Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Не,казали му след две седмици ела пак за нов тест,отива тогава и пак му набутаха положителен,а той беше още по здрав.На третия път,вече втория месец му излезна отрицателен,след което отпътува.Това се казва забрана на здрав човек да лети със самолет...

ти пък как разбра че е здрав - спомням си че каза че си водил внучето в болница в Испания - защо не му каза здрав си, никъде няма да ходиш :)

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Ако Covid Jab(ваксините) бяха в пробен цикъл – какво се случва след това?

От Рода Уилсън на 16 януари 2024 г Следващият път, когато има програма за масова ваксинация в стил covid, всички, които са ваксинирани (и много,от тези които са „тествани“), ще бъдат мъртви най-много до пет години. ... FeatJan15a.png?resize=1024%252C576%26ssl
преди 20 часа, Димитър 59 написа:

но не са

разбрахме че пръскането от самолети е семеен бизнес - мите какъв ви е стимула да пръскате с ковид - или и родата е куха като теб и не получава нищо затова

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

Пак ли ще се будалкаме, Мите?

Ето я въпросната дата, в която твоята "медия" твърди, че се обсъждало такова нещо - 

https://hansard.parliament.uk/Commons/2024-01-16

Би ли ми посочил къде и кога точно се обсъждало нещо такова, ако обичаш

преди 54 минути, parmobil написа:

Ето я въпросната дата, в която твоята "медия" твърди, че се обсъждало такова нещо - 

Твоята медия е манипулирана,щом крие дебата.В този случай го виж в youtube:

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

митко обича да ни лъжи и пръска с ковид - мислими за опитните мишки, като внуците му

И за теб се отнася,гледай и блей...(има автоматичен превод на клипа,за неграмотници,като теб)

преди 20 минути, Димитър 59 написа:

И за теб се отнася,гледай и блей...(има автоматичен превод на клипа,за неграмотници,като теб)

гледам как разказа че зет ти 2 месеца не му давали да пръска, но накрая успял

преди 23 часа, Димитър 59 написа:

Не,казали му след две седмици ела пак за нов тест,отива тогава и пак му набутаха положителен,а той беше още по здрав.На третия път,вече втория месец му излезна отрицателен,след което отпътува.Това се казва забрана на здрав човек да лети със самолет...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Твоята медия е манипулирана,щом крие дебата.В този случай го виж в youtube:

Гледам аз, ама и ти гледай къде се провежда този дебат. Или да ти пусна какво казва чичкото по повод мястото на срещата?

Ама много обичаш раздувките. Но то си е ясно на всички, с оглед медиите, на които се позоваваш.

мите ей това се казва политизиране на нещо - странно всички мрът като мухи - само в Русия и Китай, където боцкаха задължително, а даже китай с двувалентната набоцкаха, която според ТЕБ бе отрова - и не мрът - май те правят на куха лейка или си толкова умен че несхващаш:)

преди 10 часа, parmobil написа:

Ето ти го и от правителствения сайт, за който питаш  ;)

https://hansard.parliament.uk/Commons/2024-01-16/debates/152B485D-812D-43CC-9D25-C2B651564810/ExcessDeathTrends

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Ето ти го и от правителствения сайт, за който питаш  ;)

https://hansard.parliament.uk/Commons/2024-01-16/debates/152B485D-812D-43CC-9D25-C2B651564810/ExcessDeathTrends

А аз какво дадох? И четем: "We had enough signatures for a three-hour debate in the Chamber, but we are having a 90-minute debate in Westminster Hall."

И с това приключват приказките за дебати в ПАРЛАМЕНТА.

преди 5 часа, parmobil написа:

А аз какво дадох? И четем: "We had enough signatures for a three-hour debate in the Chamber, but we are having a 90-minute debate in Westminster Hall."

И с това приключват приказките за дебати в ПАРЛАМЕНТА.

Не мога да повярвам. Ти  неглижираш  числата от статистиката за свръх смъртността, омаловажаваш факта, че дебатират правителствени лица(министър на здр.) и парламентарно избрани лица по въпросната свръх смъртност, и казваш, че това е фалшива новина, защото не е била в парламента, както е било обявено, а е била проведена в Уестминстърската зала, така ли!?

Правилно ли съм те разбрал?

