Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 46 минути, ivottoshev написа:

Разбира се че е важно. Каквото кажат медиите - това е и Пътят и Истината и Живота. Амин.

Ако хипотетично сега навсякъде почне да се тръби че всички смъртни случаи на ваксинирани се дължат именно на ваксината?  Тогава ще повярваш ли на тази партенка, така както вярваше на партенката че всички смъртни случаи на положителни за Ковид се дължат именно на Ковид?

Защо ми слагаш думи в устата? Кога съм твърдял, че всички умрели са от ковид???

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Вече пети път пишеш нарочно това същото и всеки път ти казвам,че са живи,но едва живи.И  родата,звучи сякаш са много хора,а сватовете са двама.Акълите им изветряха вече и нищо не помнят от предишния ден.Краката не ги държат вече,а току що се пенсионираха.Карат натресения им „ковид“,пред месец два.Вечно се оплакват от някакви болки.

На никой не дават този номер,за да не ги съдят после...

Личният лекар ми е приятел, ще ми го даде. :) 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Личният лекар ми е приятел, ще ми го даде. :)

Приятел?За да те боцне и си получи хонорар,за сметка на твоето здраве!

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Вече пети път пишеш нарочно това същото и всеки път ти казвам,че са живи,но едва живи.

като теб значи - ако направите маратон кой ще бие

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

я кажи на колко години умря твоя неваксинира дядо

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Не съм се ваксинирал досега при него, но ако искам мога да го направя. Той е неутрален на тема ваксиниране. Казва, всеки сам си преценява. Боцнал се през 2021 г.  с Астра, малко след това се заразил с ковид и едва не умрял в болницата. 390 ЦРП имал при норма шест. Аз имах 73. 

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

като теб значи - ако направите маратон кой ще бие

я кажи на колко години умря твоя неваксинира дядо

Моя неваксиниран дядо изкара до 90,а двама от приятелите ми,току що пенсионирани,ги тръшна в гроба,„безвредната“ ви „ковид“ ваксина за няколко дни...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Моя неваксиниран дядо изкара до 90,а двама от приятелите ми,току що пенсионирани,ги тръшна в гроба,„безвредната“ ви „ковид“ ваксина за няколко дни...

Разкажи по-подробно как ги е тръшнала ваксината? Били са ти приятели, не можеш да не знаеш подробности? Те бяха ли боледували от ковид? Имаха ли алергии и някакви заболявания?

преди 58 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ами много по-ниска е смъртността в цитираните страни.

В момента? В сравнение с преди пландемията ли?

Можеш ли да го докажеш?

преди 59 минути, Мечо Хубавеца написа:

сърцебиене с екстрасистоли,  леко намалена сатурация,   Сърцебиенето продължи повече от месец.

Тези работи,  вкъщи, сам ли ги установи?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Разкажи по-подробно как ги е тръшнала ваксината? Били са ти приятели, не можеш да не знаеш подробности? Те бяха ли боледували от ковид? Имаха ли алергии и някакви заболявания?

Поне пет пъти съм го писал тук.За теб ще повторя.Здрав, як 100 кг,работещ мъж.Без никакви болести.След първата ваксина,започна да му се вие свят и от време на време да пада от колелото,като ходеше на работа.Играехме си шах с него понякога,но след ваксината не можеше вече да мисли добре.След няколко месеца,когато му сложиха втората доза,веднага след боцкането се почувствал много зле.Едва са го прибрали в къщи,а на другия ден вече беше мъртъв.Съвпадение ли е?Роднините му видяха с очите си как отиде здрав и весел да се ваксинира и как се свлече веднага след тази инжекция.Знаеш ли какво му написаха в смъртния акт?Инфаркт!Никъде не се загатва дори,че е получил ваксина ден преди смъртта. Той ми беше комшия в блока,където живея.Втория случай е подобен,с друг комшия около 60 годишен,който почина по подобен начин,ни три дни след боцкането.

