Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Точно това исках, да пускам смс. Нямаше да се разболея неваксиниран. Трябваше да е така до февруари на 2022 г. за да се ваксинират хората и при повече късмет да избегнат тежките варианти на ковид. Аз мога да работя от вкъщи. Не ми пречи. Много хора сега щяха да са живи. Това е важното. Една година изолация се преживява, макар че не е лесно. Учениците освен най-малките трябваше да са само онлайн. Поне десет хиляди си заминаха поради липсата на тези мерки. Въпреки тежката Делта, която заобикаляше ваксините личният ми лекар нямаше ваксиниран пациент в болницата освен един на хемодиализа. Вярно, имаше много болни вкъщи. Поне до юни 2021 г. да бяха затворили държавата! Три месеца! И това не направиха! Умориха много болни и възрастни хора, най-вече неваксинирани или ваксинирани с две дози преди пет или повече месеца. Мислеха, че са защитени от Делтата, но не са. Аз бях преболедувал и после ваксиниран и не ме хвана.

ти да видиш как митко, ревеше от това, а цял ден пишеше постове - бе се самоизолирал, то и затова е жив, има рискови заболявания

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

Трябваше да е така до февруари на 2022 г. за да се ваксинират хората и при повече късмет да избегнат тежките варианти на ковид.

Моят комшия,който го убиха с ваксината,се пазеше стриктно.Дори,когато премахнаха маските,той не я сваляше навън!Гледаха го като извънземен,защото беше единствен с маска навсякъде.Дори на втората доза отиде с маска.Какво стана?Боцнаха го и се почувства веднага зле!Отиде си в къщи с голям зор,а на другия ден обявиха,че е мъртъв! Какво му помогна маската?

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

ти да видиш как митко, ревеше от това, а цял ден пишеше постове - бе се самоизолирал, то и затова е жив, има рискови заболявания

Овчи глупости пак ръсиш.Жив и здрав съм,защото не се набоцках с отровите.А „ковид“ или настинка,не съм хващал над 5 години,защото нямам никакви заболявания...

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Моят комшия,който го убиха с ваксината,се пазеше стриктно.Дори,когато премахнаха маските,той не я сваляше навън!Гледаха го като извънземен,

уж след ваксината а излизам - мите хептен изветряваш :)

преди 39 минути, Без умствен капацитет написа:

къде видя думата ваксина бе - 

Аз не съм написал "ваксина" в цитирания от теб мой пост.

Фантазии на болния ти мозък😂

преди 41 минути, Без умствен капацитет написа:

въй колко опасен бил аспирина - имал риск от сърдечни проблеми

https://apteka.framar.bg/30044936/аспирин-ултра-таблетки-500-мг-20

Никой не отрича това, олигомайфренд.

Дай сега да видим и листовката на експерименталните препарати, за да видим къде там са написани нежеланите реакции.

Опа, чакай-трябваше съдът да им наложи заповед, за да си извадят на показ тези данни!

А междувременно започнаха да им излизат кирливите ризи.

Ако това го имаше на листовките, на никой и нямаше да му дойде на акъла  да насърчава за инокулации.

преди 24 минути, Мечо Хубавеца написа:

Точно това исках, да пускам смс. Нямаше да се разболея неваксиниран. Трябваше да е така до февруари на 2022 г. за да се ваксинират хората и при повече късмет да избегнат тежките варианти на ковид. Аз мога да работя от вкъщи. Не ми пречи. Много хора сега щяха да са живи. Това е важното. Една година изолация се преживява, макар че не е лесно. Учениците освен най-малките трябваше да са само онлайн. Поне десет хиляди си заминаха поради липсата на тези мерки. Въпреки тежката Делта, която заобикаляше ваксините личният ми лекар нямаше ваксиниран пациент в болницата освен един на хемодиализа. Вярно, имаше много болни вкъщи. Поне до юни 2021 г. да бяха затворили държавата! Три месеца! И това не направиха! Умориха много болни и възрастни хора, най-вече неваксинирани или ваксинирани с две дози преди пет или повече месеца. Мислеха, че са защитени от Делтата, но не са. Аз бях преболедувал и после ваксиниран и не ме хвана.

Но не можеш и ти да докажеш твърденията си ;)

KO1.jpg

KO3.jpg

KO2.jpg

преди 29 минути, ivanivanov3 написа:

KO1.jpg

KO3.jpg

KO2.jpg

а според теб защо -  дори и Възраждане не са поискали изменение на посочения закон и член - нали това се прави в парламента

Дай сега да видим и листовката на експерименталните препарати, за да видим къде там са написани нежеланите реакции.

aз съм като митко казвам нещо но нямам доказателства - значи по твоята логика е

, олигомайфренд.

