Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Първо трябва да докажеш, че изолацията спасява и не предизвиква други вредни последици, драги!

Искам си свободата-отказвам да правя това, което не искам да правя.

...имаш ли нещо общо с онзи, който използва израза "майната му на православието"?

Ако този, който ме е заразил е бил изолиран, как щеше да ме зарази? Когато има отворени училища, заведения за развлечения, кина, театри и куп други неща, без които може вирусът се разпространява бързо. Какво има да доказвам?      Ти не си искал и да служиш войник, но си служил нали? Не си протестирал. Щях да те похваля, ако беше го направил и обявя за борец за свобода.                          Не, кой е той?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, parmobil написа:

ама защо се правиш, че не знаеш какво е карантина?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Карантина Кой и какво трябва да доказва.

Прочети и Закон за здравето - чл. 63, ал. 4, 5, 6

Много добре знам какво е карантина, но се пропуска основен факт-доказателства, които удовлетворяват постулатите в науката за съществуването на такъв вирус ;)

Разбирам твоя скептицизъм, че смърт след ваксина има причинно-следствена връзка при положение , че няма официални изследвания.

Разбери и моя скептицизъм ;)

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

но да не се бях разболявал от ковид и боледувал месец

И ти ли не разбра, че не можем да се скрием и избягаме!

Ама толкова ли не можете да мислите и разсъждавате.

Съгласен си например 2 години да си изолиран, за да се предпазиш? Знаеш ли от това "предпазване" колко страда имунната система. След като излезеш от къщи и първия не ковид, а най-елементарен вирус ще те "хване".

Алергични към къщен прах например стават деца, в чиито домове се поддържа супер стерилност. Майката или бабата вървят след детето и с дезинфектант бършат след него, не оставят и една прашинка да има в стаята.

Така че може и да се отървеш не месец, а цяла година като се криеш да не те хване ковида, ама след това всичко ще ти се върне с голяма сила. Толкова голяма, че да компенсира оная, която те е защитила 1 година.

Защо ни забраняваха да излизаме в парковете и да дишаме чист въздъх, който мори вирусите? А да си стоим в къщи и да дишаме мръсния или да слагаме маски, за да не може вируса да излезе от телата ни? Като издишаш вируса и залепне на маската и след това пак да си го глътнем. Само това трябваше да ви светне червената лампичка.

Така че най-добре се скрий в бункер и не се виждай с никой и пиши по форумите... докато се схванеш от стоене. Защото и мускулите си искат своето. Телата ни представи си искат и Слънце. С две думи - движение и чист въздух. От това се боята всички вируси. А соросоидите това ни забраняваха.

преди 7 минути, В. Велев написа:

Защо ни забраняваха да излизаме в парковете и да дишаме чист въздъх, който мори вирусите? А да си стоим в къщи и да дишаме мръсния или да слагаме маски, за да не може вируса да излезе от телата ни? Като издишаш вируса и залепне на маската и след това пак да си го глътнем. Само това трябваше да ви светне червената лампичка.

Така че най-добре се скрий в бункер и не се виждай с никой и пиши по форумите...

Колко време ти ПРЕПОРЪЧВАХА, а не забраняваха да си стоиш вкъщи? Само Банско беше затворено за една седмица. За влизане и излизане в града!!! Всеки божи ден съм бил на работа преди ваксината. Ти в кое измерение си живял, та ми съчиняваш тези рестрикции у нас?

Не можеше да излезеш да си напазаруваш ли? Специално разрешение ли ти трябваше? Защо ми се правите на каторжници?

преди 15 минути, parmobil написа:

Колко време ти ПРЕПОРЪЧВАХА, а не забраняваха да си стоиш вкъщи? Само Банско беше затворено за една седмица. За влизане и излизане в града!!! Всеки божи ден съм бил на работа преди ваксината. Ти в кое измерение си живял, та ми съчиняваш тези рестрикции у нас?

Не можеше да излезеш да си напазаруваш ли? Специално разрешение ли ти трябваше? Защо ми се правите на каторжници?