преди 55 минути, Димитър 59 написа:

И на 90 г. го съсипа ваксината ли? Защото в света, 90 г. е съвсем нормална средна възраст за умиране??? В Япония не е толкова, Мите. Спри да търсиш под вола теле! Сигурно ще те разочаровам, но средната възраст за умиране при мъжете в България не превишава 72 г. 

ПОДЧЕРТАВАМ СРЕДНАТА. А чий дядо е  докарал до повече е друга работа. Недей да ни обясняваш, че 90 г е нормалната възраст за кончина в момента където и да е, моля!

преди 17 минути, parmobil написа:

И на 90 г. го съсипа ваксината ли?

Къде прочете,че се споменава за ваксина? Това е цитат от предишен мой пост:  „Моя неваксиниран дядо изкара до 90,“ Всъщност беше отговор на въпрос на овцата:На колко години е починал неваксинираният ми дядо?

преди 35 минути, Димитър 59 написа:

Поне пет пъти съм го писал тук.За теб ще повторя.Здрав, як 100 кг,работещ мъж.Без никакви болести.След първата ваксина,започна да му се вие свят и от време на време да пада от колелото,като ходеше на работа.Играехме си шах с него понякога,но след ваксината не можеше вече да мисли добре.След няколко месеца,когато му сложиха втората доза,веднага след боцкането се почувствал много зле.Едва са го прибрали в къщи,а на другия ден вече беше мъртъв.Съвпадение ли е?Роднините му видяха с очите си как отиде здрав и весел да се ваксинира и как се свлече веднага след тази инжекция.Знаеш ли какво му написаха в смъртния акт?Инфаркт!Никъде не се загатва дори,че е получил ваксина ден преди смъртта. Той ми беше комшия в блока,където живея.Втория случай е подобен,с друг комшия около 60 годишен,който почина по подобен начин,ни три дни след боцкането.

Тук не се ли споменава за ваксина?

преди 4 минути, parmobil написа:

Тук не се ли споменава за ваксина?

Споменава се.А къде тук смесваш 90 годишният ми дядо от съвсем друг пост?

Теб май също те е ударила „ваксината“ в мозъка...

преди 3 часа, parmobil написа:

Защо ми слагаш думи в устата? Кога съм твърдял, че всички умрели са от ковид???

Ти може и да не си, ама тези на които сляпо вярваш че ваксините са напълно безопасни го твърдяха при всеки удобен повод. Излиза че знаеш че те са лъжци, но въпреки това им вярваш относно безопасността на ваксините. 

16.02.2024 г. // Ланс Д Джонсън //Vaccines-Needle-Virus-Sci.jpg              Много от хората, които някога са парадирали със статуса си на ваксина и са призовавали за „паспорти на ваксина“, така или иначе умират внезапно и сега са се превърнали в парии, тъй като причината за смъртта им и статусът им на ваксина се крият от обществеността. Но иронията е: архивите на ваксините се архивират и данните за смъртността на населението се анализират и тези данни разказват ужасяваща история.

Според данни от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) е имало приблизително 61 000 смъртни случая на неваксинирани и приблизително един милион смъртни случая на ваксинирани от 2021 до 2023 г. През това време населението е било измамено. Данните за смъртността в Обединеното кралство крещят за престъпления срещу човечеството

преди 19 минути, Димитър 59 написа:
16.02.2024 г. // Ланс Д Джонсън /

Според данни от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) е имало приблизително 61 000 смъртни случая на неваксинирани и приблизително един милион смъртни случая на ваксинирани от 2021 до 2023 г. През това време населението е било измамено. Данните за смъртността в Обединеното кралство крещят за престъпления срещу човечеството

Падат се умрели 16 ваксинирани към един неваксиниран.

Ако приемем, че ваксинираните в Юкеето са 90%, то ест 9:1, смъртността сред ваксинираните излиза почти двойно по-висока.

Ако приемем, че ваксинираните са 94% (16:1), смъртността се изравнява.

