Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, laplandetza написа:

Кое е всеизвестно? Едни темпове на нарастване са заради нарастване на население и Неестествен подбор, изкуственно потдържане на население, оцелели като Подарък. Но , има Външна намеса , която не се обяснява със замърсяване обикновенно такова, а с Други Неизвестни Фактори, които могат да бъдат Манипулации  или <феномени< като нови вируси, щамове, нови методи за профилактик и ле1ение, псевдоваксинации , биоагенти и пр.

Употребата на тютюн, алкохол, наднорменото тегло, застаряването и нарастването на населението се посочват като ключови фактори за увеличаване на заболеваемостта са  всеизвестни. 

За ваксините няма такива доказателства, но щом го пишеш, знам ли... 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Т.Христов написа:

Най-накрая качих филма преведен - ето го:

Safe and Effective A Second Opinion Безопасни и ефективни – Второ мнение

SafeandEffectiveASecondOpinion(2022).mp4_snapshot_00_56_091.jpg.70386f6f4fac9712db19b9d8f9d4d31a.jpg

10х @ivanivanov3 за Rumble

И още клипове да качиш, пак не ми отговаряте на въпроса - защо нямам познати ваксинирани, които да са закъсали със здравето след ваксиниране за ковид? Според вашите статистики и данни, поне един от моите познати (аз също) вече трябваше да е "сгънал". Аз и познатите ми ваксинирани специални ли сме?

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

Значи балсаматорите откриват? А на патоанатомите им е забранено да се забавляват?

Мите, стегни се! Осмисляш ли идиотщините, които публикуваш?

преди 51 минути, Димитър 59 написа:

мите - на умрелите кръвта им се съсирва - какво е странното:D не на 70% а на 100%

преди 1 час, parmobil написа:

И още клипове да качиш, пак не ми отговаряте на въпроса - защо нямам познати ваксинирани, които да са закъсали със здравето след ваксиниране за ковид? Според вашите статистики и данни, поне един от моите познати (аз също) вече трябваше да е "сгънал". Аз и познатите ми ваксинирани специални ли сме?

Щото сте извадили късмет засега....Същото важи и за мен. През 2021 г. казваха, че ваксинираните имат до две години живот. То и през 2012 предричаха, че идва края на света, но явно се отложи. 

Че има починали и пострадали от ваксините има. Не бива да го отричаме. Не съм се ваксинирал защото ми е кеф и е безплатно, а за да се предпазя от по-голяма беда. Все едно отивам на учение за да се подготвя за битка с врага. Учението не е безопасно, даже може би вреди на здравето, но без него е по-лошо, когато врагът настъпи. 

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

когато врагът настъпи. 

и какво правиш тогава - бягаш или се криеш

то май няма къде да се бяга, по скоро се криеш от врага - маски, изолация, повишена хигиена

току-що, Без умствен капацитет написа:

и какво правиш тогава - бягаш или се криеш

От този враг не може да се избяга. Евентуално можеш да сложиш скъпа маска, за да намалиш заразяване с голям вирусен товар, но пък можеш да си докараш  бактериална инфекция, ако не я сменяш често. Другото е ваксинирането, ако не те шубе да го направиш. Третото е да си осигуриш достатъчно витамин Д3 и цинк за имунитет. Не са много опциите. 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

мите - на умрелите кръвта им се съсирва - какво е странното:D не на 70% а на 100%

Ключовата думичка е "странни" ;)

преди 1 час, parmobil написа:

За пореден път да уточним-не са "наши" тези статистики.Официални са си.

В UK (а и не само)много ясно е изразено това покачване в смъртността точно след въвеждането на инжекциите.С малолетните е очевадно даже!

преди 50 минути, Мечо Хубавеца написа:

От този враг не може да се избяга. Евентуално можеш да сложиш скъпа маска, за да намалиш заразяване с голям вирусен товар, но пък можеш да си докараш  бактериална инфекция, ако не я сменяш често. Другото е ваксинирането, ако не те шубе да го направиш. Третото е да си осигуриш достатъчно витамин Д3 и цинк за имунитет. Не са много опциите. 

преди 55 минути, Без умствен капацитет написа:

то май няма къде да се бяга, по скоро се криеш от врага - маски, изолация, повишена хигиена

бактериите са сравнително контролеруеми с познатите антибиотици - и това за витамин Д е рекламен трик - помагат антиоксидантите, има ги много в всеки витамин, все едно е дали е А,Б, Ц, Д - а цинка конкретно подобрява усвояването на витамин Е от храната

преди 7 минути, ivanivanov3 написа:

Ключовата думичка е "странни" ;)

За пореден път да уточним-не са "наши" тези статистики.Официални са си.

В UK (а и не само)много ясно е изразено това покачване в смъртността точно след въвеждането на инжекциите.С малолетните е очевадно даже!

Само че в Италия, Португалия и Нидерландия не е така. Не можеш да докажеш, че увеличението е заради ваксините, а не заради ковида. Той може да се прояви месеци след боледуване. Вирусът се изменя, възможно е промененият вирус да прави такива бели.

Какво значи точно след въвеждане на инжекциите? В началото нямаше ваксини и се ваксинираха много малко хора. 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

бактериите са сравнително контролеруеми с познатите антибиотици - и това за витамин Д е рекламен трик - помагат антиоксидантите, има ги много в всеки витамин, все едно е дали е А,Б, Ц, Д - а цинка конкретно подобрява усвояването на витамин Е от храната

Антибиотиците знаем какво причиняват. Напротив, витамин Д3 помага много. Масово хората са с дефицит. 

Но намалява желязото, затова внимателно с него. 

