Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 36 минути, Димитър 59 написа:

а какво казва - вярвайте на натур невс

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

„Вършете си работата. Умоляваме ви!“: Служители на FDA знаеха за нараняванията от ваксина срещу COVID в началото на 2021 г., но не предприеха никакви действия...

Служителите на FDA д-р Джанет Уудкок и Питър Маркс, MD, Ph.D., директор на Центъра за оценка и изследване на биологични продукти на FDA, знаеха за нараняванията от ваксина срещу COVID-19 в началото на 2021 г., но продължиха да ги рекламират като „безопасни и ефективни“, според документи, получени от Children's Health Defence.

13 май 2024 г. fda-knew-covid-vaccine-injuries-feature-
преди 6 минути, Димитър 59 написа:

„Вършете си работата. Умоляваме ви!“: Служители на FDA знаеха за нараняванията от ваксина срещу COVID в началото на 2021 г., но не предприеха никакви действия...

Служителите на FDA д-р Джанет Уудкок и Питър Маркс, MD, Ph.D., директор на Центъра за оценка и изследване на биологични продукти на FDA, знаеха за нараняванията от ваксина срещу COVID-19 в началото на 2021 г., но продължиха да ги рекламират като „безопасни и ефективни“, според документи, получени от Children's Health Defence.

13 май 2024 г. fda-knew-covid-vaccine-injuries-feature-

според теб какво да се предприеме, за разлика от теб който ни пръскаш от самолет без да ни питаш - ваксината беше, а и още е по желание

ти какво предприе като знаеш че ни пръскаш от самолет

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

явно още си с избирателна слепота - иди на офтамолог

и дет-мит е трябвало да е ваксиниран за да посещава тези институции и се хвали че навремето са били по здрави

значи ваксинираното поколение е по здраво от неваксинираното

зюначи за да си здрав, трябва да те ваксинират като набора на дет-мит

това са ФАКТИТЕ - а пък ти ако щеш вярвай че земята е плоска като палачинка

Не бе, не вярвам на никой, докато не покаже официални данни, а не от някоя публикация на медия в интернет.

;)

преди 12 минути, ivanivanov3 написа:

Не бе, не вярвам на никой, докато не покаже официални данни, а не от някоя публикация на медия в интернет.

;)

какви данни - че по времето на митко, боцкаха без да питат под стой -

мите - питаха ли родителите ти преди да те боцнат - или по физическо, под строй при сестрата

или самопризнаниятаа му че спонсорира пръскането от самоолет

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

какви данни - че по времето на митко, боцкаха без да питат под стой -

мите - питаха ли родителите ти преди да те боцнат - или по физическо, под строй при сестрата

или самопризнаниятаа му че спонсорира пръскането от самоолет

Т.е.- няма данни, а говорим за ЕЖК(една жена каза)

Бягай и се скрий някъде, бре!

😂

преди 18 часа, ivanivanov3 написа:

Т.е.- няма данни, а говорим за ЕЖК(една жена каза)

Бягай и се скрий някъде, бре!

😂

а ти говориш с факти скрий се:)

знаеш ли например - как се създава дефектна клетка, ГМО,, ракови болни клетки, все едно е как ги наричаш - 1 от начините е в лаборатория и се режат гени

другия е клетката се залива с отрова и тя се опитва да оцелее - и се ранява, осакатява, променя - например става ракова

живата клетка като е залееш например с радиация, тя се ранява, - рак болести и Т.Н

които пушат пък рак на белия дроб

независимо каква е отровата, стават тези раняваноя - радиация, никотин, киросин, бензин, нафта - все е тая кой пречинява тези ГМО ранявания

Ваксинация против магарешка кашлица; История за нечестност и измама...

От Рода Уилсън на 14 май 2024 г Поводът за кампанията може да се обобщи в едно изречение. „Най-добрият начин да предотвратите 100-дневната кашлица“, каза National World , „е да бъдете напълно ваксинирани.“   В продължение на много години ваксината срещу магарешка кашлица убива или наранява тежко повече деца, отколкото самата болест. През десетилетието след 1979 г. около 800 деца (или техните родители) получиха пари от правителството като компенсация за мозъчни увреждания, причинени от ваксини. През същия период по-малко от 100 деца са били убити от магарешка кашлица. Мисля, че това направи ваксината по-опасна от болестта. А това със сигурност е доста неприемливо. И така,  защо  британското правителство продължи да насърчава лекарите да използват ваксината? FeatMa14a.png?resize=1024%252C576%26ssl=
преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Ваксинация против магарешка кашлица; История за нечестност и измама...

