Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Не получи нужното финансиране,

финансдиране се получава от Европа, при предоставяне на необходимите документи - това че е некадърен да го реализира е друго

преди 42 минути, Димитър 59 написа:

къде са тези неща където сочат - за да ги видим като теб - неискаме да вземем като теб , тази силна химия дет взимаш редоно - и за оправдание и казваш медикаменти - виж кениияя не взима химия и живеят до 40 години:)

преди 17 минути, Димитър 59 написа:

да гено0цид е че Кения не им дават химия като на теб - и така им съкращават живота на кенйците:)

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

видях изявлението, но къде са данните - явно някой фантазира

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

видях изявлението, но къде са данните - явно някой фантазира

Данните ще бъдат предадени в съда.

На теб каквито и данни да се дадат ще кажеш че са фалшиви. На коне с капаци данни не се дават. 

Явно стана че правителствата на западните страни ръководени от един център се опитаха да ползват грипна епидемия (ковид) за да пробват как могат да управляват и манипулират населението.

преди 17 минути, В. Велев написа:

На теб каквито и данни да се дадат ще кажеш че са фалшиви. На коне с капаци данни не се дават. 

Явно стана че правителствата на западните страни ръководени от един център се опитаха да ползват грипна епидемия (ковид) за да пробват как могат да управляват и манипулират населението.

Пак четеш повърхностно и избирателно.

Никакъв германски здравен симпозиум, а партия си е направила събрание. Утре ако Коце и партийката му си спретнат партийна сбирка, български здравен симпозиум ли ще го наречеш?

Същата тъпа простотия, която Мите пробута и за Естония. Още чакам да я потвърди. И линк му дадох към техния парламент, но мълчи. То и какво да направи? Мълчи като пръднал и усърдно продължава със следващата лъжа.

преди 21 минути, parmobil написа:

Пак четеш повърхностно и избирателно.

Никакъв германски здравен симпозиум, а партия си е направила събрание. Утре ако Коце и партийката му си спретнат партийна сбирка, български здравен симпозиум ли ще го наречеш?

Същата тъпа простотия, която Мите пробута и за Естония. Още чакам да я потвърди. И линк му дадох към техния парламент, но мълчи. То и какво да направи? Мълчи като пръднал и усърдно продължава със следващата лъжа.

Преди мислех че търсиш истината, ама вече се съмнявам.

Глобално погледнато не се ли опитаха чрез ковида да държат в подчинение населението. Не беше ли направен един пробен опит за бъдещо завладяване на света. Опит за това как се държи населението при масово информационно затъмнение и насаждане на страх и отчаяние. Защото здравето е най-ценно за човека.

преди 1 час, В. Велев написа:

аз пък имам данни за обратното, но ЩЕ ги предам в съда, ако пози заведе дело:)

преди 6 часа, БаалБек написа:

Проф Чорбанов: "До дни представям новата супер ваксина срещу Ковид 19, предпазваща на 100% и изработена изцяло от моя екип"

Така би изглеждало изказване на професора, ако не беше нагъл лъжец и манипулатор. Същия, като Мангъров.....

Та какво стана с ваксината на проф. Чорбанов?

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Не получи нужното финансиране, а междувременно и нуждата от такава ваксина отпадна. Още ли си на вълна питане и незнаене?!

Ама изолираха и изпълниха всички постулати на Кох, за да докажат, че вирусът съществува и е причинител на ковидЪ или аз съм пропуснал нещо?

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

финансдиране се получава от Европа, при предоставяне на необходимите документи - това че е некадърен да го реализира е друго

къде са тези неща където сочат - за да ги видим като теб - неискаме да вземем като теб , тази силна химия дет взимаш редоно - и за оправдание и казваш медикаменти - виж кениияя не взима химия и живеят до 40 години:)

да гено0цид е че Кения не им дават химия като на теб - и така им съкращават живота на кенйците:)

Олигомайфренд, ти сметна ли си разликата в проценти  между увеличението на продължителността на живота в Кения и САЩ за последната година?