Добре е че лошите неща се забравят. Явно и ти си ги забравил.

Тук в България се отървахме наистина по-леко. Беше направен опит, което също не е малко.

Ние сме най-лесни да ни оправят. Така че не се успокоявай че тук не е имало концлагери като Австралия и Канада.

Че италианците и испанците пееха надвечер по терасите и не могат да слязат долу до магазина. Като овце пред заколение.

Не помниш ли че махаха пейките от градските градини (мисля че в Бургас беше). Че се шегуваха (макар че не беше до шега), че кучета можеш да разхождаш, ама хора - не. За сертификатите да не говорим - втора ръка хора.

Чакам на дълга опашка пред Кауфланд на 2 метра един от друг. А вътре като влезеш се блъскат уста до уста да разграбят по-евтини ябълки например. Човешка комедия.

Програми на телефона кога да излизаш. 

Човешка деградация!

А ти се радваш, че в България било по-леко.

П.П. Много простотия в тоя форум. Никакви наченки на разсъдък в повечето потребители тука. Ще трябва пак да си взема отпуск 1-2 седмици. Че простотията е по-заразителна и от ковида, а и заболяването от нея явно е за цял живот.

преди 11 минути, parmobil написа:

Амнезия ли получи?

За да няма струпвания на хора, в Бургас започнаха да премахват пейките от парковете и кварталните градинки.  До това се стигна, след като беше установено, че масово се нарушава забраната за разходки в Морската градина и в кварталите и хората не спазват указанията за безопасност.

„Зелените коридори“: Възрастни хора не знаят, че имат само два часа за пазаруване

А да търся ли клиповете от чужбина, където полиция гонеше разхождащите се по плажовете?

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Ако този, който ме е заразил е бил изолиран, как щеше да ме зарази? Когато има отворени училища, заведения за развлечения, кина, театри и куп други неща, без които може вирусът се разпространява бързо. Какво има да доказвам?      Ти не си искал и да служиш войник, но си служил нали? Не си протестирал. Щях да те похваля, ако беше го направил и обявя за борец за свобода.                          Не, кой е той?

Принципно корона-вирусите и иозобшо други подобни, както и респираторните и грипните е добре да се разпространят нормално, без забавяне. Изолацията е грешка, няма медицинска тежест. Пазят се само уязвими групи пациенти.

При нещо , което убива в значими проценти , изолация може и да те спаси...............разчиташ с божията помощ други да поемат удара на вълната , докато не се настанят следваши  щамове- по вирулентни, но по -малко смъртоносни, или вълните затихват. 

Едно 3-4 месеца в бункера............... дано има тоалетна хартия

преди 13 минути, В. Велев написа:

Добре е че лошите неща се забравят. Явно и ти си ги забравил.

Тук в България се отървахме наистина по-леко. Беше направен опит, което също не е малко.

Ние сме най-лесни да ни оправят. Така че не се успокоявай че тук не е имало концлагери като Австралия и Канада.

Че италианците и испанците пееха надвечер по терасите и не могат да слязат долу до магазина. Като овце пред заколение.

Не помниш ли че махаха пейките от градските градини (мисля че в Бургас беше). Че се шегуваха (макар че не беше до шега), че кучета можеш да разхождаш, ама хора - не. За сертификатите да не говорим - втора ръка хора.

Чакам на дълга опашка пред Кауфланд на 2 метра един от друг. А вътре като влезеш се блъскат уста до уста да разграбят по-евтини ябълки например. Човешка комедия.

Програми на телефона кога да излизаш. 

Човешка деградация!

А ти се радваш, че в България било по-леко.

П.П. Много простотия в тоя форум. Никакви наченки на разсъдък в повечето потребители тука. Ще трябва пак да си взема отпуск 1-2 седмици. Че простотията е по-заразителна и от ковида, а и заболяването от нея явно е за цял живот.

