Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ти сравнявай с предходни години, а не с тези от миналия век. Паднала ли е или не е. Лигично е да падне по време на пандемия.

ми да де дадол и линк горе това е от 2000г до 2022г

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

мите - като гледам детската смърност е скочила:)

sshot-1.png

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Възраст

2020 се вижда покачване на гътналите над 40 гобишните и още повече на по дъртите

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 26 минути, Без умствен капацитет написа:

ми да де дадол и линк горе това е от 2000г до 2022г

Възраст

2020 се вижда покачване на гътналите над 40 гобишните и още повече на по дъртите

Нали дискутирахме за раждаемост. Ти даваш за смътност. 2020 се е качила заради пандемията.

преди 37 минути, Мечо Хубавеца написа:

Нали дискутирахме за раждаемост. Ти даваш за смътност. 2020 се е качила заради пандемията.

гугъл всичко знае

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=раждаемост+в+българия

спада си е същия - ковида не е виновен за спада

sshot-1.png

преди 49 минути, Без умствен капацитет написа:

гугъл всичко знае

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=раждаемост+в+българия

спада си е същия - ковида не е виновен за спада

sshot-1.png

Няма драстичен спад, което означава, че не е имало толкова много пометнали ваксинирани булки. Може би жените интуитивно са решили да запазят плода, като не се ваксинират. Това сигурно се е случило, но с жени, които не са знаели, че са бременни. Поради малкият им брой обаче, не се отразява на графиката. Малко адвокатско звучи, но нали трябва да се опитаме да аргументираме тезата на Митко. :) Иначе ще излезе, че сме пристрастни. 

Казвал съм каквото е трябвало да казвам и обяснявам. От тук на татък  смятам да дразня,  създавам работа на ченгесарите в мрежата, на онези от Ковид Мед.Фашистката Пропаганда.

Като лекар , съвсем сериозно препоръчвам да се избягват <продуктите> най -вече на иРНК-основа-технология, но и т.н. векторни <ваксини> от първото поколение-ако има изобщо останали такива. 

Като цяло уж <ваксинирането> срещу причинители на ковид Не го препоръчвам.

Призовавам да не се <забравя> и да не се пречи на основния пакет ваксинации при деца и юноши, които са доказани във времето.

Фаучи признава, че ваксините срещу COVID всъщност причиняват миокардит, особено при млади мъже.

И ако ваксината не проработи и все пак се разболеете от Ковид (което се случва често), имате целия този ненужен допълнителен риск от миокардит.

В баш началото казаното се оказа лъжа:

Ваксините предпазват на 100% от Ковид

Нямат странични ефекти

100% са безопасни

Ваксинираните не разпространяват болестта

Ваксинираните за безсмъртни

Всички умират от Ковид, дори падналите по глава

преди 15 часа, parmobil написа:

Ама после ще ми кажеш, че не отговарям на условията, защото само бустера ми e phizer.

Ти не разбра ли, че не само ваксините, но и много други неща за всеки човек са различни и индивидуални.

Например дава се примери как непушач умрял на 40 години от рак на белия дроб, а дядо Пандо от Долно Нанагорнище не свалял цигарата от устата си и доживял до 101 години.

преди 18 минути, В. Велев написа:

Ти не разбра ли, че не само ваксините, но и много други неща за всеки човек са различни и индивидуални.

Например дава се примери как непушач умрял на 40 години от рак на белия дроб, а дядо Пандо от Долно Нанагорнище не свалял цигарата от устата си и доживял до 101 години.

Разбрах, корави хора сме ние оцелелите от ваксините. Не разбрах само защо ковидът първият път ме тормози близо месец, а може би и повече, а ваксините почти не ги усетих. По време на ковида свалих 8 кг за три дни. Не бях толкова корав срещу ковида, а срещу ваксините съм. Ковидът ли ме школува или нещо друго стана?

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Разбрах, корави хора сме ние оцелелите от ваксините. Не разбрах само защо ковидът първият път ме тормози близо месец, а може би и повече, а ваксините почти не ги усетих. По време на ковида свалих 8 кг за три дни. Не бях толкова корав срещу ковида, а срещу ваксините съм. Ковидът ли ме школува или нещо друго стана?