🤣

преди 38 минути, В. Велев написа:

Не беше ли направен един пробен опит за бъдещо завладяване на света.

:)

преди 39 минути, В. Велев написа:

масово информационно затъмнение

ако имаше информационно затъмнение нямаше да разбереш че има ковид, щяха да се чудят що мрем - да ти припомня какво е информационно затъмнение - ЧЕРНОБИЛ, забележи че не сме най облъчената страна, но сме 1-ви по погълната радиация

и от това в момента има много болести

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

Олигомайфренд, ти сметна ли си разликата в проценти  между увеличението на продължителността на живота в Кения и САЩ за последната година?

🤣

да в Кения все още си умират по млади от САЩ

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

ако имаше информационно затъмнение нямаше да разбереш че има ковид, щяха да се чудят що мрем

Как може така елементарно да разсъждаваш? Ако разсъждаваш.

"Разбрали сме че имало ковид и това не са го скрили от нас". Ами естествено, че не го крият. Казват истината, че има ковид (вид грипен вирус) и след това започва дезинформацията и затъмнението. Чували, ваксини, затваряне, бой, забрана на аутопсии и други. Явно си ги забравил тия неща.

преди 17 часа, В. Велев написа:

Преди мислех че търсиш истината, ама вече се съмнявам.

Глобално погледнато не се ли опитаха чрез ковида да държат в подчинение населението. Не беше ли направен един пробен опит за бъдещо завладяване на света. Опит за това как се държи населението при масово информационно затъмнение и насаждане на страх и отчаяние. Защото здравето е най-ценно за човека.

Разобличаване на лъжи какво е? Не е ли търсене на истина?

Колко глупости трябва да се разобличат, за да се признае от Вас, че са глупости? Колко пъти ви показах смешките, на които вярвате? Но не, продължавате със следващите, сякаш нищо не е било. Ясно ми е, че няма да признаете заблудите си, но поне пред себе си бъдете честни.

преди 1 минута, parmobil написа:

Колко глупости трябва да се разобличат, за да се признае от Вас, че са глупости? Колко пъти ви показах смешките, на които вярвате? Но не, продължавате със следващите, сякаш нищо не е било. Ясни ми е, че няма да признаете заблудите си, но поне пред себе си бъдете честни.

А ти ще си признаеш ли твоите заблуди? Разобличаваш дреболии, че "не го е казал Иван, а Драган".

Пак не отговори на въпроса и се измъкна:

"Глобално погледнато не се ли опитаха чрез ковида да държат в подчинение населението. Не беше ли направен един пробен опит за бъдещо завладяване на света. Опит за това как се държи населението при масово информационно затъмнение и насаждане на страх и отчаяние. Защото здравето е най-ценно за човека."

преди 9 минути, В. Велев написа:

А ти ще си признаеш ли твоите заблуди? Разобличаваш дреболии, че "не го е казал Иван, а Драган".

Пак не отговори на въпроса и се измъкна:

"Глобално погледнато не се ли опитаха чрез ковида да държат в подчинение населението. Не беше ли направен един пробен опит за бъдещо завладяване на света. Опит за това как се държи населението при масово информационно затъмнение и насаждане на страх и отчаяние. Защото здравето е най-ценно за човека."

Няма въпрос тук. Има внушение.

Но явно се пропукваш. Вече имаме полупризнание, че сте заблудени.

И не ми слагай зад Иван и Драган правителствени решения, моля. След Естония чакам и за германския здравен симпозиум.

Колко време чакам и за евтаназия, и за забранени аутопсии? При тях и ти имаше пръст в лъжеразпространението.

преди 2 минути, parmobil написа:

Браво!

Те ги затваряха в бараки като концентрационни лагери (например в Австралия), ама това за теб е само внушение. Невероятно!

Защо не опроверга тия клипчета от Австралия? Или ги забрави?