И пак ми говориш за другаде. А аз те питах за у нас. Нищо строго и страшно нямаше тук. А QR -кодовете с разрешения бяха в любимата ти РФ.

На чужди гробища хленчите. Големи глобалисти се извъдихте.

преди 12 минути, ivanivanov3 написа:

Я ми кажи кой и как е засичал кога си излязъл и дали си просрочил двата часа? И пак да ви питам - колко време продължи това? И стига с чужбинските примери, че ако извадя Китай и РФ, съвсем ще замлъкнете.

преди 3 минути, parmobil написа:

...

Я ми кажи кой и как е засичал кога си излязъл и дали си просрочил двата часа?

Бях се върнал в България да лекувам болната си майка- всички бяха в карантина. Аз също, но не спазвах карантината........................., защото полицаите са деца на мои приятели и защото майка ми без да имам свобода на движение щеше да замине в статистиките с чувалите !

преди 1 минута, laplandetza написа:

Бях се върнал в България да лекувам болната си майка- всички бяха в карантина. Аз също, но не спазвах карантината........................., защото полицаите са деца на мои приятели и защото майка ми без да имам свобода на движение щеше да замине в статистиките с чувалите !

Не ми говори глупости, ако обичаш! Кой не е можел да излезе и да си напазарува? Само аз ли съм ходел на работа по това време? Щеше да ми направи впечатление, че съм сам.

преди 2 минути, parmobil написа:

Не ми говори глупости, ако обичаш! Кой не е можел да излезе и да си напазарува? Само аз ли съм ходел на работа по това време? Щеше да ми направи впечатление, че съм сам.

Карантина- беше десет дена- по спомен. Забрана за излизане, не можеш до болници , при колеги лекари-специалисти, диагностика и пр. Трудно, иска се <влизане в болница - ковид <у, пациент и това е Края, Заминаваш си !

преди 11 минути, parmobil написа:

И пак ми говориш за другаде. А аз те питах за у нас. Нищо строго и страшно нямаше тук. А QR -кодовете с разрешения бяха в любимата ти РФ.

На чужди гробища хленчите. Големи глобалисти се извъдихте.

Я ми кажи кой и как е засичал кога си излязъл и дали си просрочил двата часа? И пак да ви питам - колко време продължи това? И стига с чужбинските примери, че ако извадя Китай и РФ, съвсем ще замлъкнете.

Всеки е наясно, че Русия и Китай не са демокрации.

Затова даваме примери от уж  демократични държави.

И е нормално да се сетиш, че ако не се бяхме разбучали, щяхме да последваме тяхното положение.

току-що, laplandetza написа:

Карантина- беше десет дена- по спомен. Забрана за излизане, не можеш до болници , при колеги лекари-специалисти, диагностика и пр. Трудно, иска се <влизане в болница - ковид <у, пациент и това е Края, Заминаваш си !

Дошъл си от чужбина. Затова е трябвало да си седиш вкъщи. Лично съм се обаждал в РЗИ, за да питам какъв е реда, защото се прибираше моето дете. Здрави хора никой не е държал вкъщи. Тези с положителен тест трябваше да спазват карантина, но проверките бяха смешни.

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Всеки е наясно, че Русия и Китай не са демокрации.

Затова даваме примери от уж  демократични държави.

И е нормално да се сетиш, че ако не се бяхме разбучали, щяхме да последваме тяхното положение.

Ама верно ли си мислиш, че нашето бучане е спряло нещо? Какво гражданско общество има у нас? Я ми кажи коя друга държава има поговорка "преклонена глава, сабя не я сече"? В съвременна България има ли нещо като Унгария '56, Пражка пролет, студентските стачки във Франция, Полската Солидарност?

преди 15 минути, parmobil написа:

Дошъл си от чужбина. Затова е трябвало да си седиш вкъщи. Лично съм се обаждал в РЗИ, за да питам какъв е реда, защото се прибираше моето дете. Здрави хора никой не е държал вкъщи. Тези с положителен тест трябваше да спазват карантина, но проверките бяха смешни.