но не го наричяаш така, значи ще ти докладвам поста

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

и какъв е Фучи не е създател на ваксината - по ниска степен има и от мангъров - който призна че се е ваксинирал срещу грип

преди 5 часа, Димитър 59 написа:

Моят комшия,който го убиха с ваксината,се пазеше стриктно.Дори,когато премахнаха маските,той не я сваляше навън!Гледаха го като извънземен,защото беше единствен с маска навсякъде.Дори на втората доза отиде с маска.Какво стана?Боцнаха го и се почувства веднага зле!Отиде си в къщи с голям зор,а на другия ден обявиха,че е мъртъв! Какво му помогна маската?

Овчи глупости пак ръсиш.Жив и здрав съм,защото не се набоцках с отровите.А „ковид“ или настинка,не съм хващал над 5 години,защото нямам никакви заболявания...

Не ти говоря за маски, макар че те помагат. При затворена държава ковидът се разпространява бавно. Гърците и турците да не би да са идиоти като си затвориха държавите? Ами Израел? Моят приятел почти насила го ваксинираха в началото на 2021 г. ,но сега е жив и здрав, а е на 69 години вече...Ако бяха дали възможност на хората да се ваксинират, повечето от тях щяха вече да са живи. Важи и за моят близък. Бях го убедил да си сложи ваксина, но докато му дойде реда се зарази, зарази и мене и...краят за него беше тъжен. Аз също не харесвах маски с което не се гордея. Непрекъснато трябва да се сменя с нова, защото бактериите в нея влизат в тебе. Носех я като лигавник. Не съм добър пример за ваксер.        Твоят познат вероятно е починал не от ковид, а от ваксината или е имал и ковид и ваксината го е довършила...Аз не казвам на черното бяло. Фактите са си факти...

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Аз не съм написал "ваксина" в цитирания от теб мой пост.

Фантазии на болния ти мозък😂

Никой не отрича това, олигомайфренд.

Опа, чакай-трябваше съдът да им наложи заповед, за да си извадят на показ тези данни!

А междувременно започнаха да им излизат кирливите ризи.

Ако това го имаше на листовките, на никой и нямаше да му дойде на акъла  да насърчава за инокулации.

KO1.jpg

KO3.jpg

KO2.jpg

Какво искаш да докажа? На първи март 2021 г. предизборно Боко отвори държавата пред настъпващия британски вариант. Не поръча максималния брой ваксини и затова партидите бяха по-малки и ставаше със записване до края на април. Провери си го, ако не вярваш. Значи хем отваря държавата пред вълната, хем ваксини не осигурява достатъчно!!! Точно за това съм пожелал лоши неща. Не заради кражбите и злоупотребите, а затова, че не запази хората. 

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Моят приятел почти насила го ваксинираха в началото на 2021 г. ,но сега е жив и здрав, а е на 69 години вече...Ако бяха дали възможност на хората да се ваксинират, повечето от тях щяха вече да са живи. Важи и за моят близък. Бях го убедил да си сложи ваксина, но докато му дойде реда се зарази, зарази и мене и...краят за него беше тъжен.       Твоят познат вероятно е починал не от ковид, а от ваксината или е имал и ковид и ваксината го е довършила..

Сложих по-горе писмото, което показва, че нищо от горните ти твърдения не може да се докаже ;)

Хвърлихме препарати, но ми пишеш, че хората нямали възможност да се "ваксинират".Сериозно?!

преди 10 часа, ivanivanov3 написа:

Сложих по-горе писмото, което показва, че нищо от горните ти твърдения не може да се докаже ;)

Хвърлихме препарати, но ми пишеш, че хората нямали възможност да се "ваксинират".Сериозно?!

Как да ти докажа, че приятелят ми от Израел е жив, а блузкият ми от България почина през 2021 г ? Смъртен акт ли да публикувам?                         Да, в началото не достигаха ваксини. Хората се редяха на опашки за Астра или се записваха за след месец. Докато ми дойде реда, се заразих с ковид. Боко и Мокета поръчаха по-малък общ брой и затова партидите бяха малки. Те не се доставят накуп, а всяка свдмица по десетина хиляди бройки. После увеличиха общия брой за да вдигнат броя в партидите, но късно. Ами да, нека хвърлят ваксини, но да бяха осигурили достатъчно през февруари и март 2021 г.. Хайде за януари са били преоритет рисковите групи. Парите не са важни пред живота на хората.

