Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Това е силно казано.Срокът е малък.Пък ако пресметнем,че около половината са се надупчили,няма да се учудя...

Ама "дупченето" не стана вчера!!! Не трябваше ли вече да е почнало редуцирането? Твоите "учени" нещо на врачуване са го обърнали.

И нали ти казах да провериш каква е средната продължителност на живота у нас. Не ми пробутвай, че хора над 80 г. са починали заради ваксиниране.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Ама "дупченето" не стана вчера!!! Не трябваше ли вече да е почнало редуцирането?

Идеята е отровата да действа по-бавно, за да не се сетиш от какво си се гътнал. Те ако измираха на другия ден дето се вика, другите щяха да се усетят и откажат.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Идеята е отровата да действа по-бавно, за да не се сетиш от какво си се гътнал. Те ако измираха на другия ден дето се вика, другите щяха да се усетят и откажат.

И минавате с това оправдание, защото нищо страшно не се случва. Ама минаха години вече. Хитро. Не се ангажирате със срок, но пророкувате "вие ще умрете по някое време". Естествено, че ще умрем по някое време. Оттук нататък всяка смърт ли ще я определяте, че е от ваксиниране?

преди 11 минути, parmobil написа:

Ама минаха години вече.

Колко? 2 години. Това е нищо за занятието. Те не бързат. Важно е да не се усетят не ваксинираните и занапред да се ваксинират.

преди 11 минути, parmobil написа:

И минавате с това оправдание, защото нищо страшно не се случва.

Обясних ти защо не се случва. То се случва, но тук там. Точно толкова, че да се чудят хората от какво е.

А и информационното затъмнение действа.

Сайтовете, които се осмеляват да повдигнат въпроса и да насочат вниманието се осмиват и неглижират. Лепват им и клеймото, че са дезинформационни и т.н.н.

преди 2 минути, parmobil написа:

Ама "дупченето" не стана вчера!!! Не трябваше ли вече да е почнало редуцирането? Твоите "учени" нещо на врачуване са го обърнали.

И нали ти казах да провериш каква е средната продължителност на живота у нас. Не ми пробутвай, че хора над 80 г. са починали заради ваксиниране.

Дупченето у нас не може да се сравнява с това от другите страни.По принцип отначало пускат по-леките ваксини,за да зарибят повече хора.Затова радвайте се,че у нас не успяха да стигнат до гадните партиди.Освен това Българите излезнаха най-умни и според статистиките(на което не вярваме), стигнаха около 30% надупчени.От тях,ако вече са засегнати една десета(както в другите страни),това прави 3% обречени от цялото българско население.Как ще разбереш с такъв малък процент,че има редуциране?Никакси,защото ще ти кажат,че са умряли от „ковид“,за да те успокояват.

преди 27 минути, В. Велев написа:

Колко? 2 години. Това е нищо за занятието. Те не бързат. Важно е да не се усетят не ваксинираните и занапред да се ваксинират.

Обясних ти защо не се случва. То се случва, но тук там. Точно толкова, че да се чудят хората от какво е.

А и информационното затъмнение действа.

Сайтовете, които се осмеляват да повдигнат въпроса и да насочат вниманието се осмиват и неглижират. Лепват им и клеймото, че са дезинформационни и т.н.н.

Нищо не си обяснил! Просто си измиваш ръцете с този отложен ефект, защото не те ангажира с някакъв срок. Ще умрете, ама не се знае кога.

преди 25 минути, Димитър 59 написа:

Дупченето у нас не може да се сравнява с това от другите страни.По принцип отначало пускат по-леките ваксини,за да зарибят повече хора.Затова радвайте се,че у нас не успяха да стигнат до гадните партиди.Освен това Българите излезнаха най-умни и според статистиките(на което не вярваме), стигнаха около 30% надупчени.От тях,ако вече са засегнати една десета(както в другите страни),това прави 3% обречени от цялото българско население.Как ще разбереш с такъв малък процент,че има редуциране?Никакси,защото ще ти кажат,че са умряли от „ковид“,за да те успокояват.

Ама нали ти показах сайт с брояч - умрели/родени. Защо щатите не намаляват? Нали само тях ни сочиш от твоите сайтове. Нали са най-поразени с phizer?

edit Даже в твоите сайтове се твърдеше, че няма износила ваксинирана!!!