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Масово хората са с дефицит. 

Но намалява желязото, затова внимателно с него. 

дефицита е съвсем друго, конкретно за Д казаха защото като си седиш в вас лесно може и той да е дефицит

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Само че в Италия, Португалия и Нидерландия не е така. Не можеш да докажеш, че увеличението е заради ваксините, а не заради ковида. Той може да се прояви месеци след боледуване. Вирусът се изменя, възможно е промененият вирус да прави такива бели.

Какво значи точно след въвеждане на инжекциите? В началото нямаше ваксини и се ваксинираха много малко хора. 

Както писах-ситуацията е патова.

Нито аз мога да докажа, че има причинно-следствена връзка между инжекциите и повишената смъртност и заболявания,  въпреки че трябва да намаля ;) , нито защитниците на инжекциите могат да докажат , че са ефективни и безопасни!

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

В началото нямаше ваксини и се ваксинираха много малко хора. 

и при първата вълна тук отбелязахме връх на ритналите канчето

D_2_2023_W52.png

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

Нито аз мога да докажа, че има причинно-следствена връзка между инжекциите и повишената смъртност и заболявания,  въпреки че трябва да намаля ;) , нито защитниците на инжекциите могат да докажат , че са ефективни и безопасни!

Докато се плаща - няма значение кой е прав

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

само че повтавяте че е след ваксината, а не че не се знае от какво е

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

дефицита е съвсем друго, конкретно за Д казаха защото като си седиш в вас лесно може и той да е дефицит

За да се разбере си правиш изследвания. Спорна е горната граница. Официално от 30 до 50, но според някой до 80, а долната поне 60. Масово са с под 20 в България. 

преди 2 часа, parmobil написа:

Значи балсаматорите откриват? А на патоанатомите им е забранено да се забавляват?

...

Ми ти май вече /удобно/ забрави, че на починалите от Ковид беше ЗАБРАНЕНО да се правят аутопсии. Забранено от СЗО!

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

само че повтавяте че е след ваксината, а не че не се знае от какво е

Едното не отрича другото, глупи 😂

преди 17 минути, ivanivanov3 написа:

Едното не отрича другото, глупи 😂

да но в гръмките ви заглавия защо се пропуска едното - както казвам търсим глупаци за трафик, да го правят безплатно:D

преди 38 минути, ivanivanov3 написа:

Демек, поставянето на ваксини не само не е намалила смътността, но и я е увеличила. Така излиза според теб. Ваксината помага на вируса хората да боледуват по-тежко. 

Аз също имам претенции колко са ефективни и безопасни, но като няма риба и ракът е риба. Всъщност в началото на 2021 година бяха изключително ефективни докато вирусът не се измени и направи мутации. 

преди 35 минути, Т.Христов написа:

Ми ти май вече /удобно/ забрави, че на починалите от Ковид беше ЗАБРАНЕНО да се правят аутопсии. Забранено от СЗО!

Така ли било? Аз си мислех, че от мерки да не се заразят патоанатомите, щото и без това са кът. 

https://clubz.bg/106793-covid_19_li_e_sashtinskata_prichina_za_smartta_kakvo_pokazvat_autopsii_na_patsienti_v_germaniya

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Демек, поставянето на ваксини не само не е намалила смътността, но и я е увеличила. Така излиза според теб. Ваксината помага на вируса хората да боледуват по-тежко. 

Аз също имам претенции колко са ефективни и безопасни, но като няма риба и ракът е риба. Всъщност в началото на 2021 година бяха изключително ефективни докато вирусът не се измени и направи мутации. 

Не помага на вируса, а ти "скопява" имунната с-ма.

Попадал ли си на данни от VAERS?

преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

имаш претенции благодарение на - неще като ваксината, създадени в лаборатории - ревеш от тях а ги взимаш доброволно - доста си неадекватен - да не си взел скоро някоя по силна химия

Хахах, кой ревял срещу ваксините? Аз съм лекар бе, поставям ваксини, не РевЪ срещу тях ! 

Онова <нещо> не беше ваксина.....................действията около него не бяха като за Ваксинация.................случи се нещо несъвместимо с моята <лекарска съвест>

преди 9 часа, Мечо Хубавеца написа:

Така ли било? Аз си мислех, че от мерки да не се заразят патоанатомите, щото и без това са кът. 

https://clubz.bg/106793-covid_19_li_e_sashtinskata_prichina_za_smartta_kakvo_pokazvat_autopsii_na_patsienti_v_germaniya

Ми не е от грижа за патологоанатомите, защото те са длъжни да правят аутопсии на хора, умрели и от най-опасните болести (това е и най-главният смисъл на патоанатомията) и, поради това, много отдавна имат разработени начини и средства на действие за предпазване не само от некво ковидогрипче, ами от истинските болести като холера, чума, тиф и мн. др.
Председателят на Дружеството на патоанатомите в България много се възмущаваше от забраната за аутопсия на умрели след ковид, с ковид (не "от", а "с" ковид).

Отделно стои въпросът с аналитичното доказателство на вироз-17, защото самият създател на метода (получил за това Нобелова награда), каза, че методът не става за анализ.
Скоро след това изказване умря от инфаркт...

А в основата на текста на линка на clubz.bg стои ето тази статия на Дойче Веле:

https://www.dw.com/bg/коронавирус-какво-разкриват-аутопсиите-на-починали-от-ковид-19/a-53214824

Ако в нея прочетеш не това, което ти се иска (и се иска и на парцала DW), а прочетеш фактите, ще видиш, че според патоанатомите няма умрели "от" ковид, а умрели от множество вече присъстващи у тях тежки хронични болести и разстройства.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.