Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 28 минути, ivanivanov3 написа:

Първо прочети проучването, а после пиши глупости!

2. Methods

2.1. Study design

This retrospective observational study was designed to estimate the OE ratios of selected AESIs after COVID-19 vaccination in a multi-country population cohort.

2.2. Data source and study population

The GCoVS Project compiled electronic healthcare data on AESI related to COVID-19 vaccines from participants across multiple sites within the GVDN network, including Argentina, Australia – New South Wales, Australia – Victoria, Canada – British Columbia, Canada – Ontario, Denmark, Finland, France, New Zealand, and Scotland [10]. The healthcare data comprised of either individual- or population-level data, depending on the availability in the study sites (Supplementary Table 1).

всеки може да напише всичко - знаеш лио че според едно международно проучване имаш фантазии с деца

явно дет-мит е минал да те напръска с самолет

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

вонаги е имало пандемии и ще има, колкото е по голяма една популация, толкова по лесно се разпространява едно заболяване

спомняш ли си кога беше пандемията от птичи грип - просто тя бе основно сред птиците, и най много е имаше където има много птици - птицеферми

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

вонаги е имало пандемии и ще има, колкото е по голяма една популация, толкова по лесно се разпространява едно заболяване

Пак нищо не си разбрал. Заради такива неуки и неразсъждаващи като тебе сме на тоя хал.

Не става дума за медицина!!! Това ако не си разбрал няма за какво да говорим по темата.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Пак нищо не си разбрал. Заради такива неуки и неразсъждаващи като тебе сме на тоя хал.

Не става дума за медицина!!! Това ако не си разбрал няма за какво да говорим по темата.

става дума да доживееш много за да си болен

преди 16 минути, В. Велев написа:

Защо ли не съм изненадан. Хомеопат и холистичен терапевт. И твърди, че завършил в София, където няма такава специалност.

преди 3 часа, parmobil написа:

Защо ли не съм изненадан. Хомеопат и холистичен терапевт. И твърди, че завършил в София, където няма такава специалност.

Къде се твърди, че е завършил това??? Най-вероятно титлата "доктор" му идва след завършването, а  "хомеопат" и "холистичен терапевт" са някакви  курсове извън системата.

преди 3 часа, В. Велев написа:

Такива като него със сигурност са преки наследници на маймуните😂

преди 10 минути, ivanivanov3 написа:

Такива като него със сигурност са преки наследници на маймуните😂

а такива като теб на влечугите:)

преди 18 минути, ivanivanov3 написа:

Къде се твърди, че е завършил това??? Най-вероятно титлата "доктор" му идва след завършването, а  "хомеопат" и "холистичен терапевт" са някакви  курсове извън системата.

Ми твърди, че е завършил медицина в София. Търсачките могат да се ползват и по предназначение, а не само за конспирации.

преди 22 минути, parmobil написа:

Ми твърди, че е завършил медицина в София. Търсачките могат да се ползват и по предназначение, а не само за конспирации.

Да.

Но не се твърди никъде, че е завършил медицина със специалност"хомеопатия и холистична медицина".

https://1success-business.com/business/здравеопазване-и-медицина/д-р-атанас-гълъбов/

https://zdravencatalog.com/d-r-atanas-galabov-homeopat/

https://integrabg.info/?tag=д-р-атанас-гълъбов

Никаква конспирация.

И нищо повече от това, което е написано ;)

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Да.

Но не се твърди никъде, че е завършил медицина със специалност"хомеопатия и холистична медицина".

https://1success-business.com/business/здравеопазване-и-медицина/д-р-атанас-гълъбов/

Никаква конспирация.

:)от сайта му

Внимание! Всички материали на този сайт имат само информативен характер. Ако страдате от здравословни проблеми – независимо дали остри или хронични, моля, обърнете се към вашия семеен лекар, към опитен лекар, практикуващ класическа хомеопатия или към друг медицински специалист.
преди 9 часа, ivanivanov3 написа:

Да.

Никаква конспирация.

В крайна сметка какво е завършил в София? За тримесечния курс по хомеопатия прочетох, но какво е завършил в София питам, защото "медицинско" образование е много неясно понятие. Може да е завършил "Филаретовата" за медицинска сестра.

Между другото, в която и страна да погледнеш, хомеопатията я наричат псевдонаука.

преди 34 минути, parmobil написа:

В крайна сметка какво е завършил в София? За тримесечния курс по хомеопатия прочетох, но какво е завършил в София питам, защото "медицинско" образование е много неясно понятие. Може да е завършил "Филаретовата" за медицинска сестра.

Между другото, в която и страна да погледнеш, хомеопатията я наричат псевдонаука.

А къде пише "медицинско образование", че ти изтълкува и медицинската сестра за медицинско образование??

Ясно си пише"Завършва медицина през 1991 г" ,а не "завършва медицинско образование през 1991г."

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

:)от сайта му

Внимание! Всички материали на този сайт имат само информативен характер. Ако страдате от здравословни проблеми – независимо дали остри или хронични, моля, обърнете се към вашия семеен лекар, към опитен лекар, практикуващ класическа хомеопатия или към друг медицински специалист.

Естествено, че ще пише така!  Това че някой му чете сайта, не е едно и също с това, като да го е посетил лично! И защото има такива индивиди, които си мислят, че е едно и също, на сайта  е  пояснено.

преди 21 минути, ivanivanov3 написа:

А къде пише "медицинско образование", че ти изтълкува и медицинската сестра за медицинско образование??

