Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, laplandetza написа:

Интелектуалний великане , еи ти за преживяне ......

27-годишният Асен Димитров е жител на пловдивската Арман махала. Той се сдоби с условна присъда и глоба от 10 000 лева.

Асен е работил в Германия. Връща се на 19 март и е поставен под карантина, но не спазва наложените му ограничения.

Осъденият твърди, че глобата е обрекла на мизерия семейството му, а детето му било все още с пневмония у дома.

В Арман махала не вярват, че в България има зараза.

https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/za-nespazvane-na-karantina-uslovna-prisada-i-globa-ot-10-000-leva.html

А ти, титане на мисълта провери ли там където ме пращаше? Или и ти само със заглавия?

Търси, търси и само това намери.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, parmobil написа:

А ти, титане на мисълта провери ли там където ме пращаше? Или и ти само със заглавия?

Търси, търси и само това намери.

Търси бе, за това ти плащат от централите..............

Гадовете от нпо-тролчарниците усвоили пари  на фармакорпорации и на чичо сам с  биопроектите в бг, но троловете са пълни нещастници, некадърни , скопени откъм творчество. Която твяга за никъв не става я наемат  в  тролчарника............

преди 1 минута, laplandetza написа:

Търси бе, за това ти плащат от централите..............

На мен? Аз показвам статии от уважавани, научни списания, които се предполага, че трябва да познаваш. А ти ми излизаш с първото, което ти е показала търсачката. Минаваш ми в графа Мите. И се пъчиш с медицинско образование. Срамота!

току-що, parmobil написа:

На мен? Аз показвам статии от уважавани, научни списания, които се предполага, че трябва да познаваш. А ти ми излизаш с първото, което ти е показала търсачката. Минаваш ми в графа Мите. И се пъчиш с медицинско образование. Срамота!

Не ставаш, намери си работа, истинска !

Аз съм лекар и моят съвет към хората е  да избягват <ваксиниране> уж срешу причинителите на Ковид.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Не ставаш, намери си работа, истинска !

Аз съм лекар и моят съвет към хората е  да избягват <ваксиниране> уж срешу причинителите на Ковид.

Дентист, предполагам.

А работата ми е съвсем истинска. И се вижда навсякъде.

преди 41 минути, laplandetza написа:

Като горния интелект...........

Пропусна кавичките 😂

преди 14 минути, parmobil написа:

..

А работата ми е съвсем истинска. И се вижда навсякъде.

Ако ти е красива като мисълта.............. кажи къде се вижда, купи ми бензин...........,другото от мене😀

Офф, нагледах се на интелектуалци тук. Толкова лековерие на едно място само в мрежата може да се види. 

преди 3 минути, laplandetza написа:

Ако ти е красива като мисълта.............. кажи къде се вижда, купи ми бензин...........,другото от мене😀

Там, дето се пъчиш, че живееш, бензин и дизел не са ли в немилост?

преди 2 часа, В. Велев написа:

И ти ли не разбра, че не можем да се скрием и избягаме!

Ама толкова ли не можете да мислите и разсъждавате.

Съгласен си например 2 години да си изолиран, за да се предпазиш? Знаеш ли от това "предпазване" колко страда имунната система. След като излезеш от къщи и първия не ковид, а най-елементарен вирус ще те "хване".

Алергични към къщен прах например стават деца, в чиито домове се поддържа супер стерилност. Майката или бабата вървят след детето и с дезинфектант бършат след него, не оставят и една прашинка да има в стаята.

Така че може и да се отървеш не месец, а цяла година като се криеш да не те хване ковида, ама след това всичко ще ти се върне с голяма сила. Толкова голяма, че да компенсира оная, която те е защитила 1 година.

Защо ни забраняваха да излизаме в парковете и да дишаме чист въздъх, който мори вирусите? А да си стоим в къщи и да дишаме мръсния или да слагаме маски, за да не може вируса да излезе от телата ни? Като издишаш вируса и залепне на маската и след това пак да си го глътнем. Само това трябваше да ви светне червената лампичка.

