Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

Щом ти отговарям, значи съм се приспособил, без значение какво, как и от къде ползвам.

тогава защо нещеш да се приспособиш към ваксината

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Или се приспособяваш, или умираш-естествен подбор ;)

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

02/02/24

Ваксини срещу COVID и преждевременни раждания + деца, пневмония и антибиотици + още...weekly-science-digest-2.02.24-feature-15mRNA COVID ваксинация по време на бременност: 3 червени знамена: 

...Първо червено знаме: В рамките на тази група от 220 майки 36 (16,4%) са родили бебето си преждевременно, в сравнение с процент на преждевременна раждаемост сред общата популация от 10,4% — което означава, че ваксинираните с COVID-19 майки са родили преждевременно с 50% повече, отколкото може да се очаква .Средните нива на антитела за майките са били 674 след две дози, но са скочили до 8159 след три или повече инжекции. Нивата на пъпната връв, отразяващи експозицията на плода, са 1000 (две дози при майката) и 9992 (три или повече дози).

Второ червено знаме: Търсене в PubMed, Националната библиотека по медицина, даде само 11 проучвания за пикови нива на антитела при деца на майки, ваксинирани по време на бременност – но нито едно от проучванията не се отнася специално за безопасността.

Трето червено знаме: Авторите приемат, че анти-спайк антителата на пъпната връв произхождат от пасивен трансфер от майката и не разглеждат възможността фетусите да са повишили тези антитела в резултат на експозиция на иРНК-индуциран шипов протеин.

Въпреки официалните препоръки за ваксинации срещу COVID-19 за бременни жени, данни за безопасност почти липсват. Pfizer, например, спря проучването на своите mRNA ваксини при бременни жени веднага щом американските служители ги препоръчаха.   

преди 2 часа, rado_svet написа:

Същото е и от сезонния грип, само че за него не ви реве световна медийна Ниагара в ушите денонощно през половин час три години.

А ако сте кекави, мрете и от една пъпка – и така и трябва, за да се изчисти геномът от боклук и да останат хора, а не плюнчести гнили медузи!

Незнайно защо съм написал незнайно разделено. :)  Случват се незнайни неща понякога.

Да сравниш ковида през 2020 и 2021 г.  с грип е меко казано тъпо. Той ти разбива сърцето, нарушава ритъма, изсмуква ти силите, докарва те до треска, а понякога и до пневмония и те убива много по-често от грипа. Всъщност аз починали познати от грип нямам, а за две години от ковид имам няколко, за други съм чувал от други мои познати, докато от грип не. 37000 души за две години за България хич не са малко. Преди ваксините починалите заразени от ковид над 80 годишни хора бяха около 40%.  Казваш тия са живяли достатъчно, да мрат. Стига са точили пенсионната система. Ама покрай тях се гътнаха и млади здрави. До тогава аз почти не бях боледувал. Имах се за юнак. :) 

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

тогава защо нещеш да се приспособиш към ваксината

Щом съм тук, значи съм се приспособил.Независимо как.Дори и към твоите тролски  и олигофренски пръдни.

Get used to it .

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Кой има изгода,никой не го знае,но той е най-отгоре в тази конспирация.Вкараха не милиони,а трилиони в това мръсно дело.Разпределиха ги на всички правителства на планетата,за да прокарат лъжата!Подкупиха свястни лекари,за да убеждават хората,че черното е бяло.Похарчиха парите за две години(половината се твърди че са ги откраднали по разни клинични пътеки) и когато поискаха още в началото на 2022 от американския парламент им показаха среден пръст.Тогава никой не пожела да продължава да им играе по свирката и те измислиха войната с Украйна,за да не усетим ковид провала.Това отговаря ли на въпроса ти?

Кой е не го знаеш, но поне напиши каква е файдата. Без изгода нищо не се прави.

И как са накарали Путин да започне войната? Заменили са го с клонинг или двойник ли? 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Имах се за юнак. :) 

Не написа ли по-напред, че си с диабед?

По-миналата седмица ме прегази нещо.За един-два дни.Всичко ме болеше-мускули, кокали,глава...

