Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

на 19.02.2024 г. в 22:12, Мечо Хубавеца написа:

Какво означава свръхсмъртност? 

Промениха определението за ваксина, а сега е време да променят и начина , по който се изчисляваше досега тази свръхсмъртност😂

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Имаше доста статии по този въпрос(тук в тази тема са),където известни лекари дават средно до 5 години.Но това зависи от броя на поставените ,,ваксини“.Всяка следваща,намалява допълнително живота и имунитета ви.Така,че носи си новите дрехи,защото часовника ти цъка.

да в натур невс от тоип специалисти от маалата ти:)

преди 12 минути, Димитър 59 написа:

Давайте повече инфо за да заведа дело и изкарам лесни кинти. За четири пъти колко да поискам? Четири милиона лева добре ли е? Да побързам ли с делото, за да мога дълго време да харча парите? П.П.  Чини ми се, че ще трябва да докажа някакви вреди върху здравето ми., за да спечеля делото. Ами сега!? :( 

Британски депутат казва, че акушерките виждат „повече мъртви бебета, отколкото живи бебета“, няколко дни след пускането на ваксината срещу COVID...410991268_768841718389024_87900527664377

Бриджън каза, че една акушерка му казала: „Някои дни, понякога на смени, когато тя е акушерка в Обединеното кралство, имаме повече мъртви бебета на смяна отколкото има живи бебета.

„И всичко това се потиска“, добави той.

„Тя също каза, че виждаме много калцирани плаценти. Виждаме много малки бебета. Виждаме много късни спонтанни аборти през третия триместър.

Бриджън каза, че акушерката му е казала, че има „излизащи плаценти [които] приличат на белите дробове на пушачи. Тя каза, че нищо от това не е нормално. И всеки го знае. Но никой не иска да говори за това.”

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

погледна ли гугъл:)няма такава докторка:)подиграват ви се https://music.apple.com/us/artist/dr-tess-lawrie/1702365858

Мислеше,че никой няма да провери лъжата ти ли? Написваш в гугъл: dr. Tess Lawrie  и още в първия резултат казват за нея „д-р Тес Лори е директор на консултантската компания за медицина, базирана на доказателства в Bath, UK. Тя има 125 медицински публикации ...Виж ги!

преди 15 часа, Димитър 59 написа:

Имаше доста статии по този въпрос(тук в тази тема са),където известни лекари дават средно до 5 години.Но това зависи от броя на поставените ,,ваксини“.Всяка следваща,намалява допълнително живота и имунитета ви.Така,че носи си новите дрехи,защото часовника ти цъка.

Значи да очакваме тези 4 милиарда ваксинирани, включително и аз да се споминат до няколко години. Демек населението на света ще се намали с около 50%, а на Европа с около две трети. През 2021 г. казваха, че около две години е срокът на ваксинираните, след близо три години стана пет, може би след още три години ще стане осем, а след пет ще стане десет. Ще увеличават срока и накрая ще познаят. Всички ваксинирани някога ще умрат. Тъжно! :(   Ами неваксинираните?

П.П. Имунитетът ми засега не се е скапал, но знае ли човек. Щом са казали до пет години, сигурно е вярно. Защо да ни лъжат? 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

погледна ли гугъл:)няма такава докторка:)подиграват ви се 

Дали няма, олигомайфренд?!

https://www.researchgate.net/profile/Theresa-Lawrie

https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/08690151/filing-history

преди 6 минути, ivanivanov3 написа:

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

на 21.02.2024 г. в 21:54, Веси Филипова написа:

Ковидът отнема силите на човек, той е нещо като чума. досега не ме е хващал, но в първите месеци на 2020 година хора, които си живееха живота и си правеха планове за бъдещето, изчезнаха като капки вода на слънцето, просто вече ги няма. Има и други гадни болести, но тази ухапва като отровна змия. Неочаквана е, мои познати, които оцеляха след нея, Вече не са същите. Ако нямат физическа промяна, то вътре в мозъка са съвсем други. СЯКАШ са преживели война. КОВИДЪТ Е  чудовище, ковидът е разруха и Ад. Дано се намери решение за тази напаст и чума!!!!!

Сигурен съм, че не преувеличаваш, самият аз му ядох дървото на два пъти, като първият път яко боледувах около две седмици и после близо месец се възстановявах, но се оказва, че има нещо по-страшно от ковид. Това е ваксинирането срещу ковид. Във форума пишат, че всички ваксинирани ще умрем. Кога не се знае точно, но колкото повече сме ваксинирани, толкова по-бързо ще гушнем букета.  Ти знаеш ли нещо по този въпрос?

