Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 37 минути, Без умствен капацитет написа:

а аз се моля митко да спре да те пръска от самолети - но той неспира, защо иска да те пръска незнам

Това „пръскане“ го правя само в темата.То е срещу овце и малоумници...

26.02.2024 // Итън Хъф //Coronavirus-or-sars-cov-2-virus-cell-wit„Тестването“ беше измама, както и „ваксините“. Грешните PCR тестове бяха необичайно и неподходящо настроени за висока скорост на цикъла, което създаде илюзията за коронавирусна криза – но въпреки това до ден днешен SARS-CoV-2 никога не е бил изолиран с помощта на постулатите на Кох, което означава, че никога не е доказано, че съществува...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 56 минути, ivanivanov3 написа:

Моля се за вас-да сте уцелили плацебо партидите!

Болеше ме в областа на убоденето при натиск, така че аз не съм от късметлиите. Моли се, това е чудесно, но не се отнасяй с нас като с абдали.

преди 19 минути, parmobil написа:

Добре де, колко ни дават още?

Иначе - благодяря

Намираш "how bad is my batch", пишеш си там партидата и виждаш какво евентуално да очакваш.

Ако ти стиска де.

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

Намираш "how bad is my batch", пишеш си там партидата и виждаш какво евентуално да очакваш.

Ако ти стиска де.

по тея данни 60% от света вече трябва да е под земята:)

преди 2 минути, ivanivanov3 написа:

Ако ти стиска де.

Мога да му помогна да не се лута в търсачката:Колко вредна е моята партида ваксина срещу COVID-19? – РАЗБЕРЕТЕ СЕГА…

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

Мога да му помогна да не се лута в търсачката:Колко вредна е моята партида ваксина срещу COVID-19? – РАЗБЕРЕТЕ СЕГА…

ти ще помогниш като спреш да финансираш, пръскането от самолети

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

по тея данни 60% от света вече трябва да е под земята:)

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

мите - натисна ли препратката към изследването - препраща ме към НЕ към мед издание а към някав сайт като този, той от своя страна към друг не медицински сайт и така - ИЗСЛЕДВАНЕ НЯМА

преди 51 минути, Димитър 59 написа:

Аз го намерих, но и там не дават срокове. А няма инфо за AstraZenecа. 

И какво правим сега с бустера?

Clipboard_02-26-2024_01.jpg

преди 29 минути, parmobil написа:

Ето това ми отговори ChatGPT.

Да, ваксините срещу COVID-19 могат да имат някои различия в отделните страни, включително в състава, производствения процес и разрешенията за употреба. Ваксините на Пфайзер-BioNTech, например, са разработени от американска и германска компания, съответно. Въпреки това, процесът на разработка и одобрение на ваксините е стриктно регулиран от регулаторните органи във всяка страна.

Възможно е да има някои малки разлики в производствения процес или състава на ваксината в различните страни, особено поради различни партньорства, технологии за производство и законови изисквания. Въпреки това, всички ваксини, които са получили одобрение от регулаторните органи, се предполага че са се доказали за ефективност и безопасност в съответствие с високите стандарти за медицинска безопасност.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

... но не се отнасяй с нас като с абдали.

Не ми вкарвай думи в устата!

Точният израз беше "липса на здрав разум", а не "абдали"

😉

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ето това ми отговори ChatGPT.

Въпреки това, всички ваксини, които са получили одобрение от регулаторните органи, се предполага че са се доказали за ефективност и безопасност в съответствие с високите стандарти за медицинска безопасност.

ChatGPT!

Сериозно ли?!

преди 41 минути, parmobil написа:

Дано не излиза и занапред инфо за този лот.🤞

преди 8 часа, parmobil написа:

Oтгоре в прозорец е написано,че правителството е замразило активите на сайта.Не е учудващо защо.А „отговора“ в твоя случай,кой го дава тогава?Удобно ти казват,че партидата на ваксината ти не е намерена и отдолу информират че не е сред 2000-те хиляди най-токстични...Ти вярно ли очакваше да ти напишат срока,който ти остава? Той си тиктака...

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

мите - натисна ли препратката към изследването - препраща ме към НЕ към мед издание а към някав сайт като този, той от своя страна към друг не медицински сайт и така - ИЗСЛЕДВАНЕ НЯМА

Още на първата стъпка ("някаквия" сайт https://www.theepochtimes.com/health/covid-vaccine-mrna-can-spread-systemically-to-placenta-and-infants-of-women-vaccinated-during-pregnancy-5587341 ) има препратка към оригиналното изследване, публикувано в световно медицинско научно списание: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0002937824000632

Заглавието е:
Transplacental Transmission of the COVID-19 Vaccine mRNA: Evidence from Placental, Maternal and Cord Blood Analyses Post-Vaccination"

Айде и тоя умствено безкапацитетен – лъжец като пармобила.