Е, по-тежко беше, от когато тестчето  ми показа положителен за ковит.

;)

преди 17 минути, ivanivanov3 написа:

Не написа ли по-напред, че си с диабед?

По-миналата седмица ме прегази нещо.За един-два дни.Всичко ме болеше-мускули, кокали,глава...

Е, по-тежко беше, от когато тестчето  ми показа положителен за ковит.

;)

Не съм с диабет. Един приятел е с диабет който кара даже по-тежко от мен ковид е, но беше с една доза ваксина и оцеля. 

На мен всички изследвания са ми в норма.

Не мога да намеря статистиката за смъртността от ковид преди ваксинацията на 80+ годишните. Помня, че беше някъде към 40%, но не съм сигурен. 50- 59 годишните бяха малко над един процент. 

преди 25 минути, ivanivanov3 написа:

Щом съм тук, значи съм се приспособил.Независимо как.Дори и към твоите тролски  и олигофренски пръдни.

Get used to it .

като гледам си се приспособил да крякаш - казват му ппсихо - зле ти действа това приспособяване

преди 9 часа, Мечо Хубавеца написа:

Кой е не го знаеш, но поне напиши каква е файдата. Без изгода нищо не се прави.

Ето ти възможен отговор:

Експлозивно разследване разкрива тайния контрол на глобално правителство в сянка върху „избрани“ правителства и органи за обществено здравеопазване, създавайки глобален режим на ваксините...

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Никъде не прочетох, че ваксините са създадени да унищожат човечеството или да го разболеят.

Не разбрах защо например Израел е решил да си разболее населението с тази почти насилствена ваксинация там. Каква им е файдата на евреите, защото те без файда, нищо не правят.

Има хора, които са вече стари и болни и едно разболяване от ковид и дори от грип може да ги убие. Нямат ли право на живот тези хора?

Да не забравяме и пораженията, които нанася ковид на изкаралите болестта и дългия ковид. Уж човекът оздравял, но не съвсем. Да се неглижира този вирус е идиотско дори от млади и здрави хора. 

преди 29 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да се неглижира този вирус е идиотско дори от млади и здрави хора. 

Никой не ти неглижира все още недоказания вирус. Идиотско е да се правят локдауни, които се оказват безсмислени и вредни за икономиката и за естественото преминаване на епидемия. Идиотско е да се пускат и налагат ваксини, без да са преминали пълния процес на изпитания. Идиотско е да се крие реалното им съдържание. Идиотско е да се прикриват отрицателните последствия от тези ваксини. Идиотско е безрезервно да се вярва на официалните медии. Има още куп идиотизми, върху които мнозинството не иска да се замисля...

Да, локдауните се оказаха недомислица. Но кой имаше адекватна представа какво да прави? От време оно се действа с карантина в такива ситуации.

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Никъде не прочетох, че ваксините са създадени да унищожат човечеството или да го разболеят.

Не разбрах защо например Израел е решил да си разболее населението с тази почти насилствена ваксинация там. Каква им е файдата на евреите, защото те без файда, нищо не правят.

Има хора, които са вече стари и болни и едно разболяване от ковид и дори от грип може да ги убие. Нямат ли право на живот тези хора?

Да не забравяме и пораженията, които нанася ковид на изкаралите болестта и дългия ковид. Уж човекът оздравял, но не съвсем. Да се неглижира този вирус е идиотско дори от млади и здрави хора. 

Ооооооооо-ти изхождаш от презумпцията, че държавата е "добрата майка".

Не е! "Злата мащеха" е.

Старите са тежест за финансистите. Само получават от социалната система, но без да вкарват нищо.

Освен умрелите от инжекциите има много повече с някакви "новопридобити" заболявания.А тези заболявания искат лечение, които пък  лечения хранят фарма мафията.

Достатъчно основателни доводи за аргумента ти "защото те без файда, нищо не правят" лиса?

Стига с тези глупости за тровене. Виж за 200 г. колко се е увеличило човечеството! Не за 20 века, а за 2!!! С кофти и нездравословен живот ли е станало?