преди 12 минути, Мечо Хубавеца написа:

Как да ти докажа, че приятелят ми от Израел е жив, а блузкият ми от България почина през 2021 г ? Смъртен акт ли да публикувам?             

Такива примери има много. И за обратната страна.

Само, че ако си обективен ми кажи кога се поставят грипни ваксини? В разгара на епидемията ли?

И това е най-мекия и лекия въпрос за тия "ваксини". Толкова ли не цените живота си, че си ги слагате неизпробвани ваксини? 

Сто пъти тука го писахме. Добрите стари ваксини само един да му стане лошо, а недай и да умре ги спираха веднага. Какво да говорим...

05.03.2024 г. // Каси Б. // Coronavirus-Woman-Hospital-Doctors-Respi

"Престъплението на века"

Бившият член на британския парламент Крейг Кели нарече това откритие „ престъплението на века “, публикувайки на X: „Ако данните са верни, единственото заключение е, че десетки хиляди възрастни англичани са били убити с инжекция в края на живота лекарство Мидазолам. След това тези смъртни случаи бяха фалшиво обвинени в Covid, което беше в основата на кампаниите за обществен страх, използвани за оправдаване на блокировките и масовите задължителни инжекции на обществеността (включително деца) с експериментална медицинска интервенция, която нямаше данни за дългосрочна безопасност."

преди 6 минути, В. Велев написа:

Такива примери има много. И за обратната страна.

Само, че ако си обективен ми кажи кога се поставят грипни ваксини? В разгара на епидемията ли?

И това е най-мекия и лекия въпрос за тия "ваксини". Толкова ли не цените живота си, че си ги слагате неизпробвани ваксини? 

Сто пъти тука го писахме. Добрите стари ваксини само един да му стане лошо, а недай и да умре ги спираха веднага. Какво да говорим...

Некоректно е да се съпоставя грипната вълна с ковид. Грипната вълна трае няколко месеца. Естествено, че ще си поставиш ваксината септември или октомври преди да е започнала. Ковидът обаче започва и не спира, а само се забавя през лятото. Какво предлагаш да изчакаме лятото и тогава да се ваксиниране? Предното лято не сме го направили, защото още е нямало ваксини. Какво да кажем на близките на починалите от ковид? Трябваше да изчакат летния сезон и затова не се ваксинираха. То пък за беда, взеха, че умряха... Вярно е, че има починали и пострадали от ваксините. Затова всеки сам трябва да прецени сам дали да се ваксинира или не. Нямам близък или познат, който да е пострадал от ваксините, което не значи, че са безопасни. Нещо като бойно учение са, което взима жертви. Писах го това преди време. Нямам и ваксиниран познат, който да е боледувал от ковод тежко, разбирай бил е в болница. Всъщност имам един, личния ми лекар, но той се разболял и ваксинирал с първа доза почти едновременно. Това не го броя за ваксиниране. Ваксината не е могла да подейства.

преди 37 минути, Мечо Хубавеца написа:

Некоректно е да се съпоставя грипната вълна с ковид. Грипната вълна трае няколко месеца. Естествено, че ще си поставиш ваксината септември или октомври преди да е започнала. Ковидът обаче започва и не спира, а само се забавя през лятото. Какво предлагаш да изчакаме лятото и тогава да се ваксиниране? Предното лято не сме го направили, защото още е нямало ваксини. Какво да кажем на близките на починалите от ковид? Трябваше да изчакат летния сезон и затова не се ваксинираха. То пък за беда, взеха, че умряха... Вярно е, че има починали и пострадали от ваксините. Затова всеки сам трябва да прецени сам дали да се ваксинира или не. Нямам близък или познат, който да е пострадал от ваксините, което не значи, че са безопасни. Нещо като бойно учение са, което взима жертви. Писах го това преди време. Нямам и ваксиниран познат, който да е боледувал от ковод тежко, разбирай бил е в болница. Всъщност имам един, личния ми лекар, но той се разболял и ваксинирал с първа доза почти едновременно. Това не го броя за ваксиниране. Ваксината не е могла да подейства.

Всеки да решава и преценява за себе си. Особено за здравето. Само че има едно НО. Точно защото става въпрос за здравето и живота. Ако беше за избор на марка автомобил е друга ситуацията.

Въпроса е че тук борбата беше неравностойна. Страха беше масово и мълниеносно вкаран и използван. Доста народ не знаеше, че ковид вирусите са известни отдавна. Че се нарушиха сума ти медицински закони и практики. Че вирусите най-ги мори чистия въздух, а в болниците ги задушаваха. Лекуваха ги с погрешни протоколи. Умираха много хора от хроничните им заболявания досега, например сърдечни и заради ковида нищо друго не се лекуваше. Не ми се разправя пак историята за майка ми (Бог да я прости!).

