Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Мите, дай сега и сионските протоколи!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 19 минути, parmobil написа:

Мите, дай сега и сионските протоколи!

Оооо...и другата овца се появи,амбицирахте ме да ви „боцкам“ още бустерчета... Извънредни новини

Редактираните досиета на COVID в Германия осигуряват политическа амуниция за партиите, подкрепящи свободата...

преди 51 минути, Димитър 59 написа:

Политическа амуниция???

Скрий се с тези преводи! Прибери се у вас, че кемтрейлс идва над България.

Апропо, нещо за коклюш? Че нещо се оказва е актуално у нас. А защо ли? Не искали да се ваксинират, моля ти се. А съм сигурен, че ти и децата ти сте ваксинирани. 

преди 6 минути, parmobil написа:

..

Апропо, нещо за коклюш? Че нещо се оказва е актуално у нас.

Новата ваксина, от 2012? - не помня просто не струва.По-скъпа от старата , вероятно с по-малко случаи усложнения.............. но не ефективна. Така в цяла Европа. Някой прибрал комисионните е за утилизация............ ще се размине само с разследване, дори до процес няма да се стигне.

преди 22 минути, parmobil написа:

Политическа амуниция???

Скрий се с тези преводи! Прибери се у вас, че кемтрейлс идва над България.

Апропо, нещо за коклюш? Че нещо се оказва е актуално у нас. А защо ли? Не искали да се ваксинират, моля ти се. А съм сигурен, че ти и децата ти сте ваксинирани. 

Кемтрейлс официално е тук ,aко не си разбрал.

А какво за коклюш?Освен по новините, друго не съм чул или видял😂

преди 2 минути, ivanivanov3 написа:

Кемтрейлс официално е тук ,aко не си разбрал.

А какво за коклюш?Освен по новините, друго не съм чул или видял😂

Не може да бъде! Вие знаете всичко къде и как се "случва". Как не си разбрал за коклюш у нас, и най вече в София? Бдителността ви намалява докато се вторачвате в измислени конспирации в трети страни. Не бива така, другари!

А старата ваксина беше е-хей. А днешната ваксина за нищо не става.

Пореден илитерат, който срещу подпис се е отказал от ваксиниране, досажда на леля ми - и сега какво да правим, че детето кашля?  Ми стойте си вкъщи и се ограмотявайте от интернет, бе. Нали там всичко има и се знае.

преди 54 минути, Димитър 59 написа:

Не ги мъчи, а им дай източника, за да четат и да се опитат да мислят😉

viroLIEgy

преди 17 минути, parmobil написа:

Не може да бъде! Вие знаете всичко къде и как се "случва". Как не си разбрал за коклюш у нас, и най вече в София? Бдителността ви намалява докато се вторачвате в измислени конспирации в трети страни. Не бива така, другари!

Пореден илитерат, който срещу подпис се е отказал от ваксиниране, досажда на леля ми - и сега какво да правим, че детето кашля?  Ми стойте си вкъщи и се ограмотявайте от интернет, бе. Нали там всичко има и се знае.

"Разбрах" от новините.

Твърдиш ли, че всяко кашлящо дете или възрастен в момента е болно от коклюш?

Защото и ковидиотите кашляха😉, но тогава беше ковит😂

току-що, parmobil написа:

И това ли е ИСТИНАТА?

Не съм написал това ;)

Но дава теми за размисъл.

преди 23 минути, parmobil написа:

....

...

Официална позиция на Минизтерство на Здравеопазването България . Другаря Локумчев и той си го призна.Главната причуна за толкова много случаи е <новата> ваксина, като освен това според колегите и статистиката на няколко години има увеличение на случаите и в момента е в периода на увеличение, но заради неефективната ваксина резултата е многократно надминал очакванията.

Новата пЛандемия вече е ясно от какво ще е  - от променен- уб мутирал вирус , вируси причинители на пИчи грип😀, първите случаи за <медийната вълна> ще са от наистина смъртнозаболели, вероятно подпомогнати да се споминат. 

преди 2 минути, ivanivanov3 написа:

"Разбрах" от новините.

Защото и ковидиотите кашляха😉, но тогава беше ковит😂

Не съм написал това ;)

Но дава теми за размисъл.

Не си, но посочи линк, за да се просветим.

И в тази връзка искам да се оскъпи достъп до интернет, защото не може и не бива всяка лайняна статия и линк да се посочват като доказателство. Защото НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО!

