Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 18 часа, ivanivanov3 написа:

В парка до нас бяха опънали ограничителни ленти.

е и - това според теб как те е ограничило - а преди това имаше ли хора по пейките там

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Човек, стегни се малко! Какви правомощия? Десетнайсет пъти ви казах, че според нашият си закон за здраве, съвсем спокойно могат да те ограничат да мърдаш. И да, нямало е ковид 19 когато е писан. Ама вземи го прочети най-накрая и спри да препечатваш глупости.

преди 15 минути, parmobil написа:

Човек, стегни се малко! Какви правомощия? Десетнайсет пъти ви казах, че според нашият си закон за здраве, съвсем спокойно могат да те ограничат да мърдаш. И да, нямало е ковид 19 когато е писан. Ама вземи го прочети най-накрая и спри да препечатваш глупости.

Луд ли си?!

Точно заради ковит инкриминираха нарушаването на карантината, както и други промени в закона!

Има хора с ефективни присъди заради настинка-чак не вярвам, че го пиша!!!!!!!

преди 17 минути, parmobil написа:

Май месец се събират правителств./държавни представители на членовете на СЗО и ще се решава, гласува. Говорено е , има и тема  За излизане от СЗО.

Хората трябва да са готови за следващият период на Медицински фашизъм, затваряне и поредната пЛандемия. Добре е да се подготвят, препоръчвам и въоражат с каквото се докопат , заредят с провизии за поне 3 месеца., както и лекарства.

преди 43 минути, Димитър 59 написа:

мите - то МОЖЕ ваксините да се окажат по полезни от киросина който ползваш

преди 18 минути, ivanivanov3 написа:

може ли поне едно такова съдебно решение

преди 16 минути, laplandetza написа:

Май месец се събират правителств./държавни представители на членовете на СЗО и ще се решава, гласува. Говорено е , има и тема  За излизане от СЗО.

Хората трябва да са готови за следващият период на Медицински фашизъм, затваряне и поредната пЛандемия. Добре е да се подготвят, препоръчвам и въоражат с каквото се докопат , заредят с провизии за поне 3 месеца., както и лекарства.

пандемии винаги е имало и ще има - колкото е по голяма популацията на един индивид, толкова е по голяма честотата на пандемиите

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

...

пандемии винаги е имало и ще има - колкото е по голяма популацията на един индивид, толкова е по голяма честотата на пандемиите

Така е с пандемиите, но с пЛандемиите  се преминава към поръчки и изпълнение.

преди 35 минути, laplandetza написа:

Така е с пандемиите, но с пЛандемиите  се преминава към поръчки и изпълнение.

виж казах го и преди - на ръба да се обяви пандемия - ба атипична пневмония, птичи грип, свински грип - произхода им е Китай и са от същото семейство като ковид - нареди тези заболявания в календар и ще видиш че ковид си дойде по план - след 3-4 години ще дойде друга пандемия - природа е това, опитваме се да се борим с природата, но нестава

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

виж казах го и преди - на ръба да се обяви пандемия - ба атипична пневмония, птичи грип, свински грип - произхода им е Китай и са от същото семейство като ковид - нареди тези заболявания в календар и ще видиш че ковид си дойде по план - след 3-4 години ще дойде друга пандемия - природа е това, опитваме се да се борим с природата, но нестава

Нямаш познания и нямаш умствен капацитет, нека  да бъда съвсем откровен и неделикатен.

Казвано е многократно, който има ум е рабрал, който няма .............. ще има разреждане, ходете на църква.

преди 55 минути, laplandetza написа:

Нямаш познания и нямаш умствен капацитет, нека  да бъда съвсем откровен и неделикатен.

Казвано е многократно, който има ум е рабрал, който няма .............. ще има разреждане, ходете на църква.

който има ум знае че има и ще има пандемии - другите митето ги пръска от самолета, казахме му да не казва какво е видял

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

може ли поне едно такова съдебно решение

Е то ако можеше така...