Ама верно ли си мислиш, че нашето бучане е спряло нещо? Какво гражданско общество има у нас? Я ми кажи коя друга държава има поговорка "преклонена глава, сабя не я сече"? В съвременна България има ли нещо като Унгария '56, Пражка пролет, студентските стачки във Франция, Полската Солидарност?

Бях и с положителен. Карантината беше сериозна, грози те дори затвор и големи глоби.

В болниците буквално се убиваха хора, мога да разправям доста. Болницата в Свиленград примерно.

Помните ли какво се случи в южна Италия, в Сицилия. Местните въоражени и там блокади и карантини не сработиха по план.

преди 6 минути, laplandetza написа:

Бях и с положителен. Карантината беше сериозна, грози те дори затвор и големи глоби.

В болниците буквално се убиваха хора, мога да разправям доста. Болницата в Свиленград примерно.

Помните ли какво се случи в южна Италия, в Сицилия. Местните въоражени и там блокади и карантини не сработиха по план.

При първия положителен тест в работата, колегата надлежно информира личен лекар, РЗИ и се "заключи" вкъщи. Никой никога не го провери дали си е у тях.

Има ли някой глобен в страната ни изобщо? Един пловдивчанин го даваха по новините, как съгрешил с разходка и цигара до гребната база и нищо.

Нали знаете това беше обучение за тълпата. Който е отглеждал животни знае. Кажат ли в кошарата - в кошарата, кажат ли на паша - на паша. Обикновено има единици, които не слушат, те първи отиват под ножа. Има и куче пазачи, които плашат и пазят добитъка. 

преди 1 минута, parmobil написа:

При първия положителен тест в работата, колегата надлежно информира личен лекар, РЗИ и се "заключи" вкъщи. Никой никога не го провери дали си е у тях.

Има ли някой глобен в страната ни изобщо? Един пловдивчанин го даваха по новини, 

Има хора с условни присъди и глоба, не един и двама.............

От коя гора идеш, че не знаеш това?

току-що, laplandetza написа:

Има хора с условни присъди и глоба, не един и двама.............

От коя гора идеш, че не знаеш това?

Ми покажи ми наказан за неспазване на карантината, моля!

Ама не се хили, а покажи! Щото реакцията ти е "една жена ми каза на пазара".

преди 4 минути, parmobil написа:

Ми покажи ми наказан за неспазване на карантината, моля!

Ама не се хили, а покажи! Щото реакцията ти е "една жена ми каза на пазара".

15 човека са влезли в затвора, след като са били заловени от властите да нарушават мерките на карантината, установи проверка на „Телеграф“.

Всичките са го направили доброволно, като са сключили споразумения с прокурор, които са били одобрени от съда. Мнозинството са лежали в затвора по 3 месеца, а един все още изтърпява едногодишна присъда.

Сред прегрешилите има немалко хора, които са били поставени под карантина, но са отишли да пият в бар, веселили са се по дискотеки, правили са залози в игрални зали. Мнозинството обаче са хора, които просто са отишли до магазина, за да си купят хляб, или до аптеката за лекарства. Някои са ходили на лекар, но без да имат необходимия зелен коридор от РЗИ. Има и човек, който, въпреки че е с наложена карантина, бил хванат да разхожда кучето си в градинката пред блока.

Над 1200 души са осъдени само за неспазване на мерките на карантина през последните две години, откакто върлува COVID-19 у нас. Числото е още по-голямо с осъдените за неспазване на мерките като цяло – не носене на маски, посещение на заведения или търговски обекти без зелен сертификат и др. Близо 800 души са осъдени през 2020 г. за нарушаване на карантината, като 8 от тях са влезли ефективно в затвора, а над 240 са с условни присъди. Останалите са се разминали само с пробация за срок до 3 години. През първата година, в която върлуваше коронавирусът, са образувани 3253 разследвания за нарушаване на карантината. На съд са предадени 971 души. Прокурорите са внесли в съда 484 обвинителни акта, 474 споразумения и 2 предложения за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на глоба. Оправдани са 12 души.

