Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, В. Велев написа:

И според теб в България е плачевно дереджето, защото българите не са се ваксинирали против ковид???????!!!!!!

положението е такова, защоото взимате химия стещу болести и жживеете до над 50, виш африка мрът дъртите профилактично

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 32 минути, parmobil написа:

А @Димитър 59 не прави ли точно това от ден първи, но за ваксинираните?

Специално за ваксините ти обясних, а не е нужно и да ти го обяснявам, а трябва да го знаеш, че се поставят поне месец поне преди грипната вълна. А не в разгара. Питай безмозъчния капацитет да ти го обясни това.

А да оставим това че бяха още в експериментална фаза. Досега никой не беше слагал такива ваксини. Това си чист опит за убийство!

преди 34 минути, В. Велев написа:

Да, обаче честните лекари веднага обявиха, че коронавирусите са известни на човека от време оно.

напротив пише го дори в уикипедия, че коронавирусите досега не са били толкова лоши, това показва само твоята неграмотност да четеш:)

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

Спасявам хора от отровите.

като ги пръскаш от самолети ли:)

преди 1 минута, В. Велев написа:

Специално за ваксините ти обясних, а не е нужно и да ти го обяснявам, а трябва да го знаеш, че се поставят поне месец поне преди грипната вълна. А не в разгара. Питай безмозъчния капацитет да ти го обясни това.

Няма нужда да ми обясняваш. Противогрипни си бия от години. Дали от тях, дали добър имунитет, но не се оплаквам.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

напротив пише го дори в уикипедия, че коронавирусите досега не са били толкова лоши, това показва само твоята неграмотност да четеш:)

А ти не разбра че четенето е необходимо, но не е достатъчно условие, за да разбереш нещо. Трябва и акъл, т.е. умствен капацитет.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

не си спрял да се излагаш - спомняш ли си че по време на пандемията, като каза че си водил внучето в Испания на лекар ...:)

Това няма да го забравя цял живот.Тогава по новините в Испаия даваха,че хората мрели като пилци,че болниците били претъпкани с „ковид„ болни и не смогвали...,но когато отидох и видях с очите си това,се оказа огромна лъжа.Болница,която преди беше претъпкана с чакащи за преглед беше празна.В чакалнята само един човек със счупена ръка.Паркинга пред болницата,където никога не можеше да се намери място ,беше празен.Линейките стояха наредени като сардини и никъде не ходеха.Лекарите си стояха самички в кабинетите и скучаеха.А нормално,когато идех в същата болница на преглед се чакаше общо 4-5 часа.Но в моя случай минах за по-малко от половин час и си тръгнах,защото просто бяхме само ние...

преди 14 минути, Димитър 59 написа:

...и затова дай да ги убием по-бързо ли?

короната уби дъртите - много страни показаха графики , че там където няма ваксини е паднала най много възрата на труповети

преди 15 минути, parmobil написа:

Беше си по чисто практични прични. Да си вея задника без ограничения.

Това го направиха много хора. За да отидат например на почивка в Гърция.

Не мога да повервам - за да ходиш до мола, на почивка и други подобни да си биеш неизследвани докрай ваксини. Те и самоубийците не правят така. 

преди 2 минути, В. Велев написа:

А ти не разбра че четенето е необходимо, но не е достатъчно условие, за да разбереш нещо. Трябва и акъл, т.е. умствен капацитет.

ти сам каза че сега някой ти е казал, че короната не е нов вирус:) а аз го знам без да ми го каже някой който обича да пръска от самолети

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

короната уби дъртите ...

Лекарите с лекарства убиха дъртите и ги написаха умряли от „ковид“,за да насаждат страх сред населението.Защо в началото даваха бройки починали,а умишлено не казваха,че са над 70 годишни? За да манипулират овцете...и в последствие да ги довършат с „ваксини“...

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Това няма да го забравя цял живот.Тогава по новините в Испаия даваха,че хората мрели като пилци,че болниците били претъпкани с „ковид„ болни и не смогвали...,но когато отидох и видях с очите си това,се оказа огромна лъжа

мите , те ги затваряха в стаите и не им даваха да излизат - как мислиш че ще ги видиш по коридорите

преди 10 минути, parmobil написа:

Няма нужда да ми обясняваш. Противогрипни си бия от години. Дали от тях, дали добър имунитет, но не се оплаквам.

Въпреки че го знаеш все пак да ти кажа. Никой не знае с точност кой щам ще е съответната година. Затова на нормалните противогрипни ваксини им дават много широк диапазон на успеваемост 30%-70%. Ако се появи щама за който са % е 70 даже и 90.

Тая година една позната ми каза, че свекъра и свекърва и всяка година си слагали такива ваксини, но грипа ги хванал януари месец и бая тежко го изкарали.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Лекарите с лекарства убиха дъртите и ги написаха умряли от „ковид“

първата вълна нали нямаше медикаменти за ковид, но пак мряха като пилци

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

ти сам каза че сега някой ти е казал, че короната не е нов вирус:) а аз го знам без да ми го каже някой който обича да пръска от самолети

Това говори още по-зле за теб. Не че си учудвам.

