Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

явно набора ви доста са го пръскали от самолети:)

Само ти ли не разбра, че те си пръскат, но не го наричат кемтрейлс, а геоинженерство, модифициране на времето и т.н.

🤣

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

А ти къде го разбра? И в коя землянка живееш, след като си осенен от познанието?

Нека позная - сам си отглеждаш зеленчуци и месо на място, над което не прелитат самолети?

продават домати които не виждат слънце - в парче донапрен, храни се от 100% химия, преди години фермерите ревяха от тези боклуци - вероятно от тях яде. В ЕС са забранени

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

само задължително набодените в Русия и Китай, не умират:)

аз ако заведа дело за гавра с 2 годишно срещу теб - това значе ли че си такъв

всеки може да съди всекиго за всичко

Ти коя си ма? 

Оня главен прокурор на Тексас, щат в САЩ.

преди 1 час, parmobil написа:

А ти къде го разбра? И в коя землянка живееш, след като си осенен от познанието?

Нека позная - сам си отглеждаш зеленчуци и месо на място, над което не прелитат самолети?

Какво познание, бе? Нужно е само да можеш да прочетеш документите😂

Моля, обърни внимание, че всичко e с домейн ".gov"

:hush:

https://www.nsf.gov/nsb/publications/1965/nsb1265.pdf

https://media.defense.gov/2017/Dec/28/2001861722/-1/-1/0/T_COBLE_BENIGN_WEATHER_MODIFICATION.PDF

https://libguides.library.noaa.gov/weather-climate/weather-modification-project-reports

https://www.govinfo.gov/content/pkg/CHRG-93shrg29544O/pdf/CHRG-93shrg29544O.pdf

https://www.govinfo.gov/content/pkg/CHRG-111hhrg53007/pdf/CHRG-111hhrg53007.pdf

https://www.gao.gov/assets/b-100063-096545.pdf

https://www.cia.gov/readingroom/document/cia-rdp78-03425a002100020023-2

преди 13 минути, ivanivanov3 написа:

Ама на теб и съдържанието за титан и алуминий беше с .gov. И? Какво тревожно трябва да прочетем?

преди 37 минути, parmobil написа:

Ама на теб и съдържанието за титан и алуминий беше с .gov. И? Какво тревожно трябва да прочетем?

До одеве отричаше, че  се разпръскват химикали от самолети, а сега вече стигна до "какво тревожно трябва да прочетем?"

Напредваш, но има и по-верни въпроси ;)

на 20.01.2024 г. в 14:46, parmobil написа:

Фактите са, че търсите под вола теле. Някъде, някъде си говорели за covid. В този случай - британски депутати. Това трябва да ни показва нещо ли? Сигурно в този момент на няколко места в света се дискутира. И?

Аз питам кога на мен и познатите ми ваксинирани ще се случи апокалипсис? Познавам поне 30 човека. Мама му стара, заради ВАШИТЕ статистически данни, поне един трябваше да сгъне. Няма такъв. Кой и къде греши?

Или аз и моите познати сме богоизбрани? 

И при мен и при моите познати е така. Всички сме късметлии. 

преди 58 минути, ivanivanov3 написа:

До одеве отричаше, че  се разпръскват химикали от самолети, а сега вече стигна до "какво тревожно трябва да прочетем?"

Напредваш, но има и по-верни въпроси ;)

oс самолети се пръска - гъсеници, комари, овошките, срещу бели пеперуди, лозята срещу болести - според теб как доматите в магазина са като от картина искарани

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

oс самолети се пръска - гъсеници, комари, овошките, срещу бели пеперуди, лозята срещу болести - според теб как доматите в магазина са като от картина искарани

Не такова пръскане!

Хората са си написали срещу какво точно искат да прокарват закон-

AN ACT prohibiting the intentional release of polluting emissions, including cloud seeding, weather modification, excessive electromagnetic radio frequency, and microwave radiation and making penalties for violation of such prohibition.  

А и няма как да пръскаш за комари, гъсеници, пеперуди и т.н. извън сезона им 😂

преди 13 часа, ivanivanov3 написа:

Не такова пръскане!

Хората са си написали срещу какво точно искат да прокарват закон-

AN ACT prohibiting the intentional release of polluting emissions, including cloud seeding, weather modification, excessive electromagnetic radio frequency, and microwave radiation and making penalties for violation of such prohibition.  