Така че най-добре се скрий в бункер и не се виждай с никой и пиши по форумите... докато се схванеш от стоене. Защото и мускулите си искат своето. Телата ни представи си искат и Слънце. С две думи - движение и чист въздух. От това се боята всички вируси. А соросоидите това ни забраняваха.

Кога съм писал, че не трябва да се разхождаш и спортуваш? Писах само да се ограничат дейностите без които може, примерно да се зарворят кръчмите, училищата, театрите, фитнес залите, кината....В парка на открито бягай колкото искаш и тренирай, но не и в закрити помещения с непознати хора...И да в началото когато Боко забрани разходките в парка беше грешка. За стерилната обстановка, че е вредна си прав. Вирусите тренират организма, ако не става въпрос за ковид. П.п. Ако се бях заразил една година по-късно, щеше да е с Омикрон, който е много по-лек. Боледувах и от него. 

преди 8 часа, rado_svet написа:

Помните ли как, по време на масовия домашен арест на населението, пускаха празни линейки с надута сирена да обикалят улиците и да плашат гмежта?

може ли видеа

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

само дето не е вярно - само в една градинка ги махнаха, защото още преди пандемията имаше план за ремонт, просто журналята търсят сензации и правят от мухата слон

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Всеки е наясно, че Русия и Китай не са демокрации.

Затова даваме примери от уж  демократични държави.

И е нормално да се сетиш, че ако не се бяхме разбучали, щяхме да последваме тяхното положение.

напротив следвахме стриктно съседите - това другото някои само си го мислят и си вярват на тъпотиите

преди 1 час, laplandetza написа:

Принципно корона-вирусите и иозобшо други подобни, както и респираторните и грипните е добре да се разпространят нормално, без забавяне. Изолацията е грешка, няма медицинска тежест. Пазят се само уязвими групи пациенти.

При нещо , което убива в значими проценти , изолация може и да те спаси...............разчиташ с божията помощ други да поемат удара на вълната , докато не се настанят следваши  щамове- по вирулентни, но по -малко смъртоносни, или вълните затихват. 

Едно 3-4 месеца в бункера............... дано има тоалетна хартия

В Китай го направиха и жертвите са им минимални. Ограничиха ковида и ги удари яко чак Омикронът, който е много по-лек. 

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

мите -  знаеш ли че киросина който ползваш води 100% не до рак а направо до трапа в земята

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

За коя ваксина става въпрос?

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

В Китай го направиха и жертвите са им минимални. Ограничиха ковида и ги удари яко чак Омикронът, който е много по-лек. 

това не е вярно - те в началото отричаха за жертви от ковит, и затова в началото бяха "уж малко"

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

това не е вярно - те в началото отричаха за жертви от ковит, и затова в началото бяха "уж малко"

В началото не взеха мерки и дадоха жертви, но после...Виж статистиката. Дори да не е съвсем реална, това е милиард и 700 милиона държава. Колко умраха?

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

мите като се натрупват токсини защо ежедневно взимаш за кръвното - не се ли е натрупало достатъчно:)

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

може ли видеа

само дето не е вярно - само в една градинка ги махнаха, защото още преди пандемията имаше план за ремонт, просто журналята търсят сензации и правят от мухата слон

В парка до нас бяха опънали ограничителни ленти.

преди 2 часа, parmobil написа:

И неглижираш издания като Lancet, в полза на такива като naturalnews?

Лансет много ясно са написали, че въпросният случай не е от медицинско проучване.Точка.Как да му се доверяваш ?

преди 13 часа, parmobil написа:

И пак ми говориш за другаде. А аз те питах за у нас.

Точно за у нас ти обясних. Ама или се правиш на ударен или си ударен?

Не очаквах от теб да си толкова зле!

преди 8 часа, В. Велев написа:

Точно за у нас ти обясних. Ама или се правиш на ударен или си ударен?

Не очаквах от теб да си толкова зле!

Какво си обяснил? Всичките ти/ви тревоги са за оттатък. У нас нищо страшно и екстремно не се случи като мерки. Само ми разтягате локуми за Канада и Австралия. "Заключените" шофьори, дето блокираха каквото си поискат. И защото няма за какво да хленчите за нашите мерки, та затова ми сочите други континенти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.