Толкова бяха ужасни, че не трябва да се збравят. И можеха да дойдат тук. И даже и да си ваксиниран и тебе щяха да те тикнат в една стая и да ти подават храна като на прокажен.

Добре че Путин започна СВО и спря ковида!

преди 5 минути, В. Велев написа:

Браво!

Те ги затваряха в бараки като концентрационни лагери (например в Австралия), ама това за теб е само внушение. Невероятно!

Защо не опроверга тия клипчета от Австралия? Или ги забрави?

Толкова бяха ужасни, че не трябва да се збравят. И можеха да дойдат тук. И даже и да си ваксиниран и тебе щяха да те тикнат в една стая и да ти подават храна като на прокажен.

Добре че Путин започна СВО и спря ковида!

Няма такова нещо. Братовчедка ми от '91 г. е в Пърт, Австралия. Чуваме се постоянно. 

Дай и за Канада после. 

Това ли е новото??? Путин започна СВО заради ковид?

преди 20 минути, parmobil написа:

Не, не е!

Само и единствено разобличаване на лъжи е.

Всичко друго, което имаш предвид под "разобличаване на лъжи"  си е твое внушение!

преди 13 минути, parmobil написа:

Но явно се пропукваш. Вече имаме полупризнание, че сте заблудени.

И не ми слагай зад Иван и Драган правителствени решения, моля. След Естония чакам и за германския здравен симпозиум.

Колко време чакам и за евтаназия, и за забранени аутопсии? При тях и ти имаше пръст в лъжеразпространението.

На този похват му се казва "прозорец на Овертон" или" сваряване на живите жаби" по нашенски.След още малко време няма да ти направят впечатление, когато се появят тези "нововъведения" ;)

преди 15 минути, parmobil написа:

Братовчедка ми от '91 г. е в Пърт, Австралия. Чуваме се постоянно. 

Това е лъжа!

Колко постоянно се чувате?

Аз имам двама познати в Австралия. Състудент и комшийка. Състудента се върна тая година и разказа по-лоши неща, които сме гледали и на клипчетата даже. Комшийката още стои и се надява, че е било грешка, ама както иска. 

За Канада. Кумците също се върнаха тая година (доста народ около мен тая година се върнаха от чужбина, което е добре за тях), ама те от Канада. Бяха над 20 години там. Ако ти е интересно може и за Канада да ти кажа от първа ръка.

П.П. Даже и в тая тема май пуснах едно видео на едно момиче върнали се от Канада. Видя ли като стигна до ковида и бързо и уплашено подмина темата. Само го спомена като една от причините да се върнат. 

преди 8 часа, В. Велев написа:

Как може така елементарно да разсъждаваш? Ако разсъждаваш.

"Разбрали сме че имало ковид и това не са го скрили от нас". Ами естествено, че не го крият. Казват истината, че има ковид

а преди като е нямало затъмнение, защо не разбрахме - всъщност разбрахме, на средна страница в вестника се е споменало заа дребен инцидент - но това не променя факта, че сме яли повече чернобил от всички - да живее тогавашния честен режим

преди 2 часа, В. Велев написа:

Това е лъжа!

Аз имам двама познати в Австралия. Състудент и комшийка. Състудента се върна тая година и разказа по-лоши неща, които сме гледали и на клипчетата даже. Комшийката още стои и се надява, че е било грешка, ама както иска. 

За Канада. Кумците също се върнаха тая година (доста народ около мен тая година се върнаха от чужбина, което е добре за тях), ама те от Канада. Бяха над 20 години там. Ако ти е интересно може и за Канада да ти кажа от първа ръка.

П.П. Даже и в тая тема май пуснах едно видео на едно момиче върнали се от Канада. Видя ли като стигна до ковида и бързо и уплашено подмина темата. Само го спомена като една от причините да се върнат. 

е защо нямаш познат в Русия:)

Това е лъжа!

