Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, parmobil написа:

P.S. И не са три дози!!! Една ваксина и един бустер!

То още от първата започват да ви цъкат часовниците.Всяка друга инжекция намалява времето за цъкането...,докато часовника ви спре...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

То още от първата започват да ви цъкат часовниците.Всяка друга инжекция намалява времето за цъкането...,докато часовника ви спре...

Всички ще умрем по някое време. Но кога? Нито ти, нито твоите сайтове казват. Аз не се кахъря. Вие сте притеснени и всекидневно облъчвате, че някой евентуално се е споминал от ваксина. И сайт по-горе дадох. Набодените американци с Phizer не намаляват. Не мога да ви накарам да се отървете от параноята и мнителността си. Живейте си в тревога и дерзайте.

преди 6 минути, parmobil написа:

щото си толкова наясно - би ли ми обяснил поведението на Русия по време на ковид? Кое му беше по-различното от на другите държави?

Мисля че ти обясних че на по-дълги теми избягвам да отговарям, защото с 2-3 изречения не става.

Най-добре е на ракийка и да си побъбрим и да оправим политиката.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Мисля че ти обясних че на по-дълги теми избягвам да отговарям, защото с 2-3 изречения не става.

Най-добре е на ракийка и да си побъбрим и да оправим политиката.

Нищо против за ракийката. Но мисълта ми беше, че Русия никога не се е водила по политиката на Запада. А в тази ситуация действаше като всички, да не кажа и по-строго.

преди 5 минути, parmobil написа:

Набодените американци с Phizer не намаляват.

Това откъде го знаеш?

преди 5 минути, parmobil написа:

Живейте си в тревога и дерзайте.

Лошото е че като се обърне каруцата няма да ми е весело и да ти казвам че аз съм бил прав, а не ти.

преди 3 минути, parmobil написа:

Нищо против за ракийката. Но мисълта ми беше, че Русия никога не се е водила по политиката на Запада. А тази ситуация действаше като всички, да не кажа и по-строго.

Ех, как ми се иска да ти отговоря за Русия защо и тя като другите. Не забравяй че годината беше 2020. Тогава Путин и за други неща се молеше на Запада във връзка с Украйна и НАТО. И се надяваше да го чуят. С две думи - политика.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Това откъде го знаеш?

https://countrymeters.info/bg/United_States_of_America_(USA)

При това население, 6000 колко са? И колко са умряли от ваксиниране?

Пак там можеш да видиш в смело неваксинирана България колко плачевно е дереджето. И никой вече не говори за ваксини у нас, нали. Това мина отдавна.

преди 10 минути, parmobil написа:

Пак там можеш да видиш в смело неваксинирана България колко плачевно е дереджето. И никой вече не говори за ваксини у нас, нали. Това мина отдавна.

И според теб в България е плачевно дереджето, защото българите не са се ваксинирали против ковид???????!!!!!!

преди 2 минути, parmobil написа:

Всички ще умрем по някое време. Но кога? Нито ти, нито твоите сайтове казват. Аз не се кахъря. Вие сте притеснени и всекидневно облъчвате, че някой евентуално се е споминал от ваксина. И сайт по-горе дадох. Набодените американци с Phizer не намаляват. Не мога да ви накарам да се отървете от параноята и мнителността си. Живейте си в тревога и дерзайте.

Ще умрем по някое време,но без някой да ускорява този процес!На теб,не ти ли светна червената лампичка,когато започнаха да изнудват хората да се боцкат?Когато още „ковида“ беше на няколко месеца ти загатваха,че ще ти е нужна ваксина,за да не се разболееш от един измислен нов грип!Умните се усетиха навреме,че нещо не е наред,след като се опитаха да принуждават всички,на всякаква цена.Да гонят хората от работа,защото нямали „ваксина“,да не ги допускат в магазини,да ги гонят от работа,да ги вкарват в изолационни лагери(в чужбина),да им замразяват банковите сметки,да ги преследват като престъпници,да им банват акаунтите в социалните мрежи,защото не са съгласни да се експериментира с тях и т.н.

преди 40 минути, parmobil написа:

щото си толкова наясно - би ли ми обяснил поведението на Русия по време на ковид? Кое му беше по-различното от на другите държави?