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Това е силно казано.Срокът е малък.Пък ако пресметнем,че около половината са се надупчили,няма да се учудя...

Добре де, до пет години ще сме около четири милиарда. Айде да видим или да видиш, щото мен може да ме няма...Ако обаче тогава сме девет милиарда, тогава ще се извиниш ли, че си ни плашил?

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Добре де, до пет години ще сме около четири милиарда. Айде да видим или да видиш, щото мен може да ме няма...Ако обаче тогава сме девет милиарда, тогава ще се извиниш ли, че си ни плашил?

Абсурд! Неговото извинение е, че само публикува глупостите, а не ги измисля. Има го в аналите на темата. 

едит Да зарежем прогресията. За повече от две години не трябваше ли поне милиард да сме се споминали?

преди 9 минути, parmobil написа:

Абсурд! Неговото извинение е, че само публикува глупостите, а не ги измисля. Има го в аналите на темата. 

едит Да зарежем прогресията. За повече от две години не трябваше ли поне милиард да сме се споминали?

Или поне 200-300 милиона надолу...Има ли такова нещо?

Нали писах, мой близък след година и четири месеца се спомина след четвъртата доза...Умират ваксинираните, вярно е. Други негови набори обаче още са живи, вярно някои само с две или три дози. До пет години както твърди той, сигурно всички ще се гътнат. 36 набор са. 

преди 1 час, Димитър 59 написа:

мите погледни темата от преди 3 години - всички регове против ваксината са неактивни - останахте само реговете които сте по цял ден в нета, самоизолираните

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Това за четирите милиарда го измисли ти.Населението на планетата има прираст.Следи внимателно сега.Ще почна от данните на уикипедията,за последните пет петилетки:2000г.-6,12 млд. ,2005г.-6,52млд. ,2010г.-6,93млд. ,2015г. -7,34млд. ,2020г.-7,82млд.  и сега,според брояча на населението показва 8,16 млд. Сметката е следната:Ако еволюцията продължава нормално,след 10 месеца трябва да се достигне 7,82+0,5=8,32,млд. (за последната петилетка).Процентно както върви до сега,вместо толкова,ще се получи около 8,22млд. Т.Е. ще има намаляване на прираста с 0,1млд или 100 милиона липсващи набоцкани души.Това е реалната сметка,а не твоите празни приказки.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Т.Е. ще има намаляване на прираста с 0,1млд или 100 милиона липсващи набоцкани души.Това е реалната сметка,а не твоите празни приказки.

ама нали 50% от света е ваксиниран - защо няма да сме с 50% по малко, а с 0,1%

преди 58 минути, parmobil написа:

Първо,не съм се извинявал за публикуваните статии.Второ не веднъж ти ме обиждаш,че едва ли не аз лично съм твърдял нещо,което било в някаква статия.Тогава ти казах,че аз просто пускам само линк към статиите! Т.е. ако някъде преувеличават,аз не съм отговорен.За теб ако,това са глупости за други не е.

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

ама нали 50% от света е ваксиниран - защо няма да сме с 50% по малко, а с 0,1%

Много си тъп за да го разбереш.Затова няма да ти обяснявам очевидното.Никой,никъде не е казал,че 50% набодени,означава 50% умряли...Само „хубавеца“горе и ти го твърдите...  П.П. 0,1млд. са 100 милиона жертви на боцкането,а не 0,1% както си го тълкуваш...

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Първо,не съм се извинявал за публикуваните статии.Второ не веднъж ти ме обиждаш,че едва ли не аз лично съм твърдял нещо,което било в някаква статия.Тогава ти казах,че аз просто пускам само линк към статиите! За теб ако,това са глупости за други не е.

аз те обвинявам в умишлена дезинформация на потребителите на калдата които са  хиляди- като умишлено разпространяваш лъжи

Много си тъп за да го разбереш.Затова няма да ти обяснявам очевидното.Никой,никъде не е казал,че 50% набодени,означава 50% умряли...Само „хубавеца“горе и ти го твърдите...

