Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 14 часа, Димитър 59 написа:

вече 4 години го повтарят и нищо не праввят - явно им е платено да не го правят - имаме новина от митко - антиваксърите са корумпирани от фармацифтични компании:)

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

за да е безпристрастна според теб - защо не казва какви са уврежданията от короната - явно и е платено да не ги казва - митко докога ще даваш мнения на такива в които има данни че фармацефтичните компании им плащат:)

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

вече 4 години го повтарят и нищо не праввят - явно им е платено да не го правят - имаме новина от митко - антиваксърите са корумпирани:)

Повтарянето пак е правене.Същото,като когато твоята върхушка лъжеше на час по пет пъти,че чувалите не стигали...

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Повтарянето пак е правене.Същото,като когато твоята върхушка лъжеше на час по пет пъти,че чувалите не стигали...

сега те питам друго - оня калун казва нещо но не го прави вече 4 години - ЗАЩО - корупция е отговора

преди 14 часа, Димитър 59 написа:

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

сега те питам друго - оня калун казва нещо но не го прави вече 4 години - ЗАЩО - корупция е отговора

Питаш и си отговаряш като глупак,без да се замисли!Корупцията е приоритет,но на онези,които натресоха на света „ковида“.Да ти напомням ли колко трилиона бюджет вкараха в това начинание?С тях плащаха за пропаганда в новини,медии,фармацевтика,лекари,учени  и т.н.,Ума не може да ти побере цифрата,така че не споменавай за корупция на тема пландемия.

Митът за заразата: неуспех да се докаже предаването на „вирусни“ заболявания...

От Патриша Харити на 1 март 2024 г На 10 април 2023 г. Кристин Маси изпрати искане за FOIA до Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ и Агенцията за токсични вещества и регистър на заболяванията за всички проучвания/доклади, доказващи научно заразяване с респираторни заболявания.

Кристин Маси публикува статия, за да предупреди обществеността за забавената реакция на CDC и непредоставянето на доказателства, използвани за оправдаване на блокирането на целия свят и налагането на други безпрецедентни драконовски мерки.

Очевидно CDC има големи затруднения при намирането на каквито и да е доказателства за зараза по отношение на респираторни „вируси“.contagion.png?resize=1024%252C630%26ssl=

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

Питаш и си отговаряш като глупак,без да се замисли!Корупцията е приоритет,но на онези,които натресоха на света „ковида“

я ми кажи какво е ако даден политик каже че ще направи нещо, а 4 години по късно все още не го е направил

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

я ми кажи какво е ако даден политик каже че ще направи нещо, а 4 години по късно все още не го е направил

Олигомайфренд, душице ощетена от Съдбата, ти правиш ли разлика между "мога" и "ще"?

преди 10 часа, ivanivanov3 написа:

Олигомайфренд, душице ощетена от Съдбата, ти правиш ли разлика между "мога" и "ще"?

може но не го прави - защо ли

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

то неможе да изключим - и дишането на въздух от бутилки под налягане, както се прави в самолетите:)

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Остави го тва...Пиши има ли надежда за нас ваксинираните, да ни се размине? Приеми, че са ни праснали с най-гадната партида.

преди 20 часа, Без умствен капацитет написа:

Това е нерешителен политик. :)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а то има ли начин да не умреш -

Не зная, но хората се надяват до последно, че няма да умрат. Мислят си, че им остава още много...

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Остави го тва...Пиши има ли надежда за нас ваксинираните, да ни се размине? Приеми, че са ни праснали с най-гадната партида.

Ако бяха ви праснали най-лошата партида,нямаше да пишете вече в тази тема.А надеждата крепи човека...

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

а то има ли начин да не умреш -

А защо да ускоряваш мренето?Всеки боц съкращава живота на ваксинирания с 10-20% ,всеки бустер с още толкова.Имаше статии по този повод.

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Ако бяха ви праснали най-лошата партида,нямаше да пишете вече в тази тема.А надеждата крепи човека...

А защо да ускоряваш мренето?Всеки боц съкращава живота на ваксинирания с 10-20% ,всеки бустер с още толкова.Имаше статии по този повод.