преди 2 минути, laplandetza написа:

Официална позиция на Минизтерство на Здравеопазването България . Другаря Локумчев и той си го призна.Главната причуна за толкова много случаи е <новата> ваксина, като освен това според колегите и статистиката на няколко години има увеличение на случаите и в момента е в периода на увеличение, но заради неефективната ваксина резултата е многократно надминал очакванията.

Новата пЛандемия вече е ясно от какво ще е  - от променен- уб мутирал вирус , вируси причинители на пИчи грип😀, първите случаи за <медийната вълна> ще са от наистина смъртнозаболели, вероятно подпомогнати да се споминат. 

Отиди в поликлиника и попитай педиатрите колко се ваксинират?

преди 2 минути, parmobil написа:

Не си, но посочи линк, за да се просветим.

И в тази връзка искам да се оскъпи достъп до интернет, защото не може и не бива всяка лайняна статия и линк да се посочват като доказателство. Защото НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО!

Ако си играем на следователи........... едно научно изследване съшо не е доказателство за един съдебен процес. Не какво да е научно изследване или експеримент, а такъв осъществен за нуждите и по нормативите на Закона.

преди 25 минути, parmobil написа:

Твоят ортак овцата,преди няколко дни даде линк към(представи си в прикачи.ком,където и аз мога да си направя и кача))... една измислена графика на заболяванията от предишните години с коклюш! Според неговата графика,за последните 10-тина години, нямаше повишение на заболелите от коклюш в момента! Т.Е. някой иска да ескалира новината,за да си пласира ваксини,които с нищо няма да помогнат,освен за неговият джоб...

преди 4 минути, parmobil написа:

..

Отиди в поликлиника и попитай педиатрите колко се ваксинират?

След пЛандемията масата хора са недоверчивуи към <науката>, така се получава когато Властта смеси наука с милиция😀

преди 6 минути, parmobil написа:

посочи линк, за да се просветим.

На вас винаги са ви нужни линкове,за неща,които няма как да бъдат публикувани,защото ще ги цензурират на момента...!Много ви е изгодно това нали?

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

На вас винаги са ви нужни линкове,за неща,които няма как да бъдат публикувани,защото ще ги цензурират на момента...!Много ви е изгодно това нали?

Не ме разсмивай! Нищо не си дал като достоверна информация.

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Оооо...и другата овца се появи,амбицирахте ме да ви „боцкам“ още бустерчета...

по време на пандемията 69 си получил толкова бустерчета че чак си изветрял:)

преди 45 минути, ivanivanov3 написа:

Не ги мъчи, а им дай източника, за да четат и да се опитат да мислят😉

viroLIEgy

не се безпокой - за да мислиш дет-мит те пръска от самолета - без да те пита:)

преди 11 минути, parmobil написа:

Не ме разсмивай! Нищо не си дал като достоверна информация.

Питах и безкапацитивния, ще питам и теб за коментар

на 25.04.2024 г. в 10:11, ivanivanov3 написа:

Аре деееее-няма ли нещо подобно, но от България?

Ясно се вижда, че нещо друго, различно от инжекциите, трябва да е причинило спада в смъртността!

😉

kokliush.jpg

преди 44 минути, ivanivanov3 написа:

"Разбрах" от новините.

да - вашето поколение му викаше - магарешка кашлица - и дет-мит е ваксиниран с 6-валентната ваксина, без да го питат - както и децата му:)

преди 30 минути, laplandetza написа:

След пЛандемията масата хора са недоверчивуи към <науката>, така се получава когато Властта смеси наука с милиция😀

те ако невярватрт на науката - ще живеят в пещери - на бас че ти пишеш с компютър създаден от наука и около теб няма нищо естествено:)

преди 31 минути, Димитър 59 написа:

на тази логика, защо има линкове на твоите неща

ако следваме логиксата ти - е лъжа

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

да - вашето поколение му викаше - магарешка кашлица - и дет-мит е ваксиниран с 6-валентната ...

Не съм от поколението на Димитър.

Ти изобщо как ме определи от кое съм?

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

на тази логика, защо има линкове на твоите неща

Защото са истински,за разлика от вашите...

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

Не съм от поколението на Димитър.

Ти изобщо как ме определи от кое съм?

Той е фантазьор...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Защото са истински,за разлика от вашите...

е тогава дай линк и за другите истински неща, за които ти искат линкове

иначе то има и линк че си та е магаре - истина ли е бе митко

29.04.2024 // Лора Харис //America-Covid-19-Vaccine-Vial-Syringe.jp

Все повече проучвания свързват ваксините срещу COVID-19 със случаите на рак

Японско проучване, публикувано в медицинското списание  Cureus на 8 април, подкрепи резултатите от изследването на Браун .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.