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Значи да очакваме тези 4 милиарда ваксинирани, включително и аз да се споминат до няколко години. Демек населението на света ще се намали с около 50%, а на Европа с около две трети. През 2021 г. казваха, че около две години е срокът на ваксинираните, след близо три години стана пет, може би след още три години ще стане осем, а след пет ще стане десет. Ще увеличават срока и накрая ще познаят. Всички ваксинирани някога ще умрат. Тъжно! :(   Ами неваксинираните?

П.П. Имунитетът ми засега не се е скапал, но знае ли човек. Щом са казали до пет години, сигурно е вярно. Защо да ни лъжат? 

Не си ли чел постовете на Мите и Велев, че са с отложен ефект? Сеят прокоби с лека ръка, но срокове - йок. Няколко пъти ги питах колко ми остава, но не се ангажират със срок. Хитро. То е "отложено" във времето, но колко?

Аз даже съм от най-рисковите. Първа и втора AstraZeneca, които ги дискредитираха, а после Phizer. 

Но нищо не можеш да чуеш и прочетеш от двамата за "Спутник", което си е същото като AstraZeneca. Важното е да се храчи от сърце и душа и да плашат гаргите.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Мислеше,че никой няма да провери лъжата ти ли? Написваш в гугъл: dr. Tess Lawrie  и още в първия резултат казват за нея „д-р Тес Лори е директор на консултантската компания за медицина, базирана на доказателства в Bath, UK. Тя има 125 медицински публикации ...Виж ги!

Мите, ти ли говориш за лъжи??? О, забравих - ти нямаш вина, ти само ги препечатваш и разпространяваш.

преди 2 минути, parmobil написа:

Не си ли чел постовете на Мите и Велев, че са с отложен ефект? Сеят прокоби с лека ръка, но срокове - йок. Няколко пъти ги питах колко ми остава, но не се ангажират със срок. Хитро. То е "отложено" във времето, но колко?

Аз даже съм от най-рисковите. Първа и втора AstraZeneca, които ги дискредитираха, а после Phizer. 

Но нищо не можеш да чуеш и прочетеш от двамата за "Спутник", което си е същото като AstraZeneca. Важното е да се храчи от сърце и душа и да плашат гаргите.

После колко още дози Пфайзер си сложил?  От новата сложи ли?

Ако си мъж до 35 г. наистина Астра Зенека е рискова за тромбози. Не е вярно, че Астра е същата като Спутник. Втората доза на Спутник е като Астра, но първата не е. 

Как да няма срок? Даде срок средно пет години, като зависи от броя на ваксините. Колкото са повече, толкова по-къс е срокът. Преди близо три години срока беше две години, вярно не в този форум. Сега са го увеличили на пет години. Дано след време да има ново увеличение. Остава да се молим и се надяваме. 4 милиарда сме! 

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

После колко още дози Пфайзер си сложил?  От новата сложи ли?

Ако си мъж до 35 г. наистина Астра Зенека е рискова за тромбози. Не е вярно, че Астра е същата като Спутник. Втората доза на Спутник е като Астра, но първата не е. 

Как да няма срок? Даде срок средно пет години, като зависи от броя на ваксините. Колкото са повече, толкова по-къс е срокът. Преди близо три години срока беше две години, вярно не в този форум. Сега са го увеличили на пет години. Дано след време да има ново увеличение. Остава да се молим и се надяваме. 4 милиарда сме! 

От първите ваксинирани съм. Бера душа четвърта година

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

вярно не в този форум

в този форум имаше по вече дати - 6 месеца , година, две , пет - порови в натур невс, митко редовно го копира

преди 1 минута, parmobil написа:

От първите ваксинирани съм. Бера душа четвърта година

От първите, но с колко? С три, четири или пет? 

Аз се направих на тарикат и реших да изчакам Пфайзер и ме лепна ковидът неваксиниран. Ти добре си направил, ама кой знае може и да си изпатиш като изтекат тези около пет години. Имаш ли познати ваксинирани починали? Аз имам един, но той беше на 87 години и живя година и нещо след четвъртата доза. 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

От първите, но с колко? С три, четири или пет? 