Ясно си пише"Завършва медицина през 1991 г" ,а не "завършва медицинско образование през 1991г."

Що се измъкваш така?

Каква медицина - дентална, ветеринарна? Някаква дисциплина да е посочена? Някаква специализация?

преди 55 минути, parmobil написа:

Що се измъкваш така?

Каква медицина - дентална, ветеринарна? Някаква дисциплина да е посочена? Някаква специализация?

Какви ги пишеш?Аз лично няма за какво да се измъквам😂

Дори на сайта на МУ-София едното се води "Медицински факултет", а другото се води "факултет Дентална медицина"

"Издържалите Държавните изпити получават диплома за завършено висше образование на образователно-квалификационна степен „Магистър” и правоспособност „Лекар” с право на обща медицинска практика."

Както прочиташ от цитата, не е необходимо да имаш различна специалност от горното, за да работиш 😂

Това, че ти се опитваш да си интерпретираш по някакъв начин написаното , си е твой проблем.

Като искаш да докажеш нещо-драсни му един мейл и го питай какво е завършил.

преди 13 часа, parmobil написа:

Търсачките могат да се ползват и по предназначение, а не само за конспирации.

Ползвах търсачката по предназначение и ТОВА излезе.

Ако се съмняваш и твърдиш, че лъже за лекарската си титла, то винаги можеш да го съдиш за невярна информация😉

преди 17 часа, parmobil написа:

преди 13 часа, parmobil написа:

@parmobil ти си бил супер елементарен като мислене и разсъждение. Ама не се плаши това качество понякога помага. Простите хора живеят по-дълго.

Човека ти обяснява, че това за ковида е нагласено и то не с медицинска цел, че ваксините не са изпробвани към оня момент (сега вече са изпробвани и се оказва че са вредни), обяснява подробно за човешкия мозък от гледна точка как да се манипулира, най-вече чрез страх и неизвестност, как да се отнасят родителите при отглеждане на децата си и т.н., обаче всичко това не ти е интересно и теб най-много те вълнува къде и какво е завършил. Много е важно за теб каква точно специалност има и т.н.

Тогава потърси Бил Гейтс например какво е завършил и какво е работил и станал милионер. Дали е завършил програмиране някъде?

Ти например си типичния пример как са те манипулирали, уплашили най-вече чрез съпругата ти. Естествено човек най-много се страхува за здравето си и за това на близките си. И по тая линия е най-манипулируем човека. Затова си решил от страх и безизходност да се ваксинираш, че и жена ти даже.

преди 5 часа, В. Велев написа:

Ти например си типичния пример как са те манипулирали, уплашили най-вече чрез съпругата ти. Естествено човек най-много се страхува за здравето си и за това на близките си. И по тая линия е най-манипулируем човека. Затова си решил от страх и безизходност да се ваксинираш, че и жена ти даже.

Аз се ваксинирах по чисто практични причини. На жена ми онколозите и препоръчаха. Даже се ваксинирах преди нея, защото в онзи момент Phizer бяха ограничено количество и се даваха на "свои". Та за страх при мен и дума не може да става. Пазарувах на колеги, които "смело" отстояваха позиция срещу ваксините от вкъщи. Доста от вас се страхуваха и продължават да се страхуват, че ще ги тровят. Цитират ми се постоянно няколко конспиративни сайта, в които ако ми се занимава посочвам, че се публикуват лъжи и полуистини. Не знам кой е манипулиран.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Всеки умира внезапно, другарю!

Споко - тия дни няма да пръскаме

преди 1 час, parmobil написа:

Не знам кой е манипулиран.

преди 1 час, parmobil написа:

Аз се ваксинирах по чисто практични причини. На жена ми онколозите и препоръчаха. Даже се ваксинирах преди нея, защото в онзи момент Phizer бяха ограничено количество и се даваха на "свои". Та за страх при мен и дума не може да става. Пазарувах на колеги, които "смело" отстояваха позиция срещу ваксините от вкъщи. Доста от вас се страхуваха и продължават да се страхуват, че ще ги тровят. Цитират ми се постоянно няколко конспиративни сайта, в които ако ми се занимава посочвам, че се публикуват лъжи и полуистини. Не знам кой е манипулиран.

Нарича се "здрав разум" да прецениш колко са "безопасни и ефективни"  на 97% препарати, чието време за направа беше по-малко от година, а не са въведени преди това, въпреки, че се разработват от десетки години😂

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Нарича се "здрав разум" да прецениш колко са "безопасни и ефективни"  на 97% препарати, чието време за направа беше по-малко от година, а не са въведени преди това, въпреки, че се разработват от десетки години😂

Няма нужда да му обясняваш, защото той няма да си признае грешката. Сега на инат само се пери че си сложил 3 дози и още е жив.

преди 38 минути, В. Велев написа:

Няма нужда да му обясняваш, защото той няма да си признае грешката. Сега на инат само се пери че си сложил 3 дози и още е жив.

Какви три дози??? На астра ваксината е две инжекции, и не само тяхната!!!! Един път съм ваксиниран и втори път бустер.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Ето и поредната тъпотия. Според таен доклад??? Къде го този доклад, на който се позовават от веселите сайтове на Митето. Коя сериозна медия няма да се подкове с доказателства, за да публикува подобно твърдение? И после ми вменяваш на мен внушения.

преди 53 минути, ivanivanov3 написа:

А ти как прецени? Аз имам лекар и доктор на науките по молекулярна биология в кобура. Други четат жълти сайтове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.