Всеки си има роля.

Да повторим-government is the enemy!

https://i.postimg.cc/MH6657j3/government.jpg

преди 24 минути, Димитър 59 написа:

Ще умрем по някое време,но без някой да ускорява този процес!На теб,не ти ли светна червената лампичка,когато започнаха да изнудват хората да се боцкат?Когато още „ковида“ беше на няколко месеца ти загатваха,че ще ти е нужна ваксина,за да не се разболееш от един измислен нов грип!Умните се усетиха навреме,че нещо не е наред,след като се опитаха да принуждават всички,на всякаква цена.Да гонят хората от работа,защото нямали „ваксина“,да не ги допускат в магазини,да ги гонят от работа,да ги вкарват в изолационни лагери(в чужбина),да им замразяват банковите сметки,да ги преследват като престъпници,да им банват акаунтите в социалните мрежи,защото не са съгласни да се експериментира с тях и т.н.

Ама какво ти е странно? Прочети какво е карантина, прочети от колко века има и се прилага. Прочети и нашия закон за народното здраве. С обикновено мнозинство в парламента такова "заключване могат да ти наложат, че онази седмица неудобство, която я имаше, ще ти се види празник. Защото то не беше повече от седмица и беше препоръчителна мярка. Полицаи не са дебнели хора по улиците. В Банско само ги бяха блокирали.  Да, в големи магазини можеше и да не те пуснат без сертификат, но не можеше да пазаруваш из бакалиите и дюкяните ли? Технополис бяха изкарали маси пред вратите, казваш какво искаш и ти го носят. Даже си на далавера, защото се водеше онлайн покупка.

Сочиш твоите сайтове, ама ревеш на чужди гробища. Какво страшно и строго имаше у нас?

преди 3 минути, parmobil написа:

Ама какво ти е странно? Прочети какво е карантина, прочети от колко века има и се прилага. Прочети и нашия закон за народното здраве. С обикновено мнозинство в парламента такова "заключване могат да ти наложат, че онази седмица неудобство, която я имаше, ще ти се види празник. Защото то не беше повече от седмица и беше препоръчителна мярка. Полицаи не са дебнели хора по улиците. В Банско само ги бяха блокирали.  Да, в големи магазини можеше и да не те пуснат без сертификат, но не можеше да пазаруваш из бакалиите и дюкяните ли? Технополис бяха изкарали маси пред вратите, казваш какво искаш и ти го носят. Даже си на далавера, защото се водеше онлайн покупка.

Сочиш твоите сайтове, ама ревеш на чужди гробища. Какво страшно и строго имаше у нас?

В България нямаме достатъчно репресивен апарат!

Затова и не им стискаше да направят нещо повече, иначе щяха да разберат за народната любов.

Но и малкото няма да забравим и простим😈

преди 18 минути, parmobil написа:

И това за какво, за един грип.

Прочети през вековете за какви страшни болести са обявявани карантини, а не за грипове.

Освен това сега се манипулираха данните. Вместо еди-колко си на 100 000 те промениха изведнъж закона да е на 10 000. И хоп - карантина.

Освен това до ковида всички антигрипни ваксини се биеха поне месец преди настъпването на съответния грип. И сега е така. И това е правилното, защото се иска време за антителата от ваксината да заработят. А сега по време на ковида се биеха ваксини. Това е антимедицинско. Ама парите какво ли не правят.

преди 8 минути, parmobil написа:

Какво страшно и строго имаше у нас?

Наистина у нас нямаше такива извращения,както в чужбина,но примерите от там бяха да се види какво може да ни очаква,ако не се набоцкаме.Все пак това насилствено задължаване на хората там да се ваксинират,трябваше да подскаже на овцете,че нещо не е наред.Ако беше хубаво,хората щяха сами да искат „ваксините“,дори щяха да искат да си ги плащат!

преди 1 минута, В. Велев написа:

И това за какво, за един грип.

Прочети през вековете за какви страшни болести са обявявани карантини, а не за грипове.

Освен това сега се манипулираха данните. Вместо еди-колко си на 100 000 те промениха изведнъж закона да е на 10 000. И хоп - карантина.

