Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 48 минути, Без умствен капацитет написа:

и според теб нямаше ли еднакви симптоми 

Нямаше.

Затова измислиха безсимптомните болни😂

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 20 минути, Мечо Хубавеца написа:

Пишат за броя на ваксините, а не на празноглавците. Прав си! Защо така само аз от ваксерите те разбирам не знам...

Аз пък гледах телевизия за разлика от теб.Не казвай че не си забелязал, че.нямаше ден,нямаше новина,в която да не кажат брой починали от „ковид“ и брой поставени инжекции срещу „ковид“. П.П. преди няколко деня в едни новини вмъкнаха „днес са поставени 15 ваксини срещу„ковид“,направо ме разсмяха...

току-що, ivanivanov3 написа:

Нямаше.

Затова измислиха безсимптомните болни😂

преди 50 минути, Без умствен капацитет написа:

явно митко е минал няколко пъти с самолета над теб

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Аз пък гледах телевизия за разлика от теб.Не казвай че не си забелязал, че.нямаше ден,нямаше новина,в която да не кажат брой починали от „ковид“ и брой поставени инжекции срещу „ковид“.

Така е. И какъв извод направи Митко? Аз съм празноглавец и не разбирам...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Ужасно е разбира се.Но никъде не съм чул по нашите новини да го кажат.Защо ли?Ще отговоря:За да не се плашат овцете,когато отново решат да ги дупчат с нещо по ужасно...

Да,но всеки ден ни съобщаваха колко ваксини били поставени за деня нали?А че един и същ „празноглавец“ ги „получава“?

Няколко пъти ти го казах, но да се повторя - четвърт от нещата, които пускаш да бяха верни - гробища и екарисажи нямаше да насмогват с труповете. Такива неща не можеш просто така да скриеш.

edit Сега, задавяйки се от смях се сещам, че беше "цитирал" и балсаматори. Би ли ми казал къде се практикува? Освен някой ексцентричен богаташ и пореден севернокорееец от династията Ким, къде балсамират хора? Сериозно питам! Покажи ми, ако обичаш.

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз съм празноглавец и не разбирам...

Точно ти не си празноглавец,защото имаш доблестта да си признаеш и пишеш в тази тема.За разбирането също напредваш.

преди 3 часа, В. Велев написа:

Ти искаш да ти кажа точната дата и час на всеки ваксиниран кога ще умре ли?

Добре, утре започвам да правя една екселска таблица :)

Аз не искам точен ден и час. Но поне +/- 2 години не можеш ли? Ако не се лъжа 5г. беше писал. Ама после ще ми кажеш, че не отговарям на условията, защото само бустера ми e phizer. Общо-взето, с Мите сте пара в свирката.

преди 1 минута, parmobil написа:

Няколко пъти ти го казах, но да се повторя - четвърт от нещата, които пускаш да бяха верни - гробища и екарисажи нямаше да насмогват с труповете. Такова неща не можеш просто така да скриеш.

edit Сега, задавяйки се от смях се сещам, че беше "цитирал" и балсаматори. Би ли ми казал къде се практикува? Освен някой ексцентричен богаташ и пореден севернокорееец от династията Ким, къде балсамират хора? Сериозно питам! Покажи ми, ако обичаш.

Аз пък съм  лекар , а ти не си. Щом си позволявам да давам съвет на хората да не позволяват да им прилагат <продуктите>  уж срещу причинителите на Ковид,  значи има защо и съм казвал Защо. 

Сега е въпрос на  <обработка на населението> и заради това се намесвам отново в темата. Да припомня и подразня групите за натиск- дезинформация и ченгесарите от мрежата.

преди 3 минути, parmobil написа:

задавяйки се от смях се сещам, че беше "цитирал" и балсаматори.

Това,че гугъл е избрал думата „балсаматори“,вместо гримьори или както там наричат персонала,който пооправя външния вид на покойниците,смешно ли ти е още   ?

преди 24 минути, laplandetza написа:

Аз пък съм  лекар , а ти не си. Щом си позволявам да давам съвет на хората да не позволяват да им прилагат <продуктите>  уж срещу причинителите на Ковид,  значи има защо и съм казвал Защо. 

Сега е въпрос на  <обработка на населението> и заради това се намесвам отново в темата. Да припомня и подразня групите за натиск- дезинформация и ченгесарите от мрежата.