преди 15 часа, Мечо Хубавеца написа:

Незнайно защо съм написал незнайно разделено. :)  Случват се незнайни неща понякога.

Да сравниш ковида през 2020 и 2021 г.  с грип е меко казано тъпо. Той ти разбива сърцето, нарушава ритъма, изсмуква ти силите, докарва те до треска, а понякога и до пневмония и те убива много по-често от грипа. Всъщност аз починали познати от грип нямам, а за две години от ковид имам няколко, за други съм чувал от други мои познати, докато от грип не. 37000 души за две години за България хич не са малко. Преди ваксините починалите заразени от ковид над 80 годишни хора бяха около 40%.  Казваш тия са живяли достатъчно, да мрат. Стига са точили пенсионната система. Ама покрай тях се гътнаха и млади здрави. До тогава аз почти не бях боледувал. Имах се за юнак. :) 

От обикновения сезонен грип умират не по-малко двукраки, само че вие в кочинката се уплашихте, само когато свинарят зе да ви плаши с новоизмисления грип.

Грух-грух! – и повече не ми се грухти с теб, щото съм човек.

преди 34 минути, parmobil написа:

Стига с тези глупости за тровене. Виж за 200 г. колко се е увеличило човечеството! Не за 20 века, а за 2!!! С кофти и нездравословен живот ли е станало?

Припомни си какво значи геометрична прогресия.

Целенасоченото тровене е през последните 100 години.A отровите на новото време вече дават резултат.

И не отричай фактите- Over the last 50 years, fertility rates have dropped drastically around the world. In 1952, the average global family had five children—now, they have less than three.

fertR.jpg

преди 19 минути, ivanivanov3 написа:

Припомни си какво значи геометрична прогресия.

Соросоидчетата математика и истина не ги интересува.

Тех им дай да командват и влачат и крадат пари, а тролчетата им по форумите/суцялните мрежи (като цитираното parmobil) – да си заработват 30-те сребърника на Юда.

преди 12 минути, rado_svet написа:

Соросоидчетата математика и истина не ги интересува.

Тех им дай да командват и влачат и крадат пари, а тролчетата им по форумите/суцялните мрежи (като цитираното parmobil) – да си заработват 30-те сребърника на Юда.

Останал съм с впечатление, че   @parmobil е друга бира, а не като @Без умствен капацитет. Виж,безкапацитетният е за стинките тук😂

преди 12 минути, ivanivanov3 написа:

Останал съм с впечатление, че   @parmobil е друга бира, а не като @Без умствен капацитет. Виж,безкапацитетният е за стинките тук😂

Същата бира е, може би по-високо платена чрез партийни обещания.

Боклукът си е боклук по рождение, ако ще и с пет харвардски висши.

Как да фалшифицирате пандемии в 4 лесни стъпки.

От Патриша Харити на 4 февруари 2024 г • 

Стъпка 1:  Отровете няколко души в няколко географски местоположения („сентинелни случаи“)  с лекарство (химически токсин или биотоксин),  което причинява „силно болезнени“ ефекти върху централната нервна система (ЦНС). [Казах ви, че „ковид“ е синтетичен токсин, нали?]

Стъпка 2:  Преструвайте се, че е „бъг, вирус, модифициран с CRISPR Cas9“ (това, което Джеймс има предвид тук е – „упс, забравете какво ви казах преди 45 секунди за  ЛЕКАРСТВО. Наистина, наистина имам предвид биоинженерен GOF вирус! !”)

Стъпка 3:  Използвайте „ РЕАЛНАТА ГРЕШКА“  – Интернет! Излъчване в социалните медии, че всички са заразени с „силно смъртоносен агент“, който има „асимптоматични, продромални ефекти“ – безпокойство, безсъние и безпокойство. Когато се тревожите – това са признаците, че имате „смъртоносна асимптоматична инфекция“. М-кей. Това означава, че студентите в гараж някъде са пуснали биооръжието. Или е „изтекло“ от съоръжението на BSL4 в Ухан (това звучи по-страшно, нали?) и е стигнало до вас чак в Айова. Вярвам!!!