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Не мога да повярвам. Ти  неглижираш  числата от статистиката за свръх смъртността, омаловажаваш факта, че дебатират правителствени лица(министър на здр.) и парламентарно избрани лица по въпросната свръх смъртност, и казваш, че това е фалшива новина, защото не е била в парламента, както е било обявено, а е била проведена в Уестминстърската зала, така ли!?

може ли графиката която показва 55 пъти нагоре - за да разберем факт ли е или ти лъжеш

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

неглижираш  числата от статистиката за свръх смъртността, омаловажаваш факта,

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

кога ще измрът руснаците,, дет ги набоцкаха задължителкно

преди 1 минута, ined написа:

"Има три вида лъжи - лъжи, големи лъжи и статистика." - Бенджамин Дизраели

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

а как се казва тази дет задължително набодените руснаци са живи

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

може ли графиката която показва 55 пъти нагоре - за да разберем факт ли е или ти лъжеш

Не знам какво имаш предвид 55 пъти нагоре, обясни къде си го чел или чул?

Но ето ти тяхна официална статистика- https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiYmUwNmFhMjYtNGZhYS00NDk2LWFlMTAtOTg0OGNhNmFiNGM0IiwidCI6ImVlNGUxNDk5LTRhMzUtNGIyZS1hZDQ3LTVmM2NmOWRlODY2NiIsImMiOjh9

Ако ти не виждаш разлика в умрелите млади преди и след септември месец 2021, когато бяха въведени и инжекциите за тези под 18 години, то определено си ментално увреден!

Ukstat.jpg

“Нова опасност за здравето ни може да се задава, след като стана ясно, че китайски учени експериментират с мутирал щам COVID-19, който има 100% смъртоносен ефект при „хуманизирани“ мишки.”

Най-много от всичко мразя китайските гадини. Ядат сурови прилепи, каква гадост, дали плюят космите 🫣, сякаш са в ерата преди откриването на огъня. Освен това са подли и крадливи до нема-къде. 

“Франсоа Балу, експерт по епидемиология в Института по генетика на Лондонския университетски колеж, заклейми изследването като „ужасно“ и „научно напълно безсмислено“.

Не знам какво имаш предвид 55 пъти нагоре, обясни къде си го чел или чул?

ей това

преди 23 часа, Димитър 59 написа:

преди 53 минути, Sleda написа:

който има 100% смъртоносен ефект при „хуманизирани“ мишки.”

това няма как да стане пандемия - историята е показала че пандемии от висока смъртност НЯМА - астромомичните цифри са само в калуна на митко

преди 48 минути, Без умствен капацитет написа:

ей това

Защо искаш тогава аз да показвам графиката, която показва 55 пъти нагоре?

Иначе с два клика и щеше да стигнеш до неговото писмо , в което според проучване:

COVID-19 vaccines:

 25.5 (deaths per million doses)

Flu vaccines, based on different percentages of distributed vaccines that were administered:

 100% of distributed flu vaccines administered: 0.32 (deaths per million doses)

 70% of distributed flu vaccines administered: 0.46 (deaths per million doses)

 50% of distributed flu vaccines administered: 0.65 (deaths per million doses)

Using the midpoint assumption that 70% of distributed flu vaccines were administered, the 25.5 deaths per million doses of the COVID-19 vaccine represents a 55 fold increase over the flu vaccine deaths per million doses. This is a shocking difference and only adds to the growing evidence of safety signals that are screaming to be taken seriously.

преди 7 часа, ivanivanov3 написа:

Разбира се, че неглижирам. "Гръмовните" заглавия по никакъв начин не официализират срещата като парламентарен дебат. Не ми набутвай твоите "тревожни" цифри, а ми кажи защо не се провежда срещата в The Chamber, а в Westminster Hall?

Това е като партийната сбирка в Германия, която Мите пробута за здравен симпозиум.

Мите, осъдиха ли Бил Гейтс в Индия? Искрено се вълнувам, защото ти го публикува.

Защо искаш тогава аз да показвам графиката, която показва 55 пъти нагоре?

Защото митко е стар да осъзнае че поства неща, които са направени само да генерират трафик

Цитат

VEXAS синдром е новооткрито системно генетично

мите генетично значи от хиляди години е било в гена, просто сега го намират - мите не се ли усещаш че се подиграват с вас, дори в самата статия пише че е вродено заболяването

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.