Освен това до ковида всички антигрипни ваксини се биеха поне месец преди настъпването на съответния грип. И сега е така. И това е правилното, защото се иска време за антителата от ваксината да заработят. А сега по време на грипа се биеха ваксини. Това е антимедицинско. Ама парите какво ли не правят.

То и инфлуенца е била просто "испански" грип. Как пък не допускате, че човечеството среща ново заболяване? Просто така. Нещо ново. От поне 10 г. учени излизат с хипотези, че със затоплянето и снеготопенето може да цъфнат непознати вируси и микроби. Защо задължително трябва да е заговор?

преди 7 минути, parmobil написа:

То и инфлуенца е била просто "испански" грип. Как пък не допускате, че човечеството среща ново заболяване? Просто така. Нещо ново. От поне 10 г. учени излизат с хипотези, че със затоплянето и снеготопенето може да цъфнат непознати вируси и микроби. Защо задължително трябва да е заговор?

Да, обаче честните лекари веднага обявиха, че коронавирусите са известни на човека от време оно. Ама защото не ги пускаха по телевизията и никой не разбра това.

Така че никакъв нов вирус не е излязал от ледниците. 

Просто побързаха по телевизията да кажат за труповете, чувалите, смърт, трупове, чували. И естествено че хората дето вярват на: "Как да не е вярно, казаха го по телевизията" горките се хванаха. И не са виновни.

И теб не обвинявам. Всеки човек е различен и с различно ниво на страх, а при теб и отговорност за жена ти. Затова и не очаквам от теб да се съгласиш с мен. Станалото-станало.

Лошото е че не си усетил немедицинската част от плаНдемията. Направиха проба за следващи действия. И не ми говори с изтърканото "конспирация" защото за ужас много конспирации взеха да стават реалност.

Кои конспирации станаха реалност?

"Просто побързаха по телевизията да кажат за труповете, чувалите, смърт, трупове, чували."  А @Димитър 59 не прави ли точно това от ден първи, но за ваксинираните?

И всеки, който се е интерсувал знае, че има корона вируси. Имаше един тъпанар, който размахваше миещ, антибактериален препарат, на който пишеше ковид 17 и строго нареждаше как отдавна се знаело, ама криели. Как да знае завалията че има и предишни номера ковид. Като да не споменавам една устата другарка.

преди 15 минути, parmobil написа:

"Просто побързаха по телевизията да кажат за труповете, чувалите, смърт, трупове, чували."  А @Димитър 59 не прави ли точно това от ден първи, но за ваксинираните?

Аз ти обясних мнозинството какво гледат.

А другите дето четат из нета повечето от тях ги затъпиха предварително в училище. 

Така че почвата е подготвена.

Колко хубаво ти го обясниха, ама ти не гледаш или на инат викаш: те такова животно нема.

Как се изключва едното полукълбо на мозъка, как през това време се доставя лъжливата информация до другото и Пармобил изпада в паника, отделно че и защото не отговаря само за себе си, а и за съпругата му. И така взема решение. Правилно-неправилно взел го е. По-важно е че са успели да те накарат да го вземеш. Всъщност са те притиснали. Не са ти дали шанс да попиташ. Помня че питаше тук и мисля че беше уплашен тогава за жена ти. Но нали точно това използват. Страха от неизвестното. То коронавирусите се оказаха отдавна известни, ама не на всякъде се казваше това. И ти изпадаш в паника. На едно място ти кажат че е страшно, на друго, че не е. Само че когато не може да се отговори конкретно кое е правилното, трябва да се действа по метода на изключването. Трябваше да наблюдаваш странични неща и действия на властите. И да си задаваш въпроси защо е така, а не да махнеш лековерно с ръка и да си кажеж "пак е конспирация". Разбирам че ти нямаше време. Трябваше при теб бързо да се вземе решение. Но и при доста други е било така. Но това са много умни хора дето са го измислили. И това са взели впредвид. Да нямаш време да вземеш решение и то за нещо животоспасяващо.

И така нататък.