Стъпка 4:  Всички хипохондрици и „притеснени добре“ тичат при лекарите си и наводняват болничните спешни отделения, я! Сега можем да ги получим с фалшивия протокол PCR-remdesivir-ventilator! и го наречете "ковид"!

PS. За допълнително забавление играйте игра на объркващи съобщения и отказ с CDC. Това обяснява ли джапанката на Фочи с маските в началото на 2020 г. – можете да се обзаложите, че е!

Има „стъпка 0“, която е необходима, за да може този план наистина да проработи – това е постоянно промиване на мозъка на масите, програмиране на мозъците им да реагират на някои ключови задействащи думи по предвидим начин. Ето един такъв пример („Черен списък“, 2014 г.):

Мисля, че 5-ият конник се нарича „ScienceMAD“ и той язди Химера, нещо подобно:

Химера с мъжки андалуски кон и отново лице на гъска Stock Image
преди 2 часа, ivanivanov3 написа:

Ооооооооо-ти изхождаш от презумпцията, че държавата е "добрата майка".

Не е! "Злата мащеха" е.

Старите са тежест за финансистите. Само получават от социалната система, но без да вкарват нищо.

Освен умрелите от инжекциите има много повече с някакви "новопридобити" заболявания.А тези заболявания искат лечение, които пък  лечения хранят фарма мафията.

Достатъчно основателни доводи за аргумента ти "защото те без файда, нищо не правят" лиса?

Всъщност не е точно тъй. Държавата е добра майка за едни и зла мащеха за други.

За намаляване на старите се грижат вирусите, а не ваксините. Те обратно се грижат старите да успеят да се справят с вируса. Почти всички пенсионери които се познавам се ваксинираха и как един не пукна до година след ваксинирането!? Що така? Освен това тези които продават лекарства имат нужда от пенсионери. Те са най-добрите им клиенти. Що да ги убиват.

Те тия със заболяванията винаги ги е имало и без ваксини. Биг Фарма както я е наричат винаги е печелила, но тя както писах по-горе няма файда от мъртъвци. Не е траурна агенция. Представи си че тия над четири миолиарда ваксинирани вземат да се разболеят. Става въпрос за тези, които не са пенсионери. Не умрат, но лежат болни и не могат да работят или работят малко. Откъде ще имат пари да плащат за скъпо лечение? Помисли малко за тази липса на файда. 

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Как да фалшифицирате пандемии в 4 лесни стъпки.

От Патриша Харити на 4 февруари 2024 г • 

Стъпка 1:  Отровете няколко души в няколко географски местоположения („сентинелни случаи“)  с лекарство (химически токсин или биотоксин),  което причинява „силно болезнени“ ефекти върху централната нервна система (ЦНС). [Казах ви, че „ковид“ е синтетичен токсин, нали?]

Стъпка 2:  Преструвайте се, че е „бъг, вирус, модифициран с CRISPR Cas9“ (това, което Джеймс има предвид тук е – „упс, забравете какво ви казах преди 45 секунди за  ЛЕКАРСТВО. Наистина, наистина имам предвид биоинженерен GOF вирус! !”)

Стъпка 3:  Използвайте „ РЕАЛНАТА ГРЕШКА“  – Интернет! Излъчване в социалните медии, че всички са заразени с „силно смъртоносен агент“, който има „асимптоматични, продромални ефекти“ – безпокойство, безсъние и безпокойство. Когато се тревожите – това са признаците, че имате „смъртоносна асимптоматична инфекция“. М-кей. Това означава, че студентите в гараж някъде са пуснали биооръжието. Или е „изтекло“ от съоръжението на BSL4 в Ухан (това звучи по-страшно, нали?) и е стигнало до вас чак в Айова. Вярвам!!!

Стъпка 4:  Всички хипохондрици и „притеснени добре“ тичат при лекарите си и наводняват болничните спешни отделения, я! Сега можем да ги получим с фалшивия протокол PCR-remdesivir-ventilator! и го наречете "ковид"!