кой ти каза че се ускорява процеса на мрене - нали всички ваксинирани щяха да измрът за 6 месеца, мрели повече от ковид - брояча цъка нагоре, що тъй бе мите https://www.worldometers.info/world-population/

01.03.2024 г. // Каси Б. //Covid-19-vaccine-and-injection-protectioМногобройни случаи на пациенти, изпитващи симптоми след контакт с наскоро ваксинирани лица
преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

всички ваксинирани щяха да измрът за 6 месеца, мрели повече от ковид - брояча цъка нагоре

Шесте месеца от къде ги роди мозъка ти? Брояча на умрели от „ковид“ цъка,но само за надупчените.Другите са си живи и здрави,защото не им е натресен принудително в организма „ковида“,чрез инжекция.

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

знаем че в маалата на Пазарджик има много анонимни топ специалисти - без основно образование - които за пари всичко ще ти кажат, което искаш да чуеш:)

Да, Covid дойде от лаборатория. Кога мейнстрийм медиите ще спрат да ни осветяват?Wuhan_Institute_of_Virology_main_entrancThe Wall Street Journal най-накрая призна произхода на вируса - факт, който читателите на LifeSiteNews знаят вече четири години.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Да, Covid дойде от лаборатория. Кога мейнстрийм медиите ще спрат да ни осветяват?Wuhan_Institute_of_Virology_main_entrancThe Wall Street Journal най-накрая призна произхода на вируса - факт, който читателите на LifeSiteNews знаят вече четири години.

само дето го няма това

а и това не е медицински сайт - мите поне малко проверявай - излагаш се пред наборите на внуците

https://www.wsj.com/

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Всеки боц от коя партида съкращава живота с 10 - 15%? 

Аз съм с два бустера. Ако са ми определени 90 г. една трета по малко, значи ще гушна букета към 60 г..Демек още две-три години и ще се чудите що не пиша...Ако обаче ми се полагат 80 г. една трета по -малко значи вече трябва да се приготвям...Помнете ме с добро. Ако съм обидил някого, да прощава... П.П. Тия старци над 80 годишни дето са с по 2-3 бустера, на тях колко им остава? Те досега трябваше да са се гътнали? Ще се обадя утре на тези, които познавам да разбера дали са живи и ако са, ще им кажа какво ги чака...

Да си знаете- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так- тик-так

преди 9 часа, Мечо Хубавеца написа:

Всеки боц от коя партида съкращава живота с 10 - 15%? 

Аз съм с два бустера. Ако са ми определени 90 г. една трета по малко, значи ще гушна букета към 60 г..Демек още две-три години и ще се чудите що не пиша...

Това са средните прогнози на учени лекари.Всеки човек е различен,ваксините са различни,така че не може да се твърди че се отнася за всички.

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Това са средните прогнози на учени лекари.Всеки човек е различен,ваксините са различни,така че не може да се твърди че се отнася за всички.

Хайде сега, пак не можеш точно да ми отговориш. Пак се сещам за един близък, който след 4 ваксини, година и четири месеца след последната почина на 87 години. Обаче има негови набори, които още не са се гътнали. Кога да го очакват? Като казваш А, кажи и Б.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Хайде сега, пак не можеш точно да ми отговориш. ...   Обаче има негови набори, които още не са се гътнали. Кога да го очакват? Като казваш А, кажи и Б.

Аз да не гледам на боб,че да отговоря на такъв въпрос? Има си учени,които са си казали думата.Прогнозите им са в проценти,поради което не може да се твърди за всички.

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Аз да не гледам на боб,че да отговоря на такъв въпрос? Има си учени,които са си казали думата.Прогнозите им са в проценти,поради което не може да се твърди за всички.

Казали са, че до две-три години населението на земята ще намалее поне наполовина..Така излиза.

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Казали са, че до две-три години населението на земята ще намалее поне наполовина..Така излиза.

Това е силно казано.Срокът е малък.Пък ако пресметнем,че около половината са се надупчили,няма да се учудя...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.