нали всички ваксинирани щели да умрат - май и ти стана фурнаджийска лопата:)

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

аз те обвинявам в умишлена дезинформация на потребителите на калдата които са  хиляди- като умишлено разпространяваш лъжи

нали всички ваксинирани щели да умрат - май и ти стана фурнаджийска лопата:)

По същата логика те обвинявам в лъжи,които водят до смъртни случаи  от „ваксината“ .Свидетел съм на такива!Намери ми мое твърдение,където казвам,че всички боцнати ще умрат?

току-що, Димитър 59 написа:

Първо,не съм се извинявал за публикуваните статии.Второ не веднъж ти ме обиждаш,че едва ли не аз лично съм твърдял нещо,което било в някаква статия.Тогава ти казах,че аз просто пускам само линк към статиите! За теб ако,това са глупости за други не е.

Публикуването на лъжа какво е? И когато и ТИ се съгласи, че е измислица не каза, че е лъжа, а се измъкна, че само я препечатваш. И не за мен, а за всички е глупост. И това ти е тежък грях!!! Внушаваш абсолютно необоснован страх в нечетящите. Плашиш малограмотните, които се връзват само на заглавия. А още по-срамното е, че и ти си четеш само заглавията на публикациите. И най-бегла справка ги праща в кофите твоите "заглавия".

преди 2 минути, parmobil написа:

И не за мен, а за всички е глупост.

Ти и овцата сте единствените,които наричат тук в калдата статиите за ковид глупост.Овцата го оправдавам,защото няма мозък да помисли.А ти,на неговото ниво ли искаш да падаш?

По същата логика те обвинявам в лъжи,които водят до смъртни случаи  от „ваксината“ .Свидетел съм на такива!Намери ми мое твърдение,където казвам,че всички боцнати ще умрат?

за твоето няма мед. доказателства а само кристални топки:laughing4:

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Ти и овцата сте единствените,които наричат тук в калдата статиите за ковид глупост.Овцата го оправдавам,защото няма мозък да помисли.А ти,на неговото ниво ли искаш да падаш?

кой го казва:)

преди 59 минути, Без умствен капацитет написа:

мите погледни темата от преди 3 години - всички регове против ваксината са неактивни...

giphy.gif

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

ако го хване ковид, вероятноста да се усложни с трайни последствия при неваксиниран е 15 000 % повече

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

giphy.gif

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

останахте само реговете които сте по цял ден в нета, самоизолираните

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

Лъжата си е лъжа. Дали тук, дали в твоите сайтове, но си е лъжа. И не може да ти е оправдание, че само я разпространяваш.

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

останахте само реговете които сте по цял ден в нета, самоизолираните

Имаш над 28000 поста.

Сега погледни бройката на моите.

А после се замисли.

😂

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Това за четирите милиарда го измисли ти.Населението на планетата има прираст.Следи внимателно сега.Ще почна от данните на уикипедията,за последните пет петилетки:2000г.-6,12 млд. ,2005г.-6,52млд. ,2010г.-6,93млд. ,2015г. -7,34млд. ,2020г.-7,82млд.  и сега,според брояча на населението показва 8,16 млд. Сметката е следната:Ако еволюцията продължава нормално,след 10 месеца трябва да се достигне 7,82+0,5=8,32,млд. (за последната петилетка).Процентно както върви до сега,вместо толкова,ще се получи около 8,22млд. Т.Е. ще има намаляване на прираста с 0,1млд или 100 милиона липсващи набоцкани души.Това е реалната сметка,а не твоите празни приказки.

Над 4 милиарда са ваксинираните. Ако всички измрат след пет години, ще останат малко над 4 милиарда души, щото ваксинираните ще са умрели. Прирастът ще компенсира да кажем половин милиард. От тези 4 милиарда да кажем още половин милиард и без ваксина са щели да умрат. Затова махни три милиарда. Значи ще останете пет милиарда. Поправих се. Сега точна ли е сметката? Аз питам, ако след пет години не сме пет милиарда, а някъде към девет милиарда, ще се извиниш ли? Ако сме (сте) осем милиарда няма да се извиняваш. 

преди 20 часа, parmobil написа:

Нищо не си обяснил! Просто си измиваш ръцете с този отложен ефект, защото не те ангажира с някакъв срок. Ще умрете, ама не се знае кога.

Ти искаш да ти кажа точната дата и час на всеки ваксиниран кога ще умре ли?

Добре, утре започвам да правя една екселска таблица :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.