Лъжци!

Браво на

@Димитър 59за качествените източници!

преди 10 часа, ivanivanov3 написа:

Не ми вкарвай думи в устата!

Точният израз беше "липса на здрав разум", а не "абдали"

😉

ChatGPT!

Сериозно ли?!

Дано не излиза и занапред инфо за този лот.🤞

На практика е същото, само че казано по-културно. Имах предвид примера който даде с 12 човека, за които е говорил Кунчев.                                  Така отговори изкуственият интелект.

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

На практика е същото, само че казано по-културно. Имах предвид примера който даде с 12 човека, за които е говорил Кунчев.                                  Така отговори изкуственият интелект.

Написал съм, каквото съм написал, а интерпретацията си е твоя.

Примера за 12-те наистина не покрива всички"заболели", както  твоя  lucky shot  и на твои познати не покрива инжекциите на всички, които са се подложили на тях 😉

преди 46 минути, ivanivanov3 написа:

Написал съм, каквото съм написал, а интерпретацията си е твоя.

Примера за 12-те наистина не покрива всички"заболели", както  твоя  lucky shot  и на твои познати не покрива инжекциите на всички, които са се подложили на тях 😉

Написал си, щото ни мислиш за будали, ама айде да се наведем да мине лъжата. :)                 Какъв щастлив изстрел, нали имах минимална болка в ръката при всяка доза. Едва ли съм уцелил плацебото щом има реакция на организма. Тука казвате, още има-няма три години и тези които не сме с плацебо... Заради вас започнах да пускам теми на религиозна тематика и за крионизация...

Ваксинирайте се с ковид ваксините! Поне така глупаците ще намалеят!

Само вие си го мислите и вярвате. Аз пък установих с колко много са се увеличили лековерните, за да не кажа затъпелите.

Леле с каква сила "нямаляват" щатите, защото се набодоха с phizer:

https://countrymeters.info/bg/United_States_of_America_(USA)

преди 8 часа, rado_svet написа:

Айде и тоя умствено безкапацитетен – лъжец като пармобила.

Лъжци!

Браво на

@Димитър 59за качествените източници!

Питай и ти Митето колко пъти се е излагал тук и тогава ме наричай лъжец.

преди 24 минути, parmobil написа:

Не си лъжец!

Ваксинирай се и не слушай другите!

преди 27 минути, parmobil написа:

Аз лично,не съм се излагал,за разлика от теб,който го прави на почти всеки пост...

преди 3 минути, В. Велев написа:

Не си лъжец!

Ваксинирай се и не слушай другите!

Той е с три дози!Да тича за четвърта и дано пак изкара късмет с руската ролетка ...

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

Аз лично,не съм се излагал,за разлика от теб,който го прави на почти всеки пост...

Той е с три дози!Да тича за четвърта и дано пак изкара късмет с руската ролетка ...

Как да не си се излагал??? Да те връщам ли на евтаназията в Германия? Индия нали щеше да съди Бил Гейтс. Само да не почвам с търсачката, за да си спомниш какви простотии си поствал. Още те чакам да ми покажеш решението на естонският парламент, който ти ги набеди, че са взели.

P.S. И не са три дози!!! Една ваксина и един бустер! Ма от толкова четене на конспиративни сайтове, не научихте ли, че само на Янсен ваксината беше една инжекция. Ама ти четеш само заглавия и после copy/paste

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Ако човек до примерно 20 годишен не си е изградил правилно мислене на база съпоставяне на фактите, не може сега да го убеждаваш и променяш.

Не че да се хваля, но аз веднага разбрах, че проблема с ковида не е медицински. Нали виждаш сега правителството ни как иска да ни вкара и изтрепе във войната в Украйна, а да мисли да те спасява от един малко по-силен грип.

Схемата е ясна отдавна - измисляне на проблем, страх, ужас и предложение за справяне с проблема имено от създателите на проблема. И на малките деца им е вече ясно. Само на Пармобил не е.

преди 3 минути, parmobil написа:

Боже, боже, с какви хора съм хванал да се препирам.

И аз. Бях си дал 2 седмици почивка и ми дойде добре и се чудя защо въобще ти отговарям.

току-що, В. Велев написа:

И аз. Бях си дал 2 седмици почивка и ми дойде добре и се чудя защо въобще ти отговарям.

щото си толкова наясно - би ли ми обяснил поведението на Русия по време на ковид? Кое му беше по-различното от на другите държави?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.