Аз не знаех за коронавирусите, но се ориентирах в обстановката как така правителството толкова се заинтересува за мене че с бой искаше да ме накара да си слагам ваксини.

А ти си знаел и бягаш да се ваксинираш и то в пика на епидемията. Противно на всичко медицинско по тая тема за ваксините и грипа.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

мите , те ги затваряха в стаите и не им даваха да излизат - как мислиш че ще ги видиш по коридорите

Линейките защо стояха без движение,нали трябваше да ги докарват?Лекарите защо скучаеха по кабинетите си тогава? Болните нормално пристигаха и чакаха в чакалнята,която беше празна тогава? Защо комшийка Испанка,лекарка,ходеше през седмица на работа?Питах я и отговори,че нямало никакви билни и затова ходели през седмица да дежурят само...

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Защото ги убиваха, пардон, "лекуваха" по много неправилна методика за лечение и много правилна такава за убийство.

Оня американски лекар си ги лекуваше успешно и даже Тръмп излекува. 

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

Защото ги убиваха с лекарста в болниците,за да трупат бройки и плашат овцете.

Димитър 59, аз спирам да ги уча повече и да им отварям очите. Нека да си умрат прости и блаженни.

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Линейките защо стояха без движение,

защото ако си спомнях се бе забранило, освен за корона

преди 15 минути, В. Велев написа:

Това го направиха много хора. За да отидат например на почивка в Гърция.

Не мога да повервам - за да ходиш до мола, на почивка и други подобни да си биеш неизследвани докрай ваксини. Те и самоубийците не правят така. 

Не съм стъпвал в Гърция от 15г. и беше някаква организирана екскурзия по забележителности, а не за плацикане. Но поне ти показва дали съм бил притеснен, че съм си бил ваксина.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Въпреки че го знаеш все пак да ти кажа. Никой не знае с точност кой щам ще е съответната година. Затова на нормалните противогрипни ваксини им дават много широк диапазон на успеваемост 30%-70%. Ако се появи щама за който са % е 70 даже и 90.

Тая година една позната ми каза, че свекъра и свекърва и всяка година си слагали такива ваксини, но грипа ги хванал януари месец и бая тежко го изкарали.

Знам, за грип ги правят с гледане на боб. Не се майтапя! Правят се прогнози какъв би ни очаквал и за такъв се правят.

преди 9 минути, В. Велев написа:

Защото ги убиваха, пардон, "лекуваха" по много неправилна методика за лечение и много правилна такава за убийство.

Оня американски лекар си ги лекуваше успешно и даже Тръмп излекува. 

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 7 минути, В. Велев написа:

Димитър 59, аз спирам да ги уча повече и да им отварям очите. Нека да си умрат прости и блаженни.

да  иди да си вземеш химията за кръвното - че като гледам си го вдигнал

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

я питай митко защо спобннсорира да те пръскат - дсаа видиш как ще млъкне - забранено му е да снима, за да си измисля

натисеразбиракаквоси написалнеграмотенолигомайфренд

28-годишната бивша звезда на Арсенал, Кристофер Олсон, се присъедини към списъка на младите елитни спортисти, които са се сринали без видима причина. Шведският национал Кристофер Олсон е бил хоспитализиран и свързан с механичен вентилатор, след като е колабирал в дома си. Това съобщи клубният му отбор Мидтиланд, за да обясни отсъствието му от последните тренировки и мачове.

Млад, здрав, прав и корав швед и внезапно колабира.  Освен това, от Мидтиланд пишат, че 28-годишният шведски полузащитник страда от „остро мозъчно заболяване“. 

преди 15 минути, В. Велев написа:

Аз пък смятам да им прекъсна спама с нови истини.Започвам с това от което ги е страх най-много...статиите:

27.02.2024 // Лора Харис //Vaccine-Syringe-Shot-Arm.jpg
преди 1 минута, ruraru написа:

28-годишната бивша звезда на Арсенал, Кристофер Олсон, се присъедини към списъка на младите елитни спортисти, които са се сринали без видима причина. Шведският национал Кристофер Олсон е бил хоспитализиран и свързан с механичен вентилатор, след като е колабирал в дома си. Това съобщи клубният му отбор Мидтиланд, за да обясни отсъствието му от последните тренировки и мачове.

Млад, здрав, прав и корав швед и внезапно колабира.  Освен това, от Мидтиланд пишат, че 28-годишният шведски полузащитник страда от „остро мозъчно заболяване“. 

Нали знаеш какво ще ти отговори безумствения?

Че човека се е разболял от ковид, защото не се е ваксинирал и е умрял.

Така че всички се ваксинирайте! Ако нямате акъл :)

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Аз пък смятам да им прекъсна спама с нови истини.Започвам с това от което ги е страх най-много...статиите:

Недей, че може да спрат да се ваксинират, а и без това бая глупаци има на тая земя ;) Много и тежи...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.