А и няма как да пръскаш за комари, гъсеници, пеперуди и т.н. извън сезона им 😂

в горните ти линкове, нали са официални - къде пише ковид

я кажи ТИ лично как се пазиш да не те напръскат теб или храхата ти -- или си на мнение това са глупости, но обичам да троля в нета

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

в горните ти линкове, нали са официални - къде пише ковид

Не знам какво имаш предвид. Просто ти опровергавам твърденията и подигравателното ти отношение за "НЕ пръскането " от самолети.Кемтрейлс или модифициране на времето, или както и да го наричаме , то се извършва.

преди 22 часа, Без умствен капацитет написа:

и тоз вярва на думи без факти - явно набора ви доста са го пръскали от самолети:)

по точно този чичка по телевизията ви плаши - да е излязъл лекар по телевизията да ви плаши - аз като гледам само Мангъра говори за това по телевизията - дедовци яко сте се зомбирали от телевизова:)

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

Не знам какво имаш предвид. Просто ти опровергавам твърденията и подигравателното ти отношение за "НЕ пръскането " от самолети.Кемтрейлс или модифициране на времето, или както и да го наричаме , то се извършва.

е аз ти потвърдих че се пръвска с химия от самолети - а ти го наричай както си искаш - и защо за Н-ти път се правиш че не виждаш въпроса ми към теб, а той си е все същия

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

я кажи ТИ лично как се пазиш да не те напръскат теб или храхата ти -- или си на мнение това са глупости, но обичам да троля в нета

е аз ти потвърдих че се пръвска с химия от самолети - а ти го наричай както си искаш - и защо за Н-ти път се правиш че не виждаш въпроса ми към теб, а той си е все същия

Трудно ти се разбира с този "правопис".

Отговорът ми е-не мога да се пазя.

А и кой ли може?!

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Трудно ти се разбира с този "правопис".

Отговорът ми е-не мога да се пазя.

А и кой ли може?!

против си, но не се пазиш:)

може да носиш дъждобран - за да не те напръскат

имаше един потребител, умря от ковид - който пиеше вода от кладенеца, защото в чешмата се почиства с химия - може и като него да си гледаш картофи и домати

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:

може да носиш дъждобран - за да не те напръскат

Не си в ред.

Затова съм против-за да не се налага да се пазим!

преди 6 минути, ivanivanov3 написа:

Не си в ред.

преди 56 минути, Без умствен капацитет написа:

имаше един потребител, умря от ковид - който пиеше вода от кладенеца, защото в чешмата се почиства с химия - може и като него да си гледаш картофи и домати

преди 7 минути, ivanivanov3 написа:

Не си в ред.

а изобщо правиш ли нещо - нали знаеш парфюмите са си химия, шамплоана е химия - правиш ли си сапун

гледаш ли си няква храна - или се тъпчеш яко с химия

26.01.2024 // Итън Хъф // Докато ние, хората, продължаваме да позволяваме това да се случва, Голямата фармацевтична компания ще поразява цялото ни здраве и права.  polio-propaganda_241536578.jpg
преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

а изобщо правиш ли нещо - нали знаеш парфюмите са си химия, шамплоана е химия - правиш ли си сапун

гледаш ли си няква храна - или се тъпчеш яко с химия

Нормален ли си? И морската сол е химия🤣

Доколкото мога се пазя, но това не значи нищо.

Търсене на истината: Разследване на смразяващата връзка на Moderna с произхода на Covid-19...

От The Exposé на 27 януари 2024 г Появиха се доказателства, които доказват извън всяко съмнение, че фармацевтичният гигант Moderna, компанията, която печели милиарди,чрез продажбата на експериментална инжекция COVID-19, всъщност е създала вируса COVID-19 .image-32.png?resize=1024%252C666%26ssl=1
преди 7 часа, ivanivanov3 написа:

Нормален ли си? И морската сол е химия🤣

Доколкото мога се пазя, но това не значи нищо.

да аз ползвам сол - не аз, а ти си против химията

а и за пръскането от самолети - питай дет-мит (Димитър 59) - каква му е целта , той и целия му род да инвестират в пръскането от самолети

а ти си против химията

а и за пръскането от самолети 

Против съм т.нар геоинженерство, модифициране на времето, кемтрейлс или както искаш го наричай.

Но да кажеш, че съм като цяло против химията си е невярно ;)

преди 37 минути, ivanivanov3 написа:

Против съм т.нар геоинженерство,

Но да кажеш, че съм като цяло против химията си е невярно ;)

геоинжинерство е намаляне на химията - ако се премахне лош ген от човека се спира заболяване, в следствие на което заболяване би взел доста химия като медикаменти - с растенията е същото

преди 41 минути, Без умствен капацитет написа:

геоинжинерство е намаляне на химията - ако се премахне лош ген от човека се спира заболяване, в следствие на което заболяване би взел доста химия като медикаменти - с растенията е същото

Невярно!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.