Явно е обратно при теб.

Слаб си пред един малко по як грип, а си силен пред ваксина, която ти бърка в ДНК-ато.

Само че аз не разглеждам ковида откъм медицинската му страна. По-ми е интересен опита, който направиха, за да ни подчинят и направят послушни животни. Каквото ни се каже и безропотно да го изпълняваме. Въпреки че 90% от нещата не отговаряха на медицинската практика. Например чист въздух за болните от грип и най-вече да не се ваксинира във върха на епидемията. Всички грипни ваксини се бият 1-2 месеца преди грипната вълна.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Явно е обратно при теб.

Слаб си пред един малко по як грип, а си силен пред ваксина, която ти бърка в ДНК-ато.

Само че аз не разглеждам ковида откъм медицинската му страна. По-ми е интересен опита, който направиха, за да ни подчинят и направят послушни животни. Каквото ни се каже и безропотно да го изпълняваме. Въпреки че 90% от нещата не отговаряха на медицинската практика. Например чист въздух за болните от грип и най-вече да не се ваксинира във върха на епидемията. Всички грипни ваксини се бият 1-2 месеца преди грипната вълна.

Аз исках да е както в Гърция да можеш да излизаш след разрешение докато хората успеят да се ваксинират, но Боко не направи така...

Искат да получаваме иРНК вакси-пластири направо в домовете си

От Стопанина на 17.07.2023 г.Здравето, ИзбраноБанкстери, Бездуховна наука, Ваксини, Евгеника, Политпросвета, Темида е побесняла  

Преводна статия на Мак Славо: Нищо от това не е заради здравето ни и никога не е било. От началото на операцията с китайската кашлица и досега целта винаги е била въвеждане на вакс-идентификатор и принуждаване на хората да се инжектират по команда. Това може да бъде обвързвано и с цифровата валута на централната банка (CBDC), за да се гарантира постоянно спазване на спуснатите правила.

mslavoplastir2.jpg

Световната здравна организация, заедно с Бил Гейтс и Центровете за контрол и превенция на заболяванията, настояват директно до домовете на хората да се изпращат ваксиниращи пластири. Тираните няма да се спрат пред нищо, за да гарантират, че възможно най-много хора ще се инжектират с иРНК технологията и ще използват фарма-мафията с нейните препарати.

Нищо от това не е заради здравето ни и никога не е било. COVID-19 е измама и фалшификация с епични размери, нямаше нужда от „ваксина“, а имаше достатъчно доказателства, че тя не е безопасна и че вече трябва да сме си отворили широко очите. Управляващата класа обаче отказва да се предаде.

Гейтс се интересува само от две неща: печелене на пари и геноцид (депопулация). А неговото ново фарма-предложение е за ваксини с микроигли върху лепенки, получавани по пощата и способни да дадат мощен тласък на плановете му, ако достатъчно хора се подчинят.

Генно-модифициращата технология чрез иРНК може да се приложи с тези пластири, които теоретично наистина могат да се изпращат по пощата до всяко домакинство в страната.

Гави, Алиансът за ваксини, СЗО, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и различни други глобалистки групи настояват за тази технология, защото, както се признава, тя ще позволи на техните ваксини да достигнат до „най-отдалечените места“ по света.

Достигайки до най-отдалечените места, Гейтс и другите ще могат да прибират повече пари, докато убиват още милиони хора. Това избиване на стадото, съчетано с консолидиране на богатството, е сбъдната мечта на глобалистите, поради което те навсякъде наричат технологията „революционна“ и „променяща правилата на играта“.  Natural News

Барбара Лоу Фишър, която е съосновател и президент на Националния информационен център за ваксините (NVIC), предупреждава за тази технология:

„Независимо дали се доставя чрез игла или лепенка, VMAP е биологичен продукт, който по нетипичен начин манипулира имунната система, за да предизвика силни възпалителни реакции, които могат да доведат до увреждане или смърт за някои получатели. Ако разгледате медицинската литература, в която се описват микроиглените пластири за ваксини, ще видите мощна рекламна кампания за това колко по-лесно щяло да бъде за ваксинаторите да залепят пластир върху кожата на дете, вместо да го бодат с игла, и как „безболезненият“ пластир можел да премахне колебанието за ваксинация.“

Още от началото на операция COVID-19 и досега целта винаги е била въвеждане на ваксинационен идентификатор и принуждаване на хората да се инжектират по команда, което гарантира, че робската класа изпълнява заповеди. Всичко това може да бъде обвързвано и с цифровия идентификатор към цифровата валута на централната банка (CBDC), за да се гарантира постоянно спазване на спуснатите правила.

