умрелите вдигнаха планини в цял свят

преди 39 минути, NewRedDragon написа:

Мисля, че ще докараме ковид случаите до степен на сериозни ограничния...ама да видим. То и сега ще се пръска със самолети, така, че ....нисли

ограничения едва ли ще има - вече не се мре като преди

преди 45 минути, NewRedDragon написа:

Да,но вече сте излъгали веднъж,а следващият път дори измамените малоумници вече са наясно че сте ги прекарали.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Да,но вече сте излъгали веднъж,а следващият път дори измамените малоумници вече са наясно че сте ги прекарали.

мите ето ги планините ти от трупове по време на ковоид - и наистина сте както казваш "малоумници" които се правите че ги няма

D_2_2023_W35.png

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Ами ...увеличават се положителните проби за корона - не знам....

Аз продавам маски - имам много

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

Мренето сега е повече от времето на телевизионния ковид.Сега крият колко мрът,за да не разберете вие овцете,че инжекциите убиват.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Ами ...увеличават се положителните проби за корона - не знам....

Фалшивите проби да си ги заврат знаеш къде,а резултатите си ги съчиняват те,за да плашат гаргите...

преди 51 минути, Димитър 59 написа:

.Сега крият колко мрът,за да не разберете вие овцете,че инжекциите убиват.

това и преди го казваше, но не можа да обясниш технологията - сега ако гътне едното ти дяте, как ще го скриеш, това дяте има роднини, които крякат, пак ти казвам в началото Китай се опита да крие, но неиздържа дълго и си призна че имат пандемия

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Че ограниченията да не бяха, за да предпазят хората? Толкова ли си наивен?

Ковида се използва за друго.

преди 17 часа, инж. Велев написа:

Че ограниченията да не бяха, за да предпазят хората? Толкова ли си наивен?

Ковида се използва за друго.

ограниченията бяха не да спрат, а да забавят заболяването - за да се смекчи натоварвеането на болниците

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

за да се смекчи натоварвеането на болниците

Това натоварване дойде от страха, който всяха в хората.

Ако например за тазгодишния грипен вирус (не ковида) започнат масова атака по телевизиите, че е много опасен, ще се мре, не стигат чували, слагайте маски, не ходете в парка (освен ако сте с куче) и т.н. ще видиш какво натоварване ще има на болниците. Повечето от натоварващите, както при ковида ще са психясали хора.

преди 20 минути, инж. Велев написа:

Ако например за тазгодишния грипен вирус (не ковида) започнат масова атака по телевизиите, че е много опасен, ще се мре, не стигат чували, слагайте маски, не ходете в парка (освен ако сте с куче) и т.н. ще видиш какво натоварване ще има на болниците. Повечето от натоварващите, както при ковида ще са психясали хора.

В болниците при изфабрикуваната псевдопандемия-ПанДемона.................много от пациентите буквално се оставяха да умрат. Имам наблщдения, от втора ръка .......... пеимерно болницата в Свиленград.......... един пациент лично той, без да е медик спаси 3 -ма от сигурна смърт. 

Имаше си Организирана престъпна група..........някои <фактори> в БГ продадоха , буквално, живота на хората.

преди 1 час, laplandetza написа:

В болниците при изфабрикуваната псевдопандемия-ПанДемона.................много от пациентите буквално се оставяха да умрат. Имам наблщдения, от втора ръка .......... пеимерно болницата в Свиленград.......... един пациент лично той, без да е медик спаси 3 -ма от сигурна смърт. 

Имаше си Организирана престъпна група..........някои <фактори> в БГ продадоха , буквално, живота на хората.

И какво излиза. Че всичко зависи вече как ще го представят по телевизията и естествено и правителството чия страна ще вземе. Есвествено че управляващите искат народа да е уплашен, за да може по-лесно да се управлява.

Играят си със страховете на хората!

А за повечето хора естествено най-големия страх е за здравето и за живота си. Играейки на тая струна, управляващите постигат мечтата си за послушни и манипулируеми поданици.

Гледаш ли сега какво става и със свободата на словото? 

https://fb.watch/nyEGHr7JfK/

преди 2 часа, инж. Велев написа:

Ако например за тазгодишния грипен вирус (не ковида) започнат масова атака по телевизиите, че е много опасен, ще се мре,

ами то се мреше масово

D_2_2023_W35.png

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

ами то се мреше масово

Моля те разсъждавай малко.

Ако си болен от нещо (не само ковид) как и кога ще умреш по-бързо?

Когато всеки ден по телевизията те плашат със смърт, заплахи, ограничения или най-общо казано то прилагат психически и физически тормоз, то и да не си болен може да умреш от страх и паника, а какво остава, когато си болен от грип например.

Нали ти бях казал за леля ми. Вкарали я в болница, теста естествено положителен, но забележи - В ЕДНА СТАЯ БИЛИ 3 ЖЕНИ и ДВАМА МЪЖЕ!!!!!! Кихат, брихат, прозорците не дават да се отварят, няма чист въздух. Ами при това положение и здрав да си може да умреш! Така лекуваха болните от ковид в болниците. И по-лошо - задушаваха ги с .... кислород.

И така се "мреше масово". Лекарите и най-вече сестрите помагаха на болните да умрат масово!

преди 32 минути, инж. Велев написа:

Моля те разсъждавай малко.

Ако си болен от нещо (не само ковид) как и кога ще умреш по-бързо?

Когато всеки ден по телевизията те плашат със смърт, заплахи, ограничения или най-общо казано то прилагат психически и физически тормоз, то и да не си болен може да умреш от страх и паника, а какво остава, когато си болен от грип например.

Нали ти бях казал за леля ми. Вкарали я в болница, теста естествено положителен, но забележи - В ЕДНА СТАЯ БИЛИ 3 ЖЕНИ и ДВАМА МЪЖЕ!!!!!! Кихат, брихат, прозорците не дават да се отварят, няма чист въздух. Ами при това положение и здрав да си може да умреш! Така лекуваха болните от ковид в болниците. И по-лошо - задушаваха ги с .... кислород.

И така се "мреше масово". Лекарите и най-вече сестрите помагаха на болните да умрат масово!

е виждаш че чувалите с трупове се удвояват - това е най точната статистика за всяко заболяване

искаш да кажеш че умират - щот ги убиват през телевизора ли :D

незнам кой е болен

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

:Dмите - на отбелязаното къде видя думата - covid

ех мите слагай очилата, че без тях си за никъде

преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

ами то се мреше масово

D_2_2023_W35.png

В България казват, че  30%  от овчеството е набодено, но аз познавам хора , които само по документ го направиха.Реално са много по-малко. Спомни си, че дори започнаха разследване за фалшиви сертификати.

Гледай за "цивилизованите" и "образовани"  западни страни как е свръх смъртността

преди 10 часа, ivanivanov3 написа:

В България казват, че  30%  от овчеството е набодено, но аз познавам хора , които само по документ го направиха.Реално са много по-малко. Спомни си, че дори започнаха разследване за фалшиви сертификати.

Гледай за "цивилизованите" и "образовани"  западни страни как е свръх смъртността

като бяха ковид вълните навсякъде се мреше, спомни си Италия - имаше криза за кофчези.       и други срани се мреше доста , никой не го оспорва - сега сам с себе си ли спориш

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.