Давай и ти, лекарю, поддържаш ли твърденията на @Димитър 59, че няма ваксинирана бременна, която да е износила?

Къде ги труповете на покосените ваксинирани? Не са един и два, а ми се казва за милиони пак от и според Димитър 59.

Давай, искам да те чуя.

Ако си пропуснал, споменавал съм няколко пъти, че съм с леля лекар и братовчедка доктор на науките. Но искам да чуя и твоето експертно мнение.

преди 23 минути, Димитър 59 написа:

Това,че гугъл е избрал думата „балсаматори“,вместо гримьори или както там наричат персонала,който пооправя външния вид на покойниците,смешно ли ти е още   ?

Разбира се, че ще е смешно. Така ли си потвърждаваш глупостите - с неточен превод? Ти с този превод ли си служиш когато четеш специфична терминология? Това патоанатоми ли са?

преди 11 минути, parmobil написа:

Къде ги труповете на покосените ваксинирани? Не са един и два, а ми се казва за милиони пак от и според Димитър 59.

Двама комшии умряха веднага след „ваксинирането“,написаха им в смъртния акт причина инфаркт.Удобно за такива като теб нали?.Да не би да искаш да им слагат табелка на гроба,че са жертви на убождането?Или да го съобщят по новините?Наивник си...

преди 17 минути, laplandetza написа:

Обясни на наивниците като мен с четири дози какво да правят? Всичките ми изследвания са в норма, а аз ги правя редовно и обширно. Заради витамин Д се изследвам често понеже го пия десет месеца в годината. На кардиолог и ендокринолог също ходя, имам познати. Към кои други специалисти да се обърна и какви изследвания да направя, ако нещо съм пропуснал? Хайде докторе, помогни!

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Двама комшии умряха веднага след „ваксинирането“,написаха им в смъртния акт причина инфаркт.Удобно за такива като теб нали?.Да не би да искаш да им слагат табелка на гроба,че са жертви на убождането?Или да го съобщят по новините?Наивник си...

За какви двама си мрънкаш под носа??? От твоите сайтове за колко пускаше ти? Къде ги моите ваксинирани познати, дето поне да се бяха влошили? Според ТЕБ и любимите ти сайтове, поне 6 мои познати ваксинирани трябваше да са гушнали букета.

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Възможно е. Векторните ваксини предизвикват тромбоза. Може да са умрели хората от ваксината. Съгласен съм.

преди 16 минути, parmobil написа:

Давай и ти лекарю, поддържаш ли твърденията на @Димитър 59, че няма ваксинирана бременна, която да е износила?

Би ли показал проучването, за което ставаше въпрос?

Защото в него много ясно се показваше колко са родили, колко са имали проблеми и за колко нямаше никакви сведения за края на бременността.А причина защо няма сведения-нямаше ;)

преди 5 минути, ivanivanov3 написа:

Защото в него много ясно се показваше колко са родили, колко са имали проблеми и за колко нямаше никакви сведения за края на бременността.А причина защо няма сведения-нямаше ;)

Погледнете дали се е намалила раждаемостта през трите години ваксинация. Айде през първите две, че беше по-голяма от третата. Ако някоя ваксинирана забременее след година, тогава пак ли ще пометне?

.

Баща ми се разболя от ковид!

Много го пазехме, не го ваксинирахме заради две операции на мозъка които имаше. Сестра ми със ваксина и две бустерни ваксини се разболява, без никакви симптоми да има и тя го зарази. Аз ваксина нямам, три пъти съм го карал ковид и тогава го заведох в болницата, вкарах го в отделението и го настаних на леглото в стаята. Всичко това го направих без да имам и маска дори, вътре при всичките болни! :( 

Той беше доста едър и сестрите отказаха да го вкарат и настанят, казаха ми че не били културистки. Както и да е.

Започна лечението и беше добре, всеки ден се подобряваше! Дори сам започна да става и да ходи то нужда, всички изследвания се подобряваха и аз ... все още не мога да си го обясня, звъннаха ми ми съобщиха лошото, 20 минути преди да ми звъннат си говорихме. :( Искаше сирене и препекани филийки на тостера намазани със масло. :( 

Казаха ми тромб .........