През 2021 г. нарушителите на карантината са наполовина. От образувани 400 наказателни дела 381 приключват с осъдителна присъда. Най-често налаганите наказания са „пробация“ или условна присъда, а 7 от делата са завършили с наказание „лишаване от свобода“ за подсъдимия, което е дошло след споразумение с прокурор. По закон нарушителите ги грози до 5 години затвор и глоба от 10 хил. до 50 хил. лева. 14 от осъдените са се разминали сравнително леко, само с по тримесечни ефективни наказания, а един е тикнат в затвора за 1 година. Това е и един от последните случаи на осъден нарушител у нас. Става дума за 36-годишен мъж от Търговище. Той се е прибрал от Германия през ГКПП Дунав мост при Русе на 6 юни и е бил поставен под задължителната карантина за 10 дни. Мъжът обаче три пъти е бил спипван от патрул на полицията извън адреса си, в близко до къщата му заведение, както и в хранителен магазин. И трите пъти бил предупреждаван, но така и не спрял да нарушава забраната. Накрая униформените го заловили и предали на съд. Мъжът е сключил споразумение да лежи година в затвора, ще плати и 10 000 лева глоба.

23-годишен младеж от Вършец под карантина бе спипан да се забавлява в игрална зала в курортния град. Мъж на 42 години пък стана клиент на прокуратурата, след като органите на властта го сгащиха да си разхожда ротвайлера пред блока, вместо да стои под ключ 10 дни в апартамента си. Поставен под карантина шофьор на ТИР пък придружи с личния си автомобил линейка заради сина си, който бил откаран в болница след алкохолно натравяне. Тираджията бе осъден условно и глобен с 20 000 лева. Брат натопи брат си, че не спазва карантината в Горна Оряховица, след като се върнал от Германия. Мъжът обаче бе оправдан, след като се установи, че има психически отклонения, а назначената комплексна експертиза потвърждава, че подсъдимият е със „сериозно увредена способност да разбира свойството и значението на извършеното и възможността да ръководи постъпките си“.

Завърнал се от Германия българин от Попово, който се прибира на 14 април 2020 г. и е поставен под двуседмична карантина. Още в деня на прибирането му полицейска проверка го заварва пред блока му, където той обяснява, че „не бил наясно с началната дата на поставянето под карантината“. Съставен му е предупредителен протокол, след което на 17 и 19 април униформени отново установяват, че мъжът излиза от дома си. Обяснението му и двата пъти е едно и също – отивал е за цигари. Решението му е тримесечна ефективна присъда при първоначален строг режим и 10 000 лв. глоба. Преди дни Районната прокуратура в Пловдив е осъдила 41-годишен мъж от село Христо Даново, че на 6 септември 2021 г. е нарушил мерки, издадени против разпространяването на заразна болест по хората – COVID-19. Мъжът се връщал от Германия, като преминал през ГКПП Видин. Той пътувал с лек автомобил. При влизане в страната служители от РЗИ-Видин му издали предписание за поставяне под карантина за срок от 10 дни. На 10 септември 2021 г. полицейски служители установили, че не спазил карантината, като посетил хранителен магазин в село Христо Даново. Осъден е на 3 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим и глоба от 10 000 лева. Безработен мъж от монтанско село нарушава карантината си. Осъден е на три месеца условно лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок и глоба от 10 000 лв. Посоченият от него адрес е домът му в Крива бара. Два дни след прибирането му приятели го търсят, за да закара бебе на лекар до съседния град Брусарци. Докато лекарите спасяват детето, мъжът отива да зареди гориво. По пътя го спира полицейски патрул и става ясно, че мъжът е нарушил карантината си.