Ако и ти не си разбрал, че проблема с ковида не беше медицински, а политически и социален. Ковида беше използван за завземане на човечеството. Лошото е че не са се отказали. Сега чакай болестта "Х" за която били направили дори и ваксини без да знаят каква е тая болест. Виртуози просто.

Карай както си знаеш!

И аз така ще направя.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Как да ти докажа, че приятелят ми от Израел е жив, а блузкият ми от България почина през 2021 г ? Смъртен акт ли да публикувам?  

Нямам това предвид!!!

Цитат от писмото на НСИ и Мин.Здрав.:" ...не можем да предоставим предварителни данни за умиранията по причини за периода..."

Та, какво имах предвид?!

Ми не можеш да докажеш, че нито хората са се разболели от ковит, нито че са умрели от ковит, нито че не са умрели заради инжекцията.

Аре, със здраве 😂

преди 28 минути, В. Велев написа:

Всеки да решава и преценява за себе си. Особено за здравето. Само че има едно НО. Точно защото става въпрос за здравето и живота. Ако беше за избор на марка автомобил е друга ситуацията.

Въпроса е че тук борбата беше неравностойна. Страха беше масово и мълниеносно вкаран и използван. Доста народ не знаеше, че ковид вирусите са известни отдавна. Че се нарушиха сума ти медицински закони и практики. Че вирусите най-ги мори чистия въздух, а в болниците ги задушаваха. Лекуваха ги с погрешни протоколи. Умираха много хора от хроничните им заболявания досега, например сърдечни и заради ковида нищо друго не се лекуваше. Не ми се разправя пак историята за майка ми (Бог да я прости!).

Ако и ти не си разбрал, че проблема с ковида не беше медицински, а политически и социален. Ковида беше използван за завземане на човечеството. Лошото е че не са се отказали. Сега чакай болестта "Х" за която били направили дори и ваксини без да знаят каква е тая болест. Виртуози просто.

Карай както си знаеш!

И аз така ще направя.

Страхът беше основателен. Моят близък го взе Бърза помощ от вкъщи когато е бил в полусъзнание и сатурация 42 доколкото си спомням. Лекарите от линейката са му я вдигнали с апарат на 62 и го закарали в болницата. Там мъки един месец и си умря горкия...Ако беше останал в дома си и ден нямаше да живее...Човекът си беше здрав и на 57 години без придружаващи заболявания. Ковидът му съкрати живота с много. Проблемът е чисто медицински защото от ковид от тежките варианти умираха около един процент от пълнолетните неваксинирани заразени и 15% от възрастните неваксинирани хора над 80 години. Имаше и голям процент с трайни увреждания след кивида, който не се знае какъв е. От испанският грип човечеството не се е сблъсквало с такава пандемия. Ковидът умори даже повече въпреки напредналата медицина и ваксините. За мен тежките варианти на ковид са нещо страшно, защото съм му ял попарата. Ако ти имаше починали близки, щеше да си на друго мнение.

преди 18 часа, Мечо Хубавеца написа:

Моят приятел почти насила го ваксинираха в началото на 2021 г. ,но сега е жив и здрав, а е на 69 години вече...

да някои не осъзнават проблема и се мислят за герои, - всъщност това е психично състояние, псиятриите са пълни с такива лица  - това по принцип се приема за нормално за тези над 60 защото там има и старчески изменения

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

ново но нещо го няма:)

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ковидът обаче започва и не спира, а само се забавя през лятото.

Забавянето през лятото беше,защото новинарите ги беше срам да лъжат през този сезон.Не става когато всички да са навън и виждат че около тях всички са здрави,някой да им натяква по телевизора,че не е така.

и го закарали в болницата. Там мъки един месец и си умря горкия...

Колко много прилича на убийство с лекарства,за да натрупат „ковид“ бройки...

Ако беше останал в дома си и ден нямаше да живее...Човекът си беше здрав и на 57 години без придружаващи заболявания.

Статии имаше по този повод на видни лекари,които казваха „за нищо на света не се съгласявайте да ви вкарат в болница(по време на „пандемията“),защото няма да излезнете жив от там,понеже използват лечебни протоколи,които убиват...“

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ковидът обаче започва и не спира, а само се забавя през лятото.

...но той се разболял и ваксинирал с първа доза почти едновременно. Това не го броя за ваксиниране. Ваксината не е могла да подейства.

И тук така брояха починалите за "неваксинирани".А по случайност те били след първа доза.

А в момента положението в страната разбива теорията ти за вълните на пух и прах. И то в ненабодена в мнозинството си България!