04.03.2024 г. // Итън Хъф //

„В истинската война от 5-то поколение не знаете кой е противникът ви“, казва д-р Малоун.

„Например, кой е кукловодът зад кризата с COVID? Беше ли Клаус Шваб? Беше ли Фочи? Не. Всичко това са сурогати. Има някой над Клаус и тези хора. Не знаете кой разпространява отговора на COVID, и това е войната от 5-то поколение."

преди 17 минути, ivanivanov3 написа:

Поискай го от Димитър 59 или ползвай търсачката в темата. Аз такива глупости не пазя за справка. Но поне здравия разум не ти ли подсказва каква глупост е, че няма ваксинирана бременна, която да е износила и родила???

преди 6 минути, Звяра! написа:

Баща ми се разболя от ковид!

Много го пазехме, не го ваксинирахме заради две операции на мозъка които имаше. Сестра ми със ваксина и две бустерни ваксини се разболява, без никакви симптоми да има и тя го зарази. Аз ваксина нямам, три пъти съм го карал ковид и тогава го заведох в болницата, вкарах го в отделението и го настаних на леглото в стаята. Всичко това го направих без да имам и маска дори, вътре при всичките болни! :( 

Той беше доста едър и сестрите отказаха да го вкарат и настанят, казаха ми че не били културистки. Както и да е.

Започна лечението и беше добре, всеки ден се подобряваше! Дори сам започна да става и да ходи то нужда, всички изследвания се подобряваха и аз ... все още не мога да си го обясня, звъннаха ми ми съобщиха лошото, 20 минути преди да ми звъннат си говорихме. :( Искаше сирене и препекани филийки на тостера намазани със масло. :( 

Казаха ми тромб .........

Съчувствам.

И защо реши, че сестра ти го е заразила? И ти си карал.

преди 5 минути, parmobil написа:

Съчувствам.

И защо реши, че сестра ти го е заразила? И ти си карал.

Аз до тогава не бях се разболявал он COVID, баща ми живееше в един апартамент със сестра ми. След като започна пандемията нея я ваксинирахме и всички роднини решихме, че само тя ще влиза в апартамента при него. Затова я ваксинирахме, за да го опазим. След време си направи бустерна ваксина и след това още една. Въпреки всичко се заразява без да има никакви симптоми. :(

Никой друг не е влизал в апартамента и след като се зарази баща ми, изследвахме сестра ми. Всички тестове излезнаха положителни без да има симптоми. Казаха ми, че ваксината не гарантира, че няма да се разболееш, тя предпазвала организма да изкара болестта по-леко без опасност. Кофти! :(

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Погледнете дали се е намалила раждаемостта през трите години ваксинация. Айде през първите две, че беше по-голяма от третата. Ако някоя ваксинирана забременее след година, тогава пак ли ще пометне?

.

раждаемоста ще е паднала - поради простата причина че жените в детеродна възрас мигрират извън страната - така е от доста години не е от ваксината

но митко казва че децата все повече умират което не е така

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

мите - като гледам детската смърност е скочила:)

sshot-1.png

преди 1 минута, Звяра! написа:

Затова я ваксинирахме, за да го опазим. След време си направи бустерна ваксина и след това още една. Въпреки всичко се заразява без да има никакви симптоми. :(

да те казаха, че няма да спре вируса, но ще го прекара доста леко - като гледам го потвърждаваш

Когато ми звъннаха за да ми съобщят бях при тостера. Филийките ги изхвърлих през прозореца, след тях замина и тостера и пакетчето със маслото. Добре, че долу е нямало хора тогава, не мислих че може да ударя някой. :(

преди 28 минути, Димитър 59 написа:

мите самия ТИ имаш постове в които се казва че тези проблеми са временни - мисля че беше до макс 6 месеца

митак виш - почти всеки медикамент пише че има риск от сърдечни нарушения

https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2015/20150527131972/anx_131972_bg.pdf

това са официални данни за безопасния

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

раждаемоста ще е паднала - поради простата причина че жените в детеродна възрас мигрират извън страната - така е от доста години не е от ваксината

но митко казва че децата все повече умират което не е така

да те казаха, че няма да спре вируса, но ще го прекара доста леко - като гледам го потвърждаваш

Ти сравнявай с предходни години, а не с тези от миналия век. Паднала ли е или не е. Лигично е да падне по време на пандемия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.