PS. За допълнително забавление играйте игра на объркващи съобщения и отказ с CDC. Това обяснява ли джапанката на Фочи с маските в началото на 2020 г. – можете да се обзаложите, че е!

Има „стъпка 0“, която е необходима, за да може този план наистина да проработи – това е постоянно промиване на мозъка на масите, програмиране на мозъците им да реагират на някои ключови задействащи думи по предвидим начин. Ето един такъв пример („Черен списък“, 2014 г.):

Мисля, че 5-ият конник се нарича „ScienceMAD“ и той язди Химера, нещо подобно:

Химера с мъжки андалуски кон и отново лице на гъска Stock Image

Виж ти какво разбирам. Аз съм боледувал два пъти от несъществуващо заболяване. Мислел съм, че съм болен от него, а то не е било така. Казвайте ги тези работи бе хора по-навереме бе! Това е безобразие! :( 

преди 21 минути, Мечо Хубавеца написа:

Почти всички пенсионери които се познавам се ваксинираха и как един не пукна до година след ваксинирането!? Що така?

Щото така ти се иска.Аз пък съм свидетел на двама само от моя блок,които починаха дни след ваксинирането!Работещи,здрави,пред пенсия.Първия още в момента на инжектирането се почувствал зле,а на другия ден беше мъртъв!Втория почина два дни след инжекцията.Това са двама от блок с 40 семейства!Куриозът знаеш ли кой е?На двамата в смъртния акт написаха друга причина за смъртта.Колко ли други са имали същата участ,но се крие истинската причина? Познавам също ваксинирани,които както казваш не са пукнали,но пък вече са с единия крак в гроба.Други след ваксините вече не помнят какво е било предишния ден,болят ги крака,глави,настиват всеки месец от „ковид“ и т.н.Така,че тези твои приказки ги разправяй на малките деца.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Виж ти какво разбирам. Аз съм боледувал два пъти от несъществуващо заболяване. Мислел съм, че съм болен от него, а то не е било така. Казвайте ги тези работи бе хора по-навереме бе! Това е безобразие! :( 

Още ли не си разбрал,че „ковида“ не е заболяване,пренасящо се от човек на човек,а е биологично оръжие?Ако въобще си ловил този „ковид“,то той е пуснат някъде,където си го хванал преди ваксинацията.А след боцкането,вече са ти го натресли директно в организма,така че си го прекарвай със здраве.Ние,неваксинираните не ловим дори настинки...

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Всъщност не е точно тъй. Държавата е добра майка за едни и зла мащеха за други.

За намаляване на старите се грижат вирусите, а не ваксините. Те обратно се грижат старите да успеят да се справят с вируса. Почти всички пенсионери които се познавам се ваксинираха и как един не пукна до година след ваксинирането!? Що така? Освен това тези които продават лекарства имат нужда от пенсионери. Те са най-добрите им клиенти. Що да ги убиват.

Те тия със заболяванията винаги ги е имало и без ваксини. Биг Фарма както я е наричат винаги е печелила, но тя както писах по-горе няма файда от мъртъвци. Не е траурна агенция. Представи си че тия над четири миолиарда ваксинирани вземат да се разболеят. Става въпрос за тези, които не са пенсионери. Не умрат, но лежат болни и не могат да работят или работят малко. Откъде ще имат пари да плащат за скъпо лечение? Помисли малко за тази липса на файда. 

Продължаваш да игнорираш болднатото😂, а то е ключово.

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

Биг Фарма се радва на такива като теб-индоктринирани.

Колко пари извади лично ти от джоба си, за да ги дадеш конкретно за ковит инжекцията ?

Нула!

Обаче има подписани милиардни договори от ЕС с Биг Фарма. А от къде идват парите на ЕС, за да се платят договорените суми?

Фарма мафията ще си вземе нейното, а ти си мислѝ, че е безплатно.

Същото е и със здравеопазването. Здравната каса плаща за лечението ни. А от къде идват парите на здравната каса?

Всички пари идват от джоба на данъкоплатците, но никой не ги пита дали искат да са за това, за което властимащите ги разпределят .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.