Пусни де. Пусни ми "затворените" шофьори в Канада, които блокираха пътища и каквото им падне. 

Дай ми и концлагерите в Астралия, моля!

преди 2 часа, ivanivanov3 написа:

Не, не е!

Всичко друго, което имаш предвид под "разобличаване на лъжи"  си е твое внушение!

На този похват му се казва "прозорец на Овертон" или" сваряване на живите жаби" по нашенски.След още малко време няма да ти направят впечатление, когато се появят тези "нововъведения" ;)

Разобличи моите лъжи тук, ако обичаш! Защото аз съм разобличавал и на Мите, и на Велев. И твоите доклади с "колосални" съдържания на титан и алуминий. И ти давах пример колко се изпикава на денонощие от човек с нормална отделителна система.

Хайде кажи ми къде аз съм публикувал или позовал се на лъжа или преувеличение, моля!

Това е лъжа!

Не е лъжа. И е доктор на науките, молекулярна биология.

преди 2 часа, ivanivanov3 написа:

Не, не е!

Няма нововъведения! Те твърдяха, че са забранени.

1. Евтаназията не е разрешена в Германия. Как се забранява нещо забранено? А те това твърдяха назидателно и заплашително.

2. Аутопсиите никога не са били забранявани. Имаше препоръки как да се изпълняват. Давам съм назад линк.

И това е капка от глупостите, които талибани с "тревога" пробутват тук.

Та кое съм внушавал аз?

Къде съм тръгнал да споря с безумствени капацитети и подобни.

преди 27 минути, parmobil написа:

Разобличи моите лъжи тук, ако обичаш! Защото аз съм разобличавал и на Мите, и на Велев.

Така си мислиш.

преди 27 минути, parmobil написа:

Пусни де. Пусни ми "затворените" шофьори в Канада, които блокираха пътища и каквото им падне. 

Дай ми и концлагерите в Астралия, моля!

Как да ти ги дам. Те се появиха в нета.

Само че ти вярваш на това което ти отърва и не вярваш на друго. И 100% да е вярно пак ще измислиш нещо да го даказвам.

А твоето доказателстево е - "не е вярно". И карай.

преди 23 минути, parmobil написа:

И твоите доклади с "колосални" съдържания на титан и алуминий. И ти давах пример колко се изпикава на денонощие от човек с нормална отделителна система.

Хайде кажи ми къде аз съм публикувал или позовал се на лъжа или преувеличение, моля!

Веднага ти показвам ;)

Удобно пропускаш , че говорим за "нано" частици , а те много лесно преминават кръвно-мозъчната бариера , като могат дори да не стигнат до отделителната с-ма.

преди 12 минути, В. Велев написа:

Къде съм тръгнал да споря с безумствени капацитети и подобни.

Така си мислиш.

Как да ти ги дам. Те се появиха в нета.

Само че ти вярваш на това което ти отърва и не вярваш на друго. И 100% да е вярно пак ще измислиш нещо да го даказвам.

А твоето доказателстево е - "не е вярно". И карай.

Аз си мисля? Покажи си доказателствата поне за евтаназията и аутопсиите, моля! 

преди 12 минути, ivanivanov3 написа:

Веднага ти показвам ;)

Удобно пропускаш , че говорим за "нано" частици , а те много лесно преминават кръвно-мозъчната бариера , като могат дори да не стигнат до отделителната с-ма.

Нано частица алуминий? А човек с нормална отделителна система изпикава 15mg на денонощие. И говорим за метал, който буквално дишаме.

току-що, parmobil написа:

Покажи си доказателатвата поне за евтаназията и аутопсиите, моля! 

Това пък какво е?

Аутопсиите на умрели от ковид бяха забранени. Ама няма аз да ти търся и да си губя времето. Ти си ги намери.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Това пък какво е?

Аутопсиите на умрели от ковид бяха забранени. Ама няма аз да ти търся и да си губя времето. Ти си ги намери.

Лъжец!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.