Но пък пише в медиите, които слушахте и им вярвахте, по време на пЛандемията

3 месеца затвор и 10 000 лв. глоба за мъж, нарушил карантината си

Мъж е осъден на 1 г. ефективен затвор за нарушаване на карантина

опс, олигомайфренд-намерих-

https://legalacts.justice.bg/Search/GetActContentByActId?actId=pbSTRINVSBY%3D

За така извършеното от подсъдимия К.З.М. престъпление по чл. 355, ал. 2, предл. 3 вр. ал. 1 от НК на основание чл. 54 ал. 1 от НК му се ОПРЕДЕЛЯ И НАЛАГА наказание „ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА” за срок от ТРИ МЕСЕЦА и ГЛОБА в размер на ДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА.

ПОСТАНОВЯВА на основание чл. 57, ал. 3 от ЗИНЗС така определеното и наложено наказание на подс. К.З.М. ДА СЕ ИЗТЪРПИ при първоначален „ОБЩ“ режим.

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

Луд ли си?!

Точно заради ковит инкриминираха нарушаването на карантината, както и други промени в закона!

Настинка ли? Сега разбирам, че два пъти съм боледувал от настинка. Първият път бях с CRP 73 единици, а познавам хора с над 300 единици, даже с над 400 при норма 6.. Яка настинка е беше, ще я помня докато съм с разсъдъка си...

преди 36 минути, Мечо Хубавеца написа:

Настинка ли? Сега разбирам, че два пъти съм боледувал от настинка. Първият път бях с CRP 73 единици, а познавам хора с над 300 единици, даже с над 400 при норма 6.. Яка настинка е беше, ще я помня докато съм с разсъдъка си...

При какви състояния, освен ковит ;), се наблюдават повишени crp?

преди 8 часа, ivanivanov3 написа:

При какви състояния, освен ковит ;), се наблюдават повишени crp?

Повишеното crp показва възпаление. Когато не е хронично при всякакви вирусни заболявания и пневмонии, но обикновено се вдига до 30. При мен по време на ковида стигна 73, а при други до 400. Аз пневмония нямах. Абе, яка настинка е, няма спор. 

преди 23 минути, Мечо Хубавеца написа:

Повишеното crp показва възпаление. Когато не е хронично при всякакви вирусни заболявания и пневмонии, но обикновено се вдига до 30. При мен по време на ковида стигна 73, а при други до 400. Аз пневмония нямах. Абе, яка настинка е, няма спор. 

И ти веднага го свърза с ковит.

Защо?

Бля-бля-бля-бля-бля-бля-бля-бля-бля

Conclusion

Most patients had infections and the proportion of patients with infections increased with the level of CRP, although many diagnoses were associated with markedly elevated CRP levels. These data could help guide health care professionals in the evaluation and management of these patients.

;)

CPR.jpg

преди 13 часа, laplandetza написа:

Аз бих подкрепил такъв медицински фашизъм по време на нова пандемия. Ако имахме по-строги мерки както в Гърция, можеше да не се разболея през 2021 г., а чак през 2022 г., когато ковидът стана по-лек. Отделно от това щях да съм и ваксиниран когато се заразя. 

преди 37 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз бих подкрепил такъв медицински фашизъм по време на нова пандемия. Ако имахме по-строги мерки както в Гърция, можеше да не се разболея през 2021 г., а чак през 2022 г., когато ковидът стана по-лек. Отделно от това щях да съм и ваксиниран когато се заразя. 

Искаш строги мерки............. добре , и китайския метод -ковид тест ще проискаш

<<<...

служители на Държавния департамент се оплакали, че „погрешка” им били направени анални тестове

за COVID-19, въпреки че би трябвало да са освободени от тях. ...>>>

преди 53 минути, laplandetza написа:

Искаш строги мерки............. добре , и китайския метод -ковид тест ще проискаш

<<<...

служители на Държавния департамент се оплакали, че „погрешка” им били направени анални тестове

Колкото се може по-строги, за да избегна заразяване неваксиниран с безопасна и ефективна ваксина. Това ми е желанието. Не желая да боледувам пак и губя близки хора. 

преди 1 час, laplandetza написа:

<<<...

Пожелавам ти да боледуваш както мен един месец общо с възстановяването за да разбереш за какво става въпрос. Пожелавам го на всички, които сравняват ковид с лека настинка. Ако и някой твой близък вземе, че умре от тази настинка, тогава ще се присъединиш към хората като мен, убеден съм. 

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

.., убеден съм. 

с колко те убедиха от енския тролчарник ?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ще го дискутираме след кончината на някой твой близък...сега е още рано...

На <чувал> ли ти плащат............. с какво , центове?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.