току-що, rado_svet написа:

преди 2 часа, rado_svet написа:

Ако приемем, че ваксинираните са 94% (16:1), смъртността се изравнява.

Да,но пропускаш,че в статията пишат „до юли 2022 г. приблизително 30 процента от населението на Англия остава напълно неваксинирано“.Т.Е.Ако е  3:1 ,как ще изравниш смъртността?Общо има 60 903 смъртни случая сред неваксинираните между юли 2021 г. и май 2023 г. предимно във възрастовата група от 70 до 79 години.За ваксинираните общите смъртни случаи през това време са 965 609. Ако ваксината е спасявала животи, тогава тази статистика трябваше да се провали, но данните не лъжат.И не трябва ли да следваме данните?

преди 39 минути, Димитър 59 написа:

Да,но пропускаш,че в статията пишат „до юли 2022 г. приблизително 30 процента от населението на Англия остава напълно неваксинирано“.Т.Е.Ако е  3:1 ,как ще изравниш смъртността?Общо има 60 903 смъртни случая сред неваксинираните между юли 2021 г. и май 2023 г. предимно във възрастовата група от 70 до 79 години.За ваксинираните общите смъртни случаи през това време са 965 609. Ако ваксината е спасявала животи, тогава тази статистика трябваше да се провали, но данните не лъжат.И не трябва ли да следваме данните?

Не опонирам, просто направих сметка, какво означават числата, допускайки произволно процента на ваксинирани.

Ако ваксинираните в Англия са 60%, получава се, че смъртността сред тях е над 5 пъти по-висока, отколкото при неваксинираните.

преди 34 минути, rado_svet написа:

Ако ваксинираните в Англия са 60%, получава се, че смъртността сред тях е над 5 пъти по-висока, отколкото при неваксинираните

А като сметнем,че неваксинираните смъртни случаи са предимно от 80-90 годишни?Т.Е. починали са от старост,а не заради това,че не са боцнати?В същото време 80% от починалите ваксинирани,са били с над 3 дози!Т.Е. ,,най-защитените" против ,,ковид",умират повече от всички други.

преди 53 минути, rado_svet написа:

Ако ваксинираните в Англия са 60%, получава се, че смъртността сред тях е над 5 пъти по-висока, отколкото при неваксинираните.

Моя грешка, това е при 75% ваксинирани, съотношение 3:1.

При 60% съотношението е 3:2 или 1.5:1.

От съотношението на умрелите 16:1 имаме разлика 16:1.5=10.7,

то ест при случая 60% ваксинирани смъртността сред тях е над 10 пъти по-висока.

Но нека вземем 75% за по-близко до до реалното число в Англия.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

А като сметнем,че неваксинираните смъртни случаи са предимно от 80-90 годишни?Т.Е. починали са от старост,

и как прецени че едни умират от ваксина а други от старост, нали знаеш оная от Берковица, дет сами пуска теми като и е скучно - тя е на 40 но е с тяло на 80 годишна - според теб от какво ще умре

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

и как прецени че едни умират от ваксина а други от старост, нали знаеш оная от Берковица, дет сами пуска теми като и е скучно - тя е на 40 но е с тяло на 80 годишна - според теб от какво ще умре

По същия начин, по който ти пък решаваш,че няма връзка между двете събития.

Искат се допълнителни и подробни изследвания, но властите нямат интерес да ги правят.

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

По същия начин, по който ти пък решаваш,че няма връзка между двете събития.

Искат се допълнителни и подробни изследвания, но властите нямат интерес да ги правят.

То не решава. То е елементарна радиоточка на власт имащите.

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

ами направете ги, има частни лаборатории - ей така ти отговарям

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Искат се допълнителни и подробни изследвания, но ....... нямате интерес да ги правите.

Слух за причината за смъртта на Навални

Според появили се медийни публикации причината за смъртта му се дължи на "Синдрома на внезапната смърт" 

Навални беше в пфайзерована Германия, преди да се завърне в Русия през 2021г

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.