Автор: Мак Славо

Преводач: Иван Стаменов

Източник: SHTF Plan през Activist Post

преди 18 часа, Без умствен капацитет написа:

но митко казва че децата все повече умират което не е така

да те казаха, че няма да спре вируса, но ще го прекара доста леко - като гледам го потвърждаваш

E kak да не умират повече след въвеждането на препаратите?

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps  - сравнявайте си какво се случи след края на 2021, когато подпукаха и децата!

И ако си забравил с какво ни ОБЛЪЧВАХА всеки ден...

преди 7 часа, laplandetza написа:

Призовавам да не се <забравя> и да не се пречи на основния пакет ваксинации при деца и юноши, които са доказани във времето.

И за тях има ИНТЕРЕСНА история!

https://dissolvingillusions.com/?fbclid=IwAR2Ip0xqaUwpbfVsZKXufAWIGZkG8-JZKbISJsKby0QqPyY22o12DQS11ek

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Аз исках да е както в Гърция да можеш да излизаш след разрешение докато хората успеят да се ваксинират, но Боко не направи така...

Там пускаха Ес Ем Ес всеки път ,когато излизаха навън! Наистина ли това ти се искаше? Или понеже си се прекарал,та дай и другите да са в кюпа...

преди 13 часа, ivanivanov3 написа:

17.01.2024-Все по-малко: Населението на Китай се свива за втора поредна година

тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так...

пак нечетеш - то се свива защото доста години имаха политикаа за 1 дете - и сега имат проблем , не е от ваксината - да не си набор на митко

преди 4 часа, В. Велев написа:

Искат да получаваме иРНК вакси-пластири направо в домовете си

От Стопанина на 17.07.2023 г.Здравето, ИзбраноБанкстери, Бездуховна наука, Ваксини, Евгеника, Политпросвета, Темида е побесняла  

Преводна статия на Мак Славо: Нищо от това не е заради здравето ни и никога не е било. От началото на операцията с китайската кашлица и досега целта винаги е била въвеждане на вакс-идентификатор и принуждаване на хората да се инжектират по команда. Това може да бъде обвързвано и с цифровата валута на централната банка (CBDC), за да се гарантира постоянно спазване на спуснатите правила.

mslavoplastir2.jpg

Световната здравна организация, заедно с Бил Гейтс и Центровете за контрол и превенция на заболяванията, настояват директно до домовете на хората да се изпращат ваксиниращи пластири. Тираните няма да се спрат пред нищо, за да гарантират, че възможно най-много хора ще се инжектират с иРНК технологията и ще използват фарма-мафията с нейните препарати.

Нищо от това не е заради здравето ни и никога не е било. COVID-19 е измама и фалшификация с епични размери, нямаше нужда от „ваксина“, а имаше достатъчно доказателства, че тя не е безопасна и че вече трябва да сме си отворили широко очите. Управляващата класа обаче отказва да се предаде.

Гейтс се интересува само от две неща: печелене на пари и геноцид (депопулация). А неговото ново фарма-предложение е за ваксини с микроигли върху лепенки, получавани по пощата и способни да дадат мощен тласък на плановете му, ако достатъчно хора се подчинят.

Генно-модифициращата технология чрез иРНК може да се приложи с тези пластири, които теоретично наистина могат да се изпращат по пощата до всяко домакинство в страната.

Гави, Алиансът за ваксини, СЗО, Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и различни други глобалистки групи настояват за тази технология, защото, както се признава, тя ще позволи на техните ваксини да достигнат до „най-отдалечените места“ по света.