Аз се направих на тарикат и реших да изчакам Пфайзер и ме лепна ковидът неваксиниран. Ти добре си направил, ама кой знае може и да си изпатиш като изтекат тези около пет години. Имаш ли познати ваксинирани починали? Аз имам един, но той беше на 87 години и живя година и нещо след четвъртата доза. 

Нито един познат ваксиниран нямам, който да го е закъсал. А лично познавам около 30. И затова се заяждам, че поне заради "статистиката" на Мите и смешните му сайтове, поне трима познати трябваше да са се споминали или поне тежко болни. Но не.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

в този форум имаше по вече дати - 6 месеца , година, две , пет - порови в натур невс, митко редовно го копира

Не съм ги видял и затова го написах така. Нека се помолим да продължат срока. 

Писах го преди малко. Мой близък роднина  87 годишен почина една година и нещо след четвъртата доза. Ваксинираните наистина умират. Как да кажем на черното бяло? Когато фактите говорят, дори и аз мълча! 

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не съм ги видял и затова го написах така. Нека се помолим да продължат срока. 

Писах го преди малко. Мой близък роднина  87 годишен почина една година и нещо след четвъртата доза. Ваксинираните наистина умират. Как да кажем на черното бяло? Когато фактите говорят, дори и аз мълча! 

87 г.? След ваксина? Извинявам се за черното чувство за хумор, ама дали не е умрял от смърт?

Нито един познат ваксиниран нямам, който да го е закъсал. А лично познавам около 30. И затова се заяждам, че поне заради "статистиката" на Мите и смешните му сайтове, поне трима познати трябваше да са се споминали или поне тежко болни. Но не.

Пропускаш, че срокът не е изтекъл. Сега може да са живи и здрави, но след време....Ще го закъсат някой ден, ще видиш. 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Пропускаш, че срокът не е изтекъл. Сега може да са живи и здрави, но след време....Ще го закъсат някой ден, ще видиш. 

Някой ден всички ще закъсаме. Няма вечно живи.

току-що, parmobil написа:

87 г.? След ваксина? Извинявам се за черното чувство за хумор, ама дали не е умрял от смърт?

Година и 4 месеца след ваксиниране почина човека от сърдечна недостатъчност. Беше с пейсмейкър от 2018 г. и пиеше хапчета за сърце, но кой знае може ваксината да е причината. Нали казват, че не убивала веднага. 

И този Мите ще се окаже прав. Тъй че се отнасяй с уважение към него. 

Не каза колко дози си сложил. Страх те е да си признаеш. :) 

преди 1 час, parmobil написа:

Но аз имам.

Всичките с тумори.

noviteD.jpg

преди 7 часа, ivanivanov3 написа:

Но аз имам.

Всичките с тумори.

Аз пък погребах двама приятели веднага след боцкане,а пострадалите със странични ефекти не мога да ги преброя,защото са много.Общото между тях е,че не помнят добре,не ги държат краката,карат „ковиди“ през няколко месеца,вечно се оплакват от някаква нова болест,която не са имали преди и т.н.

преди 8 часа, parmobil написа:

Но някои ще закъсат по-рано от другите,тези с принудително набоцканата бавнодействаща отрова.

преди 8 часа, Мечо Хубавеца написа:

И този Мите ще се окаже прав. Тъй че се отнасяй с уважение към него

За мен е удоволетворение,когато някой разбере истината.Колкото и да не е приятна.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Аз пък погребах двама приятели веднага след боцкане,а пострадалите със странични ефекти не мога да ги преброя,защото са много.Общото между тях е,че не помнят добре,не ги държат краката,карат „ковиди“ през няколко месеца,вечно се оплакват от някаква нова болест,която не са имали преди и т.н.

Но някои ще закъсат по-рано от другите,тези с принудително набоцканата бавнодействаща отрова.

За мен е удоволетворение,когато някой разбере истината.Колкото и да не е приятна.

Тези двамата които са починали същият ден или на следващият ден след ваксинирането починаха? С каква ваксина бяха ваксинирани? Бяха ли преди това боледували ор ковод? Каква беше официалната причина за смъртта им? Правиха ли им аутопсия?                   Тези болнавите може да страдат от дълъг ковид. Няма доказателства, че състоянието им се дължи на ваксините.                      Аз никога не съм твърдял, че ваксините са напълно безопасни и нямат странични ефекти. Според мен те са нещо като учението в армията. Войниците отиват на учение с риска, че могат да се наранят или загинат по време или малко след учението.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.