А гледай кakво става в Австралия- Австралия преживява COVID „вълна след вълна“https://www.smh.com.au/national/nsw/australia-experiencing-a-covid-wave-on-wave-20240108-p5evwo.html

И "здравните" препоръки естествено-

https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/getting-your-vaccination/booster-doses

Stay protected in 2024: Your guide to COVID-19 vaccination

Ensure your ongoing protection against COVID-19 by understanding the latest vaccination guidelines for 2024. 

As with all vaccinations, people are encouraged to discuss the vaccine options available to them with their health practitioner. You can also use the booster eligibility tool to determine whether you are eligible for a COVID-19 booster vaccination.

75 years and older

• Recommended every 6 months.

65-74 years

• Recommended at least every 12 months, but can receive every six months. Talk to your healthcare provider about the risks and benefits..

18-64 years

• With severe immunocompromise: Recommended at least every 12 months, but can receive every six months. Talk to your healthcare provider about the risks and benefits. 
  • Without severe immunocompromise: Can receive every 12 months.

5-17 years

• With severe immunocompromise: Can receive every 12 months.
  • Without severe immunocompromise: Not recommended.

Under 5 years

• Not recommended.

преди 44 минути, Димитър 59 написа:

Забавянето през лятото беше,защото новинарите ги беше срам да лъжат през този сезон.Не става когато всички да са навън и виждат че около тях всички са здрави,някой да им натяква по телевизора,че не е така.

:)мите - пак простотии, това заболяване е въздушно капково - според теб защо няма грип лятото - СЛЪНЦЕ, митко кога запоследно си ходил на невролог

Рекордьора :yanim:

217 пъти се е ваксинирал мъж от Германия срещу COVID

62-годишен мъж от Германия, противно на медицинския съвет, е бил ваксиниран 217 пъти срещу COVID, съобщават лекари.
Странният случай е документиран в списание The Lancet Infectious Diseases.
Инжекциите са купени и направени на частно място в рамките на 29 месеца.
Изглежда, че мъжът не е претърпял никакви вредни последици, твърдят изследователи от университета в Ерланген-Нюрнберг.
"Научихме за неговия случай от вестникарски статии", казва д-р Килиан Шобер от катедрата по микробиология на университета.
"След това се свързахме с него и го поканихме да се подложи на различни тестове в Ерланген. Той прояви голям интерес към това." Мъжът предоставил пресни проби от кръв и слюнка.
Изследователите изследвали и някои замразени негови кръвни проби, които били съхранявани през последните години.
Д-р Шобер заяви: "В момента, в който се появяват резултатите от изследването, е необходимо да се вземат мерки, за да не се допусне изпадане в противоречие с правилата на ЕС: "Успяхме сами да вземем кръвни проби, когато мъжът получи допълнителна ваксинация по време на изследването по негово собствено настояване.
"Успяхме да използваме тези проби, за да определим точно как имунната система реагира на ваксинацията".
Доказателствата за 130 от инжекциите са събрани от прокурора на град Магдебург, който започва разследване с твърдение за измама, но не са повдигнати наказателни обвинения.
Ваксините Covid не могат да предизвикат инфекция, но могат да научат организма как да се бори с болестта.
Ваксините с посланическа рибонуклеинова киселина (мРНК) действат, като показват на клетките на организма част от генетичния код на вируса. Тогава имунната система трябва да разпознае и да знае как да се бори с COVID, ако се сблъска с него наистина.
Д-р Шобер се опасява, че хиперстимулирането на имунната система с многократни дози може да е довело до умора на някои клетки. Но изследователите не откриват доказателства за това при 62-годишния мъж.
Нямало и признаци, че той някога е бил заразен с COVID.
Изследователите казват: "Важно е да се отбележи, че ние не подкрепяме хиперваксинацията като стратегия за повишаване на адаптивния имунитет." А резултатите от тестовете им върху 62-годишния мъж не са достатъчни, за да се правят заключения, да не говорим за препоръки за широката общественост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
По публикацията работи: Нели Христова

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2024/03/06/217-pyti-se-e-vaksiniral-myj-ot-germaniia-sreshtu-covid.600349

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

:)мите -това заболяване е въздушно капково - според теб защо няма грип лятото - СЛЪНЦЕ, ...

Имаше статия,където лекари направиха експеримент с „ковид“,за да докажат колко заразен е.На пациенти капваха от вируса,направо в носа.Оказа се,че много малък процент(под 10% по памет) се „разболяха“ и го изкараха като грип.Цялото това изследване доказа,че никак не е лесно да те зарази някой болен,дори да киха срещу теб...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.