Взимаме зелен коридор с разрешение от РЗИ

Болни, които са поставени под карантина, могат да вземат зелен коридор за посещение при лекар, ако състоянието им се влоши. За целта обаче те трябва да се обадят в Регионалната здравна инспекция, за да предупредят, че им се налага да напуснат адреса, на който са карантинирани. След това трябва да позвънят и в съответното Районно управление. По този начин те получават зелен коридор и могат да напуснат дома си, за да потърсят медицинска помощ. Когато се върнат, те отново трябва да се обадят в районното. Това е единственият начин заразените да излязат от карантина, без да подлежат на наказание за нарушаването й.

Тарикат полага безвъзмезден труд

Нарушител на карантината бе осъден от Районния съд в Хасково да полага общественополезен труд. Тарикатът се върнал от Нидерландия, стоял два дни под карантина и на третия вече не издържал и отишъл в близко заведение да удари едно питие. За негова зла участ обаче в този момент в заведението пристигнали инспектори от РЗИ и униформени от МВР, за да проверяват за зелени сертификати. Така тарикатът бил хванат, че е в нарушение на 10-дневната си карантина.

"Телеграф"? Верно? И все без линк от проверката им. И все на места като Трапоклево. Уж си начетен човек, с медицинско образование - така твърдиш - а се позоваваш на нищо.

Кой плаща на такива менталниинвалиди да се разиграват по мрежата и форумите- в ролята на Пазители на Реда и системата. Като горния интелект...........

преди 1 минута, parmobil написа:

"Телеграф"? Верно? И все без линк от проверката им. И все на места като Трапоклево. Уж си начетен човек, с медицинско образование - така твърдиш - а се позоваваш на нищо.

Ей , гений подбалкански, провери си в системата на Министерство на Правосъдието и ще намериш конкретни решения, или в някакъв сайт на съответния съд, нямам идея как е организирано при вас.

Чети закона бе , шмиргел!? там са наказанията, затвор  , глоби..............

преди 3 минути, laplandetza написа:

Кой плаща на такива менталниинвалиди да се разиграват по мрежата и форумите- в ролята на Пазители на Реда и системата. Като горния интелект...........

Мога да те попитам същото. Не пазя никакъв ред, а искам аргументиране когато ме засипвате с жълтении. И не ви се получава. Опрем ли до доказателства и изведнъж минаваме в езотерика

току-що, parmobil написа:

Мога да те попитам същото. Не пазя никакъв ред, а искам аргументиране когато ме засипвате с жълтении. И не ви се получава. Опрем ли до доказателства и изведнъж минаваме в езотерика

КретИен лееевий.............помниш ли го тоя евреин, да си му взел името😀

преди 3 минути, laplandetza написа:

Ей , гений подбалкански, провери си в системата на Министерство на Правосъдието и ще намериш конкретни решения, или в някакъв сайт на съответния съд, нямам идея как е организирано при вас.

Чети закона бе , шмиргел!? там са наказанията, затвор  , глоби..............

Райбер, като не знаеш как е организирано тук, не ми се позовавай на жълто-кафеви сайтове. Цитираш ли официален източник - не! Не се обременявай с излишни неща. 

преди 2 минути, laplandetza написа:

КретИен лееевий.............помниш ли го тоя евреин, да си му взел името😀

Не е евреин! Майка му е българка. А ти си просто жалко, комплексирано човече, което не може да защити позиция.

Не бой се! Никого не докладвам за просташко поведение.

преди 2 минути, parmobil написа:

Райбер, като не знаеш как е организирано тук, не ми се позовавай на жълто-кафеви сайтове. Цитираш ли официален източник - не! Не се обременявай с излишни неща. 

Интелектуалний великане , еи ти за преживяне ......

27-годишният Асен Димитров е жител на пловдивската Арман махала. Той се сдоби с условна присъда и глоба от 10 000 лева.

Асен е работил в Германия. Връща се на 19 март и е поставен под карантина, но не спазва наложените му ограничения.

Осъденият твърди, че глобата е обрекла на мизерия семейството му, а детето му било все още с пневмония у дома.

В Арман махала не вярват, че в България има зараза.

https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/za-nespazvane-na-karantina-uslovna-prisada-i-globa-ot-10-000-leva.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.