преди 11 часа, rado_svet написа:

Още на първата стъпка ("някаквия" сайт https://www.theepochtimes.com/health/covid-vaccine-mrna-can-spread-systemically-to-placenta-and-infants-of-women-vaccinated-during-pregnancy-5587341 ) има препратка към оригиналното изследване, публикувано в световно медицинско научно списание: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0002937824000632

Заглавието е:
Transplacental Transmission of the COVID-19 Vaccine mRNA: Evidence from Placental, Maternal and Cord Blood Analyses Post-Vaccination"

Айде и тоя умствено безкапацитетен – лъжец като пармобила.

Лъжци!

Браво на

@Димитър 59за качествените източници!

и кое ти се вижда странното - че хората умират като преди ли - ехоооо набора на митко - хората не са безсмъртни

преди 2 часа, В. Велев написа:

Ваксинирайте се с ковид ваксините! Поне така глупаците ще намалеят!

графиките показваат че най много умрели има като е нямало ваксина - това че ти не виждаш, означава просто че имаш медицински проблем

преди 16 минути, parmobil написа:

Спасявам хора от отровите.Спя спокойно,че всеки ден някой е разбрал какво са намислили да му причинят...

преди 17 минути, parmobil написа:

Кои конспирации станаха реалност?

Вече виждам странични ефекти и при теб 😂😂😂

cons.jpg

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

ехоооо набора на митко - хората не са безсмъртни

...и затова дай да ги убием по-бързо ли?

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Аз лично,не съм се излагал,за разлика от теб,който го прави на почти всеки пост...

Той е с три дози!Да тича за четвърта и дано пак изкара късмет с руската ролетка ...

не си спрял да се излагаш - спомняш ли си че по време на пандемията, като каза че си водил внучето в Испания на лекар - нали се правиш на митко ренгена - явно сам не си вярваш:)

преди 1 минута, В. Велев написа:

Аз ти обясних мнозинството какво гледат.

А другите дето четат из нета повечето от тях ги затъпиха предварително в училище. 

Така че почвата е подготвена.

Колко хубаво ти го обясниха, ама ти не гледаш или на инат викаш: те такова животно нема.

Как се изключва едното полукълбо на мозъка, как през това време се доставя лъжливата информация до другото и Пармобил изпада в паника, отделно че и защото не отговаря само за себе си, а и за съпругата му. И така взема решение. Правилно-неправилно взел го е. По-важно е че са успели да те накарат да го вземеш. Не са ти дали шанс да попиташ. Помня че питаше тук и мисля че беше уплашен тогава за жена ти. Но нали точно това използват. Зтраха от неизвестното. То коронавирусите се оказаха отдавна известни, ама не на всякъде се казваше това. И ти изпадаш в паника. На едно място ти кажат че е страшно, на друго, че не е. Само че когато не може да се отковори конкретно кое е правилното, трябва да се действа по метода на изключването. Трябваше да наблюдаваш странични неща и действия на властите. И да си задаваш въпроси защо е така, а не да махнеш лековерно с ръка и да си кажеж "пак е конспирация". Разбирам че ти нямаше време. Трябваше при теб бързо да се вземе решение. Но и при доста други е било така. Но това са много умни хора дето са го измислили. И това са взели впредвид. Да нямаш време да вземеш решение и то за нещо животоспасяващо.

И така нататък.

Нищо не съм питал тук. Просто споменах, че жена ми се ваксинира след препоръка на онколози Не един и двама. А се ваксинирах преди нея, защото ми е отегчително да чакам, да ходя втори път, за да е Phizer. Както виждаш не съм избирателен и претенциозен. И никакъв страх не съм изпитвал. Беше си по чисто практични прични. Да си вея задника без ограничения.

преди 2 минути, ivanivanov3 написа:

Вече виждам странични ефекти и при теб 😂😂😂

cons.jpg

Къде това? В България? Или къде?

преди 2 часа, В. Велев написа:

И аз. Бях си дал 2 седмици почивка и ми дойде добре и се чудя защо въобще ти отговарям.

я питай митко защо спобннсорира да те пръскат - дсаа видиш как ще млъкне - забранено му е да снима, за да си измисля

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Спасявам хора от отровите.Спя спокойно,че всеки ден някой е разбрал какво са намислили да му причинят...

Надценяваш се.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.