Достигайки до най-отдалечените места, Гейтс и другите ще могат да прибират повече пари, докато убиват още милиони хора. Това избиване на стадото, съчетано с консолидиране на богатството, е сбъдната мечта на глобалистите, поради което те навсякъде наричат технологията „революционна“ и „променяща правилата на играта“.  Natural News

Барбара Лоу Фишър, която е съосновател и президент на Националния информационен център за ваксините (NVIC), предупреждава за тази технология:

„Независимо дали се доставя чрез игла или лепенка, VMAP е биологичен продукт, който по нетипичен начин манипулира имунната система, за да предизвика силни възпалителни реакции, които могат да доведат до увреждане или смърт за някои получатели. Ако разгледате медицинската литература, в която се описват микроиглените пластири за ваксини, ще видите мощна рекламна кампания за това колко по-лесно щяло да бъде за ваксинаторите да залепят пластир върху кожата на дете, вместо да го бодат с игла, и как „безболезненият“ пластир можел да премахне колебанието за ваксинация.“

Още от началото на операция COVID-19 и досега целта винаги е била въвеждане на ваксинационен идентификатор и принуждаване на хората да се инжектират по команда, което гарантира, че робската класа изпълнява заповеди. Всичко това може да бъде обвързвано и с цифровия идентификатор към цифровата валута на централната банка (CBDC), за да се гарантира постоянно спазване на спуснатите правила.

Автор: Мак Славо

Преводач: Иван Стаменов

Източник: SHTF Plan през Activist Post

къде го видя да не ха;юциинираш като митко - на бас че митко ще ти хареса поста, щот не е задъллжително:)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

пак нечетеш - то се свива защото доста години имаха политикаа за 1 дете - и сега имат проблем , не е от ваксината - да не си набор на митко

Maй ти не четеш-

" за втора поредна година ", 

а не от доста години !

преди 26 минути, Димитър 59 написа:

Там пускаха Ес Ем Ес всеки път ,когато излизаха навън!

по точно ходиш да пръскаш родата, опа опитните мишки:)

на бас че митко ще ти хареса поста, щот не е задъллжително:)

На бас, че ти ще се хилиш като глупак на поста ми. ("като" пред глупак е само за благозвучие).

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

къде го видя да не ха;юциинираш като митко - на бас че митко ще ти хареса поста, щот не е задъллжително:)

Това се говори отдавна.Имаше статии тук по този въпрос.Мислят,че като ни дадат лепенки с „ваксина“ и ние веднага ще си ги сложим...смях в залата...

по точно ходиш да пръскаш родата, опа опитните мишки:)

Ако можех да пръскам...,щях да целя само овце...като теб.

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

Maй ти не четеш-

" за втора поредна година ", 

а не от доста години !

къде видя думата ваксина бе - набора на митко:)

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Ако можех да пръскам...,щях да целя само овце...като теб.

да ти пръскаш всичко наред, и плащаш да дишаш въздух от бутилки под налягане

преди 36 минути, Димитър 59 написа:

Там пускаха Ес Ем Ес всеки път ,когато излизаха навън! Наистина ли това ти се искаше? Или понеже си се прекарал,та дай и другите да са в кюпа...

Точно това исках, да пускам смс. Нямаше да се разболея неваксиниран. Трябваше да е така до февруари на 2022 г. за да се ваксинират хората и при повече късмет да избегнат тежките варианти на ковид. Аз мога да работя от вкъщи. Не ми пречи. Много хора сега щяха да са живи. Това е важното. Една година изолация се преживява, макар че не е лесно. Учениците освен най-малките трябваше да са само онлайн. Поне десет хиляди си заминаха поради липсата на тези мерки. Въпреки тежката Делта, която заобикаляше ваксините личният ми лекар нямаше ваксиниран пациент в болницата освен един на хемодиализа. Вярно, имаше много болни вкъщи. Поне до юни 2021 г. да бяха затворили държавата! Три месеца! И това не направиха! Умориха много болни и възрастни хора, най-вече неваксинирани или ваксинирани с две дози преди пет или повече месеца. Мислеха, че са защитени от Делтата, но не са. Аз бях преболедувал и после ваксиниран и не ме хвана.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.