От Рода Уилсън на 14 май 2024 г Поводът за кампанията може да се обобщи в едно изречение. „Най-добрият начин да предотвратите 100-дневната кашлица“, каза National World , „е да бъдете напълно ваксинирани.“   В продължение на много години ваксината срещу магарешка кашлица убива или наранява тежко повече деца, отколкото самата болест. През десетилетието след 1979 г. около 800 деца (или техните родители) получиха пари от правителството като компенсация за мозъчни увреждания, причинени от ваксини. През същия период по-малко от 100 деца са били убити от магарешка кашлица. Мисля, че това направи ваксината по-опасна от болестта. А това със сигурност е доста неприемливо. И така,  защо  британското правителство продължи да насърчава лекарите да използват ваксината? FeatMa14a.png?resize=1024%252C576%26ssl=

мите - какво ще кажеш да се върнеш 3-4 страници назад - за да видиш кой плаши повече с болести

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

мите - какво ще кажеш да се върнеш 3-4 страници назад - за да видиш кой плаши повече с болести

С болести не плаша,за разлика от теб.Отварям очите на трезвомислещи хора,за вредите от ваксините!

преди 1 час, Димитър 59 написа:

С болести не плаша,за разлика от теб.Отварям очите на трезвомислещи хора,за вредите от ваксините!

я помисли пак - в всяка твоя тъпотия се изброяват един куп болести - вклщчително такива който са още от времето на динозаврите

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

а ти говориш с факти скрий се:)

знаеш ли например - как се създава дефектна клетка, ГМО,, ракови болни клетки, все едно е как ги наричаш - 1 от начините е в лаборатория и се режат гени

другия е клетката се залива с отрова и тя се опитва да оцелее - и се ранява, осакатява, променя - например става ракова

живата клетка като е залееш например с радиация, тя се ранява, - рак болести и Т.Н

независимо каква е отровата, стават тези раняваноя - радиация, никотин, киросин, бензин, нафта - все е тая кой пречинява тези ГМО ранявания

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

я помисли пак - в всяка твоя тъпотия се изброяват един куп болести - вклщчително такива който са още от времето на динозаврите

Тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так

:hush:

преди 1 час, Димитър 59 написа:

ваксините са виновни за климата - мите осъзнаваш ли на каква тъпотия кълвеш

преди 20 часа, ivanivanov3 написа:

Тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так

:hush:

защо не коментираш - пок ли избирателна слепота те хвана

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

ваксините са виновни за климата - мите осъзнаваш ли на каква тъпотия кълвеш

Кълвеш грешно.Казват: „...и ахилесовата пета с климата“.Което си е съвсем отделна лъжа!

14.05.2024 // Ава Грейс // „Получихме лоша информация за ивермектин. Аз не знаех това по това време“, признава бившият водещ на CNN . „Аз го знам сега, признавам го сега и докладвам за това сега, защото мисля, че това е истината“.Цялата клинична общност е знаела от началото на пандемията, че ивермектинът не е вреден. Но той добави, че "те не казваха нищо", тъй като си играеха на уплашени.Крис Куомо призна, че е приемал силно оклеветяваното антивирусно лекарство ивермектин, за да се справи с увреждането си от ваксината срещу коронавируса (COVID-19). Ivermectin-Bottle-Pills.jpg
преди 28 минути, Димитър 59 написа:

Кълвеш грешно.Казват: „...и ахилесовата пета с климата“.Което си е съвсем отделна лъжа!

14.05.2024 // Ава Грейс // „Получихме лоша информация за ивермектин. Аз не знаех това по това време“, признава бившият водещ на CNN . „Аз го знам сега, признавам го сега и докладвам за това сега, защото мисля, че това е истината“.Цялата клинична общност е знаела от началото на пандемията, че ивермектинът не е вреден. Но той добави, че "те не казваха нищо", тъй като си играеха на уплашени.Крис Куомо призна, че е приемал силно оклеветяваното антивирусно лекарство ивермектин, за да се справи с увреждането си от ваксината срещу коронавируса (COVID-19). Ivermectin-Bottle-Pills.jpg

а аз защо невиждам да са го задължили - тогава защо си съгласен с това че не те задължават да купиш от магазина - в главата май не си сам

Съдебен анализатор на данни разкрива ужаса на данните, заровени в системата на ЕС за докладване на нежелани лекарствени реакции...

