Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 7 часа, parmobil написа:

Мите, ти с всяко репостване на глупости доказваш, че си неостър. Неудобно ми е заради годините ти да го пиша, но е факт. Толкова глупости на квадратен сантиметър пускаш, че ...

Просто показвам,другата гледна точка.А на теб аргументите ли ти свършиха,че наричаш всичко глупости или този тролски метод ви е най-любим...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 12 часа, Димитър 59 написа:

Просто показвам,другата гледна точка.А на теб аргументите ли ти свършиха,че наричаш всичко глупости или този тролски метод ви е най-любим...

Къде видя тролене от мен? Опровергаване на лъжи кога започна да се нарича тролене?

Май забравяш, че никъде и никого не съм агитирал да се ваксинира. Опонирам на измишльотините, които публикувате за ваксините.

преди 2 минути, parmobil написа:

Къде видя тролене от мен? Опровергаване на лъжи кога започна да се нарича тролене?

Май забравяш, че никъде и никого не съм агитирал да се ваксинира. Опонирам на измишльотините, които публикувате за ваксините.

С какво опровергаваш:като наричаш истината„глупости“!Хората умират от ваксини,а хора като теб наричат това „измишльотини! Ела го кажи на роднините на двамата комшии,които умряха веднага след ваксинирането...

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

С какво опровергаваш:като наричаш истината„глупости“!Хората умират от ваксини,а хора като теб наричат това „измишльотини! Ела го кажи на роднините на двамата комшии,които умряха веднага след ваксинирането...

Да започнем с последното, за което се драках с теб - Естония. Какво написа ти, а какво се оказа? Германския  "здравен симпозиум" какво се оказа? Партийна сбирка. Ти в подкрепа на какво ги постна?

01/03/2024 // Итън Хъф // Covid-19-Coronavirus-Pfizer-Syringe-Vacc
преди 1 минута, parmobil написа:

Да започнем с последното, за което се драках с теб - Естония. Какво написа ти, а какво се оказа? Германския "симпозиум" какво се оказа?Партийна сбирка.  Ти в подкрепа на какво ги постна?

За теб партийна сбирка,за мен умни хора,а не коне с капаци,като теб...

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Партийна сбирка на германска партия не е здравен симпозиум!!!

Естонското правителство не е приемало решения, за които ти излъга. Това какъв те прави?

преди 1 минута, parmobil написа:

Партийна сбирка на германска партия не е здравен симпозиум!!!

Естонското правителство не е приемала решения, за които ти излъга. Това какъв те прави?

Абе ти какво очакваш?Всички в един глас да кажат ваксините ви не струват,защото убиват?Много ясно е че само една част от хората ще имат смелостта да го потвърдят.Ти май искаш защитниците на смъртоносните инжекции да го кажат,за да повярваш ли?Ще има да чакаш да си признаят...,ама на куково лято.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Абе ти какво очакваш?Всички в един глас да кажат ваксините ви не струват,защото убиват?Много ясно е че само една част от хората ще имат смелостта да го потвърдят.Ти май искаш защитниците на смъртоносните инжекции да го кажат,за да повярваш ли?Ще има да чакаш да си признаят...,ама на куково лято.

Аз те питах защо публикуваш лъжи, а ти продължаваш да не отговаряш.

Който иска да се ваксинира. Ти защо публикуваш лъжи?

преди 5 минути, parmobil написа:

Аз те питах защо публикуваш лъжи, а ти продължаваш да не отговаряш.

Който иска да се ваксинира. Ти защо публикуваш лъжи?

За теб лъжа,за мен истина(подчертавам ти го дано този път го видиш).Втори път ме караш да отговарям,без да четеш,въпреки че само няколко поста по-нагоре съм ти отговорил. на същия въпрос.

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

За теб лъжа,за мен истина(подчертавам ти го дано този път го видиш).Втори път ме караш да отговарям,без да четеш,въпреки че само няколко поста по-нагоре съм ти отговорил. на същия въпрос.

Каква истина? Ми покажи ми решението на естонският парламент! И линк ти дадох. Покажи ми и този германски здравен симпозиум!

Ако утре прочетеш в твоите сайтове, че слънцето изгрява от север, пак ли е истина?

преди 3 минути, parmobil написа:

Каква истина? Ми покажи ми решението на естонският парламент! И линк ти дадох. Покажи ми и този германски здравен симпозиум!

Ако утре прочетеш в твоите сайтове, че слънцето изгрява от север, пак ли е истина?

Вие все имате нужда от показване на нещо,обаче от вашите сайтове.Отговорих ти вече.че ще стане ама на куково лято или през крив макарон...

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Вие все имате нужда от показване на нещо,обаче от вашите сайтове.Отговорих ти вече.че ще стане ама на куково лято или през крив макарон...

Не е мой сайт, а на естонският парламент!!! И ти публикува "решение" на естонската държава. Ми покажи го, ако обичаш! Или да те наричам лъжец?

на 7.09.2023 г. в 0:57, NewRedDragon написа:

Случайно, да ви прави впечатление, че случаите на корона бавно, но славно се увеличават?

Пак ще купувате фалшиви маски от бати, ама ....има време - те маските вода и храна не искат! Ще носите маски, веднага след изборите!

@teo-glavata, кво станà бре, меееен. Изборите минàха а нещо стоката ти залежа, а :laughing5:

преди 15 часа, Димитър 59 написа:

гледна точка на как се прави трафик

чети си поне заглавията - често дори там пише нещо нелогично

преди 45 минути, ivottoshev написа:

@teo-glavata, кво станà бре, меееен. Изборите минàха а нещо стоката ти залежа, а :laughing5:

Бургас е в грипна епидемия от 12-ти януари

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Разликата е, че отново ще броим болни на 100 000, а не болни на 10 000, както единствено само при ковит.

🤣

я да кажете, с какво се пазите да не ви напръскат от 30 км - или ви е кеф да ви пръскат

защото дет-мит каза че плаща за самолет да си пръска внучето:)

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

я да кажете, с какво се пазите да не ви напръскат от 30 км - или ви е кеф да ви пръскат

защото дет-мит каза че плаща за самолет да си пръска внучето:)

Тъпчо,пак ли си фантазираш?

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Тъпчо,пак ли си фантазираш?

пеш ли ходиш до Испания, преди каза че със самолет - да дишаш въздух от бутилки под налягане:) - спонсор си на пръскането с самолети

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

пак дрънкаш простотии - боледуването от ковид бе по дълго, точно преди ваксинацията - спомни си колко бе изолацията тогава и сега

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.