От Рода Уилсън на 15 май 2024 г Благодарение на Aukema и уникалния инструмент на неговия колега, обществеността може да види за първи път истинския мащаб на касапницата, причинена от инжекциите covid-19.FeatMa15c.png?resize=1024%252C576%26ssl=
преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

а аз защо невиждам да са го задължили - тогава защо си съгласен с това че не те задължават да купиш от магазина - в главата май не си сам

Тъпчо,това лекарство го наричаха конско,оплюха го,за да не го използват срещу ковид,а то се оказа едно от най-ефикасните,дори след поражения от ваксините.Никой не е задължавал човека,а той сам е преценил,какво ще му помогне срещу страничните ефекти от боцкането.

преди 55 минути, Димитър 59 написа:

Драги ми Ице, защо толкова страни отхвърлиха иверметктин? Да ти посочвам ли Русия, Китай, Индия? Ама прочети и някой друг сайт, мама му стара! Поне някаква кръстосана проверка прави на глупостите, които постваш.

преди 10 минути, parmobil написа:

Драги ми Ице, защо ....

Дори името ми бъркаш,а искаш да ти отговорям? Само факта,че един върл защитник на ваксините и пропагандател на ковид измамата(Куомо),ви казва,цитирам:„Взимам редовна доза ивермектин. Моят лекар го използваше по време на COVID-19 върху нейното семейство и пациенти и им подейства.“Куомо също критикува начина, по който масовите медии описват ивермектин  .

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

Дори името ми бъркаш,а искаш да ти отговорям? Само факта,че един върл защитник на ваксините и пропагандател на ковид измамата(Куомо),ви казва,цитирам:

и това е отговор на ........ какво:) тотално си изпушил

14 май 2024 г. COVIDЗдравни условияНовини

Жена, ранена от ваксина срещу COVID на AstraZeneca по време на клинично изпитване, съди за нарушаване на договор...brianne-dressen-astrazeneca-breach-featu

Дрессен, която е била на 39 години, когато е била ваксинирана, преди е била предучилищна учителка, но сега не може да работи.

В рамките на часове след като получи първата си доза, Дрессен изпита изтръпване в дясната си ръка - неврологично състояние, известно като парестезия - и замъглено зрение и повръщане.

През следващите седмици състоянието й се влоши, като парестезията се разпространи към краката й, което доведе до инвалидност и диагноза през 2021 г. от Националния институт по здравеопазване (NIH) на невропатия след ваксина .

8 милиарда жители на планетата Зеем ранявани от киросина - по данни това са дет-мит , децата му и внуците - но не си признава гаврата с цялото човечество и издевателства вържи животните- викат ми съдиста, извратеняка и разпространява дезинформация че проблема е в други вещества, но не дава на познатите си да пият от "полезния" киросин

https://bg.wikipedia.org/wiki/Керосин

мите - толкова полезен бил киросина срещу всякакви заболявания - що не пиеш по чашка преди лягане:)

Универсалният лечител - Керосинът

преди 59 минути, Димитър 59 написа:

Дори името ми бъркаш,а искаш да ти отговорям? Само факта,че един върл защитник на ваксините и пропагандател на ковид измамата(Куомо),ви казва,цитирам:„Взимам редовна доза ивермектин. Моят лекар го използваше по време на COVID-19 върху нейното семейство и пациенти и им подейства.“Куомо също критикува начина, по който масовите медии описват ивермектин  .

Уважаеми @Димитър 59,

защо рекламирате ветеринарни препарати, които РФ, Китай, Индия и много други страни отрекоха и отхвърлиха?

И това стана отдавна!!!

Бих искал да прочета на какви авторитетни медицински източници се позовават вашите медии.

Защото приятел на приятел на готвача на говорителя на Пенчо Гогов Прасков не е източник.

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

Ти в момента за какво пишеш?

Кое причинява рак или с кое "официалната медицина" "лекува" рака?

😂

преди 3 часа, parmobil написа:

Драги ми Ице, защо толкова страни отхвърлиха иверметктин? Да ти посочвам ли Русия, Китай, Индия? Ама прочети и някой друг сайт, мама му стара! Поне някаква кръстосана проверка прави на глупостите, които постваш.

Официалните медицински власти го отхвърлиха.Същите, които получаваха пари от Фармамафия-та.Документирано ;)

А доктори лекуваха с него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.